Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

1. Primul mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 08 noiembrie 2010 la ora 08:33

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare... citește tot aici

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare responsabilitate și nu trebuie să lași pe nimeni să te oprească. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Tu ai fost aleasă pentru a face aceasta. Copila mea, fii puternică. Ridică-ți privirea la Dumnezeu și roagă-L să te conducă, pentru a duce la bun sfârșit misiunea pe care ți-am încredințat-o.

Toți sfinții sunt alături de tine și te ajută în munca ta. Acele figuri pe care le-ai văzut vor fi cu toții în ajutorul tău, ca să poți transmite mesajele mele fără limite, pentru a putea fi auzite de către toată lumea (aici este vorba de imaginile sfinților, pe care vizionara le-a văzut în timpul viziunilor sale, însă nu știa cine ar putea să fie; mai târziu alții au identificat aceste poze; ex: Fer. Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și încă două persoane, pe care nu le-au putut identifica). Ești mereu călăuzită. Nu va fi ușor dar ție îți place să perseverezi. Tot ce se întâmplă a fost profețit. Tu ești un instrument de comunicare a Cuvântului lui Dumnezeu către toți copiii Săi.

Nu uita niciodată că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Lui, chiar și pe păcătoșii care-L ofensează. Roagă-te ca El sa aibă Milă de toți și de fiecare în parte. Sfânta Familie se va reuni din nou. (Pauză... la acest punct am fost foarte surprinsă. Am întrebat-o pe Sfânta Fecioară: “am înțeles bine?” A zâmbit gingaș și a continuat...)

Ia creionul și scrie, este corect așa, și transmite acest mesaj înainte de a fi prea târziu.

Aceste mesaje sunt de la Dumnezeu și trebuie să fie respectate. Am încredere în tine că vei avea grijă ca ele să ajungă în această lume necredincioasă într-un mod cât mai eficient. Este foarte important să rămâi tare, pentru Fiul meu. Știu că suferi cu El, pentru El și prin El. Bucură-te, pentru că este bine așa. Ești binecuvântată, copila mea, pentru că ai fost aleasă pentru această îndatorire. Fii tare.

În fiecare zi să te rogi pentru călăuzire. Nu te teme, cu timpul vei fi tot mai tare. În fiecare zi eu sunt cu tine și cu familia ta. Duhul Sfânt se revarsă peste tine, ca să poți face public Adevărul despre Planul Tatălui meu pentru pământ.

Copila mea, lasă toate îndoielile deoparte. Aceste mesaje divine nu sunt din imaginația ta. Sfânta Scriptură care a fost profețită este pe cale să se împlinească.

Roagă-te pentru toți copiii lui Dumnezeu. Fiul meu iubit este rănit în fiecare zi. El este chinuit de păcatele omenirii. Suferința Sa a atins un nivel nemaiîntâlnit până acum de la moartea Sa pe Cruce.

Tu ai în tine energia și spiritualitatea de care ai nevoie, ca să realizezi, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, misiunea ta. Purificarea ta s-a încheiat, ești gata pentru lupta ce te așteaptă.

Du-te, copila mea. Pune-ți pavăza, stai drept, ridică-ți capul și ajută în lupta împotriva celui rău. Să nu disperi dacă din când în când te simți izolată. Toți îngerii și sfinții - inclusiv Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și Sf. Iosif - te conduc la fiecare pas.

Îți mulțumesc, copila mea, pentru credința ta. Ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu Tatăl, ca și preaiubitul meu Fiu, te iubesc foarte mult. Ești una cu Isus și mâna ta este condusă de Duhul Sfânt.

Du-te, copila mea, și fă această lucrare folosind toate mijloacele ce-ți stau la dispoziție în această perioadă de mare importanță în istoria omenirii.

Dumnezeu să te binecuvânteze, copila mea.

Maria, Mama ta iubitoare, Regina Pământului am citit


2. Primul mesaj primit de la Mântuitorul nostru Isus Cristos

Marți, 09 noiembrie 2010 la ora 15:00

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele de pe Cruce nu cunoaște limite... citește tot aici

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele de pe Cruce nu cunoaște limite.

Bucurați-vă, cei care puteți să țineți piept ispitelor zilnice. Ceilalți, care întorc spatele învățăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce Am promis Eu atunci când Am murit pe cruce pentru păcatele lor.

Simt o durere adâncă și mă simt neconsolat din cauza faptului că păcătoșii, pe care îi iubesc și pentru păcatele cărora Mi-am dat viața pe cruce, m-au abandonat.

În aceste timpuri, pământul este acoperit de întuneric. Cei care Mă urmează suferă împreună cu Mine când privesc la această lume păcătoasă care a întors spatele nu doar Tatălui Ceresc, ci și Mie, care Am îndurat un mare sacrificiu pentru a-i salva de la osânda veșnică.

Sunt tulburat și plâng cu lacrimi amare de dezamăgire și tristețe, când văd cum Sunt respins și a doua oară. Îi rog pe discipolii Mei să se adune laolaltă în această perioada de suferință în lume. Trebuie să lase deoparte indiferența, să se roage și să se unească cu Mine pentru a-i putea ajuta pe cei al căror suflet este acaparat de cel rău.

Păcătoșii mai au încă timp de ispășire. Nu există un drum simplu. Pocăința trebuie să pornească din inimă. Credincioșilor, nu vă temeți să vă înalțați vocile la unison pentru a propovădui iubirea Mea pentru lumea întreagă.

Creștini, musulmani, hinduși, evrei și de oricare religie ați fi - Vă rog încă o dată pe toți: deschideți-vă ochii la adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, Cel care vă trimite Cuvântul Sau prin profeți. Adevărul este scris și documentat în cuvintele Sfintei Scripturi și nimeni nu poate să-l corecteze, să-l schimbe sau să-l răstălmăcească conform interpretărilor sale proprii. Nu există decât un singur Dumnezeu. Lăsați lupta la o parte, deschideți-vă ochii și urmați-Mă în Viața Veșnică.

Eu vă iubesc atât de mult încât Mi-am dat viața pentru voi. Ați uitat? Prin Milostivirea Mea Dumnezeiască vă implor încă o dată să vă întoarceți la Mine. Prin Milostivirea Mea, Eu Mă întorc pe pământ ca să încerc să vă ajut să priviți în inimile voastre în căutarea adevărului. Nu-i permiteți înșelătorului să vă distrugă. Căutați adevărul. Iubirea - doar iubirea adevărată - este calea către Împărăția Tatălui Meu.

Vă rog, amintiți-vă de Milostivirea Mea Divină. Vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Rugați-vă pentru iertare. Dați-Mi mâna și permiteți-Mi să vă conduc în Împărăția Tatălui Meu. Mă voi întoarce pe Pământ, precum a fost profețit. Timpul întoarcerii Mele se apropie atât de repede încât pe mulți îi va surprinde nepregătiți. Foarte mulți vor fi așa de șocați și de luați pe nepregătite încât nu vor crede că se întâmplă cu adevărat. Profeții Mei nu mai au mult timp la dispoziție spre a pregăti omenirea pentru acest mare eveniment.

Credincioșii Mei, vă chem pe toți să luați în seamă Avertismentul Meu! Răspândiți adevărul! Avertizați omenirea, ca să se roage pentru Milostivirea Mea. Eu fac totul ca să salvez fiecare suflet căruia îi va părea rău de păcatele sale, chiar și în ultimă clipă a vieții sale.

Eu nu pot și nu voi dirija voința voastră. Vă atenționez: țineți cont de cuvintele Mele. Eu vă iubesc pe toți. Vă cer să vă rugați pentru convertire, înainte de Timpurile din urmă, care aproape că au sosit. Nu vreau să-i sperii pe cei care Mă urmează, însă vă rog insistent pe toți să salvați suflete. Trebuie să reamintiți tuturor cât este de important să se detașeze de lucrurile lumești. În locul lor să căutați smerenia simplă, lipsită de egoism și idolatrie.

Oamenii simpli vor trebuie să dirijeze răspândirea Adevărul despre a Doua Venire a Mea.

Din cauza rapidei răspândiri a întunericului spiritual promovat prin ateism și prin cultul satanei în lumea tristă și nerecunoscătoare de azi, sufletele simple, adevărații credincioși, vor trebui să ia asupra lor această sarcină.

Rugați-vă pentru salvarea omenirii, acum, căci lumea se îndreaptă spre Marea Strâmtorare, așa cum a fost profețit în Sfânta Scriptură. Va depinde de liberul arbitru al oamenilor dacă sunt gata sau nu să caute iertarea păcatelor lor. Niciodată să nu se teamă. Iubirea Mea este infinit de Milostivă.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


3. Omenirea stă în fața purificării finale

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 00:20

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală.

Este... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală.

Este foarte important ca această purificare să aibă loc, altfel copiii Mei nu ar avea viață veșnică. Vor fi dificultăți prine care va trebui să treacă  fiecare din copiii Mei, dar mai ales discipolii Mei, pentru că aceasta face parte din lupta care trebuie dusă pentru salvarea sufletelor.

Liniștește-te. Permite, fiica Mea, ca iubirea Mea să-ți inunde inima. Primește-o, ca pe un Dar de la Mine.  Poate vei fi surprinsă, însă Eu sunt familia ta. Când ești cu Mine, Împărăția Mea este casa ta. Acum ai primit o misiune pe care trebuie s-o duci la capăt. Ține-Mă de mână și Eu te voi conduce pentru ca să-i aducem pe copiii Mei înapoi în Inima Mea Sfântă. Acum odihnește-te, copila Mea.

Iubitorul vostru Isus Cristos, Mântuitor vostru Iubitor am citit


4. Al doilea mesaj al Sfintei Fecioare

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 12:20

Tu, fiica Mea cea puternică, ești cu totul specială. Întotdeauna voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Copila Mea, tu trebuie sa înțelegi esența... citește tot aici

Tu, fiica Mea cea puternică, ești cu totul specială. Întotdeauna voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Copila Mea, tu trebuie sa înțelegi esența lucrării dumnezeiești. Fii binecuvântată, copilă iubită, îți mulțumesc.

Da, dulce copilă, ai primit haruri ca să poți face această lucrare. În momentul în care Duhul Sfânt a intrat în inima ta, ai fost pregătită pentru lucru.

Dragostea Mea necondiționată pentru tine te va face mai puternică pe zi ce trece. Te rog să nu fii îngrijorată, pentru că îngrijorarea este un simțământ negativ și nu este decât o piedică. În fiecare zi să te rogi către Mine, Mama ta Cerească. Nu te voi părăsi niciodată și nici în munca ta nu te voi abandona. Copilă, ai primit un dar cu totul deosebit, folosește-te de el așa cum numai tu știi cum. Da, copila mea, înțeleg că acest lucru este acum înspăimântător pentru tine. Însă întotdeauna să fii sigură că sunt cu tine la fiecare pas. Pacea să fie cu tine.

Întotdeauna voi locui în inima ta. Te binecuvântez copilă și-ți mulțumesc că Mi-ai răspuns.

Mama Păcii și a Speranței, Maria am citit


5. Mi se frânge inima din cauza păcatelor

Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 03:00

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu. Fiica Mea,... citește tot aici

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu. Fiica Mea, întâi să comunici cu grupările creștine, pentru a le transmite cererea Mea.

Rămâi puternică. Te-am ales pe tine pentru această sarcină, pentru a fi repede auzită Cererea Mea referitoare la mântuirea voastră. Scrie cartea și răspândește Mesajele Mele prin mijloacele de comunicare moderne ca internetul sau media. Deoarece cererea Mea este urgentă, te voi conduce de mână, pentru a putea înțelege mesajele.

Tu ești cu mult mai puternică decât ai crede. Și în continuare să te rogi zilnic rozariul Divinei Milostiviri. Nu te teme. De ce ești atât de speriată? Viața Veșnică, unde Pământul și Cerul se contopesc, trebuie salutată. La asta râvnește omul încă de la începutul timpurilor. Nu lăsa să te inducă în eroare atracțiile pe care le oferă lumea. Acestea vor păli, comparativ cu strălucirea Împărăției Tatălui Meu. Atunci când vor începe să se realizeze planurile tale, vei avea parte de ajutor.

Aceste câteva zile au fost pentru tine apăsătoare, dar ai acceptat în inima ta ceea ce-ți cer Eu. E greu tot ceea ce ai luat asupra ta și poate că te-ai speriat un pic, dar important e să ai încredere în Mine.

Păstrează-Mă în inima ta și sprijină-te pe Mine. Dă-Mi toate îndoielile tale și atunci sarcina ta va fi mai ușoară. Trebuie să amintești omenirii despre promisiunile Mele și să te referi la Cuvântul Meu scris. Bazează-te pe Sfânta Scriptură, ca să le dai acestora înțeles. Niciodată să nu te temi să le amintești oamenilor că păcatele lor Îmi sfâșie Inima și rănesc sufletul Tatălui Meu Veșnic.

Noi, Mama Mea și toți sfinții, te ținem de mână și-ți dăm putere. Îți vom da sfaturi practice și îți vom deschide porțile pentru a te ajuta în muncă.

Să te ferești de aceia care îți creează greutăți pentru a te întârzia în comunicare. Roagă-te pentru ei și mergi mai departe. Știu că ești obosită dar trebuie să răspunzi urgent la cererea Mea .

Acum e timpul să te odihnești, copila Mea. Tu reacționezi bine, cu credință și curaj. Să nu renunți niciodată.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


6. Această carte va schimba vieți și va salva suflete

Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 15:00

Continuă-ți drumul și fă tot ce este necesar, ca oamenii să poată vedea și auzi mesajele Mele Divine.

Am încredere fiica Mea, că vei folosi orice mijloc pentru a fi sigură că oamenii citesc aceste mesaje... citește tot aici

Continuă-ți drumul și fă tot ce este necesar, ca oamenii să poată vedea și auzi mesajele Mele Divine.

Am încredere fiica Mea, că vei folosi orice mijloc pentru a fi sigură că oamenii citesc aceste mesaje. Ai nevoie de toată energia ta ca să scrii această carte. Această carte* va schimba vieți și va salva suflete. Ea a fost profețită dinainte. Da, această carte a fost profețită. Tu ești cea care scrie. Autorul sunt Eu.

Să nu fii surprinsă sau copleșită, pentru că aceasta este o sarcină sfântă și tu ai fost aleasă să duci la bun sfârșit această lucrare, împreună cu Mine. Aceasta va dura trei luni pentru tine. Aș dori să fie publicată în toată lumea. Această carte trebuie să fie cuprinzătoare și puternică și căutată de milioane de oameni, ca și Evanghelia.

Fata Mea, această carte o poți publica sub titlul: “Convorbiri cu un profet ascuns”. Așa este corect. De ce te temi, copila Mea? Tu ești ghidată din Cer! Trebuie să rămâi tare. Crede în Mine. Abandonează-Mi-te Mie. Te voi ține de mână la fiecare pas al tău. Mai târziu voi mai vorbi cu tine.

Salvatorul tău iubit, Isus Cristos

* Notă: Cartea se referă la Volumul Întâi al mesajelor dat lumii în februarie 2011 am citit


7. Avertisment pentru evitarea iadului și promisiunea Paradisului

Sâmbătă, 13 noiembrie 2010 la ora 03:00

Fiica Mea iubită, ai trecut printr-o persecuție îngrozitoare, pe care Eu am permis-o ca să-ți salvezi sufletul de chinurile iadului. Acum ești liberă și spiritul tău te face capabilă să vestești Cuvântul... citește tot aici

Fiica Mea iubită, ai trecut printr-o persecuție îngrozitoare, pe care Eu am permis-o ca să-ți salvezi sufletul de chinurile iadului. Acum ești liberă și spiritul tău te face capabilă să vestești Cuvântul Meu, pentru ca oamenii să scape de suferința care-i așteaptă dacă se dau prostește pe mâna celui rău.

Tu, fiica Mea, ai avut această misiune de la început. În aceste câteva zile, Eu te întăresc continuu. Cum crezi că vei fi peste o săptămână, un an, sau doi? O luptătoare curajoasă până la capăt. Tu vei lucra cu Mine, ca să purificăm sufletele copiilor Mei iubiți, față de care am o compasiune profundă și plină de iubire. Iubirea curge în venele Mele ca un fluviu. Compasiunea Mea pentru ei nu se termină niciodată, cu toate că ei aleg alt drum.

Îi voi salva de chinurile iadului

Spune-le, fiica Mea, că o să-i salvez de chinurile iadului. Trebuie ca în această stare a lor, confuză și lipsită de bucurie, să vină la Mine. Există doar o singură cale spre iubire și pace. Aceasta va fi în Noul Paradis, când Cerul și Pământul se vor uni. Ei nu știu aceasta? Nu au auzit niciodată promisiunile Mele din vechime? Promisiunile Vieții Veșnice, în care aceia – din întreaga omenire - care se întorc spre Mine, vor fi ridicați cu trup, minte și suflet la Noul Pământ și Noul Cer, unite din nou în Paradisul de mult promis pentru copiii Tatălui Meu.

Vă implor să credeți. Gândiți-vă. Dacă încă nu ați auzit Cuvintele Scripturii, atunci puneți-vă această simplă întrebare: când simțiți iubire în inimi, ce credeți, de unde provine aceasta? Oare iubirea e aceea care provoacă în voi gingășie, smerenie și dor și eliberare de egoism? Dacă da, atunci aceasta e chiar iubirea pe care o promit tuturor copiilor Mei, dacă se întorc la Mine.

Cum ambițiile lumești vă lasă goi pe dinăuntru

Știu că este greu, dragi copii, să credeți într-o lume cu totul alta decât cea în care trăiți. Nu uitați, această lume a fost creată de Tatăl Veșnic, dar apoi a fost murdărită de amăgitor, prin acțiunile lui. El, satana, este deosebit de șiret. Voi copii, deja știți desigur că ambițiile lumești care sunt insațiabile, nu vă mulțumesc cu adevărat. Simțiți un gol care nu se poate explica nici înțelege, nu-i așa? De aceea le căutați din ce în ce mai mult. Dar nici așa nu sunteți mulțumiți deși credeți că ar trebui să fiți. Oare de ce este așa? Ați privit în inimile voastre întrebându-vă: de ce ? De ce? Răspunsul este foarte simplu.

Dumnezeu a creat omenirea. Omenirea a fost ispitită de satana. Satana există cu adevărat, în această lume minunată, care a fost creată din iubirea curată a Tatălui Veșnic. Din păcate, el, satana, va exista încă până la a Doua Venire a Mea. După aceea, minciunile și înșelăciunile lui care s-au manifestat prin copiii Mei, se vor descoperi. Atunci însă, va fi prea târziu pentru mulți dintre copiii Mei, inclusiv pentru aceia care sunt nesiguri sau ezită să creadă în creația divină superioară a Împărăției Tatălui Meu.

Nu Mă refuzați pe Mine

Ascultați ! Eu, Isus Cristos, Mântuitorul care a fost trimis la voi pentru a vă acorda o a doua șansă ca să intrați în Împărăția Tatălui Meu, ascultați acum promisiunea Mea. Ascultați vocea Mea, care a fost trimisă lumii de azi, prin harul lui Dumnezeu, prin vizionarii și profeții Mei. Înțelegeți că în ochii Tatălui Meu toți copiii sunt egali.

Cei care Îl urmează pe El sunt binecuvântați dar îndură chinuri sufletești pentru acele suflete care nu vor să creadă și refuză să asculte. Dumnezeu a făcut lumea. Lumea nu a apărut de nicăieri. Omul nu a creat și nici nu ar fi putut inventa o asemenea minune pe care știința n-o va putea niciodată explica. Lucrurile supranaturale venite de la Dumnezeu nu se pot înțelege, până când toți copiii lui Dumnezeu nu se vor abandona cu trup și suflet iubirii curate, acea iubire pe care Eu v-o ofer.

Vă rog, vă implor, nu-L refuzați pe Creatorul vostru. Vă rog, nu ascultați minciunile derutante pe care amăgitorul vi le spune, prin diviziunile masonice, prin gruparea "Illuminati", prin profeți falși, culte bizare și pline de răutate, care s-au format datorită naivității omenești.

Satana este real

Omenirea este slabă. Până și cei mai sfinți discipoli cad victime ispitelor celui rău. Problema este că aceia care caută distracția, nu cred că el există cu adevărat. Alții în schimb, știu că el e real și că există. Ei sunt cei care Îmi pricinuiesc cea mai mare durere în inimă.

Rănile se deschid și se infectează din nou

Sufăr atât de tare, încât acele răni pe care le-am primit la Răstignirea Mea îngrozitoare și din cauza cărora am murit, acum din nou s-au deschis și se infectează, pricinuindu-Mi o dureroasă agonie a Trupului, a Sufletului și a Divinității. Totuși, iubirea Mea pentru voi nu va muri niciodată.

Din Ceruri și În numele Tatălui Veșnic, care v-a creat din pură iubire pe fiecare, vă chem pe voi toți să fiți puternici. Respingeți-l pe satana. Credeți și acceptați că el există. Deschideți-vă ochii. Nu vedeți haosul pe care el îl crează în viețile voastre? Sunteți orbi?

Mesaj bogaților

Bogaților le spun: opriți-vă. Gândiți-vă o clipă și întrebați-L pe Dumnezeu. Vă place cum trăiți legile lui Dumnezeu? După părerea voastră, este corect așa? M-ați refuzat pe Mine în favoarea bunurilor lumești? Aceste excese și plăceri vă lasă cu inimile goale. În inimile voastre știți că nu este corect. Dar voi simțiți o sete și mai mare după promisiunile goale dar incitante pe care vi le dă înșelătorul, în schimbul sufletelor voastre.

Un mesaj celor care îi urmează pe Illuminati

Vă implor pe toți, mai ales pe copiii Mei care sunt atrași de grupul "Illuminati" și de alte grupări rele. Odată ce sunteți acaparați de ei, vă așteaptă osânda veșnică. Nu înțelegeți că ceea ce promit ei în schimbul sufletului vostru nu este decât minciună? O minciună vicleană și înspăimântătoare. Voi nu veți primi niciodată acele daruri promise de mesagerul sinistru al adâncimilor iadului. Ca Mântuitor al vostru, care Mi-am dat viața pe Cruce pentru a vă salva , vă rog: nu vă pierdeți de Mine. Vă iubesc, copiii Mei. Plâng în timp ce vă implor să nu Mă refuzați pe Mine, în favoarea înșelătorului.

