Miercuri, 19 iunie 2013 la ora 03:00

Multiubita Mea fiică, dorința Mea de a forma nucleul Armatei Mele pe Pământ se împlinește în aceste timpuri. Micile ghinde vor fi împrăștiate, vor crește peste tot și se vor răspândi.

Fiica Mea, partea importantă este fundația. La fel ca un bebeluș care se formează în pântece, are nevoie de timp și atenție, având ca scop asigurarea bunăstării copilului primind hrană de la placentă. Acesta va crește încet, dar perfect, până când în cele din urmă va fi expulzat din uter și va fi gata pentru a trăi viața stabilită pentru el de către Tatăl Meu.

Nașterea Rămășiței Armatei Mele va fi la fel. Va fi nevoie de multă pregătire pentru a fi gata să-și ia locul în lume, dar fundația este solidă, iar sufletele care sunt cărămizile acestei construcții, se vor uni ca un întreg pentru a construi o Armată formidabilă. Apoi, această armată se va răspândi peste tot și va crește dintr-o dată, și încă cu o asemenea forță, încât va deveni dificil de ignorat. Cei din Rămășița Armatei Mele vor fi eliberați de ego-ul lor, de mândrie sau de nevoia de a se baza pe evaluarea științifică a Cuvântului Meu, deși aceasta le va fi cerută pentru a dovedi Adevărul lui Dumnezeu.

Știința este un Dar de la Dumnezeu, dar știința nu poate explica Misterul lui Dumnezeu. Așadar, cei care au nevoie de siguranța explicațiilor logice al modului în care comunic cu copiii lui Dumnezeu pe Pământ în aceste timpuri, vor fi dezamăgiți. Nu există un răspuns care să îi satisfacă.

Unul dintre cele mai mari daruri date omului este Iubirea. Iubirea nu poate fi explicată sau dovedită științific, pentru că vine de la Duhul lui Dumnezeu. Este prezentă în fiecare dintre voi. O simțiți. Este legătura care unește omenirea și care nu poate fi subminată de puterea celui rău.

Eu sunt Iubirea. Eu sunt Dumnezeu. Acestea sunt unul și același lucru. Fără iubire, nu ați putea avea viață. Iubirea vă va uni, vă ține puternici, vă ține împreună. Iubirea vă va ajuta să-Mi aduceți suflete.

 Al vostru Isus