Au fost găsite 13 mesaje conform filtrelor de căutare.

133. Importanța sacramentelor – căsătoria și prima sfântă împărtășanie

Miercuri, 06 iulie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea multiubită, privește cum credința copiilor Mei începe să crească și să înflorească. Cu toate că în lume este mult întuneric, lumina discipolilor Mei devine pe zi ce trece mai strălucitoare,... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, privește cum credința copiilor Mei începe să crească și să înflorească. Cu toate că în lume este mult întuneric, lumina discipolilor Mei devine pe zi ce trece mai strălucitoare, datorită flăcării Duhului Meu Sfânt, care a coborât asupra omenirii întregi.

Astăzi, fiica Mea, doresc să reamintesc tuturor credincioșilor Mei importanța rugăciunii pentru a ușura suferința în lume. Rugăciunile voastre ajută acum la înlăturarea multor catastrofe globale care au fost prezise. Rugăciunea are cea mai mare putere în îmblânzirea răului și, dacă este spusă în numele altora, primește răspuns.

Cu toate că sunt mulțumit de cei care au credința puternică, totuși sunt îngrijorat pentru aceia care refuză Lumina Mea Divină, Adevărul. Mulți oameni rătăcesc acum în lume ca și când s-ar afla într-o stare de buimăceală. Nimic nu le aduce pacea. Nimic nu le aduce bucurie. Confortul material, oricât de ridicat, nu le alină durerea. Sufletul lor gol este pierdut. Vă rog pe voi, rugați-vă pentru aceștia.

Fiica Mea, te rog, roagă-te pentru Vicarul Meu, Papa Benedict, pentru că este înconjurat de forțe francmasonilor, care acum fac toate eforturile să îl detroneze. Aceste forțe malefice s-au infiltrat în Biserica Mea încă de la Conciliul Vatican II și au diluat Învățăturile Mele. Au fost adoptate multe legi care Mă ofensează, în special distribuirea Sfintei Euharistii prin persoane laice. Lipsa de respect față de Mine și față de Tatăl Veșnic, dovedită prin implementarea acestor noi legi introduse pentru confortul societății moderne M-a făcut să plâng cu tristețe.

Sfânta Euharistie trebuie primită pe limbă și nu murdărită de mână omenească. Dar tocmai aceasta este ceea ce au făcut slujitorii Mei sfințiți. Aceste legi nu au primit permisiunea Mea în spirit. Slujitorii Mei sfințiți sunt conduși pe un drum care nu se aliniază cu învățăturile apostolilor Mei. În ziua de azi nu sunt luate foarte în serios Sacramentele Mele, mai ales de către aceia care iau parte la Sacramentul Căsătoriei și al Primei Împărtășanii.

Jurământul căsniciei este foarte serios, pentru că – rețineți – este un Sacrament și se petrece în fața lui Dumnezeu Tatăl. Totuși pentru mulți este vorba despre materialism și capcana aparențelor. Mulți dintre cei care primesc Sacramentul Căsătoriei nu îi recunosc importanța după aceea. Mulți încalcă foarte ușor jurământul. De ce fac aceasta? De ce sunt de acord de formă cu această Sfântă Uniune pentru ca foarte curând după aceea să se despartă? Aceasta este batjocorirea uneia dintre cele mai importante uniuni care este binecuvântată de Mâna Tatălui Meu Veșnic. Mulți oameni nu iau în serios Voința Tatălui Meu, ca niciun om să nu distrugă o astfel de uniune, mulți oameni divorțează, conform unor legi care nu sunt recunoscute de Tatăl Meu. Divorțul este o cale simplă de a fugi de răspundere. Toate căsniciile sunt făcute în Cer. Niciun om nu poate să distrugă o căsătorie fără ca să-L ofenseze pe Tatăl Meu.

Prima Sfântă Împărtășanie

Primirea pentru prima oară a Trupului Meu prin Sacramentul Euharistiei este un alt exemplu al felului în care Eu sunt batjocorit. Atât de mulți părinți nu iau în seamă importanța momentului când copiii lor iau prima dată Pâinea Vieții. Ei sunt mai preocupați de felul în care sunt îmbrăcați copiii lor, decât de acel dar minunat pe care îl primesc. Acest dar îi va duce pe ei la mântuire. Totuși, materialismul care înconjoară acest eveniment nu are nimic în comun cu sufletul lor. Pentru Mine partea cea mai tristă este că acestor copii nu li se spune despre Mine. Iubirea pe care o simt pentru acești copii este atotcuprinzătoare. Când ei primesc Sfânta Euharistie în deplina cunoștință a ceea ce primesc, sufletele lor devin pure. Cu cât Mă primesc mai des în acest fel, cu atât credința lor va fi mai puternică.

Nu uitați, fără Sacramente, credința voastră slăbește. După un timp, dacă sufletul vostru este lipsit de binecuvântările Mele speciale, el intră într-o stare de amorțeală. Toată credința voastră în Mine și în Tatăl Meu Veșnic dispare, doar micuța flacără a recunoașterii mai rămâne, arzând mai tare din când în când. Întoarceți-vă la Mine prin Sacramente. Cinstiți Sacramentele așa cum se cuvine și veți simți din nou cu adevărat prezența Mea.

Țineți minte că Sacramentele au o menire, ele sunt hrana de care aveți nevoie pentru viața eternă a sufletului. Fără Sacramente, sufletele voastre mor.

Vă iubesc pe toți. Vă rog să Mă îmbrățișați așa cum se cuvine prin respectarea Sacramentelor, dăruite vouă de Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

Mântuitorul vostru iubitor, Regele Omenirii, Isus Cristos am citit


417. Eu vă chem pe voi toți, cei care nu Mă cunoașteți

Luni, 30 aprilie 2012 la ora 17:45

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le explic ceva celor care cred în Dumnezeu, dar nu merg la biserică sau nu se roagă.

Mulți nu știu cum să se roage. Se aseamănă puțin cu tine, fiica Mea, pentru că și ție... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le explic ceva celor care cred în Dumnezeu, dar nu merg la biserică sau nu se roagă.

Mulți nu știu cum să se roage. Se aseamănă puțin cu tine, fiica Mea, pentru că și ție uneori îți vine greu să o faci.

Rugăciunea înseamnă a cere.

Rugăciunea înseamnă a comunica.

Rugăciunea înseamnă a-ți exprima dragostea și recunoștința.

Astăzi, mulți oameni bine-intenționați și cu inimă aleasă nu știu cum să se roage. Unii găsesc rugăciunea ca fiind neplăcută și incomodă.

Alții simt că rugăciunile lor nu valorează nimic.

Oh, cât iubesc aceste suflete speciale! Ele sunt atât de departe și totuși cât de mult doresc să le arăt dragostea Mea profundă.

Eu vă chem pe voi toți, cei care nu Mă cunoașteți. Nu trebuie să vă temeți de Mine. Tot ce trebuie să faceți este să-Mi cereți să vă iau sub ocrotirea Mea și să vă ofer mângâiere.

Lăsați-Mă să vă dovedesc dragostea Mea. Vorbiți-Mi cu cuvintele voastre simple. Nimic nu Mă va șoca.

Încredințați-Mi Mie grijile voastre ca să vă liniștesc inimile. Lăsați-Mă să vă ajut să simțiți adevărata pace.

Cereți-Mi să va eliberez de temerile voastre. Eu vă voi arăta adevărul, pentru ca grijile voastre să nu mai pară la fel de grele.

Cum veți ști că v-am ascultat? Cum veți fi siguri că vă voi răspunde?

Așezați-vă doar, în liniște, și rugați-Mă cu aceasta rugăciune, care să vă ajute să vă deschideți inimile în fața Mea și să-Mi cereți ajutorul.

Rugăciunea (50) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cunoașterea lui Isus

"O, Preaiubite Isuse, ajută-Mă să Te cunosc. Iartă-mă dacă nu am vorbit cu Tine până acum. Ajută-mă să găsesc pacea în această viață și arată-mi adevărul vieții veșnice. Alină inima mea, ușurează grijile mele, dăruiește-mi pacea, deschide acum inima mea pentru ca iubirea Ta să umple sufletul meu. Amin."

Acum, mulți dintre voi nu vor să vină la Mine. Întrucâtva e de înțeles.

Dar veți veni, în timpul încercărilor, confuziilor și a fricii.

Eu sunt cu voi în fiecare zi, deși încă voi nu realizați acest lucru.

Dar foarte curând Mă veți vedea și veți cunoaște Adevărul promisiunii Mele care vă va da viață veșnică în trup, minte și suflet.

Aștept să Mă chemați. Apoi, când va veni timpul potrivit, vă voi duce la porțile Noii Ere de Pace și a Noului Paradis pe pământ.

Prietenul vostru,
Iubitul vostru Isus am citit


423. Mulți Papi au fost prizonieri în Sfântul Scaun, înconjurați de grupuri masonice

Luni, 07 mai 2012 la ora 18:19

Fiica Mea prea iubită, bisericilor Mele din lume le spun următoarele:

Să știți că voi fi mereu de partea voastră, atâta timp cât mărturisiți Preasfântul Meu Cuvânt.

Bisericii Mele Catolice îi spun: cu... citește tot aici

Fiica Mea prea iubită, bisericilor Mele din lume le spun următoarele:

Să știți că voi fi mereu de partea voastră, atâta timp cât mărturisiți Preasfântul Meu Cuvânt.

Bisericii Mele Catolice îi spun: cu toate că ați cauzat durere, ca urmare a păcatelor, să știți că Eu nu vă voi părăsi niciodată, deși ați păcătuit. Dar trebuie să știți aceasta: Credința voastră în Mine nu este atât de puternică precum ar trebui să fie. Voi nu mă mai iubiți așa cum ați făcut-o odinioară.

Toată averea pe care ați acumulat-o a dus la o distanțiere între Mine, Cristos Salvatorul, și copiii obișnuiți a lui Dumnezeu.

Ați escaladat culmi atât de înalte încât Eu nu am mai putut ajunge până la voi pentru a vă oferi Mâna Mea spre salvarea de la putreziciunea voastră interioară.

Petru al Meu, pe a cărui stâncă ați fost clădiți, v-a învățat Adevărul. Și voi ce ați făcut?

Ați construit ziduri groase de piatră în jurul vostru.

Aceasta a dus la o lipsă de comunicare între voi și cei cărora trebuia să le dați Trupul și Sângele Meu astfel ca sufletele lor să fie hrănite.

A fost pierdut respectul cuvenit în administrarea Preasfintei Mele Euharistii, atunci când ați degradat Prezența Mea.

Atunci când Conciliul Vatican II a declarat reguli noi, ele au fost introduse de către aceste forțe malefice masonice ce se aflau pe coridoarele voastre.

Ei au prezentat cu viclenie noi modalități de a administra Sfânta Mea Euharistie, care sunt jignitoare pentru Mine.

Învățăturile voastre așa-numite tolerante au proclamat o serie de minciuni, inclusiv refuzul de a recunoaște puterea Sfântului Arhanghel Mihail.

El este ocrotitorul Bisericii împotriva lui satana. Aceste forțe aflate printre voi au știut acest lucru. De aceea au oprit toate rugăciunile care solicită ajutorul său înainte de Sfânta Liturghie.

Apoi ați comis cea mai mare minciună, că nu trebuie să vă fie teamă de Iad, spunând că acest concept nu este decât o metaforă. Această minciună, acceptată de mulți copii ai lui Dumnezeu ca fiind un adevăr, a însemnat pierderea a miliarde de suflete.

O, cât de mult Mă ofensați. Acelor slujitori umili și sfințiți care se află printre voi le cer să se întoarcă înapoi la Învățăturile Mele.

Niciodată să nu permiteți ca bogățiile să se acumuleze în jurul vostru, crezând că acestea sunt acceptabile în Ochii Mei.

Bogățiile, aurul și puterea acumulate în numele Meu vor fi căderea voastră. Nu puteți profita de Sfântul Meu Cuvânt.

Ați suferit din cauza modului în care M-ați jignit.

Niciodată să nu credeți că am învinuit pe mulți Sfinți Papi care s-au așezat în scaunul lui Petru. Misiunea lor a fost întotdeauna protejată.

Mulți Papi au fost prizonieri în Sfântul Scaun, înconjurați de grupuri masonice care nu-L reprezintă pe Dumnezeu.

Ei Îl urăsc pe Dumnezeu și au petrecut cincizeci de ani în răspândirea minciunilor despre Milostivirea lui Dumnezeu.

Lucrările lor au dus la prăbușirea Bisericii Catolice.

Acest lucru nu a fost un accident. Era făcut în mod deliberat și plănuit cu viclenie pentru a distruge credința Bisericii, pentru a distruge cinstirea catolicilor simpli pentru unul și singurul Dumnezeu adevărat.