Îi voi ierta pe toți cei care se spovedesc

Nu pot interveni în liberul vostru arbitru, pentru că acesta este unul dintre darurile pe care le-ați primit când v-ați născut în Lumina lui Dumnezeu. Eu voi veni, precum a fost profețit in Scripturi, mai repede decât ar putea concepe cineva. Lumea va cădea în întuneric și deznădejde. Dar Eu îi voi ierta pe fiecare dintre copiii Mei instantaneu, în momentul confesiunii, indiferent de gravitatea păcatelor lor, atunci când păcatele lor li se vor dezvălui. Ei vor intra cu trup și suflet în Paradis când Cerul și Pământul se vor uni, unde voi toți veți trăi veșnic împreună cu familiile voastre.

Promisiuni oferite de Paradis

Nici un fel de boală, nici un fel de violență, nici păcat - doar iubire, aceasta este promisiunea Paradisului Meu. Nimeni nu va mai dori nimic. Toată lumea va trăi în armonie, bucurie și iubire.

Realitatea iadului

Nu refuzați această viață pentru aceea pe care v-o promite satana! El vă minte încontinuu. Dacă urmați o cale din care Dumnezeu sau Eu, Isus Cristos Mântuitorul vostru, nu facem parte, atunci sunteți pe calea osândei veșnice. Veți urla de spaimă când vă veți da seama de greșeală. Atunci veți cere îndurare. Vă veți zgâria fețele și vă veți smulge părul. Dar aveți liberul arbitru, care este unul din darurile Tatălui și nu se poate lua de la voi. Dacă voi înșivă alegeți aceasta cale falsă, atunci vă veți osândi și veți arde în focul iadului. Acesta este chiar realitatea. Cea mai mare pedeapsa va fi să vă dați seama atunci, la sfârșit, că Dumnezeu există. Că Eu, salvatorul vostru, Isus Cristos, exist cu adevărat. Dar în acea fază nu vă veți mai putea salva.

Cea mai mare osânda va fi când veți conștientiza că nu veți mai vedea niciodată fața lui Dumnezeu

Membrii familiei voastre poate că se vor uita la voi din partea cealaltă. Când se va întâmpla aceasta și veți înțelege înspăimântătorul adevăr, va fi deja prea târziu. Să nu uitați aceste cuvinte. Cea mai mare osândă va fi aceea când veți ști că nu veți vedea niciodată fața lui Dumnezeu. Acesta va fi cel mai mare chin și va rămâne veșnic cu voi în focul iadului, unde durerea este constantă și fără sfârșit. În locul Paradisului care v-a fost promis, voi veți sfârși pe îngrozitoarele culoare ale iadului, din cauza minciunilor înșelătorului. Iadul este foarte real și înseamnă suferință care durează o veșnicie.

Vă rog pe toți cei care nu credeți că sunt cu adevărat Eu cel care comunică acum cu omenirea. Vă rog să vă rugați în fiecare zi la ora trei, la Inima Mea Preasfântă, Rozariul Divinei Milostiviri. Voi răspunde cererilor voastre cu o iubire pe care o veți simți imediat. Țineți-Mă de mână, copiii Mei. Nu vă desprindeți de ea. Atât de mult vă iubesc, mi-am dat viața pentru fiecare dintre voi ca să puteți fi salvați.

De această dată voi veni ca să vă judec. Oricât de mult v-aș iubi, nu mă pot amesteca în voința voastră, care v-a fost dăruită de Tatăl Meu iubit. Sper că în sfârșit îi veți asculta acum pe vizionarii și profeții lumii moderne. Adevărul este calea care vă face să vă amintiți de Salvarea voastră care este veșnică, și de acel nou început, când Paradisul se va întoarce pe Pământ.

Minciunile satanei

Minciunile, indiferent cât sunt de seducătoare, tot minciuni rămân. Minciuni – făcute pentru a fura sufletele iubite care aleg această cale și nu pot fi eliberate de către Tatăl, Creatorul și Făcătorul Pământului.

Mântuitorul vostru Dumnezeiesc, Isus Cristos am citit


8. Semnele ultimelor timpuri - dar slava se va reîntoarce pe pământ

Duminică, 14 noiembrie 2010 la ora 23:00

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Acestea sunt firești. Capacitatea ta de a înțelege lucrurile spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar... citește tot aici

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Acestea sunt firești. Capacitatea ta de a înțelege lucrurile spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui să fie, dar așa este normal.

Eu te voi conduce iar tu, cu timpul, vei înțelege scopul misiunii tale. Am nevoie ca tu să fii tare în munca ta și ascultătoare față de Mine. Aceasta e o sarcina grea, care te va epuiza emoțional. Îți voi trimite un conducător spiritual care te va ajuta în aceasta misiune uriașă, ce trebuie dusă la bun sfârșit. Această misiune este foarte importantă, deoarece fără ea, foarte multe suflete s-ar pierde din cauza satanei. Fiica Mea, tu deja te-ai decis pentru această lucrare, chiar înainte de a o fi primit.

Eu îl conduc pe îndrumătorul tău spiritual. Când tu vei vorbi, el va ști adevărul. În ultimele două zile ai simțit deja păcatele oamenilor, într-un mod în care nu le-ai mai simțit până acum. Ai văzut diferența? Te-ai simțit deosebit, când te-ai uitat către copii Mei? I-ai văzut într-o altfel de lumină, nu-i așa? Aceasta este puterea Duhului Sfânt, te-am binecuvântat cu ea.

Tot un dar pentru tine a fost și iubirea pe care ai simțit-o în inima ta pentru copii Mei, ca și preotul pe care l-ai văzut astăzi la Sfânta Liturghie. Acest dar ți l-am dat prin puterea Duhului Sfânt. Tu, de-acum vei putea să vezi, să simți și să auzi păcatele oamenilor într-o așa măsura încât să simți durerea pe care o simt eu. Vei vedea și iubirea pe care o port copiilor Mei, prin ochii tăi în care acum se oglindește Inima Mea.

Să nu te temi de aceste daruri, copilă. Să nu crezi că nu vei putea finaliza această misiune, deoarece puterea pe care o vei primi prin harurile Mele te va întări astfel încât nici nu te vei mai uita vreodată înapoi, și nici nu vei dori aceasta.

Acum te simți slabă. Dar așa se simte Puterea Mea Dumnezeiască inundând corpul tău. Căldura pe care o simți este iubirea pe care o simt Eu pentru tine. Nu plânge, copila Mea. Până acum ai fost deosebit de tare și ai acceptat totul cu toate că sunt doar câteva zile de când am început să iți vorbesc. Nu, copila Mea, nu sunt închipuiri, deși tu te tot întrebi pe tine și pe aceia care-ți sunt aproape.

Cei care își vând sufletul satanei

Acum scrie următoarele: lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic urzit de cel rău care continuă să îi ademenească și să îi ispitească pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu senzualitate, lăcomie și vanitate, le par credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! În trufia lor, ei cred că au o putere reală. Această putere le-a promis-o satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.

Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el nu sunt doar minciuni, ci în plus au fost date doar din ură împotriva omului. Satana urăște omenirea.

El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de tot de satana, trebuie să fie precauți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, arhiepiscopi - ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, căci aurul și bogăția au ascuns darurile dumnezeiești pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.

Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și nu este altceva decât un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.

Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da dinainte, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Foarte important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.

Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Le dau acest avertisment din pură iubire. Acum Mă întorc la voi ca Judecător și nu ca Mântuitor. În trecut, timpul judecății s-a amânat datorită rugăminților Mamei Mele iubite și mulțumită rugăciunilor discipolilor Mei din lumea întreagă. Acum nu va mai fi așa.

Nimeni nu va ști data reîntoarcerii Mele

Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Nu se poate revela. De aceea este important ca fiecare copil al Meu să fie pregătit. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat adevărul. Când va veni Marele Avertisment vor recunoaște adevărul. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea se va termina pentru ei.

Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor Mei, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi ca să-și deschidă inimile.

Mântuitorul vostru Isus Cristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți am citit


9. A doua venire

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 03:00

Mulțumesc fiica Mea pentru perseverența în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Duhul Meu în corpul tău atunci când voi veni să-ți revelez... citește tot aici

Mulțumesc fiica Mea pentru perseverența în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Duhul Meu în corpul tău atunci când voi veni să-ți revelez mesajul Meu dumnezeiesc, care este necesar să fie înțeles de către omenirea acestor timpuri. Aduc un mesaj plin de iubire și pasiune pentru toți Copiii Tatălui Meu. Aceste mesaje le vor explica tuturor discipolilor lui Dumnezeu cât de important este ca acum să cadă în genunchi și să înțeleagă adevărul Cărții lui Ioan.

A sosit timpul pentru a Doua Mea Venire , iar semnele sunt deja revelate pentru aceia care cunosc profețiile date cu atât de mult timp în urmă. Priviți. Ce vedeți acum? Semnele se văd deja. Omul nu recunoaște îngrozitoarele ambuscade la care este supus? Minciunile perverse, acceptate și acoperite de către Guvernele care nu suspectează nimic, se ascund în spatele unei aparente salvări.

Ascultați-Mă, copiii Mei. Anticristul stă gata să apară. Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii și inimile în fața adevărului, sau altfel veți muri. Nu vă temeți, iubiți discipoli, pentru că voi veți conduce turma Mea la Sfânta Adorație a Tatălui Meu Veșnic. Hrana vieții va fi abundentă în timpul acestor zile întunecate, pentru acești credincioși. Rămâneți împreună și iubiți-vă unii pe alții. Dați-vă putere unul altuia pentru ca să puteți uni fiecare rasă, fiecare credință și credincioșii din întreaga lume, cu Împărăția Tatălui Meu.

Sarcina voastră va fi să dovediți iubirea lui Dumnezeu, bunătatea, speranța și dreptatea Vieții Veșnice pregătită pentru întreaga omenire. Prin rugăciune comună, prin dărâmarea zidului vostru de mândrie și de frică, veți deveni o forță puternică. Împreună veți fi puternici. Fidelitatea voastră față de Mine, Mântuitorul vostru, va ajuta la convertirea necredincioșilor. Acești oameni, mulți dintre ei, independent de vina lor, nu cunosc Iubirea Mea. Poate simt iubire unii pentru alții, însă nu înțeleg de unde vine aceasta. Conduceți-i pe ei, copii ai lui Dumnezeu, la lumină.

Eu sunt pâinea, Eu sunt lumina. Lumina Mea vă ține în siguranță. Dar vă îndemn să fiți generoși în inimi și în suflete, gândindu-vă și la cei care au nevoie de călăuzire. Prin exemplul vostru trebuie să le arătați cum să se apropie de Mine. Blând, dar hotărât trebuie să-i convingeți să aleagă calea cea bună. Important e să-i treziți din visarea lor neștiutoare, înainte de a fi prea târziu.

Copiii Mei, nu înțelegeți învățătura Cărții Tatălui Meu? Cartea care revelează semnele Venirii Mele pe Pământ trebuie studiată și acceptată ca Adevăr. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, prin profeții Lui, nu minte. El nu se contrazice. Acum vi se arată acele semne cerești care au fost profețite, și trebuie să vă pregătiți.

