Duminică, 29 mai 2011 la ora 03:00

Ascultați-Mă acum, copiii Mei de pretutindeni. Săbiile dreptății îi vor lovi pe aceia care au neglijat să se pregătească adecvat pentru Avertisment.

Flăcările Milostivirii Mele Divine, prezentate lumii pentru ca fiecare dintre voi să poată pregusta cum va fi ziua Judecății de Apoi, vor fi interpretate de mulți în mod greșit. Ziua Marelui Avertisment se apropie cu fiecare lună, de aceea trebuie să alocați timp suficient pregătirii pentru Milostivirea Mea Divină.

Multor, multor suflete le va fi greu să înțeleagă ce înseamnă acest eveniment. Ca rezultat, foarte mulți vor muri din cauza șocului, ceea ce pe Mine Mă întristează, căci dacă nu vor putea supraviețui, va fi din cauza stării de plâns a sufletului lor. Catolici din toată lumea, căutați scaunele de spovadă dacă vreți să beneficiați de marele Meu act de Iubire și Milă.

Creștini și credincioși de alte confesiuni, vorbiți în liniște și spuneți-i lui Dumnezeu cât de rău vă pare și cât regretați greșelile voastre, apoi rugați-L să vă ierte pentru păcatele voastre. Doar aceia care simt o iubire puternică în inima lor pentru de Mine și pentru Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, vor fi bine pregătiți. Alții, datorită puterii minții și caracterului lor, vor înțelege în sfârșit Adevărul și Mă vor accepta cu iubire în inimile lor.

În ceea ce-i privește pe ceilalți, atât de violent va fi șocul încât vor cădea morți când li se va dezvălui întunericul din sufletele lor. Însă atunci va fi prea târziu să caute iertare. Nu va mai fi nicio speranță pentru ei. Rugați-vă, rugați-vă, voi toți, ca să poată cât mai multe suflete să supraviețuiască marelui act de Milostivire.

Mântuitorul vostru Iubitor, Isus Cristos