Duminică, 01 mai 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți siguri că promisiunile Mele se vor împlini întotdeauna. Nimeni nu va putea opri cel mai mare Act de Milostivire pentru mântuirea omenirii. Satana nu are o astfel de putere. Fiica Mea, înșelătorul va fi nimicit, nu va supraviețui. Timpul lui este foarte scurt. Îi avertizez pe aceia care îl urmează, prin păcatele lor, că le-au mai rămas puține șanse pentru a se salva. Ei trebuie să renunțe la păcat dacă vor să se salveze. Poate că și voi, cei care mă urmați pe Mine, aveți membri de familie, sau un prieten deosebit care urmează calea păcatelor, este obligația voastră să încercați să le deschideți ochii către Adevăr.

Acum pregătiți-vă să evitați primirea semnului bestiei

Multe evenimente, care vor schimba cursul istoriei, stau să se împlinească atât pe Pământ cât și în Cer. În acest timp, pregătiți-vă. V-am spus deja că banii vor fi foarte puțini, deci încercați să vă pregătiți familiile pentru supraviețuire, ca să nu trebuiască să acceptați semnul bestiei. Vă rog, nu-Mi ignorați rugămintea.

Acum grupurile de rugăciune sunt vitale, pentru a vă proteja și a salva lumea de persecuția grupărilor politice, sistemului bancar global și așa-numitele organizații pentru drepturile omului. Țelul lor este să dețină puterea și să vă controleze, copiii Mei, deși mulți dintre voi nu vedeți asta. Însă veți vedea, cu timpul. Acest timp este aproape. Începeți să vă pregătiți pentru supraviețuire și să rămâneți în rugăciune și Eu vă voi oferi haruri deosebite pentru protecția voastră. Vă rog să nu fiți speriați, pentru că ceea ce contează este doar fidelitatea voastră față de Mine.

În timp ce Noua Ordine Mondială va prelua controlul asupra Orientului Mijlociu, vă veți mira de cât de multe țări vor fi sub controlul ei, cât de multe suflete inocente vor crede că aceste regimuri noi le oferă libertatea. Dar nu va fi așa.

Rusia și China vor declanșa un conflict

Veți observa cum Rusia și China sunt pe cale să devină a treia entitate care va declanșa un conflict. Foarte curând, aceia dintre voi care ați predat controlul asupra țării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe niște marionete, veți vedea cum aceste grupări sinistre de forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiți. Apărați-vă prin rugăciune. Eu vă voi alina suferințele în fiecare zi și în fiecare ceas. Primiți-Mă în Sfânta Euharistie și veți dobândi o putere extraordinară care să vă susțină în timpul prigoanei.

Eu, Isus Cristos, nu doresc să provoc panică în viețile voastre. Dar nici nu aș putea sta deoparte fără să vă avertizez despre aceste evenimente. Din Milostivirea Mea, vă dau încă o șansă să vă puteți pregăti: nu doar pentru bunăstarea voastră spirituală, ci și pentru modul de viată al familiei voastre. Ca să evitați luarea semnului, vă rog pregătiți-vă temeinic.

Avertismentul, fără îndoială, va îmblânzi prigoana, pentru că mulți vor fi convertiți. Acum rugați-vă, rugați-vă, pentru convertirea globală și pentru diminuarea suferințelor ce se vor desfășura în timpul guvernării lui anticrist și a falsului profet.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos