Au fost găsite 113 mesaje conform filtrelor de căutare.

8. Semnele ultimelor timpuri - dar slava se va reîntoarce pe pământ

Duminică, 14 noiembrie 2010 la ora 23:00

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Acestea sunt firești. Capacitatea ta de a înțelege lucrurile spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar... citește tot aici

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Acestea sunt firești. Capacitatea ta de a înțelege lucrurile spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui să fie, dar așa este normal.

Eu te voi conduce iar tu, cu timpul, vei înțelege scopul misiunii tale. Am nevoie ca tu să fii tare în munca ta și ascultătoare față de Mine. Aceasta e o sarcina grea, care te va epuiza emoțional. Îți voi trimite un conducător spiritual care te va ajuta în aceasta misiune uriașă, ce trebuie dusă la bun sfârșit. Această misiune este foarte importantă, deoarece fără ea, foarte multe suflete s-ar pierde din cauza satanei. Fiica Mea, tu deja te-ai decis pentru această lucrare, chiar înainte de a o fi primit.

Eu îl conduc pe îndrumătorul tău spiritual. Când tu vei vorbi, el va ști adevărul. În ultimele două zile ai simțit deja păcatele oamenilor, într-un mod în care nu le-ai mai simțit până acum. Ai văzut diferența? Te-ai simțit deosebit, când te-ai uitat către copii Mei? I-ai văzut într-o altfel de lumină, nu-i așa? Aceasta este puterea Duhului Sfânt, te-am binecuvântat cu ea.

Tot un dar pentru tine a fost și iubirea pe care ai simțit-o în inima ta pentru copii Mei, ca și preotul pe care l-ai văzut astăzi la Sfânta Liturghie. Acest dar ți l-am dat prin puterea Duhului Sfânt. Tu, de-acum vei putea să vezi, să simți și să auzi păcatele oamenilor într-o așa măsura încât să simți durerea pe care o simt eu. Vei vedea și iubirea pe care o port copiilor Mei, prin ochii tăi în care acum se oglindește Inima Mea.

Să nu te temi de aceste daruri, copilă. Să nu crezi că nu vei putea finaliza această misiune, deoarece puterea pe care o vei primi prin harurile Mele te va întări astfel încât nici nu te vei mai uita vreodată înapoi, și nici nu vei dori aceasta.

Acum te simți slabă. Dar așa se simte Puterea Mea Dumnezeiască inundând corpul tău. Căldura pe care o simți este iubirea pe care o simt Eu pentru tine. Nu plânge, copila Mea. Până acum ai fost deosebit de tare și ai acceptat totul cu toate că sunt doar câteva zile de când am început să iți vorbesc. Nu, copila Mea, nu sunt închipuiri, deși tu te tot întrebi pe tine și pe aceia care-ți sunt aproape.

Cei care își vând sufletul satanei

Acum scrie următoarele: lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic urzit de cel rău care continuă să îi ademenească și să îi ispitească pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu senzualitate, lăcomie și vanitate, le par credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! În trufia lor, ei cred că au o putere reală. Această putere le-a promis-o satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.

Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el nu sunt doar minciuni, ci în plus au fost date doar din ură împotriva omului. Satana urăște omenirea.

El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de tot de satana, trebuie să fie precauți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, arhiepiscopi - ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, căci aurul și bogăția au ascuns darurile dumnezeiești pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.

Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și nu este altceva decât un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.

Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da dinainte, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Foarte important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.

Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Le dau acest avertisment din pură iubire. Acum Mă întorc la voi ca Judecător și nu ca Mântuitor. În trecut, timpul judecății s-a amânat datorită rugăminților Mamei Mele iubite și mulțumită rugăciunilor discipolilor Mei din lumea întreagă. Acum nu va mai fi așa.

Nimeni nu va ști data reîntoarcerii Mele

Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Nu se poate revela. De aceea este important ca fiecare copil al Meu să fie pregătit. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat adevărul. Când va veni Marele Avertisment vor recunoaște adevărul. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea se va termina pentru ei.

Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor Mei, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi ca să-și deschidă inimile.

Mântuitorul vostru Isus Cristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți am citit


17. Marele Avertisment - un dar al milostivirii

Luni, 22 noiembrie 2010 la ora 02:00

Preaiubita Mea fiică, sunt foarte mulțumit pentru că urmezi Cuvintele Mele cu credință totală și ascultare. Iubirea Mea pentru de tine este mare. Și iubirea ta e la fel față de Mine. Acum simți că Eu... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, sunt foarte mulțumit pentru că urmezi Cuvintele Mele cu credință totală și ascultare. Iubirea Mea pentru de tine este mare. Și iubirea ta e la fel față de Mine. Acum simți că Eu sunt foarte aproape de inima ta. Fiica Mea, acum tu ești una cu Mine. Eu și Tatăl Veșnic, ca și Duhul Sfânt, Sfânta Treime, ne bucuram de răspunsul tău la această importantă misiune. Noi și toți îngerii și sfinții suntem cu tine zilnic, ca să te apărăm în această lucrare sfântă.

Fă-ți curaj și ține-Mă de mână și pe mai departe. Lasă-Mă să îți conduc cuvintele, pentru ca omenirea să aibă o șansă ca în sfârșit să înțeleagă adevărul înaintea Marelui Avertisment. Acest Mare Avertisment, din Milostivirea și Dragostea Mea, dat ca ultimul dar pentru Copiii Mei, va avea loc în curând. Fiecărui copil al Meu îi va fi arătată viața, păcatele, faptele incorecte și fiecare insultă de care se face responsabil față de frații si surorile lui, și toate acestea se vor întâmpla în timpul unui eveniment mistic. Nu va fi exclus nici un bărbat, nici o femeie, sau nici un copil pe acest pământ.

Unii vor fi șocați și întristați de păcatele săvârșite de-a lungul vieții și imediat se vor întoarce la Mine, Judecătorul Drept și astfel se vor mântui. Ei, din iubire și părerea de rău, vor implora milostivire.

Alții vor fi atât de șocați și de îngrețoșați de păcatele care li se vor arăta, încât vor cădea morți, înainte de a avea șansa să ceară iertare.

Pe urmă, vor fi cei care-l urmează pe înșelător. Ei, îngroziți, când își vor vedea faptele rele făcute de-a lungul vieții, vor dori să fugă. Vor încerca să se ascundă, dar nu va fi unde. Ori vor accepta ceea ce au văzut și cu capul plecat vor cere iertare pe loc, ori vor întoarce spatele și deși se vor zvârcoli de rușine și groază, nu vor implora îndurare.

Apoi mai sunt ultimii păcătoși. Când li se vor arăta păcatele, ei se vor justifica și vor nega că au făcut aceste păcate grave împotriva Poruncilor lui Dumnezeu. Pur și simplu vor nega adevărul și se vor întoarce spre întunericul veșnic al iadului.

Îndurarea Mea nu va refuza pe nimeni

De ce nu vor să înțeleagă aceasta copiii Mei? Dacă ei se pocăiesc sincer și dorința lor este de a trăi cu Mine pe noul Pământ, unde Cerul și Pământul se vor uni, atunci de ce nu cer iertare? Nimeni nu va fi întors de la milostivirea Mea, dacă arată remușcare (căință). Dar ei sunt atât de prinși în urmărirea propriilor țeluri egoiste, încât nu vor reuși să înțeleagă consecințele.

Treziți-vă acum cu toții. Acceptați schimbările la care veți fi martori, cauzate de faptele rele ale omenirii, ca și semnele profețite, care preced reîntoarcerea Mea pe Pământ.

Permiteți-Mi să vă conduc în Paradis

Prin acest profet și prin Cartea Adevărului, prin iubirea pe care o simt pentru voi, vă mai rog o dată, întoarceți-vă la Mine, înainte ca timpul să se termine. Permiteți-Mi să vă țin în brațele Mele. Permiteți să pătrundă în trupul, sufletul și în mintea voastră, iubirea Mea. Deschideți-vă inimile și permiteți-Mi să vă conduc în Paradis, unde veți savura Viața Veșnică. De ce ați vrea să alegeți poteca spre neant, tocmai acum când adevărul a fost revelat?

Inima Mea tremură de îngrijorare și de tristețe când Mă gândesc la copiii care refuză adevărul promisiunii Mele. Încă o dată vă spun, întoarceți-vă la Mine și vorbiți cu Mine. Rugați-Mă să vin din nou în inimile voastre. Îmi voi face loc in sufletul vostru. Aceasta o promit chiar și celor mai împietrite suflete. Doar un singur cuvânt trebuie să spuneți. Cereți-Mi să vă arăt și vouă prezența Mea cu următoarele cuvinte:

"Isuse mă simt pierdut. Deschide-mi inima, ca să pot primi iubirea Ta și arată-mi adevărul în așa fel, încât și eu să mă salvez. Amin"

Cuvintele Mele despre Marele Avertisment nu sunt amenințări. Acest eveniment este cunoscut încă de la moartea Mea pe Cruce. De ce sa credeți că nu se poate întâmpla? Adevărul e scris în Sfânta Scriptură, ca să-l înțeleagă toată lumea. Voi acționa ca Mântuitor al vostru până în ultima clipă, chiar înainte să vin ca Drept Judecător, pentru a-i conduce pe copiii Mei la familia Mea de mare iubire, bucurie și fericire, unde cu toții vom trăi veșnic în armonie.

Satana și acoliții lui vor fi aruncați pentru totdeauna în întuneric. Familia Mea va participa la aceasta bucurie a Raiului Divin, la vederea căruia nici un om care l-ar întrezări, nu ar putea întoarce spatele promisiunii acestei curate fericiri în Împărăția Tatălui Meu.

Rugați-vă, rugați-vă pentru iertare și pășiți cu slavă în Împărăția Tatălui Meu, unde voi și cei dragi ai voștri veți fi salutați în lumina iubirii curate.

Mă voi lupta să vă recâștig pe toți

Am murit pentru voi toți și mă voi lupta până în ultima clipă să vă recâștig, în ciuda întunericului existent în lume .

Vă rog permiteți-Mi să vă arăt încă o dată cât de mult vă iubesc. Luați-Mă de mână, lăsați capul vostru pe umărul Meu și sufletul vostru fragil se va aprinde de o iubire pe care ați uitat-o de mult.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


25. Avertisment către omenire pentru a înțelege adevărul

Marți, 07 decembrie 2010 la ora 03:15

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt din nou aici! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care te-ai întors de la Mine din cauza negării adevărului, acum Mă vei ajuta să-mi conduc poporul spre lumină, lumina ade... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt din nou aici! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care te-ai întors de la Mine din cauza negării adevărului, acum Mă vei ajuta să-mi conduc poporul spre lumină, lumina adevărului.

Nici unui om nu-i voi refuza șansa de a vedea adevărul lui Dumnezeu. Li se va arăta Milostivirea Mea prin darul dovezii că Eu exist. Li se va da acest dar când, în timpul Avertismentului, vor afla în cele din urmă adevărul. Din păcate, chiar și în acel moment, nu toți se vor întoarce spre Mine sau spre Împărăția Veșnică a Tatălui Meu.

Fiica mea, nu am mai comunicat cu tine de câteva zile. Acest lucru a fost intenționat. Timpul acordat ție a fost pentru a-ți permite să analizezi esența mesajelor Mele.

Știi deja că aceste mesaje vin de la Mine și tratează probleme foarte importante. Cred că acum poți discerne între adevărul Învățăturilor Mele și imaginația ta. Fiica Mea, acum poți vedea rănile și disperarea pe care Eu le simt , când și tu ești zilnic martoră a dezamăgirilor pe care le trăim Eu și Tatăl Veșnic, văzând atitudinea acestei lumi triste, goale și fără credință.

Nu numai cei fără credință îți cauzează durere ci, prin darurile și harurile pe care ți le-am dăruit, poți vedea și confuzia care există chiar și în mintea discipolilor mei. Ei nu sunt foarte convinși de adevăr nici atunci când acesta le este oferit ca un dar de iubire din partea Mea prin intermediul profeților Mei.

Ce lung și întortocheat este drumul pentru copiii Mei, atunci când se luptă să ajungă la adevărul și promisiunile pe care Eu le-am făcut. Privind la copiii Mei în fiecare zi, la persoana lor, pe stradă, la TV, în media și printre vecinii tăi, îi vezi acum prin ochii Mei. Ce vezi? O uitare totală a lumii spirituale și o lipsă a unui țel adevărat în viață. Un sentiment al lipsei de speranță în ciuda atracțiilor lumești.

Copiii Mei nu își dau seama acum, dar ei trec printr-o purificare. Această purificare, prin care ei experimentează un puternic sentiment de gol, datorat lipsei de bunuri materiale, a fost permisă de Mine. Cu toate acestea, totul se datorează lăcomiei omenirii. Prin faptul că le-am dăruit oamenilor dreptul la liberul arbitru, autorii prăbușirii sistemului bancar mondial, vor continua cu minciunile lor viclene.

Le-am permis oamenilor Mei, victime inocente, să treacă prin această purificare. Este foarte important ca ei să treacă prin asta, pentru că greutățile pe care le îndură îi vor ajuta să-și curețe sufletele.

Foarte curând, deoarece bunurile materiale se vor împuțina și vor fi tot mai greu de procurat, ei vor vedea viața într-un mod mai profund. Simplitatea îi va ajuta să-și deschidă ochii în fața adevărului, asupra acelui adevăr care este într-adevăr important. Fără această purificare, prin care le este permis copiilor Mei să treacă, spre binele sufletului lor, ei nu vor putea și nu vor ajunge mai aproape de Inima Mea.

Deposedați de toate bunurile materiale pentru că în trecut au fost obsedați de idolatria lor, acum ei se vor întoarce spre adevăr. Vor vedea clar dragostea din sufletul celorlalți. Tot la fel de repede vor vedea și răul în toată slava sa urâtă, în toți cei care urmează ademenirile obsesiei de sine și ale lăcomiei. Ei îi vor vedea pe aceia considerați credibili de către media - ca și cum ar trebui să privim în sus spre ei și să-i admirăm – în același fel în care îi văd Eu – cu deplină deznădejde și tristețe.

Du-te acum, fiica Mea și înțelege-ți misiunea cu ochii limpezi. Acum cunoști adevărul. Nu te mai îndoiești de el. Răspândește adevărul mântuirii atât de repede cât poți pentru ca oamenii să primească șansa de a se salva încă înainte de Marele Avertisment.

Preaiubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


33. Sărbătorirea Crăciunului

Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 00:30

De ce șovăi fiica Mea iubită? Nu știi că ești zilnic sub conducerea Mea? Cu siguranță simți în inimă că tot ce trebuie sa faci este să te reculegi, să îți deschizi inima și după puțin timp vei auzi... citește tot aici

De ce șovăi fiica Mea iubită? Nu știi că ești zilnic sub conducerea Mea? Cu siguranță simți în inimă că tot ce trebuie sa faci este să te reculegi, să îți deschizi inima și după puțin timp vei auzi mesajul Meu. Crezi în Mine. Abandonează-Mi-te. Să crezi că dacă îmi dai toate temerile tale, îngrijorarea, dorințele și întrebările, atunci Eu le iau de la tine pe toate și îți voi răspunde cum se cuvine. Acum trebuie să-ți faci timp ca să iei in considerare aceste mesaje urgente pe care le dau pentru omenirea întreagă. Nu ezita să mergi înainte cu această sfântă lucrare.

Fiica Mea iubită, ascultă următoarele: în timp ce creștinii lumii sărbătoresc Nașterea Mea din Betleem și Mă cinstesc, mulți doar mimează această cinstire pentru că nu este iubire în inimile lor. Totuși mulți vor ajunge aproape de Inima Mea. Dar alții doar vor da din cap, vor zâmbi, vor vorbi pe scurt despre înțelesul acestei sărbători importante care sărbătorește cel mai mare dar dat omenirii de către Tatăl Meu încă de la începuturi. Totuși, când copiii Mei, discipolii Mei fideli sărbătoresc Crăciunul, ceremoniile pline de fast și de lucruri lumești le distrag atenția.

Oare câți creștini explică copiilor lor înțelesul real al Nașterii Mele? Câți își amintesc despre smerenia arătată de iubita Mea Mamă și de soțul său, Sfântul Iosif? Câți înțeleg că Eu am devenit om pentru a salva omenirea de la drumul ce duce spre iad? Acesta a fost mesajul real al Crăciunului, care de-a lungul secolelor a fost răstălmăcit și camuflat de ostentație. Totuși au fost creștini evlavioși care s-au recules si au meditat la fidelitatea lor față de Mine, Salvatorul lor. Vă atrag atenția ca în această sărbătoare să vă rugați pentru toți aceia din întreaga lume, care trebuie să se trezească, deoarece numai așa pot avea parte de moștenire. În această moștenire fiecare are un loc asigurat, dar numai dacă și ei aleg să îl accepte.

Data Marelui Avertisment este fixată

Copiii Mei sunt atât de prinși cu știrile lumii în fiecare minut al zilei, încât, deși ele ar putea să le afecteze viața, nu au nici o importanță pentru Viața Veșnică. Copiii Mei, a sosit timpul să vă examinați conștiința, încă acum înainte de Marele Avertisment care este premergător celei de-a Doua Venirii ale Mele. Formulați-vă rugăciunile în cuvinte simple, cerând astfel călăuzire Dumnezeiască.

Data Marelui Avertisment este hotărâtă. Fiți vigilenți. Stați de veghe.

Mântuitorul vostru Divin și Judecător Drept, Isus Cristos am citit


35. Avertisment credincioșilor, să nu refuze profeții adevărați

Marți, 28 decembrie 2010 la ora 11:00

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele mesaje pentru omenire, pentru ca acestea să fie înțelese încă înainte de sfârșitul vremurilor, pentru a își salva sufletele.

Conform prevestirilor, mulți îngeri... citește tot aici

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele mesaje pentru omenire, pentru ca acestea să fie înțelese încă înainte de sfârșitul vremurilor, pentru a își salva sufletele.

Conform prevestirilor, mulți îngeri sunt acum dispersați în întreaga lume pentru a pregăti pământul pentru Revenirea Mea. Mulți dintre ei sunt prezenți sub formă umană și au ales aceeași povară ca și tine, fiica Mea iubită. Nașterea lor a fost planificată, având în vedere Marele Avertisment și timpurile de pe Urmă. La fel și demonii au fost sloboziți din iad și au fost dezlegați. Ei se prezintă pe pământ prin ispite și minciuni. Îi atrag pe copiii Mei care se deschid influențelor lor. Contaminează toate sufletele care sunt deja în întuneric. Prin minciuni ajung în sufletele lor și îi conving că a lor credință în Mine și în Tatăl Veșnic este o prostie.

Nimic din înfățișarea lor exterioară nu trădează vreun semn care să-i lege de ceea ce după părerea voastră ar putea însemna ceva rău. Dimpotrivă, se prezintă ca niște oameni inteligenți, culți și influenți. Ei vor fi foarte convingători când vor predica și astfel copiii Mei buni vor crede că acesta este adevărul. Din păcate în inima lor nu este iubire, iar voi trebuie să fiți precauți față de învățăturile lor.

Acum vreau sa îi chem pe credincioșii Mei. Voi copiii Mei, prin credința și rugăciunile voastre, ați primit darurile pe care le-am promis tuturor celor ce Mă urmează. Vi s-au dat diferite daruri și toate servesc pentru a răspândi Cuvântul Meu Mele în mod diferit.

Evaluarea vizionarilor

Tuturor celor cărora le dau darul discernământului, ca să vă ajute să-i identificați pe aceia care vin în numele Meu sau pe aceia care vin în numele satanei - le spun, să fie foarte precauți. Este corect să fiți prudenți cu profeții falși. Dar niciodată să nu-i condamnați pe aceia care spun că vin în numele Meu, fără să examinați temeinic mesajele lor. Niciodată nu e voie să judecați mesajele trimise de Mine pe baza “aparențelor”. Dacă un om spune că a venit în numele Meu, să nu presupuneți că judecata voastră față de el este desăvârșită. Fiți prevăzători față de astfel de profeți, care sunt ironizați și provoacă revoltă când spun că primesc mesaje divine de la Mine sau de la Binecuvântata Mea Mamă.

Nu cădeți imediat în greșeala judecării, înainte să fi ascultat cu atenție acele mesaje. Ele nu numai că trebuie să facă referire la învățătura Mea, ci trebuie să fie în legătura și al Meu Cuvânt și să fie pline de iubire. Vă vor învăța cum ar trebui să vă trăiți viețile în numele Meu pentru a vă putea salva.

Niciodată să nu vă speriați atunci când profeții Mei spun că primesc mesaje referitoare la viitor, pe care nu le pot dezvălui. Nu cădeți în păcatul prejudecății, analizând aceste mesaje în funcție de clasa socială căreia îi aparțin acești profeți. Unii au puțină cultură. Alții dimpotrivă, se exprimă clar. Mulți nu corespund a ceea ce credem că trebuie să însemne imaginea unei persoane “ sfinte”.

Dar sunt metode prin care puteți fi siguri de autenticitatea lor. Toți cei care comunică cu Mama Mea iubită, în cele mai multe cazuri, prevestesc evenimente cărora Ea le dezvăluie dată și oră fixă. Mulți dintre cei care au luat parte la asemenea apariții, vor fi martori la astfel de evenimente. În cazul în care se comunică mesajele Mele pentru omenire, ele vor fi date lumii astfel încât să nu servească spre slava profetului.

A-i judeca pe oameni

În sfârșit, credincioșii Mei, în ciuda faptului că Mi se supun, tot îi vor desconsidera pe aceia care profețesc evenimente viitoare și-i vor calomnia pe aceia care sunt binecuvântați cu puterea de vindecare a Duhului Sfânt. Reculegeți-vă și treziți-vă din somnolența voastră tihnită. Acești profeți vor tulbura rutina voastră deoarece nu rezonează (nu sunt pe aceeași lungime de undă) cu grupul vostru sfânt. Ei nu se vor potrivi în tiparele la care voi v-ați aștepta. Luați aminte: dacă voi veți judeca din auzite sau din bârfele altor persoane, veți comite păcat. Păcatul săvârșit împotriva profeților Mei Mă supără profund. Dacă veți refuza profeții Mei adevărați, Mie Îmi întoarceți spatele.

Dar azi, în lume se întâmplă tocmai acest lucru, atunci când tot mai mulți vizionari ies la lumină. (în public). Nu este ușor pentru credincioșii Mei. Gândiți-vă că înainte să judecați trebuie să citiți mesajele profeților Mei și aici Mă refer și la cele care poate provin de la un profet fals.

Rugați-vă pentru călăuzire când citiți aceste mesaje. Mesajele adevărate vor fi pline de iubire. Totuși vor fi ferme prin autoritatea lor. Mesajele care se împotrivesc a tot ce ați învățat despre învățăturile Mele și ale Apostolilor, indiferent cât de subtile ar fi, vor fi ușor de evaluat.

Nu treceți sub tăcere credința voastră

Mergeți acum copiii Mei și deschideți-vă inimile în fața profeților Mei. Ei există pentru a vă convinge că a sosit vremea ca Eu să vă pregătesc să vorbiți în numele Meu. Nu uitați că profeții primesc de la Mine slavă, în pofida faptului că sunt supuși umilinței și batjocurii oamenilor. Vor fi pedepsiți aceia care spun că Mă urmează, dar, pe de-o parte tac despre credința lor, iar pe de altă parte, se grăbesc să vorbească împotriva profeților Mei adevărați. În inimile voastre știți că toți cei pe care-i condamnați spun adevăruri despre evenimentele ce vor urma, doar că vă e greu să le acceptați. Ați putea întreba: de ce lucrează Mântuitorul Meu, Isus Cristos, prin astfel de persoane. Nici măcar nu sunt discipoli sfinți, conform standardelor Mele. Ei bine, întrebarea Mea pentru voi este următoarea: de ce credeți că doar acei puțini aleși, care și-au dedicat viața rugăciunii, au autoritatea de a-i respinge pe cei care vorbesc în afara cercului vostru? Nu ați învățat nimic? Nu înțelegeți că și cei care-și petrec viața în rugăciune pot cădea, la rândul lor, victime ale înșelătorului?

Îi vor urî pe profeții Mei adevărați

Nu uitați că și Eu, atunci când am fost pe pământ, Am fost batjocorit, ironizat, respins și disprețuit de către bătrâni și preoți. Dacă pe Mine M-au urât, atunci puteți fi siguri că și profeții Mei adevărați vor fi dintre cei mai disprețuiți, în timp ce în altă parte vor fi prețuiți cu mare cinste.

Tuturor să vă fie rușine. Profeții Mei nu vor proveni din grupurile voastre, dar trebuie să-i cinstiți. Ei vor fi cel mai puțin autentici profeți, dacă privim viața lor de până acum. Unii provin din condiții de viață precare. Alții din familii înstărite. Unii au parte de puțină școală pe când alții se vor naște cu darul cuvintelor (al scrierii). Aceștia sunt profeții Mei aleși. Ascultați vocile lor înainte de a-i condamna.

Rugați-vă pentru ei. Rugați-vă pentru a nu fi respins Cuvântul Meu care a fost dat acestor profeți. Nu refuzați Cuvântul Meu. Necredincioșii întotdeauna vor încerca să discrediteze aceste suflete curajoase, care vestesc cu putere Cuvântul Meu, dar asta este de așteptat. Însă atunci când credincioșii Mei, mai ales din grupurile de rugăciune, din mănăstiri și din alte locuri spirituale îi refuză vizibil pe vizionarii Mei adevărați, atunci Inima Mea se frânge. Ascultați Cuvântul Meu. El nu se abate niciodată de la adevăr, nu așa cum voi, dragi discipoli, modelați adevărul pentru a se potrivi interpretării voastre.

Deschideți-vă ochii. Treziți-vă. Semnele au început, sunt vizibile pentru toată lumea. Vouă, credincioșilor Mei nu v-a rămas mult timp. Ascultați. Rugați-vă. Uniți-vă și vestiți Cuvântul Meu în unitate, ca să salvați suflete, înainte ca timpul să expire.

Iubitul vostru Isus Cristos, Mântuitor și Judecător Drept am citit


37. Cum va fi marele avertisment un dar pentru omenire

Duminică, 02 ianuarie 2011 la ora 21:45

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, atunci când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării și se vor îndoi de ele, sau le vor diseca mărunt. Chiar le vor ironiza... citește tot aici

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, atunci când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării și se vor îndoi de ele, sau le vor diseca mărunt. Chiar le vor ironiza și vor întreba de ce nu vestesc aceste mesaje bucurie și fericire? De ce aduc teamă ? Mai mult ca sigur că această abordare, în comunicarea cu lumea, nu provine de la Isus Cristos? Sigur că Isus Cristos predică despre iubire și nu despre teamă ? La aceste reproșuri am un răspuns simplu. Prin aceste mesaje Îmi arăt Milostivirea, pentru că Eu vă iubesc pe toți. Prima dată am venit la voi ca Mântuitor, ca să vă eliberez, și toată lumea să aibă parte de salvare. Prin moartea Mea pe Cruce vi s-a mai dat o șansă de a putea păși în Împărăția Tatălui Meu. Acum însă Mă întorc ca Judecător Drept. Prin iubirea Mea, în primul rând vă arăt Milostivire. Această Milostivire îmbracă forma unei avertisment prevenitor, pentru a vă ajuta să vă puneți viețile în ordine încă înaintea întoarcerii Mele din Ziua Judecății.

Din compasiunea pe care o simt pentru fiecare dintre voi, vă dau o ultimă posibilitate să vă deschideți inimile și să vă trăiți viețile așa cum ar trebui.

Bucuria de pe Pământ nu se poate compara cu cea din Rai

Întoarceți spatele păcatelor voastre, căiți-vă pentru ele și aduceți înapoi rugăciunea în viețile voastre. Prin Milostivirea Mea vă avertizez despre adevăr. Dacă vă gândiți că lipsește bucuria din mesajele Mele, asta se datorează faptului că omenirea a întors spatele bucuriei adevărate. Nu se poate compara bucuria din Cer cu ceea ce voi considerați pe Pământ că este bucuria. Bucuria pe pământ care izvorăște din iubire adevărată este curată. Dar bucuria care este provocată de obținerea bunurilor materiale, nu are nici un sens.

Copiii Mei, bucuria pe care ar trebui să o simt atunci când vă privesc, este din păcate foarte scurtă, din cauza a ceea ce văd acum în lume. Tot ce e prețios pentru voi nu izvorăște decât din posesiunile materiale sau din laudele și aprecierile celor din jur. Acordați prea puțin timp pregătirii pentru viața ce va veni.

Marele Avertisment nu este altceva decât un dar

Milostivirea Mea vă este dată ca un dar. Primiți-o. Bucurați-vă de ea. Ridicați-vă mâinile către Mine, voi toți. Eu sunt barca voastră de salvare pe marea sălbatică și plină de curenți periculoși și de erupții. Salvați-vă acum, sau luați în calcul că un curent puternic vă poate atrage, și dacă în ultima clipă vă hotărâți totuși să acceptați să vă salvați, nu veți mai avea putere să urcați în barcă.

Continuă purificarea lumii

Am obosit copiii Mei. Oricât încerc să comunic cu voi, mulți dintre voi nu vor să mă asculte. Nici măcar preoților Mei nu le pasă de chemarea Mea prin care vreau să Îmi revelez Milostivirea. Pentru că în lume purificarea continuă și se tot accelerează, e timpul, dragii Mei copii, să Mă chemați.

Cutremure și alte catastrofe globale

Nu vă temeți de furtuni, de cutremure, de tsunami, de erupțiile vulcanice și de valurile de căldură care vor veni peste pământ, pentru a-l opri pe Anticrist și lovitura mâinii lui. Discipolii Mei știu sigur ce-i așteaptă în Noul Paradis, atunci când Cerul și Pământul se vor uni. Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Toate acestea sunt evenimente profețite și nu se pot opri. Însă ele vor dura o perioadă scurtă.

Voi, credincioșii Mei, veți fi răsplătiți pentru credința și perseverența voastră în fața imensei opoziții. Bucuria de care vor avea parte copiii Mei atunci va fi greu de ascuns. Ceea ce-i așteaptă pe copiii luminii este slava și iubirea de care vor fi înconjurați. Cei care sunt în întuneric, nu vor putea să suporte lumina. Poate și ei vor încerca să ajungă la lumină, dar asta le va pricinui o durere atât de mare încât vor trebui să se ascundă. Dar atunci nu vor mai avea unde să meargă, doar în peștera întunericului peste care domnește însuși Regele Întunericului, Satana. Asta este ceea ce doriți?

Cum lucrează satana prin oameni

Înțelegeți teroarea pe care o reprezintă Înșelătorul? Nu vă dați seama că el este în spatele tuturor faptelor egoiste, lacome și iubitoare de sine? În timp ce credeți că viața pe care voi o trăiți e emoționantă, palpitantă, distractivă, care constă în cumpărături, mâncare, îmbrăcăminte elegantă, trufașă și în căutarea permanentă a distracției, nu aveți de loc cunoștință despre ceea ce este de fapt în spatele acestor lucruri.

De la cel rău vine vocea misterioasă pe care nu o puteți auzi, dar o puteți simți, care vă convinge să căutați tot mai multă și mai multă distracție, emoții și senzații tari. Nu contează că acțiunile voastre vă fac să râdeți și să aplaudați cu însuflețire. Ele nu înseamnă nimic. Aceste dorințe puternice sunt făcute pentru a vă îndemna să căutați permanent propria voastră satisfacere. La ce e bun acest lucru? După ce trece, vă lasă un sentiment plăcut? Bine înțeles că nu. De v-ați opri și v-ați întreba măcar: ce-ar fi dacă nu aș mai putea face toate astea? Ce-ar fi atunci? Are vreun rost? La început, da. Poate că este frustrant să nu aveți tot ceea ce aveți nevoie, dar numai când nu mai aveți nimic va trebui să vă concentrați să vă mențineți în viață.

Alimentele vor fi mai importante decât plăcerile bunurilor materiale. Atunci când nu veți mai avea ce mânca și vă va fi foame, doar atunci veți vedea că nu mai contează nici una din aceste foste atracții. Această este purificarea care va avea loc în lume foarte repede. Prin aceasta purificare – o formă de curățire, veți deveni din nou întregi. Doar atunci veți fi gata să primiți adevărul.

Cum ajunge satana să provoace în voi senzația de deșertăciune

Copiii Mei, voi nu vedeți activitatea satanei. Nu-l vedeți, și totuși el își folosește tot timpul ca să vă fure de la Mine. El, copiii Mei, vă provoacă mari dureri. Toate tentațiile pe care vi le pune în cale, folosesc atracția lumească a banilor, a frumuseții, a averii și a talentului, pe care le înghițiți din cauza lăcomiei și a dorințelor. Vă considerați împliniți când adunați toate acestea. Din păcate nu este așa. Aceasta este minciuna pe care satana o folosește ca să vă prindă. Dacă cineva dintre voi, care a ajuns pe culmile bogăției mărețe, dar dintr-o dată s-a trezit că a pierdut totul, indiferent din ce cauză, atunci să fiți recunoscători. Doar atunci puteți să Mă primiți cu adevărat în inimile voastre, când vă dezbrăcați de bunurile materiale ale lumii.

