Marți, 10 mai 2011 la ora 16:00

Fiica Mea, spune lumii că un important act al Milostivirii Mele a avut loc astăzi, când Duhul Sfânt, unul dintre cele mai mari daruri oferite copiilor Mei, s-a revărsat peste întreaga lume. Acest dar este foarte important pentru a ajuta omenirea să se pregătească pentru Marele Avertisment. Puterea Duhului Sfânt pătrunde în sufletele slujitorilor Mei sfințiți și în ale celor care-i urmează, întărindu-i astfel în iubirea lor față de Mine și față de Tatăl Meu Veșnic.

Acest dar pentru viață aduce un nou impuls sufletelor voastre obosite și lâncede, care strigă cerând iluminare. Toate acestea au fost prezise și tuturor le va fi de folos, chiar și celor mai înrăiți păcătoși.

După cum v-am mai spus, Milostivirea Mea nu are limite. Credincioșii Mei de pretutindeni, care Mă urmați, plini fiind acum de lumina și sfințenia Duhului Sfânt, fiți curajoși și răspândiți Cuvântul Meu tuturor celor pe care-i întâlniți. Ignorați disprețul sau ironia lor, fiindcă este mai important să luați în considerare cerințele Mele referitoare la convertirea sufletelor.

Ascultați-Mi rugăciunea ce vă dă curajul de care aveți nevoie.

„ O Doamne, umple-mă cu darul Duhului Sfânt, pentru a putea duce Cuvântul Tău Preasfânt păcătoșilor, pe care trebuie să-i ajut să se salveze, în Numele Tău Sfânt. Ajută-mă să-i acopăr prin rugăciunile mele, cu prețiosul Tău Sânge, astfel încât să poată fi atrași la Inima Ta Sfântă. Dă-mi darul Duhului Sfânt, pentru ca aceste suflete sărmane să se bucure de Noul Tău Paradis. Amin”   

Să spuneți această rugăciune în fiecare zi după ce v-ați rugat Rozariul Milostivirii Divine și astfel, prin fidelitatea voastră, Mă veți ajuta să-i salvez pe copiii Mei.

Salvați-Mă de suferința pe care o simt în Inimă, atunci când privesc cu mare durere cum Numele Meu este renegat în lume astăzi. Și nici nu se mulțumesc doar să Mă renege, ci numeroase suflete reacționează cu furie când văd că voi, cei care Mă urmați cu fidelitate, aveți curajul să le amintiți ce reprezint Eu. Ei sunt foarte furioși pentru că înșelătorul reușește să le sucească foarte bine gândurile ca să se îndepărteze de Adevăr. Ajutați aceste suflete, voi toți, care vă rugați și cereți-Mi puterea de care aveți nevoie în această lucrare.

Haruri speciale pentru cei care răspândesc convertirea

Toți aceia care răspândiți convertirea veți primi haruri deosebite și veți avea locuri deosebite în Împărăția Tatălui Meu. Mergeți și permiteți Duhului Sfânt să vă umple sufletele ca să Mă ajutați să salvez omenirea.

Vă iubesc pe toți. Cu toții aveți un loc în Inima Mea Sfântă. Nimeni, inclusiv păcătoșii, nu va fi exclus din bătălia Mea pentru suflete.

Mântuitorul vostru  iubitor,  Isus Cristos, Regele Milostivirii

Observatie: Explicatie dată de Domnul Nostru Isus Cristos vizionarei la sfârsitul mesajului: „Fiica Mea, acest eveniment este foarte important. Va salva multe suflete înainte ca Marele Avertisment să se înfăptuiască si va rămâne prezent în lume ca să oprească revenirea la păcat a oamenilor.

Fiica Mea, acest fapt a fost profetit si este o veste minunată. Dar discipolii Mei trebuie să lucreze intens  ca să-Mă ajute în Lupta pentru Suflete.

Mesajul contine

Rugăciune pentru curajul de care avem nevoie
Rugăciunea (7) din Alte rugăciuni

Să spuneți această rugăciune în fiecare zi după ce v-ați rugat Rozariul Milostivirii Divine și astfel, prin fidelitatea voastră, Mă veți ajuta să-i salvez pe copiii Mei.

Isus @ 10 mai 2011, 16:00

O, Doamne... citește tot