Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 03:00

Mulțumesc, fiica Mea, pentru că perseverezi în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Spiritul Meu în corpul tău atunci când vin să-ți revelez Mesajul Meu dumnezeiesc, care trebuie să fie înțeles de omenire în aceste timpuri. Eu aduc un mesaj de Pură Iubire și Pasiune pentru toți Copiii Tatălui Meu. Aceste Mesaje le vor explica tuturor discipolilor lui Dumnezeu cât de important este ca acum să cadă în genunchi și să înțeleagă Adevărul Cărții lui Ioan.

A sosit timpul pentru a Doua Mea Venire, iar semnele sunt deja revelate pentru aceia care cunosc profețiile date cu mult timp în urmă. Priviți, ce vedeți acum? Semnele se văd deja. Omul nu recunoaște îngrozitoarea decădere la care este supus. Minciunile perverse, acceptate și acoperite de către Guvernele care nu suspectează nimic, se ascund, nevăzute, în spatele unei aparente salvări.

Ascultați-Mă, copiii Mei. Anticristul stă gata să apară. Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii și inimile în fața Adevărului, sau altfel veți muri. Nu vă temeți, iubiți discipoli, pentru că voi veți conduce turma Mea la Sfânta Adorație a Tatălui Meu Veșnic. Hrana vieții va fi abundentă în timpul acestor zile întunecate, pentru acești credincioși. Rămâneți împreună și iubiți-vă unii pe alții. Dați-vă putere unul altuia pentru ca să puteți uni fiecare rasă, fiecare credință și credincioșii din întreaga lume, cu Împărăția Tatălui Meu.

Sarcina voastră va fi să dovediți Iubirea lui Dumnezeu, Bunătatea, Speranța și Adevărul Vieții Veșnice pregătite pentru întreaga omenire. Prin rugăciune comună, prin dărâmarea zidului vostru de mândrie și de timiditate, veți deveni o forță puternică. Împreună veți fi puternici. Fidelitatea voastră față de Mine, Mântuitorul vostru, va ajuta la convertirea necredincioșilor. Acești oameni, mulți dintre ei, deși fără vina lor, nu cunosc Iubirea Mea. Poate simt iubire unii pentru alții, însă nu înțeleg de unde vine aceasta. Conduceți-i pe ei, copiii Mei ai lui Dumnezeu, la lumină.

Eu sunt Pâinea, Eu sunt Lumina. Lumina Mea vă ține în siguranță. Dar vă îndemn să fiți generoși în inimi și în suflete, și să vă gândiți la cei care au nevoie de călăuzire. Trebuie să le arătați, prin exemplul vostru, cum să se apropie de Mine. Ei trebuie convinși blând, dar hotărât, pe calea cea bună. Important e să-i treziți din somnul lor ignorant, înainte de a fi prea târziu.

Copiii Mei, nu înțelegeți învățătura Cărții Tatălui Meu? Cartea care revelează semnele Venirii Mele pe Pământ trebuie studiată și acceptată ca Adevăr. Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, prin profeții Lui, nu minte. El nu se contrazice. Acum vi se arată acele semne cerești care au fost profețite, și trebuie să vă pregătiți, acum.

Voi și familiile voastre într-o clipită veți fi ridicați împreună cu Mine.

Vă rog, vă rog, rugați-vă pentru călăuzire. Credincioși, fiți gata să luptați în numele Meu și să țineți piept anticristului. Oamenii vor zâmbi când le veți aminti de profețiile din cartea lui Ioan. Veți fi criticați și certați, cu un umor crispat, pentru părerile și îngrijorările voastre. Ignorați aceste lucruri, pentru că acum aveți o obligație față de Mine. Rugați-vă, rugați-vă acum, și convingeți-i pe necredincioși să accepte Învățăturile. Nu vă temeți. Acelora dintre voi cărora vă e teamă de viitorul vostru sau al familiei voastre, vă spun următoarele: când va veni timpul, atunci voi și familiile voastre într-o clipă veți fi ridicați în Rai, împreună cu Mine. Apoi veți primi darul Vieții Veșnice când Cerul și Pământul se vor uni. Aceasta înseamnă Noul Paradis. Va fi un timp de mare slavă, de iubire și de perfecțiune pentru fiecare dintre cei ce Mă urmează.

Rămâneți puternici. Trebuie să suportați o scurtă perioadă de chin, dar credința voastră vă va menține puternici. Amintiți-vă, Eu vă iubesc pe toți. Iubiți-Mă și voi pe Mine și ajutați-Mă să salvăm cât mai multe suflete. Voi sunteți oastea Mea puternică și acum este timpul să vă pregătiți de luptă. Eu vă voi conduce pe fiecare dintre voi în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos