Luni, 06 mai 2013 la ora 18:42

Preaiubita Mea fiică, cei care, deși Mă ofensează pe Mine în mod deliberat, nu sunt vinovați de aceasta, pentru că ei nu cunosc Cuvântul Meu, vor primi în curând călăuzirea de care au nevoie.

Voi toți, cei care cunoașteți Adevărul Cuvântului Meu, dat oamenilor acum 2000 de ani, trebuie să știți aceasta: în timp ce vă certați între voi, milioane de suflete se pierd. Atât de multe, vinovate de păcate de moarte, înfăptuiesc astfel de fapte din cauza infestării celui rău. Dacă ei ar ști Adevărul promisiunii Mele despre viața veșnică, mulți nu ar face aceste acte.

După ce v-a fost dat Adevărul, este important ca voi să continuați să răspândiți Cuvântul lui Dumnezeu. Trebuie să faceți acest lucru arătând iubire și respect pentru viața celorlalți. Aceasta înseamnă să ascultați de Porunca dată de Tatăl Meu: “Să nu ucizi”. Apoi, aveți datoria să faceți astfel încât viața omului să fie tratată cu respect, pentru Gloria lui Dumnezeu.

Trebuie să le amintiți celorlalți despre acest Dar al vieții veșnice, în aceste timpuri în care știți că aceia care îl neagă pe Dumnezeu au nevoie de ajutorul vostru. Ajutorul vostru, prin rugăciune și îndrumare, poate să salveze aceste suflete. Am atâta nevoie de timpul vostru, preaiubiții Mei discipoli. Trebuie să fiți generoși cu timpul vostru, pentru salvarea sufletelor. Vă rog, continuați să recitați Cruciada Mea de Rugăciune, căci am promis convertirea a milioane de suflete pierdute atunci când aceste rugăciuni sunt rostite.

Nu permiteți atacurilor celui rău, care vor continua să arunce un nor peste aceste Mesaje, să vă distragă atenția. Acceptați aceste atacuri drept ceea ce sunt ele: o încercare, de la Satana și de la toate spiritele rele care cutreieră Pământul, de a îi împiedica pe copiii lui Dumnezeu să obțină moștenirea glorioasă care îi așteaptă.

Vă cer de asemenea să aveți inimi generoase și să vă rugați pentru cei care s-au întors împotriva Mea, în această Misiune pe Pământ, ultima înainte de Ziua cea Mare.

Al vostru Isus