Miercuri, 25 mai 2011 la ora 22:00

Fiica Mea, țările lumii fierb de neliniște atât în ce privește ura pe care oamenii o nutresc unii împotriva altora, cât și din cauza catastrofelor naturale care se produc. Mama Natură se va dezlănțui în mod neașteptat, fără a ține seama de aroganța lor, pentru a le arăta că nu sunt capabili să stăpânească nimic.

Oamenii au multe lecții de învățat. Efortul permanent al celor aflați în funcții de conducere de a câștiga puterea la cel mai înalt nivel are urmări asupra omului simplu, care trebuie să se bazeze pe acele guverne și pe oamenii de afaceri care să se preocupe de nevoile lor. Ajutorul de care oamenii au nevoie se manifestă numai atunci când acei lideri conduc cu iubire adevărată față de popor în inimile lor. Din nefericire, lăcomia și dorința de putere arată că mulți conducători ai lumii, în realitate, au alte obiective.

Dumnezeu Tatăl nu va mai tolera faptele voastre păcătoase

Avertismentul Meu pentru cei care guvernează, oricine ar fi și oriunde în lume, este următorul: dacă acționați prin practici incorecte sau provocați greutăți semenilor voștri, atunci Mâna Tatălui Meu va cădea rapid asupra acelor țări și locuri unde trăiți voi. El nu va mai tolera faptele voastre păcătoase. Ascundeți-vă, dacă vreți, dar e în zadar. Armele voastre de distrugere vor fi nimicite. Pentru felul în care tratați oamenii, veți răspunde în fața Tatălui Meu Veșnic, indiferent dacă vă place sau nu. Trebuie să aveți o răspundere morală, pentru că veți fi judecați după faptele voastre.

Conduceți-i pe frații voștri cu iubire, demnitate și respect pentru bunăstarea lor trupească și morală. Dacă veți interzice poporului vostru dreptul la libertatea religioasă sau îl veți supune oricărui fel de dictatură care îl obligă să își înceteze sau reducă practicile religioase în numele unității politice, nu numai că veți suferi pentru acțiunile voastre, dar judecata va fi aspră pentru voi. Aceia dintre voi care au jurat fidelitate poporului în Numele Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic și aduc totuși legi noi, nedrepte, prin care îi refuză dreptul la hrană, adăpost sau libertate religioasă, se vor confrunta cu mânia și cu pedeapsa lui Dumnezeu Tatăl.

Lumea suferă acum în toate țările din cauza dictaturii, deși nu în locurile în care ați crede că există. Lumea suferă și din cauza greutăților financiare, ceea ce o face și mai slabă și mai vulnerabilă. Spun acum guvernanților care mai au un pic de responsabilitate creștină, să lupte pentru dreptul de a permite învățăturilor Mele să le influențeze deciziile, fapt ce va avea impact direct asupra copiilor Mei, pretutindeni.

Toți aceia care uneltesc pe coridoarele puterii pentru a supune multe țări și a le controla, ceea ce va afecta o națiune după alta și va duce pretutindeni la suferințe, să ia seama că faptele lor vor fi pedepsite. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, a avut până acum răbdare, în speranța că veți recunoaște deșertăciunea căilor voastre. În schimb voi v-ați propulsat sub forma unui grup de elită, simțindu-vă mai presus de restul rasei umane. Vă atenționez că faptele voastre se vor termina catastrofal. Dependența voastră de înavuțire, de dominare, de lăcomie vă va lăsa nu doar goi și vulnerabili, dar veți ajunge într-o situație mult mai nefericită decât cei de care ați profitat prin abuzul de putere.

A venit timpul luptei pentru eliberarea lumii de răul creat și de domnia satanei. Dumnezeu Tatăl este pe cale să dezlănțuie multe cutremure, tsunami și inundații, în strădania Lui de a vă trezi. Nu vor rămâne neobservate nici comploturile de răsturnare a conducătorilor statelor și a liderilor spirituali, inclusiv introducerea măsurilor de control al lumii, cum ar fi și introducerea monedei unice.

Când aceste evenimente vor fi în desfășurare, vă va fi greu să le ignorați. Aceste evenimente vă vor zădărnici dorința oarbă de guvernare. Vă veți da seama că mergeți pe un drum greșit. Iar când toate acestea se vor întâmpla, Eu voi fi acolo și voi aștepta. Veți fugi spre Mine și nu numai că veți cere iertare, ci veți folosi iubirea voastră pentru Mine ca să-Mi oferiți compensație. Voi, copiii Mei care aveți în suflet o iubire profundă față de Mine, sunteți cea mai mare speranță a Mea în lupta împotriva răului și a corupției politice din lumea de azi.

Rugați-vă pentru harurile care să vă ajute să vă întoarceți la Mine.

Rugăciunea, după cum v-am mai spus, ajută la domolirea calamităților din lumea ce acum se îndreaptă spre o serie de catastrofe climatice cum nu s-au mai văzut din vremea lui Noe. Lumea, așa cum o cunoașteți, va suferi din cauza multor evenimente neprevăzute care vor urma și vor provoca haos și tulburare.

De ce permiteți ca toate acestea să se întâmple? Mă adresez liderilor care au o influență uriașă în finanțe și politică și care cunosc ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Asta este ultima voastră șansă, dată din iubirea și compasiunea pentru om, ca să vă întoarceți acum și să vă lepădați de căile voastre rele – sau să suportați consecințele.

Judecătorul vostru Drept, Isus Cristos, Regele Milostivirii