Duminică, 14 noiembrie 2010 la ora 23:00

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Aceasta este normal. Înțelegerea ta asupra lucrurilor spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui să fie, dar așa este normal.

Eu te voi ghida iar tu, cu timpul, vei înțelege scopul misiunii tale. Am nevoie ca tu să fii tare în Lucrarea ta și în supunerea față de Mine. Aceasta e o sarcina grea, care te va epuiza emoțional. Îți voi trimite un conducător spiritual care te va ajuta în aceasta misiune uriașă, ce trebuie dusă la bun sfârșit. Această misiune este foarte importantă, deoarece fără ea, foarte multe suflete s-ar pierde în favoarea satanei. Fiica Mea, tu te-ai angajat pentru această sarcină înainte ca Eu să te fi trimis să faci aceasta Lucrare.

Eu îl ghidez pe îndrumătorul tău spiritual. El va ști Adevărul când tu vei vorbi. În ultimele două zile ai simțit deja păcatele oamenilor, într-un mod în care nu le-ai mai simțit până acum. Ai văzut diferența? Te-ai simțit deosebit, când te-ai uitat către copii Mei? I-ai văzut într-o altfel de lumină, nu-i așa? Aceasta este puterea Duhului Sfânt, cu care Eu te-am binecuvântat.

Iubirea pe care ai simțit-o în inima ta pentru copii Mei, și preotul pe care l-ai văzut astăzi la Sfânta Liturghie, este un Dar pentru tine dat cu puterea Duhului Sfânt. Tu, de-acum vei putea să vezi, să simți și să auzi păcatele oamenilor într-o așa măsura încât să simți durerea pe care o simt eu. Vei vedea și Iubirea pe care o am Eu pentru copiii Mei, prin ochii tăi care acum oglindesc Inima Mea.

Să nu te temi de aceste daruri, copila mea. Să nu crezi că nu vei putea finaliza această misiune, deoarece puterea pe care o vei primi prin harurile Mele te va întări. Nici nu te vei mai uita vreodată înapoi, și nici nu vei dori aceasta.

Acum te simți slabă. Dar așa se simte Puterea Mea Dumnezeiască inundând corpul tău. Căldura pe care o simți este iubirea pe care o simt Eu pentru tine. Nu plânge, copila Mea. Până acum ai fost deosebit de tare și ai acceptat totul cu toate că sunt doar câteva zile de când am început să iți vorbesc. Nu, copila Mea, nu sunt închipuiri, deși tu te tot întrebi pe tine și pe aceia care-ți sunt aproape.

Cei care își vând sufletul satanei

Acum scrie următoarele: lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic al celui rău, care continuă să îi ademenească și să îi seducă pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu pofte, lăcomie și vanitate, le apar credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! Ei, în vanitatea lor, cred că au o putere reală. Puterea promisă de satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.

Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el, nu numai că sunt minciuni, ci le-au fost date doar din pură ură. Satana urăște omenirea.

El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de satana pana la extrem – și ei trebuie să fie atenți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali – ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, în anumite locuri unde aurul și bogăția maschează Darurile Divine pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.

Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și este un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.

Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da ție, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.

Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Din Pură Iubire le dau acest avertisment, deoarece Eu vin ca Judecător și nu ca Mântuitor. Prin rugăciunile Mamei Mele iubite și ale discipolilor Mei din lumea întreagă, timpul Judecății s-a amânat în trecut. Acum nu va mai fi așa.

Nimeni nu va ști data celei de-a Doua Veniri

Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Ea nu poate fi revelată. De aceea este important ca toți copiii Mei să fie pregătiți. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat Adevărul. Când va veni Marele Avertisment, ei își vor da seama de Adevăr. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea va fi expirat până atunci.

Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi să-și deschidă inimile.

Mântuitorul vostru Isus Cristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți