Miercuri, 24 aprilie 2013 la ora 14:40

Prea iubita Mea fiică, pe măsură ce continui să curăț lumea cu Darul Duhului Meu Sfânt, crește tot mai mult ura față de Mine, Isus Cristos.

Pe măsură ce prezența Mea se face tot mai simțită în inimile oamenilor, această ură se vede tot mai mult în acțiunile celor care contrazic Cuvântul Meu Preasfânt.

Aceia care vor continua să introducă legi care Îl blasfemiază pe Dumnezeu își vor mări acum eforturile pentru a defăima Cuvântul lui Dumnezeu. Aceste acțiuni josnice trebuie să se împlinească, pentru că pământul este în curs de purificare. Când purificarea se va intensifica, răutatea păcatului vă va fi arătată. Veți observa cum orice acțiune care poate fi imaginată împotriva lui Dumnezeu va fi promovată de acești dușmani ai Mei. Mulți își vor declara nevinovăția, însă aceste acțiuni nu vor fi acceptate de cei care sunt ai Mei și care știu Adevărul. Darul discernământului, pe care Eu îl revărs peste multe suflete, va face ca aceste acte malefice, făcute de cei care dețin poziții de putere și controlează națiuni, să fie văzute drept ceea ce sunt de fapt – lucrarea lui satana.

Spiritele malefice, ale lui satana, și-au intensificat prezența în sufletele celor care nu cred în Dumnezeu. Ele nu se mulțumesc cu faptul că aceste suflete îi întorc spatele lui Dumnezeu, așa că îi îndeamnă pe acești oameni să promoveze păcatele cele mai abominabile. Cu timpul, aceste suflete devin atât de corupte și pline de ură pentru Dumnezeu, încât vor cădea într-un mare întuneric, care nu le va permite niciodată să tolereze lumina lui Dumnezeu.

Amintiți-vă, Milostivirea Mea este mare. Numai prin Milostivirea Mea pot fi salvați acești oameni. Nu există nici o altă speranță pentru ei, deoarece multe dintre aceste suflete torturate nu sunt capabile să ceară Mâna Milostivirii Mele – atât de mare este infestarea lor. Voi, cei care Mă cunoașteți și Mă iubiți, trebuie să îi ajutați pe acești bieți oameni, implorând salvarea sufletelor lor. Trebuie să cereți ca ei să se întoarcă la Mine acum, pentru ca Eu să pot interveni ca să opresc persecuția pe care ei intenționează să o abată asupra lumii. Trebuie să Mă rugați, prin sacrificiile voastre personale, ca ei să fie opriți de la genocidul pe care îl planifică. Cea mai rea forma de genocid va fi făcută prin războaie nedrepte și prin uciderea inocenților în pântecele mamelor lor.

Isus al vostru