Miercuri, 18 mai 2011 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, Mi-a lipsit timpul pe care Mi l-ai promis ieri. Înțeleg că duci o viață foarte ocupată, dar nu uita că Eu sunt Viața pe care trebuie să o cauți mai presus de activitățile tale de zi cu zi.

A venit timpul ca oamenii să-și reconsidere viața cu sinceritate

A sosit timpul când oamenii trebuie să-și evalueze viața cu sinceritate. Fiecare dintre copiii Mei de pretutindeni trebuie să-și pună această întrebare. Cred sau nu cred că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, există? Pe măsură ce se apropie sfârșitul timpurilor, trebuie făcute mai multe alegeri.

Copiii Mei, acceptați faptul că Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, v-a creat? Dacă da, atunci răspundeți la următoarea întrebare: cât timp alocați ca să-i mulțumiți pentru darul vieții, pentru familiile voastre și pentru prieteni? Pentru casele în care trăiți sau pentru hrana pe care o mâncați? Dacă nu, atunci nu sunteți dintre cei care urmează Adevărul.

Arătați respect Tatălui Meu

Pentru aceia dintre voi care cred în Dumnezeu Atotcreatorul, vă spun următoarele: nu știți că rugăciunea este vitală dacă doriți să beneficiați de viața glorioasă care urmează și pe care El a plănuit-o pentru voi? Vorbiți cu El zilnic. Oferiți-I cinstirea pe care o merită, pentru că, dacă nu-i acordați atenție, Mă ofensați pe Mine. Spun fiecărui credincios fidel: Eu, Mântuitorul vostru, Isus Cristos, fac apel la voi ca să înțelegeți cât este de important să-L onorați pe Tatăl Meu. Lui nu I se acordă atenția pe care o merită. Mulți oameni și-au format o viziune despre Dumnezeu Tatăl, cum că El ar fi sever, înfricoșător și mânios. Sunteți atât de înfricoșați încât Îl țineți la distanță. Dacă ați ști cât de mult tânjește El după iubirea voastră, ați cădea în genunchi pe loc și i-ați cere iertare. Vă rog, rugați-vă la Dumnezeu Tatăl. Are nevoie de iubirea voastră. Are nevoie de devotamentul vostru.

Rugăciunile către Tatăl Meu vor genera o imensă Milostivire. Când voi Îl rugați pe Tatăl Meu în Numele Meu să vă apere și să vă salveze, rar se întâmplă să vă refuze cererile în concordanță cu Voința Sa Sfântă. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, este foarte iubitor și milos, și credința voastră față de El va aduce multe haruri și izbăvire lumii.

Rugați-vă Tatălui Meu ca să prevină catastrofele globale

Rugați-vă Tatălui Meu să îndepărteze catastrofele globale în Numele Fiului Său iubit, și rugăciunile voastre vor fi ascultate. Foarte puțini creștini mai apelează la ajutorul Lui. El, care a creat omul din iubire, după chipul și asemănarea Sa, a fost uitat. Arătați-i cinstirea care este acum necesară pentru a vă ajuta la diminuarea catastrofelor naturale ce vor avea loc pe pământ în timpul Marii Încercări.

Tatăl Meu ține Lumea în Mâinile Lui. Totuși, copiii Lui nu-L mai cinstesc și nu-L mai adoră. Ei nu știu că în timp ce satana fură în continuare suflete, există o singură Putere ce va rezista în veșnicie, și aceasta este Puterea lui Dumnezeu. În marea lui Milostivire, El vă va auzi strigătele de ajutor. Vă rog să apelați la El, în special acum în timpul acestor mari schimbări.

Iubitul vostru Mântuitor, Fiul Tatălui Atotputernic, Isus Cristos