Vineri, 13 mai 2011 la ora 22:45

Multiubita Mea fiică, cele ce urmează aș dori să le spun acelora care se îndoiesc, și în special slujitorilor Mei sfințiți care refuză Cuvântul Meu cuprins în aceste mesaje. Întăriți-vă credința în Mine, recunoscând că nu doar atunci când am trăit pe pământ am făcut cunoscut Cuvântul Meu, ci și după aceea, prin puterea Duhului Sfânt.

Tatăl Veșnic, încă de la începuturile lumii, S-a revelat omenirii prin profeții Săi. În acest mod învățăturile Adevărului au devenit cunoscute oamenilor pentru a păstra tăria credinței lor. Omenirea a mai primit revelații și învățături prin Apostoli, prin alți discipoli evlavioși și prin profetul Ioan Evanghelistul. Omul a primit Învățăturile Mele, Cuvântul Meu și tot ceea ce avea nevoie pentru mântuirea sa. Acum, când stăm în fața celei mai mari transformări din istoria omenirii, Dumnezeu, Tatăl Veșnic, a trimis noi profeți în lume. Acești profeți, să înțelegeți bine, nu vă aduc învățături noi, pentru că nu este nevoie. Ei sunt trimiși din trei motive.

Primul este să reamintească omenirii Adevărul pe care Apocalipsa îl conține. Al doilea motiv este să atragă atenția omului față de vremurile în care trăiește astăzi, astfel încât să îi renască credința. Al treilea motiv este să ajute la convertirea sufletelor, discipolii Mei alcătuind cea mai mare armată cu scopul de a salva sufletele. Comunic prin acest profet și prin alții pentru ca Învățăturile Mele să fie auzite în toate colțurile lumii.

Gândiți-vă la Iubirea Mea Absolută și la Îndurarea Mea

Ascultați-Mi mesajele cu luare aminte, pentru că ele nu revelează doar Cuvântul Meu, pe care voi îl cunoașteți deja, ci și Iubirea Mea desăvârșită pentru fiecare din voi și Compasiunea Mea. Nu uitați de marea Mea Milostivire. Am să-i iert pe toți păcătoșii care Îmi vor cere iertarea.

Importanța Sfântului Rozariu și a Rozariului Milostivirii Divine

Deși vor avea loc calamități naturale, nu uitați că rugăciunea, în special Sfântul Rozariu și Rozariul Milostivirii Divine, ajută la prevenirea multora dintre ele. Nu uitați, copiii Mei dragi, că toți aceia care credeți în Mine și în Tatăl Meu Veșnic și-Mi urmați instrucțiunile nu aveți de ce să vă temeți. Doresc să vă reamintesc de asemenea că datorită celor două evenimente mărețe de Milostivire ce vi s-au acordat - revărsarea harului Duhului Sfânt de acum câteva zile și Marele Avertisment - milioane de suflete se vor întoarce la Adevăr. Acesta va fi un mare miracol și va aduce bucurie multora.

Prigoana pornită de la Balaurul Roșu și de cei care nu vin de la Dumnezeu

Chiar dacă satana se va ridica prin sărmanii discipoli induși în eroare pe care i-a întors de la Mine - care sunt singura lor speranță de mântuire veșnică – aceasta va fi doar pentru o scurtă vreme. Va fi o perioadă înfricoșătoare – trebuie să vă avertizez – un timp al prigoanei care va fi condusă de Balaurul Roșu și de grupările politice ce nu țin de Dumnezeu. Prin rugăciune și prin Sacramente veți primi puterea să țineți piept acestor încercări. Aceste evenimente au fost prevestite și trebuie să aibă loc, pentru ca în final răul să poată fi extirpat din lume. Prin urmare, este necesar să aibă loc purificarea lumii și șirul de pedepse, deoarece numai după aceea lumea va fi pregătită pentru Noul Meu Paradis pe pământ.

Nu ignorați niciodată chemarea Mea. Numai atunci veți ști cu siguranță că Eu sunt cel care vă vorbește, când profețiile pe care le revelez prin aleșii Mei vor începe să se împlinească.

Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos