Duminică, 29 mai 2011 la ora 17:30

Copila Mea iubită, cât de mult plâng Eu pentru toți copiii Mei care păcătuiesc, pentru că ei nu înțeleg Învățăturile Mele. Mulți dintre ei nu sunt conștienți că Mă jignesc, pentru că ori nu i-a învățat nimeni Adevărul, ori au decis să-și apere păcatele. Mulți dintre cei ce păcătuiesc încearcă să-și justifice faptele ascultând de alții care folosesc toleranța ca pretext pentru justificarea păcatelor. Păcatul va fi întotdeauna păcat în ochii Tatălui Meu, indiferent cât de mărunt este. Mulți dintre cei care păcătuiesc grav, reușesc într-un fel să își apere așa-numitul „drept de-a păcătui”, făcându-se pe ei înșiși orbi la răul pe care păcatul lor îl reprezintă.

Copiii Mei sunt norocoși că îi iert pentru păcatele lor

Dacă toți copiii Mei din întreaga lume ar cunoaște Milostivirea Mea, atunci ar recunoaște cât sunt de norocoși că li se dă acest măreț dar al iertării, în această viață. Dacă ei nu cer sistematic iertare, atunci păcatele lor îi vor duce la a păcătui iar și iar. Cu cât ei păcătuiesc mai mult, cu atât se îndepărtează de Mine și le va fi cu atât mai greu să se întoarcă la Mine. Ascultați-Mă. Milostivirea Mea este a voastră, a tuturor, ca să vă bucurați de ea. Acceptați-o acum de la Mine. Nu permiteți lumii să vă atragă în capcană, nu vă lăsați să cadeți victime ispitei păcatului. Odată ce ați păcătuit, veți fi prinși în capcană și nu veți ști cum să scăpați. Păcatul vă face să va simțiți inconfortabil în străfundul sufletului.

Toleranța e la modă în zilele noastre

Atât de mulți copii ai Mei strigă sus și tare despre necesitatea „toleranței în societate”. Toleranța, în sens larg, este la modă în zilele noastre. Ea poate fi folosită pentru răstălmăcirea celor mai grave păcate. Toleranța este subtil modelată, ca să apere toate tipurile de păcate cunoscute omului în ziua de azi. Toată lumea își cere dreptul la toleranță. Oricare ar fi păcatul, în cele mai multe cazuri el va fi prezentat ca un drept cetățenesc. Chiar dacă păcatele vor fi promovate „ca fiind corecte”, ele tot greșite vor fi, întotdeauna. A sosit timpul ca omul să privească Adevărul în față, să devină din nou responsabil. Să accepte că faptele păcătoase la care este părtaș sunt greșite din punct de vedere moral! Să-și trateze semenii, inclusiv pe copiii din pântecul mamei lor, ca fiind egalii lor în toate privințele.

Rugați-vă asiduu pentru harul de a vedea Adevărul așa cum este el în realitate, și nu ca pe o versiune manipulată, pe care alegeți să o credeți deoarece se potrivește scopurilor voastre egoiste. Există doar un singur Adevăr. În inimile voastre, fiecare dintre voi cunoașteți diferența dintre bine și rău. Acceptați acest lucru acum, dacă vreți ca Eu să vă salvez de focurile iadului.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos