Sâmbătă, 14 decembrie 2013 la ora 15:17

Prea iubita Mea fiică, astăzi au început pregătirile pentru Intervenția Mea de Mare Milostivire, menită să transforme inimile oamenilor din piatră în aur. Cei ai căror ochi pot vedea și cei care sunt atenți la Promisiunea Mea de a oferi tuturor șanse egale de mântuire vor observa semnele legate de vreme.

Cei a căror credință a slăbit vor fi revigorați prin Focul Duhului Sfânt. Atât de puternic va fi Duhul Sfânt, atunci când ei vor fi vedea Lumina, Razele Milostivirii Mele, încât mulți vor fi trântiți la pământ de forța acesteia.

Cei care Mă detestă și ale căror păcate nu contează pentru ei, vor muri și mai adânc în spirit și se vor târî departe de Mine îngroziți. Unii nu vor supraviețui Intervenției Mele, deoarece aceasta îi va șoca peste puterea lor de a suporta.

În aceste timpuri, Eu pregătesc toate sufletele alese, instruindu-le să caute Spovedania și să se roage pentru păcatele altora. Timpul Meu va veni curând. Intervenția Mea va fi rapidă și puternică și din acea zi înainte lumea se va împărți în două. În acea zi, lumea se va întoarce pe dos și doar aceia care rămân în grațiile Mele vor putea îndura încercările care vor exista pretutindeni.

Ați fost pregătiți timp de trei ani. Ridicați-vă, luați-vă crucea și urmați-Mă. Fiți puternici. Eu vă voi da curaj, pentru că veți avea nevoie de el atunci când întunericul sufletelor care vor respinge Milostivirea Mea va cădea asupra întregului Pământ și se va răspândi. Doar cei care sunt binecuvântați cu Duhul Sfânt vor răspândi lumina care îi va conduce pe toți cei care vor să intre în Împărăția Mea, astfel încât ei să-și poată croi calea spre Viața Veșnică.

Al vostru Isus