Mesaj pentru cei cu bunăstare

Vă spun celor bogați - nu vă condamn. Doar pentru că aveți bunăstare materială, nu înseamnă că nu sunteți pe drumul cel bun. Dar voi aveți răspunderea de a împărți averea și de a vă îngriji de cei care sunt mai puțin norocoși ca voi. Aceasta este sarcina voastră. Nu averea sau siguranța materială este problema. Nu râsul sau bucuria pe care le trăiți savurând viața, este greșită. Ci doar când bogăția devine o obsesie și când dorința permanentă pentru viața luxoasă este pusă înaintea credinței și înaintea bunăstării altora, atunci devine o ofensă în ochii Tatălui Meu.

Averea, casele, îmbrăcămintea și posesiunile sunt trecătoare, ca norii pe cer. În clipa asta sunt aici, în cealaltă s-au dus. Nu le puteți duce cu voi în cealaltă viață. Sufletul este cel care va veni cu voi. Aveți grijă de sufletele voastre, arătați iubire unii față de alții și față de cei care, în această viață, vă provoacă supărări. Urmați învățăturile Mele. Cereți Milostivirea Mea. Doar atunci vă veți uni cu Mine în Noul Cer și Pământ, care va fi Paradisul. Nu vă riscați moștenirea și locul vostru în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitorul vostru Isus Cristos am citit


39. Avertismentul - a doua venire este aproape - prilej de salvare a sufletelor

Miercuri, 12 ianuarie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost sever. După ce vor citi acest mesaj, mulți vor spune: ”Domnul nu ne vorbește așa” . De unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o trăiesc iubiții Mei copii care... citește tot aici

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost sever. După ce vor citi acest mesaj, mulți vor spune: ”Domnul nu ne vorbește așa” . De unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o trăiesc iubiții Mei copii care sunt exploatați de alții, Eu trebuie să vă spun aceste lucruri. Vă vorbesc din Milostivirea Mea Divină pentru a vă fi de ajutor în salvarea voastră, copiii Mei, astfel încât să ne putem uni ca o Familie Sfântă în Noul Paradis. Nu vreau să pierd nici un suflet în favoarea înșelătorului. Este important să auziți acum glasul Meu.

Necredincioșilor le vine greu să creadă

Înțeleg că multora dintre copiii Mei, mai ales celor necredincioși, le este greu să creadă în viața de după moarte. Ei sunt preocupați în mod exclusiv cu probleme lumești și în lupta lor pentru supraviețuire și-au neglijat într-atât partea spirituală încât nu cred că există o altă viață. Ei acum trebuie să se reanalizeze. Ei cred că după moarte totul s-a sfârșit și că singura lume de care trebuie să se preocupe este cea în care trăiesc acum. Cât de disperat sunt pentru aceste suflete derutate! Dacă ar arunca o privire fugitivă spre ceea ce le oferă Paradisul, atunci și-ar petrece zilele în rugăciune și slăvire pentru Mine și pentru Tatăl Veșnic, cu laudă și recunoștință.

Lumea Nouă pe care am promis-o tuturor este o realitate. Binecuvântați sunt toți aceia care nu au uitat această realitate și care, în fiecare zi își îndreaptă rugăciunile către Mine. Cât îi iubesc pe credincioșii Mei! Și totuși cât sufăr pentru ei! Acești credincioși blajini fac totul ca să-i convingă și pe alții despre existența Mea. Atunci sunt luați în derâdere și batjocoriți pentru Numele Meu. O, cât Mi se frânge Inima din această cauză!

Sufletele din lumea cealaltă suferă pentru cei rămași care nu au credință

Dacă ați ști cât suferă sufletele din cealaltă lume pentru voi toți cei de aici care nu aveți credință! Cei dragi ai voștri care sunt în pace în Împărăția Tatălui Meu, se roagă într-una spre a mijloci pentru voi. Cea ce nu știți este, că dacă vă faceți timp să vorbiți cu Mine – cu simple cuvinte ale voastre - și Mă rugați să vă călăuzesc, Eu vă voi răspunde chiar dacă aveți credința lâncedă. Iar voi veți ști când Eu v-am răspuns. Copiii Mei, veniți la Mine și rugați-Mă cu simple cuvinte ale voastre să vă întăresc credința.

Gândiți-vă la învățăturile pe care vi le-am dat în aceste mesaje și la învățăturile Sfintei Scripturi și amintiți-vă în ce mod ar trebui să trăiți. Prin Milostivirea Mea, foarte curând vă voi dezvălui toate ofensele aduse învățăturilor Mele și vă voi arăta păcatele pe care le-ați făcut de-a lungul vieții.

Aceasta nu va fi Ziua Judecății, ci doar un exemplu despre cum va fi ea

Acesta este un act de Milostivire din partea Mea. Vă veți vedea păcatele și veți înțelege imediat cum le văd Eu. Veți înțelege instantaneu de ce au fost greșite și jignitoare pentru Mine. Copiii Mei , aceasta este șansa voastră de a vă căi pentru ele. Aceasta nu va fi Ziua Judecății ci doar un exemplu despre cum va fi ea.

Prin Milostivirea Mea veți primi cel mai mare dar înainte de Ziua Judecății - șansa de a vă căi pentru păcatele voastre și de a vă schimba viața înaintea Zilei Finale - Ziua când Eu voi Reveni pe pământ. După cum știți, atunci nu voi veni ca Mântuitor, ci ca Judecător Drept. Copiii Mei, acest timp este deja aproape. Nu vă temeți. Eu vă iubesc pe toți. Vă port în Inimă. Permiteți-Mi să intru în inima voastră și lăsați-Mă să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Nu vă temeți niciodată de moarte! Moartea este doar o poartă prin care veți păși într-o nouă viață de veșnicie fericită, plină de iubire, pace și bucurie.

Viața pământească este un pasaj în timp

Viața voastră pământeană nu este altceva decât un episod în timp. Ea poate să conțină iubire, bucurie, durere, refuz, teamă, mânie, disperare, frustrare sau tristețe. Dar numai dacă vă întoarceți la Mine, durerea vi se va diminua. Sunt binecuvântați cei care suferă, și mai ales cei care suferă în Numele Meu, pentru că ei vor fi preamăriți în Împărăția Tatălui Meu. Dar binecuvântați sunt și aceia care se convertesc, pentru că atunci în Cer e bucurie mare.

Veți fi bineveniți În Noul Meu Paradis. Rugați-vă de pe acum pentru sufletul vostru și al celor din familiile voastre. Marele Avertisment va avea loc în curând. Atunci veți cunoaște adevărul. Atunci veți avea prilejul să vă mântuiți în ochii Mei.

Vă iubesc pe toți. Mă bucur deoarece știu că mulți copii se vor întoarce la Mine și la Tatăl Ceresc pe măsură ce timpul Vremurilor din Urmă se apropie tot mai mult. Fiți pregătiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


43. Pregătiți–vă pentru avertisment – iluminarea constiintei

Vineri, 28 ianuarie 2011 la ora 00:15

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și pretuiți – care s-au rugat mult... citește tot aici

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și pretuiți – care s-au rugat mult pentru tine - în curând vei putea termina Cartea Adevărului. Indiferent cât de mult ți se distrage atenția, îți este totuși dificil să respingi îndatoririle pe care le ai pentru Mine. Mă bucur, dar nu mai avem mult timp.

Lumii i se dă acest dar special - Cartea Adevărului - ca să arate copiilor Mei, ce trebuie să facă acum pentru a se pregăti pentru Marele Avertisment, Iluminarea conștiinței, care este dat omenilor pentru a fi ajutați să se pregatească adecvat pentru A Doua Venire a Mea.

Și cei care nu cred în Mine trebuie să primească șansa să citească Adevărul. Când acest eveniment va avea loc, dupa ce aceste mesaje au fost date lumii, oamenii vor recunoaște autenticitatea cuvintelor Mele date prin tine, fiica Mea, pentru salvarea omenirii.

Evenimentul Mistic va fi trăit de toți cei care vor avea peste 7 ani

Să nu te simți jignită cand oamenii refuză aceste mesaje, fiica Mea. Fii recunoscătoare că li se dă acest dar. Vor înțelege adevărul acestor profeții după ce va avea loc acest eveniment mistic pe care-l vor trăi în toată lumea, toți cei care au împlinit vârsta de 7 ani. Cei care vor trăi după acest eveniment vor judeca cu mai multă prudență conținutul acestei cărți. Nu vor putea s-o ignore chiar dacă ar avea credința slabă. Alții, care nu vor să cunoască adevărul, tot trebuie să știe de conținutul acestei cărți.

Să nu renunți niciodată, copila Mea, când e vorba de salvarea sufletelor. Toți copiii Mei prețioși s-au născut din iubirea Tatălui Meu Veșnic. Tatăl Meu îl iubește fiecare copil al Său, chiar dacă unii s-au rătăcit de la drumul drept.

Credința, copila Mea, poate fi reaprinsă prin credința altora binecuvântați cu Duh Sfânt. Copiii Mei aleși, trimiși să răspândască în lume cuvintele Mele, au capacitatea să aducă lacrimi de bucurie în acele biete suflete care strigă după călăuzirea vieții lor confuze și deșarte.

Să vă uitați la toți prin ochii Mei

Întotdeauna să vă uitați cu ochii Mei la prietenii voștri, la membrii familiei, la vecinii și la colegii voștri. Întotdeauna să căutați partea lor buna. Arătați-le iubire și vor simți prezența Mea. Vor fi atrași de voi, fără să cunoască motivul.

Prin exemplul Meu, imitați-Ma și atunci veți ajuta la convertirea copiilor pierduți. Prin rugăciune stăruitoare îi puteți aduce mai aproape de Mine. Prin sacrificii și acceptarea suferinței, uniți împreună cu Mine, puteți salva suflete. Sunt incluse aici și sufletele care nu au părăsit încă Pământul, ca și acelea care așteaptă judecata în Purgatoriu.

Dați-Mi voie să vă reamintesc că aveți două posibilități. Credeți în Mine, deschizându-vă inimile către Adevărul cuprins în Evanghelie. Dacă ați pierdut toată credința, atunci citiți câte o parte din Învățăturile Mele. Apoi cereți-Mi să vă arăt Adevărul în inimile voastre. Veți ști atunci care este calea care va duce către Mine, în Rai. Dar puteți și să tineți ochii închiși și să refuzați să ascultați. În acest caz, doar rugăciunile credincioșilor zeloși vă mai pot ajuta. Rugăciunile credincioșilor și Rozariul Milostivirii Divine pe care l-am dat în secolul XX Sorei Faustina, vă pot salva sufletele în clipa morții.

Rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine atât pentru sufletele voastre cât și pentru sufletele necredincioșilor. Grupurile de rugăciune vor ajuta la răspândirea Adevărului, vor insufla credința în cei care au pierdut orice direcție. Ele vor fi instrumentul de răspândire a iluminării evanghelice care se simte acum peste tot în lume, pe măsură ce se apropie timpul ca profețiile despre A Doua Mea Venire pe Pământ să înceapă să se reveleze când se desfășoară o serie de evenimente globale.

Copiii Mei, fiți tot timpul pregătiți. Rămâneți în stare de har și deschideți-vă inimile în fața învățăturilor Mele de iubirie și pace pe pământ. Dacă toți copiii Mei ar fi urmat până acum învățăturile Mele, în lume nu ar fi războaie, nici lăcomie, ură și sărăcie. Fiecare dintre voi trebuie să stea în liniște în fiecare zi măcar pentru o jumătate de oră.

Citiți Psalmii și pildele și puneți-vă întrebarea: ”aceasta învățătură se aplică în viața mea în lumea de azi? ” Stiți că răspunsul este, bineînțeles, Da. Rugați-vă pentru puterea de a vă schimba atitudinea și viziunea despre viața de după moarte. Amintiți-vă această importantă învățătură! Viața pe Pământ este doar un scurt episod în timp. Singura fericire adevărată și viața veșnică este cu Mine În Paradis, în Împărăția Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


45. Urmează să aibă loc convertirea globală

Duminică, 06 februarie 2011 la ora 13:40

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții ”Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conști... citește tot aici

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții ”Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conștienți de existența Mea. Este foarte aproape timpul, când le voi dărui un ultim dar atât celor care cred în Dumnezeu, Atotputernicul, cât și ateilor. Aceasta se va întâmpla încă înaintea zilei de slavă, când Mă voi reîntoarce, ca să judec lumea.

Acest mare eveniment vă va deschide inimile și veți privi cu venerație la iubirea minunată, pe care o voi arăta prin milostivirea Mea. Mulți dintre voi nu sunt conștienți de existența Mea și a Tatălui Veșnic, de aceea atât de multe suflete nevinovate trebuie să înțeleagă, că în timpul Avertismentului voi toți puteți conta pe Milostivirea Mea. Atunci sufletele voastre vor fi învăluite de un nou nivel de înțelegere, indiferent de numele pe care veți dori să Mi-L dați. Fiți recunoscători, când se va întâmpla aceasta, fiindcă această Pedeapsă va fi spre salvarea voastră.

De îndată ce se va întâmpla acest eveniment, toți credincioșii, împreună cu toți cei care li se vor alătura pentru că au înțeles în sfârșit adevărul vor forma noua Mea armată pe pământ. Fiecare dintre voi, care veti cere iertarea în momentul când păcatele voastre vă vor fi dezvăluite, va căuta să răspândească adevărul celor aflați în întuneric.

Copiii Mei, totuși acest dar vă va pricinui durere, deoarece din cauza Numelui Meu vă vor batjocori. Să fiți recunoscători când se va întâmpla aceasta, deoarece oricât de dureroase ar fi aceste experiențe, tocmai din acest lucru veți ști că voi sunteți apostolii Mei adevărați. Când va veni timpul, vă veți alătura Mie în Paradis. Dragii Mei, voi să nu vă temeți niciodată din cauza credinței voastre; dac[ chiar și numai pentru o clipă ați vedea măreția absolută, pe care v-a pregătit-o Tatăl Meu în Paradis, ochii voștri omenești n-ar suporta acea lumină și splendoare. Și Pământul este creația lui Dumnezeu, dar poate fi oricât de frumos pentru voi și, oricât de mult sunteți legați de el, totuși ar fi de ajuns o privire fugitivă, pentru ca să vă doriți să ajungeți timpul, când vă veți uni cu Mine în Paradis.

Mesaj de iubire pentru atei.

Să țineți minte o ultimă lecție de la Mine. Atei din întreaga lume, luați aminte la acest mesaj acum, chiar dacă vă este greu să faceți acest lucru. Fiecare copil al Meu de pe acest pământ simte dragostea la un moment dat în viața lui. Când simțiți iubirea în inimile voastre n-o puteți vedea, nici atinge și vă dați seama că este greu de descris. Nu există nici o metodă de evaluare științifică disponibilă pentru aceasta. Dragostea te face umil. Dragostea îți face inima generoasă. Dragostea te poate ajuta să faci sacrificii mari. Dragostea este derutantă, dar pătimașă. Dragostea nu este de la om. Este un dar de la Dumnezeu. Dragostea vine de la o singură sursă. Dragostea este Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste. Este atât de simplu. Deschideți-vă inimile la iubirea pură pe care Eu și Tatăl Meu Veșnic o avem pentru fiecare dintre voi. Uitați-vă la Mine așa cum se uită un copil la părinții lui. Chemați-Mă și Eu vă voi umple inimile voastre. Când acest lucru se va întâmpla, niciodată nu vă veți mai întoarce de la Mine.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


48. Ascensiunea lumii arabe – trei lideri politici vor fi asasinați

Joi, 17 februarie 2011 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că că aceste mesaje vor fi căutate de toate... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările. Copila Mea nu te îngrijora de siguranța ta, pentru că te voi apăra pe tine și familia ta în orice împrejurare. Sunt plin de iubire pentru tine fiica Mea și totuși Mi se rupe sufletul de durere, când văd suferința pe care o va provoca gruparea perfidă, care complotează să obțină puterea peste anumite țări. Vor face aceasta, îndepărtând conducătorii într-un mod viclean.

Atunci își vor oferi ajutorul și vor cumpără bunăvoința noilor regimuri politice pe care până la urmă le vor subjuga. Acest control va fi cu mult mai rău decât era pe vremea dictatorilor avizi de putere pe care îi vor fi răsturnat. Observă, fiica Mea, viteza cu care se va uni lumea arabă împotriva poporului Meu evreu. Fii atentă cum toți aliații poporului evreu îl vor părăsi lăsându-l fără apărare.

Fiica Mea, oamenii vor asculta cu mai mult sârg Cuvintele Mele, când, după Marele Avertisment se va produce convertirea lor. Aceasta va fi perioada când enoriașii Mei se vor uni împotriva puterii despotice, care se va manifesta în țările occidentale, mai ales în Europa. Luptați pentru dreptul vostru de a vă ruga! Dacă nu faceți asta atunci va urma un război, nu al religiilor, ci al decimării populației.

*În curând trei lideri politici vor fi asasinați, unul după altul.Ține minte că fiecare dintre aceștia va fi asasinat prin complotul grupului malefic care este format din organizațiile oculte care conduc de fapt toate națiunile dar care nu sunt la vedere pentru că sunt niște lași. Însă nu vor rămâne în umbră mult timp. Când vor obține puterea, se vor strădui să vă capteze atenția și să obțină respectul vostru.

Marele Avertisment va fi un mare ajutor în convertirea copiilor Mei din întreaga lume. Convertirea este un dar pentru voi, acest dar îl vor primi și aceia, care complotează și fac planuri să câștige dominația peste pământul lui Dumnezeu. Poate că aceștia s-ar opri dacă ar înțelege că puterea nu va putea fi niciodată a lor. Dar ei sunt orbi.

**Din ce în ce mai mulți îngeri, care acționează pe pământ sub chip uman, le vor ajuta pe aceste suflete derutate, să recunoască adevărul. Mulți se vor converti, dar vor fi și unii care nu o vor face. Pornește Fiica Mea și vestește cât mai repede tot ce ți-am spus.

Ai la dispoziție pentru asta doar săptămâni. Folosește toate posibilitățile, ce le ai la dispoziție. Fii curajoasă. Fă tot posibilul pentru ca toți copiii Mei să înțeleagă, scopul acestui dar deosebit, și anume că Îmi întind brațele din Cer ca să le salvez sufletele.

Aceia care nu se vor converti chiar de la început, o vor face înainte de Marea Prigoană, atunci când din ce în ce mai mulți copii se vor întoarce la Mine. Această perioadă va fi foarte grea pentru toată lumea. Dar să fiți răbdători, pentru că după aceasta va urma o perioadă frumoasă, când se va întoarce pacea pe Pământ. După acest semnal de alarmă, care va fi Marele Avertisment, copiii Mei vor experimenta dragostea ce le-o port și se vor întoarce în brațele Mele. Când se va întâmpla aceasta, ei vor reprezenta arma Mea cu ajutorul căreia Îmi voi apăra Împărăția împotriva înșelătorului, a cărui domnie va dura foarte puțin.

Copiii Mei, acesta este un punct de cotitură în istoria omenirii. În curând veți înțelege. Îndoielile, care sunt încă în voi, vor dispărea la Marele Avertisment, pentru că în timpul evenimentului se va deschide inima voastră în fața adevărului.

Du-te acum fiica Mea iubită, în pace și iubire pentru toată omenirea.

Isus Cristos Regele Evreilor (INRI)

Notă *Vizionara ar dori să clarifice lumii, că nu poate da numele conducătorilor - dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor. am citit