Duminică, 22 mai 2011 la ora 14:30

Fiica Mea, acum s-a adeverit prevestirea pe care am făcut-o în 18 martie 2011 la miezul nopții, care s-a referit la erupția vulcanică din Islanda din luna mai. Poate te întrebi de ai fost așa de șocată când asta s-a întâmplat precum am zis. Îți explic: chiar dacă cele mai multe îndoieli pe care le-ai avut privind autenticitatea comunicării Mele cu tine au fost înlăturate, totuși ți-a rămas teama legată de faptul că eventual nu ai putut discerne corect profețiile. Trebuie să ai multă încredere și să Mă lași să-ți alung temerile. Treci acum la acțiune fără ezitare și publică evenimentele pe care ți le-am prezis. Făcând asta, tot mai mulți oameni vor înțelege că Eu, Isus Cristos, sunt cel care vă solicită atenția necesară pentru a ajuta la salvarea sufletelor.

Când aceste profeții se vor adeveri, în inima celor care Mă urmează vor fi mai puține îndoielile legate de autenticitatea mesajelor. Totuși, sufletele împietrite, care resping credința și care au mereu un răspuns logic la îndemână când văd realitatea, nu vor fi convinse nici atunci.

Inundații în Franța și val de căldură în Turcia

Ascultă-Mă acum. În vara asta în Sudul Franței vor fi inundații. În Turcia va veni un mare val de căldură. Vor mai fi și alte evenimente ecologice care vor isca tulburare, inclusiv un cutremur în Anglia (dar nu imediat), dintre care unele vor impacta și alte țări europene. Așteptați-vă și la creșterea nivelului Mării Mediterane, fapt ce va șoca pe toată lumea. Vor fi cutremure în Norvegia și America de Sud.

Am să-ți aduc la cunoștință și alte evenimente, fiica Mea, dar toate cu un singur scop. Convertirea copiilor Mei. Dacă și când ei vor accepta faptul că Eu sunt cel care le vorbește prin tine, aceasta Îmi va face o mare bucurie. Nu vreau să-i sperii pe copiii Mei, dar frecvența acestor evenimente va crește în lume și ele sunt doar o parte a Marii Pedepse ce va urma. Ele sunt o parte necesară în bătălia împotriva înșelătorului.

Rugați-vă acum, copiii Mei, pentru ca aceste evenimente să fie diluate sau evitate, pentru că rugăciunea este extrem de puternică, ca mijloc de iertare. Acum du-te în pace. Nu-ți fie teamă să faci cunoscute aceste preziceri, pentru că ele se vor adeveri.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos