Miercuri, 17 aprilie 2013 la ora 20:00

Fiica Mea multiubită, Inima Mea se tulbură pentru că trebuie să îndur infamia și suferința pe care întreaga umanitatea trebuie s-o îndure. Nu Mâna Mea, ci blestemul satanei va cauza acest lucru, pe măsură ce spiritul său rătăcește, devorând suflete în drumul său. Atât de nebănuitori sunt ei cu privire la această influență a răului, încât oamenii dau vina pe orice altceva pentru suferințele lor. Ei plasează vina greutăților lor pe umerii celorlalți și nu reușesc să priceapă că lipsa credinței în Dumnezeu este cea care provoacă astfel de dezastre în viețile lor.

Pe măsură ce spiritul celui rău va încleșta umanitatea, Lumina lui Dumnezeu se va ciocni cu acesta în moduri care vor fi evidențiate printr-o serie de lucruri.

Furtunile se vor înteți iar tulburările se vor resimți în atât de multe țări. Neliniște se va vedea în națiuni pe măsură ce guvernele privează de libertate poporul pe care îl guvernează. Apoi bisericile, inclusiv toate acelea care Îl iubesc pe Dumnezeu, unicul Dumnezeu Sfânta Treime, vor începe să nu mai oficieze liturghiile și își vor închide ușile.

Numărul bisericilor care vor fi închise va fi observat în toate țările occidentale. În curând, marca comunismului va fi văzută printr-un semn special ce va apărea în bisericile care vor rămâne deschise, în media, pe articolele de îmbrăcăminte, în filme iar acest semn va fi purtat cu mândrie de aceia care se află în poziții înalte. Va fi văzut ca o insignă a onoarei și va fi etalat de către membrii ierarhiilor din toate bisericile și cultele religioase principale. Veți vedea acest simbol în locuri publice; pe altare; în aeroporturi și pe veșmintele purtate de liderii bisericilor.

Acest semn, care nu trebuie confundat cu Semnul Fiarei, va simboliza noua Religie Unică Mondială. Aceia care se fac responsabili de acesta nu se vor mai teme de a-și etala semnul care este un simbol al controlului și credinței față de bestie.

Ziua în care Jertfele zilnice ale Liturghiilor vor fi oprite, în formatul în care acestea trebuie să fie oferite în Numele Meu Sfânt, va fi ziua când acest simbol va apărea pe altare și înaintea tuturor tabernacolelor din lume.

Rugați-vă, discipolii Mei iubiți, să găsiți alinare în acei slujitori sfințiți ai Mei care Îmi rămân fideli, căci veți avea nevoie de consolare în timpul acestor încercări. Eu întotdeauna vă voi ridica și vă voi purta. Nu vă voi părăsi niciodată dar voi nu trebuie să deviați de la Învățăturile Mele, nici să acceptați practici păgâne care vor substitui Adevărul.

Al vostru Isus