Pentru aceasta acum veți fi aruncați în pustie. După Papa Benedict veți fi conduși de Mine din Ceruri.

O, cum M-ați făcut să plâng.

Fac apel la toți slujitorii Mei sfințiți care cunosc Adevărul: ridicați-vă și urmați-Mă pe Mine, Isus al vostru, pentru a răspândi cu umilință Adevărul Învățăturilor Mele. Voi trebuie să găsiți curajul și puterea să înviați din cenușă.

Mai presus de toate, respingeți minciunile care vă vor fi prezentate în scurt timp de către falsul profet.

El va fuziona Biserica Catolică cu alte biserici, inclusiv biserici păgâne, pentru a deveni o urâciune – O biserică mondială fără suflet.

Isus al vostru am citit


424. Rămășița Bisericii Mele inspirată de profetul Enoh va isca ura peste tot unde Cuvântul Meu Sfânt este auzit

Marți, 08 mai 2012 la ora 19:00

Fiica Mea prea iubită, în această seară am venit să-ți spun că un mare semn a Dragostei și Milostivirii Mele se va manifesta acum în inimile credincioșilor de pretutindeni.

Ei vor simți prezența Mea în... citește tot aici

Fiica Mea prea iubită, în această seară am venit să-ți spun că un mare semn a Dragostei și Milostivirii Mele se va manifesta acum în inimile credincioșilor de pretutindeni.

Ei vor simți prezența Mea în inimile lor, într-un mod în care nu vor fi capabili să-l explice și ei își vor uni inimile cu a Mea.

Acest dar îi va face puternici în Credință și le va fi foame zilnic după prezența Mea.

Îndemn pe toți copiii lui Dumnezeu care simt în sufletele lor flăcările Iubirii Mele imense, să primească Trupul Meu și Sângele Meu în Sfânta Euharistie cât de des pot.

Voi, discipolii Mei iubiți, veți avea nevoie de darul Trupului Meu din Sfânta Euharistie ca să vă dea putere.

Pentru că veți avea nevoie de fiecare strop de putere când veți fi martori ai destrămării Bisericii Mele Sfinte Catolice și Apostolice.

Sfânta Mea Euharistie va fi desacralizată așa cum Eu am prezis cu ceva timp în urmă.

Vor găsi motive pentru ca acest Dar Preasfânt să devină un simplu gest în amintirea Răstignirii Mele.

Foarte curând se va renunța ca Prezența Mea Adevărată să fie parte a unei noi și moderne Biserici Catolice, care va include și alte Biserici religioase.

Odată ce aceasta se va întâmpla, dragostea și devotamentul față de Sfânta Treime se va diminua și va înceta.

În schimb, zeii falși îi vor lua locul. Deși acest lucru va fi dificil, trebuie să vă amintesc că Eu nu voi pierde niciodată Biserica Mea de pe pământ.

Sunt loial Bisericii Mele pe care Eu am fondat-o înainte de a urca la Ceruri.

Biserica fondată pe piatră de Iubitul Meu Petru nu poate și nu va muri niciodată.

Pentru că Eu voi conduce Biserica Mea, acum în vremurile din urmă și voi reînnoi profețiile prezise cu mult timp în urmă.

Evangheliile Mele vor fi propovăduite de Rămășița Bisericii Mele în fiecare colț al Pământului.

Rămășița Bisericii Mele inspirată de profetul Enoh va isca ură peste tot unde Cuvântul Meu Sfânt se face auzit.

Duhul Sfânt va aprinde credința Rămășiței Bisericii Mele, care nu va renunța niciodată la proclamarea Adevărului din Evanghelii chiar și până la ultima suflare.

Mergeți acum și pregătiți Rămășița Bisericii Mele, urmând instrucțiunile Mele.

Întotdeauna să aveți încredere în Mine pentru că totul va fi bine.

Iubitul vostru Isus am citit


427. Preasfânta Fecioară: eu plâng cu lacrimi de tristețe pentru preoții Bisericii Catolice care suferă cumplit în această perioadă

Joi, 10 mai 2012 la ora 15:45

Copila Mea, Fiul Meu Isus Cristos se pregătește acum pentru a salva cât mai mulți copii ai lui Dumnezeu înainte de Marele Avertisment. Pentru că după Marele Avertisment, nu mai rămâne prea mult timp până... citește tot aici

Copila Mea, Fiul Meu Isus Cristos se pregătește acum pentru a salva cât mai mulți copii ai lui Dumnezeu înainte de Marele Avertisment. Pentru că după Marele Avertisment, nu mai rămâne prea mult timp până la Întoarcerea Glorioasă a Fiului Meu.