Voi și familiile voastre într-o clipită veți fi ridicați împreună cu Mine.

Vă rog insistent, rugați-vă pentru călăuzire. Credincioșii Mei, fiți gata să luptați în numele Meu și să țineți piept Anticristului. Oamenii vor râde de voi, când le veți aminti de profețiile din cartea lui Ioan. Vă vor ironiza cu un umor searbăd și vă vor insulta, pentru părerile și îngrijorările voastre. Să nu vă pese, pentru că acum aveți o obligație față de Mine. Rugați-vă, rugați-vă și convingeți-i pe atei să accepte învățăturile. Nu vă temeți. Acelora dintre voi, mai ales celor cărora le e teamă de viitorul lor sau al familiei lor, vă spun următoarele: când va veni timpul, atunci voi și familiile voastre într-o clipă veți fi ridicați în Rai, împreună cu Mine. Apoi veți primi darul Vieții Veșnice când Cerul și Pământul se vor uni. Aceasta înseamnă Noul Paradis. Va fi un timp de mare slavă, de iubire și de perfecțiune pentru fiecare dintre cei ce Mă urmează.

Rămâneți puternici. Va trebui să suportați chinul suferinței pentru scurt timp. Dar credința voastră vă va întări făcându-vă puternici. Nu uitați, Eu vă iubesc pe toți. Iubiți-Mă și voi pe Mine și ajutați-Mă să salvăm cât mai multe suflete.

Voi sunteți oastea Mea puternică și acum a sosit timpul să vă pregătiți de luptă. Pe fiecare dintre voi vă voi conduce în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


10. Puterea lumii, Anticristul și semnul Bestiei

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 10:00

Acum recunoști adevărul și accepți mesajele ca fiind reale. Fiica Mea, scrie următoarele: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările ce se petrec... citește tot aici

Acum recunoști adevărul și accepți mesajele ca fiind reale. Fiica Mea, scrie următoarele: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările ce se petrec în Biserica Mea căci acesta este unul dintre primele semne. Atunci înșelătorul îi va induce în eroare pe discipolii Mei.

Al doilea semn se va arăta în modul în care mulți dintre voi nu vor mai avea controlul în propriile lor țări. Aceasta cuprinde controlul bunurilor materiale și controlul armatei. Copiii Mei, conducătorii voștri și toți aceia care răspund de masele de oameni, vor pierde controlul. Vor deveni ca niște bărci fără cârmaci. Acea barcă va avea un drum fără țel și ei se vor pierde.

Copiii Mei, acum trebuie să vă rugați foarte mult ca să se slăbească strânsoarea pe care aceste grupări de oameni malefici vor să le exercite asupra voastră. Ei nu sunt din Împărăția lui Dumnezeu și voi nu veți putea recunoaște că aceasta este o forță puternică însă atentă să nu se dezvăluie.

Copiii Mei, voi nu veți fi mai înțelepți. Veți crede doar că trăiți într-o perioadă grea, dar să știți că această fațadă a fost planificată tocmai pentru a vă face să gândiți astfel. Ridicați-vă acum, copiii Mei.

Semnul bestiei

Nu acceptați Semnul. Dacă mai mulți dintre voi îl refuză, atunci numeric veți fi mai tari. Acest semn - semnul Bestiei – va fi distrugerea voastră. Nu este ceea ce pare. Dacă îl acceptați, atunci veți fi duși din de în ce mai departe.

Să vă feriți de Planul înșelătorului, care se pregătește să șteargă din viața voastră orice semn referitor la Tatăl Meu Veșnic și la învățătura Sfintei Scripturi. Veți vedea aceasta în școli, în facultăți, în spitale și în constituția țării voastre. Cel mai îngrozitor lucru, care Mă doare cel mai mult, este abandonarea învățării Bibliei tocmai de către cei ce sunt practicanți ai cinstirii Mele, Mântuitorul lor Dumnezeiesc. Este foarte aproape timpul când veți vedea cum Cuvintele Mele și învățarea adevărului vor fi abolite și vor fi pedepsite.

Copiii Mei, voi veți suferi mult în Numele Meu. Forțele răului vor fi răspunzătoare de asta. Ei sunt conduși de satana. Îi veți putea vedea peste tot, mai ales în funcțiile importante, de care va depinde supraviețuirea voastră. Copiii Mei, nu vă îngrijorați pentru voi. Mai degrabă să vă îngrijorați pentru acele sărmane suflete induse în eroare, care au fost atât de contaminate de către înșelător încât acum le este greu să scape de el, atât de puternică este strânsoarea lui. Nu puteți avea încredere în astfel de oameni. Aveți grijă în ce fel de relații ajungeți cu ei. Strânsoarea lor va fi așa de mare pentru că ei controlează totul. Va fi foarte greu să-i învingeți, pentru că vor controla toate cele necesare supraviețuirii ca: băncile, proprietățile voastre, impozitele și alimentele de bază.

Dar toate acestea nu vor ține mult, pentru că zilele lor sunt numărate. Dacă acești oameni vor rămâne în sclavia celui rău, vor cădea în adâncurile terorii iar soarta lor este atât de îngrozitoare și înspăimântătoare încât omul ar rămâne împietrit – mort - dacă ar vedea doar pentru o clipă chinurile pe care ei le vor îndura.

Lupta este pe cale să înceapă și se extinde pe măsură ce mâna Tatălui Veșnic cade încet pedepsind pentru păcatele care au devenit evidente acum pe pământ. Pentru aceste păcate Mi-am dat viața. Nici un om nu se poate numi copilul lui Dumnezeu dacă este martor sau participant la această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demonii iadului, va săvârși fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să le cuprindă cu mintea.

