Miercuri, 11 mai 2011 la ora 22:30

Copila mea, acum ești mult mai aproape de Inima Iubitului meu Fiu. Drumul tău a fost anevoios, în special pentru că l-ai făcut într-un timp atât de scurt. Porunca Tatălui m-a trimis să vorbesc cu tine, să te chem la această îndatorire. Tu ai răspuns imediat chemării mele. Nu ai ezitat niciodată. Asta datorită puterii iubirii pe care o ai pentru mine, Binecuvântata ta Mamă. Eu te-am condus și te-am îndrumat spre această chemare deosebită. Te rog să mi te adresezi în continuare, mie, iubitei tale Mame, pentru îndrumarea zilnică. Toți sfinții merg alături de tine, dar tu nu știi aceasta. Cheamă-i în ajutor pe Sfântul Benedict, Sfântul Iosif, Sfântul Apostol Ioan, Sfântul Augustin și pe Sfântul Arhanghel Mihail, care îți vor da sprijinul de care ai nevoie. Deja ești mult mai puternică, copilă, te miri de ce? Este pentru că prin supunerea față de iubitul Meu Fiu, primești harurile necesare pentru realizarea acestei misiuni deosebite pentru care ai fost aleasă.

Recitarea zilnică a Preasfântului Meu Rozariu este importantă pentru că te va apăra de cel rău. Sfântul Benedict îți este mereu aproape ca să te apere de atacurile înșelătorului. De aceea cele mai rele atacuri au fost ținute departe de tine. Copilă, roagă-te zilnic la Sfântul Benedict pentru ocrotire continuă.

Acceptă suferința cerută ție de prețiosul meu Fiu, Isus Cristos, fiindcă astfel vor fi salvate nenumărate suflete. Darul tău deosebit pentru El, voința ta, pe care i-ai oferit-o, va salva milioane de suflete de focul Iadului. Să nu uiți niciodată ce pot obține suferințele tale și bucuria pe care o pot aduce Inimii Lui Preasfinte.

Tu trăiești acum darul deosebit al uniunii cu Fiul meu. Cu cât te oferi mai mult Lui, îți arăți umilința și accepți alte jertfe, cu atât mai mult Îl ajuți în această misiune care este atât de importantă pentru El.

Fii recunoscătoare, copila mea, pentru că ai fost chemată la această sfântă misiune, fără de care milioane de suflete nu ar putea fi salvate.

Vino mai aproape de Inima mea și permite-mi să te duc mai aproape de Fiul meu. Te apăr și te conduc întotdeauna.

Iubita ta Mamă, Regina Păcii