Vineri, 26 aprilie 2013 la ora 12:30

Preaiubita Mea fiică, lumea se pregătește ca anticristul să intre în scenă. El a fost instruit cu multă grijă de către diverse forțe politice puternice pentru a-și face impresionanta apariție.

Anticristul va veni din Est, nu din Vest, dar va fi iubit, slăvit și venerat atât de Est cât și de Vest, în toate colțurile pământului. Totul va începe după cum urmează.

Anticristul va cauza rapid, cu ajutorul dușmanilor lui Dumnezeu, un război între două națiuni ce sunt conduse de către doi lideri puternici și încăpățânați. Acest război va escalada și se va răspândi și în alte țări. În momentul în care amenințarea va deveni atât de mare încât chiar și cele mai puternice națiuni vor începe sa fie afectate, vor demara negocierile de pace.

Atunci, de nicăieri, va apărea fiara. Ea va reuși să pună capăt războaielor cu o măiestrie ce va impresiona lumea. Anticristul va avea o voce puternică. Va fi foarte inteligent și își va crea o imagine carismatică impresionantă. Înfățișarea plăcută, farmecul personal și simțul umorului vor funcționa ca un puternic magnet cu efect hipnotic. Va fi adulat de către lideri globali cunoscuți și de către mass media și va deveni o celebritate. Conduita sa va fi pe placul marilor oameni de afaceri care îl vor vedea ca pe o persoană esențială pentru dezvoltarea bogăției, deoarece economia va începe să crească.

Anticristul va fi o apariție atât de specială încât națiunile lumii vor face tot ce le stă în putință pentru a-l determina să le viziteze țările. El va fi iubit și va imita până la ultimul detaliu fiecare moment al Misiunii Mele de pe Pământ. Predicând despre importanța iubirii, a păcii și a unității dintre națiuni, el va fi văzut că va face mari minuni, oriunde va merge. Acesta nu este un om ca oricare altul. Acesta nu este un om ca oricare alta figură carismatică. Steaua sa va lumina și va străluci ca a nimănui altuia până atunci. El va fi considerat drept ambasador al noii religii umaniste mondiale. Lui îi va fi atribuit așa-zisul succes al acestei monstruozități. Toți vor cădea la picioarele sale. Portretele sale vor fi expuse pretutindeni. El va fi văzut împreună cu lideri ai multor grupări religioase. Se va ajunge în curând să se spună că oamenii se vindecă pe loc dacă sunt în prezența sa. Prin puterea satanei, el va fi în stare să facă lucruri care îi vor șoca pe mulți și de aceea vor fi considerate a fi miraculoase.

În același timp, neștiutorii și ignoranții îl vor vedea drept Mesia. Atunci el va lăsa să se înțeleagă că a fost trimis de Dumnezeu pentru a salva lumea. Mulți, inclusiv cei care nu acceptă Existența Mea, vor fi convinși că el este Fiul omului, Isus Cristos. Cei care vor respecta și se vor supune la tot ceea ce cere el de la ei și care îl vor adora, vor fi infestați cu un asemenea rău încât sufletele lor vor fi absorbite într-un vid din care le va fi imposibil să scape.

Cei care cunosc Adevărul Învățăturilor Mele vor recunoaște înșelăciunea ce va fi prezentată rasei umane și vor rezista în fața acestei monstruozități. Cei care susțin că-L cunosc pe Dumnezeu și sunt creștini practicanți, nu vor reuși să înțeleagă Promisiunea Mea că Mă voi întoarce. Când voi veni din nou, va fi pentru a Judeca. Nu voi mai păși pe Pământ a doua oară. Cu toate cunoștințele lor despre Învățăturile Mele, ei nu reușesc să înțeleagă ce am spus. Le reamintesc acum. Eu nu voi mai veni în carne și oase [în trup]. Orice om care va susține că este Isus, este un mincinos.

Al vostru Isus