Luni, 16 decembrie 2013 la ora 19:25

Mult iubita Mea fiică, atunci când voi sunteți aproape de Inima Mea și când sufletele Mi se abandonează cu totul Mie, se întâmplă anumite lucruri.

În primul rând, va dispărea orice teamă față de intervenția oamenilor în viețile voastre. În locul ei se vor instala pacea și mulțumirea care vin de la Mine, atunci când Eu locuiesc cu adevărat în inima și sufletul vostru. Niciun fel de abuz, cruzime sau critică nu pot pătrunde în sufletul vostru, pentru că în prealabil voi Mi-ați oferit acea durere Mie. De aceea trebuie să rămâneți mereu calmi și tăcuți în fața unor astfel de atacuri.

Apoi, următorul Har care vi se va da va fi puterea de a rezista tentației păcatului. Această tentație, pe care diavolul o pune în fața tuturor sufletelor în fiecare zi, este foarte puternică și foarte puțini oameni au o voință atât de puternică încât să evite căderea în păcat. Dar atunci când v-ați abandonat voința Mie, Voința Mea este cea care va locui în sufletul vostru și care va învinge tentațiile puse înaintea voastră.

Niciodată, dar niciodată, să nu subestimați încleștarea puternică în care satana ține rasa umană. Această încleștare este ca o furtună puternică și, așa cum o rafală intensă, teribilă de vânt vă poate doborî la pământ, tot la fel și seducția pusă înaintea voastră de către cel rău este ca o forță care, în câteva secunde, vă va ridica și vă va arunca în păcatul pe care încercați să îl evitați.

Omul este născut în păcat. Prin Sacramentul Botezului, puterea fiarei slăbește. Apoi, pe măsură ce treceți prin numeroasele încercări și ispite ale vieții, fiecare persoană va fi îmboldită spre tot felul de păcate. Numai aceia care lucrează din greu pentru a evita păcatul vor învinge în teribila luptă pe care cel rău o va stârni pentru a le devora sufletele. Comunicarea regulată cu Mine este importantă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vorbiți cu Mine prin cuvintele voastre. Rugați-Mă în mod regulat să vă iert pentru păcatele pentru care simțiți părere de rău. Primiți Sacramentele în mod regulat. Apoi, în sfârșit, aveți încredere în Mine, pentru că dacă o faceți, Eu am Puterea de a vă trage înapoi de pe marginea păcatului. Când vă abandonați voința Mie, Voința Mea va deveni forța motrice care vă va proteja împotriva satanei.

Abandonându-vă Mie în întregime, vă veți desăvârși sufletul.

Al vostru Isus