Marți, 07 mai 2013 la ora 22:35

Multiubita Mea fiică, cum ți s-a distras atenția și te-ai lăsat dusă departe de Vederea Ochilor Mei în ultimele două zile. Nu știi ce a creat această diversiune? Pierzând chiar și o zi fără Adorația Euharistică ai fost luată și ofensată în Numele Meu, fără să te protejezi așa cum te-am învățat Eu. Îți spun să continui să vii în fața Mea zi de zi și să reciți Preasfântul Rozariu, astfel încât Maica Mea să te poată acoperi cu protecția de care ai nevoie în această lucrare.

Foarte mulți dintre cei care sunt aproape de Mine capătă o siguranță care îi face să creadă că nicio suferință, oricât de mare, nu îi va opri de la îndeplinirea Misiunii Mele, dar aceasta este posibil numai când Îmi cereți să vă îndrum.

Fiica Mea, primele semne ale unei ciume vor fi văzute în curând, când Tatăl Meu va arunca peste pământ o pedeapsă asupra acelor națiuni care Îl insultă și care permit ca răutatea și nedreptatea să-i asuprească pe bieții oameni inocenți. Această ciumă va fi vizibilă pe față și rănile ei nu vor fi vindecate până când nu se va termina Marea Pedeapsă. Ciuma va fi mai răspândită decât SIDA și va fi unul din primele semne ale Pedepsei care se apropie. Aceasta va fi urmată de o foamete care va afecta o treime din omenire și se va manifesta în timpul domniei anticristului.

Pe măsură ce dominația anticristului se va răspândi ca o pânză de păianjen, ea va fi însoțită de o serie de pedepse, revărsate peste cele patru colțuri ale lumii de Mâna Tatălui Meu. Intervenția divină va ajuta ca sufletele să nu mai fie furate de către fiară prin puterea anticristului. Adepții lui vor suferi o pedeapsă chinuitoare, care se va vedea pe fețele lor sub forma ciumei. Nici ei, și nici aceia care îndeplinesc înșelăciunea malefică ce va afecta Biserica Mea pe pământ, nu vor scăpa de această pedeapsă severă.

Acest Avertisment este dat pentru cei care se îndoiesc de Mâna Dreptății Mele, ca să înțeleagă, în sfârșit, că dacă oamenii își întorc fața de la Dumnezeu, vor suferi cum au suferit în zilele lui Noe.

Insulta finală împotriva Tatălui Meu, prin păcatul războiului și al avortului, va atrage asupra omenirii cea mai mare pedeapsă a Sa. Viața copilului nenăscut, luată cu atâta cruzime și fără remușcare, va fi pedepsită cu moartea trupului și a sufletului.

Al vostru Isus