Miercuri, 24 aprilie 2013 la ora 14:15

Copila Mea iubită, din imensa Lui Iubire pentru umanitate, Fiul meu vă pregătește acum pentru a Doua Sa Venire. Datorită faptului că vă iubește El vă vorbește acum, prin profeții Lui, pentru a Se asigura că nimeni nu pierde Milostivirea Sa. Precum Dumnezeu l-a trimis pe Ioan Botezătorul pentru a pregăti lumea pentru Fiul meu – unicul Fiul al lui Dumnezeu, Mesia – Fiul meu vă revelează acum planul final. Acest plan final de mântuire va fi similar cu prima Sa venire, însă cu o diferență. De data aceasta El nu va veni ca om în trup.

Acum că Adevărul vă este revelat din nou, Fiul meu vă reamintește tot ce ceea vine de la Dumnezeu prin Sfântul Său Cuvânt, în timp ce El pregătește ultimele etape. Copiilor lui Dumnezeu le-a fost dat Adevărul atunci când Fiul meu a umblat pe Pământ. Acum vă va fi dăruit întregul Adevăr, incluzând și revelații în ceea ce privește lucrarea dușmanilor lui Dumnezeu, pentru binele vostru, ca nu cumva să fiți înșelați. Trebuie să aveți inima generoasă atunci când Fiul meu vă aduce aceste Daruri care vă vor hrăni sufletele.

Când am apărut, de-a lungul anilor, vizionarilor aleși ai lui Dumnezeu, a fost ca să pregătesc sufletele pentru aceste timpuri. Acum, când vă pregătiți pentru persecuția care va veni asupra Creștinilor, vă va fi extrem de dificil deoarece va fi o violare a spiritului, iar aceasta va cauza durerea cea mai puternică. Veți deveni mai puternici atunci când cunoașteți Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu și atunci când știți cum să recunoașteți lucrarea înșelătorului. Este de departe mult mai important să rămâneți devotați Cuvântului lui Dumnezeu decât să acceptați minciuni care vă vor fi prezentate de către cei care nu vin de la Dumnezeu.

Fiul meu vă va înălța la mare Slavă atunci când vă supuneți Sfântului Său Cuvânt și susțineți cu convingere Învățăturile Sale. Vă rog să-I arătați Fiului meu respectul pe care îl merită. Cei care L-au respins când a umblat pe Pământ, în final au acceptat Adevărul despre Cine a fost El, atunci când a murit pe Cruce. Aceia care astăzi resping Cuvântul Lui vor reuși să înțeleagă Adevărul, până la urmă, atunci când va veni să Judece. Pentru mulți va fi prea târziu.

Rugați-vă pentru ca toate sufletele să rămână loiale Legământului Fiului meu iubit, Isus Cristos, deoarece doar aceia care Îl acceptă pot fi luați în Împărăția Sa.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii