Marți, 10 mai 2011 la ora 16:00

Fiica Mea, spune lumii că un important act al Milostivirii Mele a avut loc astăzi, când Duhul Sfânt, unul dintre cele mai mari Daruri oferite copiilor Mei, s-a revărsat peste întreaga lume. Acest Dar este esențial pentru a ajuta omenirea să se pregătească pentru Avertisment. Infuzați cu Puterea Duhului Sfânt, slujitorii Mei sfințiți și discipolii Mei vor fi întăriți considerabil în iubirea lor față de Mine și de Tatăl Meu Veșnic.

Acest Dar pentru viață va aduce un nou impuls sufletelor voastre obosite și lâncede, care strigă după iluminare. Toate acestea au fost prezise și toți, chiar și cei mai înrăiți păcătoși, vor beneficia.

Milostivirea Mea, cum v-am spus, nu are limite. Plini fiind acum de spiritul luminii și sfințeniei, voi, toți credincioșii Mei de pretutindeni, fiți curajoși și proclamați Cuvântul Meu tuturor celor pe care-i întâlniți. Ignorați disprețul sau ironia pe care le-ați putea simți, fiindcă este mult mai important să luați în considerare cerințele Mele de convertire.

Ascultați-Mi rugăciunea ce vă dă curajul de care aveți nevoie.

„O Doamne, umple-mă cu darul Duhului Sfânt, pentru a putea duce Cuvântul Tău Preasfânt păcătoșilor, pe care trebuie să-i ajut să se salveze, în Numele Tău Sfânt. Ajută-mă să-i acopăr, prin rugăciunile mele, cu prețiosul Tău Sânge, astfel încât să poată fi atrași la Inima Ta Sfântă. Dă-mi darul Duhului Sfânt, pentru ca aceste suflete sărmane să se bucure de Noul Tău Paradis. Amin”

Să spuneți această rugăciune în fiecare zi după ce v-ați rugat Rozariul Milostivirii Divine și astfel, prin fidelitatea voastră, Mă veți ajuta să-i salvez pe copiii Mei.

Salvați-Mă de suferința pe care o simt în Inima Mea când privesc cu mare durere cum Numele Meu Sfânt este primit astăzi în lume. Nu se mulțumesc doar să Mă renege, ci multe, multe suflete reacționează cu furie dacă voi, cei care Mă urmați cu fidelitate, îndrăzniți să menționați ce reprezint Eu. Ei sunt foarte furioși pentru că înșelătorul reușește să le sucească inteligent gândurile ca să se îndepărteze de Adevăr. Ajutați aceste suflete, voi toți. Rugați- vă și cereți-Mi puterea de care aveți nevoie în această lucrare.

Haruri speciale pentru cei care răspândesc convertirea

Toți aceia care răspândiți convertirea veți primi haruri deosebite și veți avea rezervat un loc deosebit în Împărăția Tatălui Meu. Mergeți acum și permiteți Duhului Sfânt să vă umple sufletele ca să Mă ajutați să salvez omenirea.

Vă iubesc pe toți. Cu toții aveți un loc în Inima Mea Sfântă. Nimeni, inclusiv păcătoșii, nu va fi exclus din bătălia Mea pentru salvarea sufletelor.

Observație: Explicație dată de Domnul Nostru Isus Cristos vizionarei la sfârșitul mesajului: „Fiica Mea, acest eveniment este foarte important. El va salva multe suflete înainte ca Marele Avertisment să aibă loc și va continua să rămână prezent în lume ca să oprească revenirea la păcat a oamenilor. Fiica Mea, acest fapt a fost profețit și este o veste minunată. Dar discipolii Mei trebuie să lucreze intens ca să Mă ajute să conduc lupta pentru suflete.”

Mântuitorul vostru  iubitor,  Isus Cristos, Regele Milostivirii

Observatie: Explicatie dată de Domnul Nostru Isus Cristos vizionarei la sfârsitul mesajului: „Fiica Mea, acest eveniment este foarte important. Va salva multe suflete înainte ca Marele Avertisment să se înfăptuiască si va rămâne prezent în lume ca să oprească revenirea la păcat a oamenilor.

Fiica Mea, acest fapt a fost profetit si este o veste minunată. Dar discipolii Mei trebuie să lucreze intens ca să-Mă ajute în Lupta pentru Suflete.

Mesajul contine

Rugăciune pentru curajul de care avem nevoie
Rugăciunea (7) din Alte rugăciuni

Să spuneți această rugăciune în fiecare zi după ce v-ați rugat Rozariul Milostivirii Divine și astfel, prin fidelitatea voastră, Mă veți ajuta să-i salvez pe copiii Mei.

Isus @ 10 mai 2011, 16:00

Doamne... citește tot