Nu vreau să-i sperii pe copii Mei, vreau doar să le prezint adevărul, care se va produce în viitorul apropiat. Sculați-vă copiii Mei și învingeți puterea celui rău, înainte ca cel rău să vă învingă pe voi. Fiți atenți la conducerea globală în orice formă, măsură, tip sau cod. Priviți-i cu atenție pe conducătorii voștri și pe toți cei care vă controlează accesul zilnic la banii care vă permit să vă hrăniți și să supraviețuiți. Trebuie deja să vă faceți rezerve de alimente.

Nu primiți acest mesaj într-un mod care reflectă Învățăturile Mele, însă trebuie să Mă ascultați. Aceste lucruri au fost profețite de mult. Copiii Mei, trebuie să ascultați cu atenție. Duhul întunericului crește mereu și voi, credincioșii Mei, trebuie să rămâneți puternici. Păstrați-vă Credința în Mine prin rugăciune. Fiecare copil al Meu să se roage zilnic Rozariul Divinei Milostiviri, deoarece prin el i se întărește sufletul, iar în momentul morții găsește bunăvoință.

Copiii Mei, mesajele Mele să nu vă sperie. Credincioșii Mei au o datorie față de Mine. Dați-Mi voie să va spun aceasta. Nu uitați că se revarsă peste voi Duhul Sfânt imediat ce Îmi acceptați cuvintele. Nu vă temeți, voi ați fost aleși. Voi, oastea credincioșilor Mei, veți repurta victoria asupra celui rău. Pentru asta trebuie să vă rugați.

Am venit la voi cu mesajul iubirii curate. Nu vă dați seama că voi veți trăi Paradisul atunci când Cerul și Pământul se vor uni? Nu aveți de ce să vă temeți pentru că voi, credincioșii Mei, veți fi ridicați cu trup și suflet în Împărăția lui Dumnezeu. Vă veți vedea rudele iubite, care au primit darul Tatălui Ceresc.

Faceți ce vă spun, rugați-vă, vorbiți-Mi, iubiți-Mă și aveți încredere în Mine și Eu vă voi da în schimb putere. Rugați-vă pentru apărare prin rugăciunea sfântului Rozariu, care vi s-a dat cu binecuvântările Mamei Mele. Pe de o parte, această rugăciune este necesară pentru a vă fi de ajutor ca să vă protejați pe voi înșivă de cel rău, iar pe de altă parte, trebuie să vă rugați ca și cei cu care interacționați să fie apărați, pentru ca ei să nu vă contamineze sau să vă clatine credința în Mine, pe care o păstrați în inimile voastre.

Rugați-vă și pentru protecția profeților și vizionarilor Mei. Rugați-vă pentru slujitorii Mei iubiți, acei slujitori sfințiți pe care i-am trimis ca să vă ghideze. Și ei, ca și credincioșii Mei, vor suferi chinurile cauzate de cel rău. El (cel rău) va încerca mereu să vă orbească în fața adevărului și va folosi toate tacticile perfide ca să vă convingă că este falsă credința voastră. Ascultați-Mă. El, înșelătorul, va folosi toată argumentația și logica, într-un mod subtil și plăcut, ca să vă convingă că el va aduce speranța în viețile voastre. El, prin Anticrist, se va strădui să vă facă să credeți că el este Cel Ales.

Anticristul

Mulți credincioși ai Mei vor cădea victimă acestei înșelătorii respingătoare. Fiți vigilenți. Va fi cunoscut în lume ca vestitor al iubirii, păcii și armoniei. Oamenii vor cădea în genunchi în fața lui și-l vor adora. Vă va arăta puterea lui și voi veți crede că este de proveniență dumnezeiască. Dar nu este așa. Învățăturile lui vi se vor părea uneori ciudate. Adevărații credincioși vor ști că el nu este din lumină. Prezența sa mândră și pompoasă îi va ascunde marea răutate. Se va făli și va arăta peste tot că el este iubirea adevărată și personificarea compasiunii. În spatele acestei fațade este plin de ură față de voi, copiii Mei. Râde în spatele ușilor închise.

Copiii Mei, vă va înșela îngrozitor. El va părea puternic, hotărât, plin de umor, grijuliu, iubitor, și va fi perceput ca un salvator. Toată lumea va fi atrasă de înfățișarea lui frumoasă, dar aceasta în curând se va schimba.

Va face ravagii în lume și va omorî mulți oameni. Actele lui de teroare vor fi evidente pentru toți, va distruge independența voastră și va colabora la punerea semnului - semnul Bestiei. Voi, copiii Mei, trebuie să fiți tari. Nu acceptați semnul, pentru că veți cădea sub influența lui hipnotică, malefică.

Mulți vor muri, din cauza credinței lor pentru Mine. Nu vă temeți, deoarece dacă suferiți pentru Mine, cu Mine sau în Mine, atunci sunteți aleși. Rugați-vă, rugați-vă, ca să nu ajungeți sub domnia lui îngrozitoare. Ridicați-vă și luptați pentru Mine.

Nu lăsați ca farmecul convingător al Anticristului să învingă sufletul vostru. Lăsați-Mă să vă iau în brațe, să vă leagăn prin Harul Meu Divin, ca să vă dau putere să luptați pentru adevăr. Dragostea Mea pentru voi nu va muri niciodată.

Niciodată să nu alegeți calea Anticristului, deoarece pentru Mine veți fi pierduți. Va fi foarte greu, dar vă voi da ajutor pe mai multe căi, ca să vă diminuez suferințele. Mergeți și rugați-vă pentru Milostivirea Mea Divină și pregătiți-vă pentru lupta finală.

Isus Cristos, Regele poporului Meu, Mântuitorul și Judecătorul Drept am citit