Vineri, 19 aprilie 2013 la ora 17:00

Multiubita Mea fiică, ce solitară e această Misiune în pofida acelora, sute de mii, care te înconjoară cu iubirea și rugăciunile lor.

Când lucrezi pentru Mine și te abandonezi în totală supunere la Picioarele Mele, te vei simți foarte singură. Te vei confrunta cu mânia dușmanilor Mei, care nu te vor lăsa în pace nici o clipă. Tu, fiica Mea, trebuie sa asculți acum, pentru că Eu ofer un Dar special tuturor celor care Mă resping prin aceste Cuvinte pe care le ofer copiilor lui Dumnezeu.

Vă cer vouă, celor care sunteți speriați și confuzi din cauza acestor Mesaje, să Mă ascultați. Nu știți cât de mult vă iubesc Eu chiar și atunci când voi Mă respingeți? Nu știți că Eu nu v-aș pedepsi niciodată pentru că nu acceptați aceste Mesaje date vouă doar cu scopul de a vă pregăti și întări pentru încercările care vă stau în față? Nu Mă recunoașteți pe Mine, iubitul vostru Isus, acum când vă chem?

Sunt Eu, Mântuitorul vostru, și Eu niciodată nu vă voi da deoparte atunci când mintea voastră e plină de îndoieli. Cum aș putea să fiu Mânios pe voi, când voi Mă iubiți, deși vă îngrijorați în privința Adevărului? Eu acum vă pregătesc pentru încercările cu care vă veți confrunta, pe măsură ce profețiile legate de persecuția Bisericii Mele pe Pământ se vor desfășura.

Deci, pentru a vă atrage în Milostivirea Iubirii Mele și a vă lumina inimile, Eu vă dau acest Dar. Vă promit că atunci când Mă veți chema în acest mod, prin această Rugăciune, îndoielile voastre despre Mine, cel care vorbește acum cu voi, se vor risipi. Eu vă ofer acest Dar pentru ca voi, prin Rugăciunea pe care Eu o dau lumii în acest moment, să puteți salva întreaga omenire.

Dacă veniți la Mine, fără mândrie și cu o conștiință limpede și deschisă, veți ști instantaneu că ați primit acest Dar. Este vorba despre Darul Convertirii celorlalți.

Rugăciunea (105) a Cruciadei de Rugăciune: Darul convertirii celorlalți

"O, Isuse drag, cu iubirea mea pentru Tine Te rog, acceptă-mi sufletul în comuniune cu Tine. Ia sufletul meu, acoperă-l cu Duhul Tău cel Sfânt și ajută-mă, prin această rugăciune, să îi salvez pe toți aceia cu care vin în contact. Cuprinde cu Milostivirea Ta Sfântă fiecare suflet pe care eu îl întâlnesc și oferă-i salvarea de care are nevoie pentru a intra în Împărăția Ta. Primește rugăciunile mele. Ascultă cererile mele și, prin Milostivirea Ta, salvează sufletele din întreaga lume. Amin."

Acelora dintre voi care defăimează aceste Mesaje și le resping, le cer să vină la Mine. Eu vă voi arăta Adevărul. Vă voi lua și vă voi consola. Vă voi iubi întotdeauna indiferent cât de mult M-ați ofensa.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Darul convertirii celorlalți
Rugăciunea (105) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, cu iubirea mea pentru Tine Te rog, acceptă-mi sufletul în comuniune cu Tine.

Ia sufletul meu, acoperă-l cu Duhul Tău Sfânt și ajută-mă, prin această rugăciune, să-i salvez pe toți aceia cu... citește tot