Luni, 23 mai 2011 la ora 09:45

Iubita Mea fiică, este timpul acum să reflectați asupra mesajelor Mele sfinte și să vă asigurați că numeroasele suflete păcătoase de pretutindeni le iau în seamă.

Să știți că aceste Mesaje sunt date acum lumii în Dar pentru a ajuta la salvarea voastră, a tuturor copiilor Mei, inclusiv a acelora care Îl urmează pe alte căi pe Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Oamenii, în special catolicii, vor fi derutați că nu-i pun pe ei înaintea altor copii ai mei de alte credințe. Cuvintele Mele sunt alese astfel încât să fie înțelese de toată lumea, nu numai de către puținii aleși. Iubirea Mea nu face deosebire. Voi, care puneți sub semnul întrebării modul în care vorbesc Eu oamenilor prin acest mesager, ascultați-Mă: întrucât voi, cei ce Mă urmați, ați înțeles că Adevărul nu s-a schimbat de la Răstignirea Mea, să știți că Iubirea Mea se extinde asupra tuturor copiilor Lui Dumnezeu. Niciunul nu este mai bun decât celălalt.

Fiica Mea, tu nu trebuie să răspunzi sau să încerci să-Mi aperi Cuvântul când ei te provoacă să explici de ce vorbesc Eu lumii în acest mod. Cuvântul Meu este Dumnezeiesc. El nu trebuie schimbat sau corectat ca să placă acelora care se cred experți în teologie. Cuvântul Meu va fi dat lumii într-un limbaj pe care omul de astăzi îl înțelege în mod clar. Mulți vor întreba de ce aceste Cuvinte nu folosesc aceeași terminologie și expresiei folosite cândva de profeții și apostolii Mei.

Acum vă răspund: nu uitați, Învățăturile Mele nu se schimbă niciodată. Indiferent ce limbaj folosesc Eu astăzi ca să comunic într-o manieră modernă, Adevărul rămâne același, intact.

Fiți vigilenți față de acei vizionari care afirmă că primesc mesaje de la Mine, și vorbesc într-un limbaj arhaic sau cu citate din Preasfânta Biblie, căci nu acesta este modul în care aș comunica Eu astăzi cu omenirea. De ce aș face aceasta? Oare nu aș înstrăina astfel noua generație, care ignoră limbajul conținut în Cartea Sfântă a Tatălui Meu ?

Simplitatea este cheia, copiii Mei, când este comunicat Cuvântul Meu Sfânt. Nu uitați când îi învățați pe alții despre Adevărul Existenței Mele, că pentru a vă apropia de ei, simplitatea este esențială. Dacă nu faceți așa nu veți atinge sufletele pierdute, pentru că ei nu vor asculta.

Mesajul Meu de Iubire

Mesajul Meu de iubire este foarte simplu. Eu sunt Viața după care tânjesc copiii Mei de pe Pământ. Explicați-le că Eu sunt Adevărul. Clarificați acest lucru. Fără Mine nu există viață veșnică. Folosiți profețiile pe care vi le dezvălui prin acest mesager ca să câștigați atenția acelora care nu cred. De asta au fost ele date lumii. Nu ca să creeze frică, ci ca să arate ca Eu comunic acum cu lumea într-un mod în care Preasfântul Meu Cuvânt va fi nu doar auzit, ci și crezut.

Mântuitorul și Învățătorul vostru iubit, Isus Cristos, Regele Milostivirii

CORECTAT 16 IULIE 2014