Luni, 09 decembrie 2013 la ora 16:46

Fiica Mea preaiubită, Timpul Meu este aproape.  Cu cât se apropie Ziua cea Mare, cu atât mai multe semne se vor arăta în lume.

Omul care va fi arătat lumii ca ”omul păcii” se pregătește să Mă imite pe Mine în toate modurile posibile. El cunoaște Sfânta Scriptură pe de rost și, din cauza originii sale, va rosti Cuvintele inversat, astfel încât înțelesul lor să fie răstălmăcit. Din gura lui vor curge blasfemii, erezii, minciuni și desacralizarea Cuvântului Meu.  El îi va impresiona pe mulți prin cunoștințele sale despre toate lucrurile sfinte. El va recita fragmente din Învățăturile Mele, pe care le va proclama cu patos la toate nivelele lumii laice, până când oamenii ii vor acorda atenție și îl vor lua în considerare.

Mulți vor spune: ”Cine este acest om care vorbește cu atâta înțelepciune?" ”Cine este cel care cheamă lumea cu atâta dragoste în inima lui pentru mase? Este el Domnul Dumnezeu, Isus Cristos?” vor întreba ei atunci când multe minuni i se vor atribui lui.  Iar când se va plimba pe la altare împreună cu alți dușmani ai Mei, care vor fi îmbrăcați ca slujitorii sfinți ai lui Dumnezeu, atunci el va fi pe deplin acceptat de către cele două diviziuni din lume – adevărații credincioși și păgânii.

El, anticristul, va răstălmăci Adevărul și va declara minciuna că el este Eu și că vine să vă aducă mântuire. Va declara minciuna că el vine în trup. Nu va face niciodată aluzie la Isus Cristos, care a venit în trup până la moartea Sa pe Cruce, - pentru că aceasta este imposibil. Nu, ci el va declara acest fapt inversat. El va spune că în aceste timpuri, el a venit, în sfârșit, în trup. Mulți îl vor crede când va spune că el este Cristos. El, anticristul, va vorbi multe limbi, dar nici un cuvânt în limba latină nu va ieși de pe buzele lui.

Bestia va fi idolatrizată, în timp ce Eu, Adevăratul Mântuitor al lumii, voi fi dat uitării, iar Cuvântul Meu va fi călcat în picioare. Nu trebuie niciodată să credeți minciunile care vor fi rostite de bestie, atunci când va sta cu mândrie în templul  ridicat în onoarea sa.

Al vostru Isus