Miercuri, 11 mai 2011 la ora 22:30

Copila mea, acum devii mult mai aproape de Inima Iubitului meu Fiu. Drumul tău a fost anevoios, totuși a avut loc într-un timp atât de scurt. Prin Porunca lui Dumnezeu Tatăl eu am fost trimisă să iți comunic chemarea la această Lucrare. Răspunsul tău a fost imediat. Nu ai ezitat.

Aceasta este puterea iubirii tale pentru mine, Binecuvântata ta Mamă. Eu te-am condus și te-am îndrumat spre această chemare deosebită. Te rog să te întorci spre mine, iubita ta Mamă, în fiecare zi, pentru îndrumare zilnică. Toți sfinții merg alături de tine, dar tu nu știi aceasta. Trebuie să îi chemi pe Sfântul Benedict, Sfântul Iosif, Sfântul Apostol Ioan, Sfântul Augustin și pe Sfântul Arhanghel Mihail, să îți dea sprijinul de care ai nevoie. Deja ești atât de puternică, copilă, încât te miri de ce? Este pentru că prin supunerea față de iubitul Meu Fiu, primești harurile necesare pentru realizarea acestei misiuni deosebite pentru care ai fost aleasă.

Recitarea zilnică a Preasfântului Meu Rozariu este importantă pentru că te va apăra de cel rău. Sfântul Benedict ți-a fost desemnat tot timpul ca să te apere de atacurile înșelătorului. De aceea cele mai rele atacuri au fost ținute departe de tine. Roagă-te lui zilnic, copila mea, pentru ocrotire continuă.

Acceptă suferința cerută ție de prețiosul meu Fiu, Isus Cristos, fiindcă astfel vor fi salvate nenumărate suflete. Darul tău deosebit pentru El, voința ta liberă, va salva milioane de suflete de focul Iadului. Să nu uiți niciodată ce pot obține suferințele tale și bucuria pe care o pot aduce Inimii Lui Preasfinte.

Tu trăiești acum Darul deosebit de a fi în uniune cu Fiul meu. Cu cât te oferi mai complet Lui, îți arăți umilința și faci alte sacrificii, cu atât mai mult Îl ajuți în această misiune care este atât de importantă pentru El.

Fii recunoscătoare, copila mea, pentru că ai fost chemată la această sfântă Lucrare, fără de care milioane de suflete nu ar putea fi salvate.

Vino mai aproape de Inima mea și permite-mi să te țin aproape de Fiul meu. Eu te apăr și te conduc tot timpul.

Iubita ta Mamă, Regina Păcii