Joi, 09 mai 2013 la ora 22:45

Scumpa Mea fiică, Iubirea Mea pentru tinerii de orice neam, culoare și religie, care nu Mă cunosc, este veșnică. Suferința Mea pentru aceste micuțe suflete ale Mele este profundă. Pentru ele trebuie rugăciuni, în special acum. Eu le voi lua în Milostivirea Mea, fără ezitare, dacă mă rugați prin intermediul acestei Cruciade de Rugăciune.

Rugăciunea (106) a Cruciadei de Rugăciune: Milostivire pentru tinerii care nu-L cunosc pe Dumnezeu

"Isuse drag, ia sub protecția Ta sufletele acestor copii ai lui Dumnezeu care nu Te cunosc, care nu au cunoștință de Iubirea Ta și care nu acceptă Promisiunea Ta. Revarsă harul Tău al convertirii și dă-le viață veșnică. Ai milă de toți cei care nu cred în Prezența Ta și care nu vor căuta iertare pentru păcatele lor. Amin."

Preaiubită Rămășiță a Armatei Mele, cea mai aprinsă dorință a Mea este să căutați sufletele celor tineri, agnosticilor și a celor care nu cred în Dumnezeu. Ei sunt prioritatea voastră. Vă cer să atrageți către Protecția Mea toate națiunile, credințele, culorile și religiile. Când Îmi aduceți astfel de suflete, Eu le voi da mari daruri și promit salvarea lor.

Este important să nu îi ignorați pe cei care nu arată nici un interes pentru propria salvare. Sunt sufletele pierdute după care tânjesc și le voi urmări în fiecare colț, în fiecare ungher și în fiecare țară până când îi voi putea atrage în Împărăția Mea.

Țineți minte această cerere. Amintiți-vă că Dorința Mea este să ajung la cei care nu Mă cunosc și la cei care vor să Mă cunoască.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Milostivire pentru tinerii care nu-L cunosc pe Dumnezeu
Rugăciunea (106) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, ia sub protecția Ta sufletele acestor copii ai lui Dumnezeu care nu Te cunosc, care nu au cunoștință de Iubirea Ta și care nu acceptă Promisiunea Ta.

Revarsă harul Tău al convertirii și dă-le... citește tot