Sâmbătă, 15 iunie 2013 la ora 23:44

Eu Sunt iubitul vostru Isus, Care lucrează în sufletul vostru. Chiar și atunci când Mă ignorați, Eu Sunt aici. Lucrez în sufletul vostru pentru că voi Mi l-ați dăruit Mie, și, ca atare, mereu veți suferi pentru Mine și cu Mine.

Astăzi, fiica Mea, Mă adresez tuturor celor care spun că nu cred în Dumnezeu. Dacă voi nu credeți în Dumnezeu, trebuie acum să vă explic cum puteți ști că Dumnezeu Există cu adevărat. Dumnezeu, cu fiecare formă de viață, determină o stare de admirație și uimire, care vor induce în suflet un sentiment intens de iubire față de o alta dintre Creațiile Lui.

Fiecare dintre voi este o Creație a lui Dumnezeu. Acesta este adevărul. Unii dintre voi se nasc cu multe însușiri frumoase. Unii se nasc cu defecte. Alții se nasc cu imperfecțiuni teribile. Cu toate acestea, toți se nasc deoarece Dumnezeu permite aceasta.

Mulți dintre voi vor justifica întreruperea vieții copiilor lui Dumnezeu care sunt imperfecți. Unii dintre voi vor ucide copiii lui Dumnezeu chiar în pântece, și apoi vor justifica aceasta, însă majoritatea justificărilor vor fi din motive egoiste. Pentru aceasta veți fi condamnați, atâta timp cât nu-Mi cereți să vă iert. Și veți fi iertați, însă doar dacă vă căiți cu adevărat pentru fapta voastră care îl mânie pe Tatăl Meu.

Unii dintre voi se nasc cu imperfecțiuni care determină traume în viețile voastre. Deși acest lucru poate fi greu, vă este dată această suferință pentru a-i salva pe alții, care altfel ar înceta să existe. Vedeți voi, acele suflete care Îl desconsideră pe Tatăl Meu și care niciodată nu vor cere iertarea păcatelor lor, vor sfârși în focurile Iadului pentru veșnicie. Suferința voastră va ajuta la salvarea lor, deoarece ei nu pot și nu se vor salva singuri. Voi alegeți această suferință înainte să vă nașteți. Chiar dacă acceptați acest lucru acum sau mai târziu, voi sunteți oricum în siguranță în Împărăția Mea, pentru că Slava va fi veșnic a voastră.

Al vostru Isus