Joi, 12 decembrie 2013 la ora 23:15

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Ziua Mea de Naștere, doresc ca toți Creștinii, pretutindeni, să mediteze asupra motivului Nașterii Mele.

Nașterea Mea a fost planificată de Tatăl Meu din Prea Marea Sa Milostivire și deosebita Sa Iubire pentru Copiii Săi. Cel mai Mare sacrificiu al Lui Dumnezeu Tatăl a fost să îl trimită pe unicul Său Fiu născut din El, într-o lume nerecunoscătoare, plină de păcătoși, care nu voiau să-L cunoască după voia Sa. Prin profeți, toate Intervențiile au fost făcute spre a încerca să le întoarcă inimile împietrite pentru a căuta Slava Sa. Însă ei s-au întors împotriva Sa și au ucis profeții care le dădeau Hrană pentru sufletele lor.

Trimițând în lume un copil inocent, pe Unicul Său Fiu, El s-a oferit pe Sine Însuși ca smerit slujitor al trupului omenesc, în fața celor care trebuia să-L slujească pe Stăpânul lor. Astfel, Stăpânul a devenit Slujitor, în cea mai deplină formă a Smereniei. Totuși, El își iubea atât de mult copiii, încât era pregătit să facă orice pentru a-i recâștiga din înșelătoria și ispita satanei.

Pe tot parcursul copilăriei Mele, Eu am știut Cine Eram și ce se aștepta de la Mine. Am fost totodată foarte speriat și copleșit, pentru că eram conștient Cine Eram și ce se aștepta de la Mine. Deoarece am fost om, am suferit de teamă. Am fost ușor de rănit. I-am iubit pe toți cei care cu care veneam în contact și Mă încredeam în toți pentru că îi iubeam. Nu am știut că ei Mă vor ucide, căci am crezut că venise Împărăția Mea. Au fost anumite lucruri ascunse de Mine de către Tatăl Meu, care nu comunica cu Mine așa cum ați crede voi. În schimb, Eu primisem o anumită cunoaștere, după voia Tatălui Meu, legată de misiunea dată Mie de a aduce mântuirea tuturor.

Toate formele Intervenției Divine au fost făcute pentru a câștiga sufletele celor care credeau că știu Legile Tatălui Meu însă le răstălmăceau pentru a se potrivi propriilor lor dorințe și orgolii.

Eu am petrecut mulți ani trăind împreună cu preaiubita Mea Mamă și cu tatăl, Sfântul Iosif, la fel ca oricare familie. I-am iubit foarte mult și am fost fericit. Am fost foarte apropiați iar Mama Mea a fost înzestrată cu Haruri speciale date ei prin Puterea Duhului Sfânt. Aceasta a însemnat că ea a știut exact ce presupunea Misiunea Mea. Ea a știut de greutățile cărora a trebuit să le fac față: Respingerea, Batjocura. Însă nici ea nu a știut că urma să fiu ucis.

După primii doi ani ai Misiunii Mele, în care petreceam douăzeci de ore pe zi predicând Adevărul, am realizat că opoziția față de Mine creștea. Toți cei care auziseră Cuvântul Meu au fost atenți la el chiar și când nu înțelegeau exact ce încercam să le spun. Mulți, care au acceptat faptul că Eu le spuneam Adevărul, au considerat că este dificil să Mă urmeze, din cauza batjocurii pe care au avut-o de îndurat. În orice caz Dușmanii Mei nu au putut să Mă ignore. Eu am fost subiectul multor dispute, controverse și divergențe.

Ei au răspândit minciuni groaznice despre Mine, inclusiv despre Moralitatea Mea, despre Sănătatea Mea Mintală și despre Intențiile Mele – totuși nu au putut ignora ceea ce Eu am făcut, ce am zis și ce le-am spus despre Împărăția Tatălui Meu.

Am fost trădat de cei care M-au iubit, însă cărora le-a lipsit curajul de a Mă urma.

Prin Harul Tatălui Meu, Eu am îndurat toată aceasta Suferință până când în final totul Mi-a devenit limpede. Am știut atunci că ei nu Mă vor accepta. Spre sfârșit Am știut Adevărul, însă am știut în același timp că nu pot renunța. Și astfel, prin cel mai mare act de smerenie, Dumnezeu – prin Unicul Său Fiu – a devenit o Victimă și a permis omului să îi provoace o groaznică suferință, biciuire și moarte violentă. Acestea toate, care în ochii satanei păreau acte de lașitate din partea Mea, l-au făcut să se îndoiască că Eu aș fi de fapt, cu adevărat, Fiul omului. Și astfel, el a fost înșelat. Satana, prin urmare, nu a putut contracara acest mare act de smerenie pentru că nu a putut să Mă ispitească. Când Eu am acceptat moartea precum o victimă tăcută, plină de iubire pentru omenire, el, satana, nu a putut concura cu acest fapt, pentru că el nu are nici un pic de smerenie. Așa că Eu am mers la moarte de bună voie și cu o dorință arzătoare de a salva sufletele și de a lăsa lumii moștenirea Vieții Veșnice. Însă Împărăția Mea a rămas în mare parte sub dominația satanei. Oricum, sufletele au știut Adevărul.

Pentru a Mă asigura că omenirea înțelege Adevărul, Eu Vin acum să Îmi revendic Împărăția Mea. Făcând aceasta Am atras asupra Mea mânia satanei. Planurile lui de a ascunde Adevărul sunt elaborate și sofisticate. Viclean, el s-a infiltrat în Biserica Mea, ca o ultimă încercare de a îndepărta de la Mine sufletele după care am venit. Sufletele care au de drept parte la Împărăția Glorioasă pe care le-am promis-o. De această dată, el nu va mai câștiga. Dar multe suflete vor fi înșelate și ca atare vor fi îndepărtate de la Cel Mai Mare Dar dat omenirii de către Preaiubitul Meu Tată. Să trăiți o viață veșnică în Gloria lui Dumnezeu, cu un trup și un suflet perfecte – acesta este dreptul vostru al tuturor. Nu îl irosiți lăsându-vă să fiți orbiți în fața Adevăratului Cuvânt al Lui Dumnezeu.

Al vostru Isus