Miercuri, 11 decembrie 2013 la ora 22:30

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce crește înșelăciunea din Biserica Mea pe Pământ, mult mai multe suflete vor fi seduse de smerenia falsă și de așa-numitele acte de mare caritate față de nevoile celor săraci.

Va fi atât de dificil și atât de greu de a discerne adevărul încât mulți pur și simplu se vor lăsa antrenați într-o nouă doctrină care nu provine de la Mine. Atunci când voi, iubiții Mei discipoli, veți începe să observați cum oamenii vă vor mustra public, vă vor critica pe nedrept, vor fi neobișnuit de agresivi față de voi și vă vor hărțui, trebuie să știți că Satana face tot ce îi stă în putință ca să provoace în inimile voastre îndoială asupra acestei Misiuni. El și discipolii lui luptă în fiecare secundă împotriva fiecăruia dintre voi cei care ați fost binecuvântați cu Harul Duhului Sfânt. Nici unul dintre voi, care vă luptați ca să Mă ajutați la salvarea sufletelor, nu va fi lăsat în pace. Veți avea de înfruntat multe obstacole, cu scopul de a fi îndepărtați de această Misiune și de a fi determinați să respingeți Cuvântul Meu. Ori de câte ori se întâmplă acesta, să știți că Eu vă voi copleși cu Protecția Mea iar voi veți fi conștienți de Prezența Mea în interiorul vostru – deoarece ei nu se luptă cu voi, ci cu Mine.

Când sunteți răniți din cauza iubirii voastre pentru Mine, ceea ce simțiți voi este Durerea Mea. Când vărsați lacrimi amare din cauză că Mă urmați pe Mine și prin urmare suferiți, sunt Lacrimile Mele cele care se revarsă din voi. Când ei vă desconsideră și își bat joc de voi, ei Mă insultă pe Mine și tot ce are legătura cu Mine, iar nu pe voi. Iar când ei resping iubirea voastră și vă întorc spatele, ei de Mine se îndepărtează. Să știți așadar, când suferiți încercări atât de grele și cumplit de tulburătoare în Numele Meu, că Prezența Mea atunci este cea mai puternică. Când sunt prezent într-un asemenea mod veți ști cu siguranță că numai Lucrarea Mea poate atrage o asemenea suferință. Să mai știți că Eu niciodată nu vă voi abandona, iar iubirea voastră pentru Mine vă va aduce cea mai mare recompensă în Împărăția Mea. Căci atunci când suferiți în acest mod, voi Îmi aduceți suflete, iar cei care Îmi aduc Mie suflete, aceia Îmi aparțin.

Vă iubesc.

Al vostru Isus