Sâmbătă, 07 mai 2011 la ora 09:50

Iubita Mea fiică, acum trebuie să iei Crucea Mea și să Mă ajuți să o port pe acel drum pe care l-am trasat pentru tine. Prețioasa Mea fiică, cât de mult ai suferit săptămânile trecute. Eu am permis acest lucru pentru că te-a adus mai aproape de Inima Mea Sacră.

Multe suflete sunt chemate să răspândească mesajele Mele în toată lumea. Însă doar purificarea voluntară din partea unui suflet va determina calitatea discernământului său. Altfel spus, dacă sufletul pe care Eu l-am ales să comunice Cuvântul Meu este curat, atunci Mesajele vor avea un impact mai mare. Ele vor lăsa o impresie mai îndelungată asupra sufletului. Ele vor fi pline de compasiune, dar vor revela Adevărul Învățăturilor Mele în format direct.

Eu nu am timp pentru amabilitățile pe care le așteaptă omul, care vrea să audă Cuvântul Meu într-un anumit mod – într-o versiune atenuată. Chiar Pătimirea Mea pe Cruce și atrocitățile comise de oameni în timpul Răstignirii Mele nu au fost revelate lumii în felul în care ar fi trebuit. Atât de puțini dintre voi, copiii Mei, înțelegeți tratamentul îngrozitor la care am fost supus Eu, Salvatorului vostru Divin, de mâna omului. Acest tratament este evident și astăzi, când sunt batjocorit, ridiculizat, blestemat, ignorat și făcut de rușine. Moartea Mea a pregătit drumul pentru ca sufletele voastre să fie salvate de la pieire. Acest fapt este valabil și astăzi. Nu aruncați acest Dar al salvării, pentru că fără să acceptați Adevărul nu puteți fi salvați.

Ascultați: Eu sunt Adevărul. Eu sunt cheia salvării voastre. Pe patul de moarte, chiar dacă M-ați ignorat pe Mine, Învățăturile Mele, sau ați negat Existența Mea, întoarceți-vă către Mine și cereți Mântuirea. Niciodată nu este târziu să vă întoarceți la Mine și să Mă rugați să vă țin de mână și să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Însă veți putea face asta doar în timpul vieții voastre aici pe Pământ. Este singura voastră șansă ca să vi se ofere Viața Veșnică. După aceea va fi prea târziu.

Iubitul vostru Mântuitor Divin, Isus Cristos