Miercuri, 04 mai 2011 la ora 20:05

Multiubita Mea fiică, este foarte urgent ca întreaga lume, inclusiv aceia adormiți față de Adevărul Învățăturilor Mele, să asculte Cuvântul Meu Sfânt. În timp ce neliniștea din lume se întețește, voi reculegeți-vă și meditați Scriptura – ce vi s-a spus despre transformările la care veți fi martori pe pământ dacă păcatul continuă.

Chiar și aceia care se îndoiesc de existența Lui Dumnezeu Tatăl Veșnic sau a Mea, Mântuitorul lor Divin, vor vedea păcatele care se comit zilnic în fața ochilor lor. Fie că fac parte din experiența voastră zilnică, fie că auziți despre ele în presă, la radio, televiziune sau pe internet, va fi greu să le ignorați. Chiar și aceia care sunt toleranți față de păcat vor fi șocați de nivelul de depravare la care sunt siliți să asiste.

Ce vedeți? Ce vă șochează cel mai mult? Violența plină de cruzime la care asistați prin intermediul televizorului în confortul căminului vostru? Crimele comise sau tolerate de guvernele voastre în numele dreptății? Sau depravarea pe care pornografia obscenă o prezintă ca artă? Sau minciunile înșelătorilor ce comit fraude în spatele sistemului legal căci își permit să-și cumpere libertatea? Sau poate ura pe care oamenii o simt față de străinii pe care îi întâlnesc pe stradă? Sau teroarea pe care cetățenii simpli o simt din cauza propriilor lor guverne? Sunt atât de multe încălcări ale Legilor lui Moise, ale celor 10 Porunci, puse in fapt acum, încât este imposibil să fie imaginate toate în același timp.

Legile și rânduiala au dispărut. Iubirea și generozitatea de care omul ar trebui să dea dovadă față de aproapele său dispar rapid. Nici slujitorii Mei sfințiți, care acționează în Numele lui Dumnezeu, nu-și mai conduc turmele.

Acest haos este cauzat de regele înșelăciunii, satana, cel rău, care depune mari eforturi pentru a-și ascunde identitatea în fața omenirii. Laș, el acționează folosindu-și puterea de a seduce. Să știți că el are puteri, pe care le folosește ca să distrugă omenirea. Întoarce oamenii unii împotriva altora, frate împotriva fratelui, vecin împotriva vecinului și totul cu un singur țel, să producă haos și distrugere în timp cât mai scurt. El nu se va opri niciodată din a-i chinui pe copiii Mei. Acceptați realitatea. Acceptați faptul că el există. Necredincioșilor, numai atunci când veți înțelege în sfârșit adevărul existenței satanei, Adevărul vă va inunda. Și acesta este că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, există cu adevărat.

Nu uitați că zilele satanei sunt numărate. Nu-l lăsați să învingă. Rugați-vă pentru toți oamenii, ca să nu cadă în capcana urii întinse de satana pentru a-i atrage pe copiii lui Dumnezeu. El face asta nu numai din ură față de voi, ci și din ura simțită împotriva Mea, Isus Cristos și împotriva Tatălui Veșnic. Nu se va liniști până când nu va produce cea mai mare distrugere posibilă.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca puterea lui să slăbească. Rugați-vă în special Rozarul Maicii Domnului, pentru că aceasta este rugăciunea care îl va zdrobi pe satana.

Când Eu voi reveni pe Pământ, să nu uitați că există un singur drum care duce spre Veșnicie și acela este drumul pe care voi trebuie să mergeți spre Mine.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos