Luni, 22 aprilie 2013 la ora 16:00

Copila mea, ca să fie salvați, copiii lui Dumnezeu trebuie să urmeze calea Fiului meu. Ei trebuie să accepte faptul că, pentru a fi demni de Împărăția Sa, ei trebuie să fie eliberați de influențele lumești, care îi separă de Dumnezeu.

Aceia care se întorc către Fiul meu, căutând Adevărul, vor vedea o serie de schimbări care au loc în viețile lor. Cei care nu Îl cunosc și care își deschid inimile către El pentru prima dată, vor vărsa lacrimi. Aceste lacrimi vor fi rezultatul dragostei pe care El o insuflă în inimile lor, iar ei vor fi copleșiți. Acestea sunt lacrimile convertirii. Inimile și sufletele lor vor fi umplute de o dragoste pe care nu au cunoscut-o înainte. Aceasta este Dragostea lui Dumnezeu și este un Dar din Ceruri.

Curând după aceea, plini de Lumina Domnului, ei vor atrage întunecimea celui rău, care caută sufletele pline de această Lumină. Atunci ei vor suferi prin alții, care sunt folosiți de cel rău ca să atace credința și loialitatea lor față de Dumnezeu.

Aceia care au o dragoste simplă pentru Fiul meu și sunt goliți de toată aroganța omenească și de mândrie – care nu vor ceda presiunii celor care Îl denunță pe Fiul meu – aceia vor suferi ca și EL. Ei vor simți durere atunci când vor fi martorii păcatelor, pentru că vor simți aceeași durere ca și Fiul meu. Ei vor cădea și se vor împiedica, așa cum a făcut și Fiul meu pe Drumul spre Golgota. Atât cât vor trăi, ei vor simți durerea suferinței Fiului meu. Aceasta va fi cu ei până când purificarea finală a lumii va fi completă.

Să nu credeți vreodată că această loialitate față de Fiul meu este amestecată doar cu durere, pentru că ea este însoțită și de o bucurie, o pace și o speranță care aduc viața veșnică. Nu trebuie niciodată să lăsați dragostea voastră pentru Fiul meu să vă separe de toți copiii lui Dumnezeu. Dimpotrivă, trebuie să vorbiți cu toți, în special cu cei care nu și-au deschis niciodată inima pentru Fiul meu. Ei au nevoie de ajutorul vostru. Prin Darul convertirii v-au fost date Harurile de care aveți nevoie pentru a aduce aceste suflete la Fiul meu. Trebuie să faceți aceasta prin acceptarea durerii pe care trebuie să o îndurați, ca soldați ai lui Cristos, și prin rugăciunile și sacrificiile voastre pentru alții.

Preaiubita voastră
Mamă Mama Salvării