Marți, 24 mai 2011 la ora 18:00

Draga Mea fiică iubită, astăzi sunt fericit ca s-a lucrat atât de mult pentru a da lumii Cuvântul Meu Preasfânt, prin munca ta. Să nu simți niciodată că nu faci destul pentru această misiune din cauză că mulți oameni refuză mesajele. Acei copiii Mei care nu accepta Cuvântul Meu acum, o vor face, cu timpul. Apoi vor fi flămânzi să-Mi audă Glasul.

Concentrează-te doar asupra Mea. Să nu te lași distrasă de cei care își bat joc de aceste Mesaje. Nu te descuraja, pentru că cei care-Mi aud Cuvântul acum, de fapt răspândesc altora Adevărul, din iubire pentru Mine.

Convertirea este o mare provocare într-o lume oarbă la Adevărul Vieții Veșnice. Perseverența este necesară deoarece, cu ajutorul Duhului Sfânt, a cărui Putere se simte acum peste tot în lume, copiii Mei se vor întoarce la Mine până la urmă. Se vor întoarce, dar nu toți. Celor care pun pe primul loc comoditatea pe care le-o oferă înșelătorul, le va fi foarte greu să renunțe la viața pe care o duc. Rugați-vă acum pentru toți membrii familiei, pentru toți prietenii, ca în timpul Marelui Avertisment să vă puteți uni cu toții în Iubirea față de Mine. Dacă acceptați acest eveniment ca fiind drumul vostru spre libertate, atunci veți fi răsplătiți cu Marea Mea Milostivire.

Rugăciunea nu este ușoară pentru mulți copii ai Mei, care găsesc recitarea unor rugăciuni lungi ca fiind repetitivă și cam plictisitoare. Dacă acesta e modul în care vă rugați și dacă e un efort, atunci doar așezați-vă în liniște și comunicați cu Mine în tăcere. Pur și simplu reflectați la Viața Mea pe Pământ. Amintiți-vă de timpul pe care l-am petrecut acolo și de lecțiile de iubire pe care vi le-am dat tuturor. Atât este suficient.

Lăsați-vă în liniștea minții și Eu voi sta cu voi în contemplare. Eu merg alături de fiecare dintre voi. Sunt prezent alături de voi în fiecare minut al zilei, indiferent ce faceți. Niciodată nu sunt departe. Nu uitați că Eu sunt cârja în viața voastră. Sprijiniți-vă pe Mine. Cereți-Mi sincer sprijinul și vă voi asculta chemarea. Niciodată nu voi refuza solicitarea voastră, dacă aceasta corespunde Sfintei Mele Voințe.

Însă dacă Mă veți ruga să vă dau favoruri care să vă lege de excesele lumești, să știți că Eu nu vi le voi da niciodată. Căci Eu nu pot să vă dau niciodată daruri despre care știu că nu sunt bune pentru sufletele voastre. Darurile Mele vă sunt date ca să vă pot aduce mai aproape de Inima Mea, deoarece când se va întâmpla asta, nu veți mai avea dori nimic.

Mântuitorul vostru iubitor si devotat, Isus Cristos