Joi, 26 mai 2011 la ora 13:00

Fiica Mea iubită, dorința Mea este să începi să postești, măcar o dată pe săptămână, căci astfel Mă vei mulțumi foarte mult. Acest sacrificiu îți întărește puritatea sufletească și te aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Copiii Mei din lume se confruntă în aceste timpuri cu mari provocări, cu care până acum omenirea nu a trebuit să se confrunte. Cea mai mare dintre ele este să vadă cum banii devin din ce în ce mai puțini. Pentru mulți va fi înfricoșător, deoarece au nevoie de ei pentru a-și păstra casele sau pentru a-și întreține familiile. A doua dificultate constă în lipsa îndrumării spirituale în viața lor, și care până acum a fost văzută ca importantă.

Dacă vă pierdeți veniturile, atunci pierdeți și aspirațiile pentru lucrurile luxoase. La ce folosește o mașină de lux, dacă nu vă puteți hrăni familia? La ce folosește o îmbrăcăminte frumoasă dacă nu vă puteți încălzi casele deoarece nu vă mai ajung banii pentru asta? Numai când copiii Mei vor vedea că li s-a luat surplusul cu care se obișnuiseră, vor înțelege realitatea în care au fost scufundați.

Azi necesitățile de bază trebuie să devină prioritatea voastră.

După aceea, trebuie să vă întrebați: ce este acum important? Odată ce aveți ce mânca și ce îmbrăca, ce vă mai trebuie? Rivalitatea nu mai este relevantă atunci când vă străduiți să supraviețuiți. Nu mai invidiați averea sau poziția socială a vecinilor voștri. Doar acum veți căuta consolarea sufletească, care a lipsit mult timp din viața voastră.

In căutarea confortului minții, veniți la Mine și la Tatăl Meu Veșnic, la Dumnezeu, Creatorul tuturor. Să nu fiți tentați să căutați remedii la vindecători spirituali, dacă ei nu Mă reprezintă. Nu căutați alinare artificială ca să vă diminuați durerile și tristețile. Singurul mod de a vă elibera de griji și angoasă este să vă întoarceți la Mine, Isus Cristos, Mântuitorul vostru.

Acum, Eu aștept. Rugați-Mă pe Mine să vă ajut și Eu am să vă dau strictul necesar pentru nevoile voastre. Întotdeauna vă voi da ce doriți. Dar mai întâi trebuie să Mă rugați. Nu păstrați doar pentru voi grijile voastre, ci împărtășiți-Mi-le Mie.

Dați-Mi Mie toate problemele voastre. Eu vă voi răspunde imediat, pentru că Mă bucură când vă încredeți cu totul în Mine.

Eu vă iubesc pe toți.

Devotatul vostru Mântuitor, Isus Cristos  Rege al Milostivirii si al Compătimirii