Sâmbătă, 27 aprilie 2013 la ora 13:20

Preaiubita Mea fiică, trebuie să explic fiecărei persoane care trăiește astăzi pe pământ, importanța timpului care i s-a dat. Eu nu am intervenit niciodată asupra voinței omului, care este unul dintre cele mai mari Daruri date umanității și nu poate fi luat niciodată. În schimb Satana intervine asupra liberei voințe a omului și, încă de la început, a încercat continuu să supună mintea omului și să-i fure sufletul.

De aceea libera voință dată omului va fi ținta spiritelor rele. Dar totodată prin libera voință a omului, ușa către Împărăția Mea poate fi deschisă. Pentru că sunteți făcuți din carne și oase și implicit sunteți muritori, singurul timp pe care îl aveți pentru a vă pregăti pentru viața eternă este cel de acum. Nu trebuie să uitați niciodată asta. Trebuie să fiți pregătiți mereu, căci la fel cum Tatăl Meu v-a dat viața, tot așa El poate să o și ia de la voi, în orice moment al zilei.

Dacă ar fi să mori acum, astăzi, ai fi pregătit să vii în fața Mea? Ești conștient de greșelile și de faptele pe care l-ai comis, și de ura pe care ai arătat-o aproapelui tău? Aceste lucruri vor fi revelate în fața Mea. Pentru a primi viața veșnică e necesar să știi ce trebuie făcut acum, astăzi, ca să devii curat în Ochii Mei.

Celor care pe de o parte aprobă păcatul și îi rănesc pe cei din jur, și pe de altă parte se roagă și duc vieți despre care spun că Mi-ar fi devotate Mie, vă spun următoarele. În fiecare oră Mă răniți cu ipocrizia voastră. În fiecare zi, sufletul vostru se distanțează de Mine. Trebuie să urmați Cele Zece Porunci exact așa cum au fost date de către Tatăl Meu, căci altfel nu puteți spune că sunteți ai Mei.

Multe suflete nu intră în Rai, și multe trebuie să sufere curățirea necesară pentru a le face potrivite să intre în Împărăția Mea. Dar mult mai multe suflete sunt condamnate la întunericul veșnic. Foarte mulți își dau seama cum l-au insultat pe Dumnezeu, chiar în primele minute de la moartea lor pe pământ. Cât de speriați și de triști sunt ei atunci! Doar atunci își dau seama că timpul pentru a se căi a trecut, și că în acea fază, pentru ei este deja prea târziu.

De ce nu înțelegeți că moartea poate surveni în orice moment? Să știți că atunci când îl insultați pe Dumnezeu, pentru ca apoi să găsiți pacea trebuie să vă străduiți să schimbați felul în care vă comportați. Numai atunci veți găsi pacea adevărată, când evitați păcatul și încercați în mod continuu să îmbunătățiți felul în care îi tratați pe ceilalți. Numai atunci vă puteți apropia de Dumnezeu, când aveți pace în sufletul vostru – pace care poate apărea doar când luptați împotriva păcatului și vă pare rău pentru faptele voastre rele.

În fiecare zi trebuie să vă întrebați – Dumnezeu ar fi de acord cu faptele mele de azi? Veți ști, în inima voastră, care este răspunsul.

Al vostru Isus