Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 03:00

Mulțumesc fiica Mea pentru perseverența în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Duhul Meu în corpul tău atunci când voi veni să-ți revelez mesajul Meu dumnezeiesc, care este necesar să fie înțeles de către omenirea acestor timpuri. Aduc un mesaj plin de iubire și pasiune pentru toți Copiii Tatălui Meu. Aceste mesaje le vor explica tuturor discipolilor lui Dumnezeu cât de important este ca acum să cadă în genunchi și să înțeleagă adevărul Cărții lui Ioan.

A sosit timpul pentru a Doua Mea Venire , iar semnele sunt deja revelate pentru aceia care cunosc profețiile date cu atât de mult timp în urmă. Priviți. Ce vedeți acum? Semnele se văd deja. Omul nu recunoaște îngrozitoarele ambuscade la care este supus? Minciunile perverse, acceptate și acoperite de către Guvernele care nu suspectează nimic, se ascund în spatele unei aparente salvări.

Ascultați-Mă, copiii Mei. Anticristul stă gata să apară. Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii și inimile în fața adevărului, sau altfel veți muri. Nu vă temeți, iubiți discipoli, pentru că voi veți conduce turma Mea la Sfânta Adorație a Tatălui Meu Veșnic. Hrana vieții va fi abundentă în timpul acestor zile întunecate, pentru acești credincioși. Rămâneți împreună și iubiți-vă unii pe alții. Dați-vă putere unul altuia pentru ca să puteți uni fiecare rasă, fiecare credință și credincioșii din întreaga lume, cu Împărăția Tatălui Meu.

Sarcina voastră va fi să dovediți iubirea lui Dumnezeu, bunătatea, speranța și dreptatea Vieții Veșnice pregătită pentru întreaga omenire. Prin rugăciune comună, prin dărâmarea zidului vostru de mândrie și de frică, veți deveni o forță puternică. Împreună veți fi puternici. Fidelitatea voastră față de Mine, Mântuitorul vostru, va ajuta la convertirea necredincioșilor. Acești oameni, mulți dintre ei, independent de vina lor, nu cunosc Iubirea Mea. Poate simt iubire unii pentru alții, însă nu înțeleg de unde vine aceasta. Conduceți-i pe ei, copii ai lui Dumnezeu, la lumină.

Eu sunt pâinea, Eu sunt lumina. Lumina Mea vă ține în siguranță. Dar vă îndemn să fiți generoși în inimi și în suflete, gândindu-vă și la cei care au nevoie de călăuzire. Prin exemplul vostru trebuie să le arătați cum să se apropie de Mine. Blând, dar hotărât trebuie să-i convingeți să aleagă calea cea bună. Important e să-i treziți din visarea lor neștiutoare, înainte de a fi prea târziu.

Copiii Mei, nu înțelegeți învățătura Cărții Tatălui Meu? Cartea care revelează semnele Venirii Mele pe Pământ trebuie studiată și acceptată ca Adevăr. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, prin profeții Lui, nu minte. El nu se contrazice. Acum vi se arată acele semne cerești care au fost profețite, și trebuie să vă pregătiți.

Voi și familiile voastre într-o clipită veți fi ridicați împreună cu Mine.

Vă rog insistent, rugați-vă pentru călăuzire. Credincioșii Mei, fiți gata să luptați în numele Meu și să țineți piept Anticristului. Oamenii vor râde de voi, când le veți aminti de profețiile din cartea lui Ioan. Vă vor ironiza cu un umor searbăd și vă vor insulta, pentru părerile și îngrijorările voastre. Să nu vă pese, pentru că acum aveți o obligație față de Mine. Rugați-vă, rugați-vă și convingeți-i pe atei să accepte învățăturile. Nu vă temeți. Acelora dintre voi, mai ales celor cărora le e teamă de viitorul lor sau al familiei lor, vă spun următoarele: când va veni timpul, atunci voi și familiile voastre într-o clipă veți fi ridicați în Rai, împreună cu Mine. Apoi veți primi darul Vieții Veșnice când Cerul și Pământul se vor uni. Aceasta înseamnă Noul Paradis. Va fi un timp de mare slavă, de iubire și de perfecțiune pentru fiecare dintre cei ce Mă urmează.

Rămâneți puternici. Va trebui să suportați chinul suferinței pentru scurt timp. Dar credința voastră vă va întări făcându-vă puternici. Nu uitați, Eu vă iubesc pe toți. Iubiți-Mă și voi pe Mine și ajutați-Mă să salvăm cât mai multe suflete.

Voi sunteți oastea Mea puternică și acum a sosit timpul să vă pregătiți de luptă. Pe fiecare dintre voi vă voi conduce în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos