Joi, 05 decembrie 2013 la ora 14:00

Copila mea, lumea va vedea împlinindu-se profețiile de la La Salette, căci dușmanii lui Dumnezeu, ca lupi îmbrăcați în piei de oaie, se vor ridica acum cu aroganțăîn Biserica de pe Pământ a Fiului meu, și vor începe să declare acele erezii despre care eu am prevenit omenirea. Timpul a sosit.

Precum a fost prezis, întunericul a coborât deja asupra Bisericii, iar acest plan de a devora sufletele credincioșilor va continua până ce Trupul Fiului meu va fi pângărit conform planurilor anticristului. Ceea ce mulți oameni nu știu este că dușmanii lui Dumnezeu, conduși de anticrist, - care încă nu s-a făcut cunoscut - cred în Dumnezeu. Și nu numai că ei cred în Dumnezeu, dar pentru că detestă tot ce are legătură cu Dumnezeu, vor și complota împotriva Planului Său de a pregăti lumea pentru A Doua Venire a Fiului meu Isus Cristos.

La fiecare Cuvânt pe care îl declară Fiul meu prin aceste mesaje, ei îl vor contrazice, imitând ceea ce spune El. Dacă Fiul meu spune "pregătiți-vă acum prin rugăciune și prin primirea sacramentelor" ei, dușmanii Săi, vor face declarații aproape asemănătoare, doar puțin diferite. Chemarea de a ajuta umanitatea - pe cei săraci și persecutați - va fi principala lor preocupare, și nu proclamarea Cuvântului. Ei nu vă vor îndemna să vă rugați pentru sufletul vostru sau pentru salvarea altor suflete. Nu. Ci în schimb, vi se va cere să ajutați aceste suflete din perspectiva umanitară.

Când nu veți auzi, din partea celor care pretind că reprezintă Biserica Fiului meu, chemarea de a vă salva sufletele, atunci veți știi în sufletul vostru că ceva este foarte greșit.

Fiul meu a murit pentru a vă salva sufletele, nu pentru a vă elibera de necazurile acestei lumi, căci acestea vor exista mereu pânăîn momentul în care Fiul meu își va cere Tronul Cuvenit, pe care I l-a promis Dumnezeu cel Preaînalt. Nu trebuie să uitați niciodată Cuvântul Domnului. Tot ceea ce contează acum este să implorați salvarea tuturor sufletelor - indiferent dacă sunt ale regilor sau ale săracilor.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii