Vineri, 07 iunie 2013 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, toți aceia care știu Adevărul și care acceptă profețiile conținute în Cartea Tatălui Meu, trebuie să accepte și faptul că El a acordat lumii cea mai mare Milostivire.

Acum când timpul pentru a Doua Mea Venire se apropie, aceia care recunosc Vocea Mea și care Mă ascultă trebuie să–și dedice timpul pentru a se asigura că răspândesc Cuvântul Meu și se roagă pentru mântuirea tuturor fraților și surorilor lor.

Preaiubiții Mei discipoli, Harurile Mele se revarsă asupra voastră și trebuie să rămâneți încrezători atunci când îi ajutați pe ceilalți să se pregătească pentru a Doua Mea Venire. Chiar și când unii vă strigă obscenități, voi trebuie să rămâneți calmi. Aceasta va fi cea mai defăimată misiune de la Răstignirea Mea încoace, dar să știți că ea este misiunea care va salva miliarde de suflete.

Acesta este timpul Meu. Este timpul acordat Mie de către Preaiubitul Meu Tată, după cum am convenit. Este timpul Împărăției Mele când Noul Cer și Noul Pământ vor fi una. Așa cum în Cer se face Voia Tatălui Meu, tot așa se va face și pe Pământ. Totul va deveni una. Ura, suferința și puterea celui rău vor înceta. Orice efort pe care îl faceți acum pentru a vă salva propriile voastre suflete, și orice rugăciune a voastră pentru a-i salva pe alții, nu vor fi în zadar, indiferent cât de greu va fi. Lăsați-i să urle la voi, să vă batjocorească, să vă abuzeze, să vă numească mincinoși și să vă trateze cu cruzime. Cu cât veți suferi mai mult, cu atât veți aduce mai multe suflete la Mine.

Eu am făcut această cale, care este păzită de toți îngerii din Ceruri. Fiecare duh rău va cauza dezbinare, va crea obstacole și va încerca să vă oprească din drumul vostru spre Mine, dar va fi în zadar. Eu nu pot fi oprit să ajung la voi și să vă aduc mai aproape. Veți fi miliarde. Chiar și cei care refuză să se pregătească acum vor face acest lucru în timp. Nu trebuie să le permiteți să vă încetinească pentru că timpul este scurt.

Fiecăruia dintre voi, cei din Rămășița Armatei Mele, vi se vor da Haruri speciale, și Eu voi face minuni peste tot în lume, pentru a dovedi scepticilor că sunt Eu, Isus Cristos, cel care l-am trimis pe profetul Meu să vă pregătească pe voi toți pentru A Doua Mea Venire.

Al vostru Isus