Vineri, 03 mai 2013 la ora 18:15

Preaiubita Mea fiică, planul diabolic de distrugere a Bisericii Catolice din interior este în desfășurare. Tot ce este sacru în fața lui Dumnezeu va fi dat deoparte, iar acei capi ai noii biserici – modern renovată​​, care va fi curând prezentată lumii – vor avea viziuni liberale dar ei vor fi dușmani ai Adevărului.

Punctele de vedere aparent autentice pe care le vor prezenta, vor fi considerate ca o nouă formă de catolicism. Mulți creștini vor spune: de ce m-ar interesa asta pe mine? Însă când Biserica Mea, fondată de către apostolul Meu Petru, va fi astfel descompusă, acest fapt îi va afecta pe toți cei care Mă urmează. Când Cuvântul și Învățăturile Mele sunt scoase din context și sunt transformate în minciuni, pentru a fi adaptate nevoilor egoiste ale omului, în timp, ele vor fi considerate ca fiind chiar Adevărul.

Minciunile, prezentate lumii, ca urmare a infestării diabolice, vor fi considerate de către toate Bisericile Creștine ca fiind acceptabile în ochii lor. Nici o Biserică Creștină nu va scăpa acestui atac – un atac deliberat ce a fost planificat cu grijă de peste un secol.

Nu vă lăsați înșelați – când Cuvântul Meu este falsificat, Adevărul este sfărâmat în bucăți. Minciunile infestează sufletul. Când aceasta se întâmplă, oamenii vor urma, fără să își dea seama, o cale care va sfârși în disperare. Îi îndemn pe toți cei care Mă ascultă acum să se concentreze tot timpul asupra adevărului. Nu trebuie să acceptați nicio schimbare – ca parte dintr-o nouă biserică – cu care vi se va cere să fiți de acord, căci ea nu vine de la Mine.

Al vostru, Isus