Eu plâng lacrimi de tristețe pentru preoții Bisericii Catolice care suferă cumplit în această perioadă.

Acești slujitori curați, pierduți și rătăcitori, sunt prinși în mijlocul dezintegrării Bisericii și nu se pot elibera.

Din cauza păcatelor altora, ei suferă chinul de a vedea cum se înlătură loialitatea față de Fiul Meu.

Această dezintegrare malefică, provocată de grupările masonice, este deliberată. Păcatele acelora care se fac vinovați de greșeli asupra sufletelor nevinovate, sunt folosite ca scuză pentru a schimba legile Bisericii.

Mulți sunt induși în eroare din cauza unui fals sentiment de loialitate pentru copiii lui Dumnezeu.

Cum sufăr când văd pereții Bisericii Catolice demontați cărămidă cu cărămidă pentru a face loc unei noi Biserici.

Noua Biserică, cea care va apărea cât de curând, nu va fi acceptată de Fiul Meu.

Ea va desființa prezența Euharistiei și Fiul Meu va suferi din nou pătimirile Răstignirii Sale.

Jertfa pe care El a făcut-o ca să ofere lumii acest dar, va fi ignorată și respinsă.

În schimb, ei, noua Biserică, nu vor spune copiilor lui Dumnezeu că în Euharistie este prezent cu adevărat Isus Fiul Meu.

Ei vor crea o nouă interpretare a Euharistiei și nu vor invoca prezența Fiului Meu. Hrana vieții va muri.

Copiii lui Dumnezeu nu vor mai fi hrăniți cu Trupul și Sângele Fiului Meu.

Sufletul lor va fi pustiu și golit de prezența Fiului Meu și a harurilor pe care El le revarsă asupra celor care Îl primesc.

Este de datoria preoților să apere Sfânta Euharistie. Ei trebuie să fie puternici și să nu devalorizeze acest Sfânt Dar prețios.

Fiul Meu iubește Biserica Catolică și știe cât suferă. El simte durerea ei.

Inima mea Neprihănită se rupe în două de durere, văzând că Biserica Sfântă este desființată intenționat.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă la Tatăl, în numele Fiului Său iubit, ca să fie îndurător față de aceia care vor să împartă Biserica și să îi împrăștie pe copiii lui Dumnezeu în abisul pustietății.

Vă rog, rugați-vă pentru Biserica Catolică, rugăciunea Cruciadei numărul 53

Rugăciunea (53) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Biserica Catolică

"O, Tată Ceresc, în numele Fiului Tău preaiubit, Te rog, dă putere și haruri preoților și ajută-i să poată rezista prigonirii la care sunt supuși. Ajută-i să rămână uniți cu Adevărul Învățăturilor Fiului Tău, Isus Cristos, să nu renunțe niciodată la prezența Ta în Euharistie, să nu le slăbească puterile în fața minciunilor și să nu le răspândească. Amin."

Mama voastră iubitoare,
Regina Pământului,
Maica Mântuirii am citit


458. Voința liberă nu poate fi luată de la voi. Nu vă pot porunci să Mă urmați

Vineri, 08 iunie 2012 la ora 19:05

Scumpa Mea fiică, mulți dintre cei care citesc aceste Sfinte Cuvinte ale Mele date omenirii din iubire înțeleg greșit intențiile Mele.

Ca Fiu al Omului, angajamentul Meu este de a salva întreaga omenire... citește tot aici

Scumpa Mea fiică, mulți dintre cei care citesc aceste Sfinte Cuvinte ale Mele date omenirii din iubire înțeleg greșit intențiile Mele.

Ca Fiu al Omului, angajamentul Meu este de a salva întreaga omenire.

Crucificarea Mea nu a fost pur și simplu un moment în timp sau un moment în istorie.

A fost o Jertfă adusă spre a oferi fiecăruia dintre voi, chiar și celor de astăzi, darul Vieții Veșnice.

Aceasta este o promisiune solemnă. Viața lumii care va veni, Împărăția Mea pe Pământ, este pentru toți.

Vin acum să vă pregătesc.

V-am mai spus că Eu vin să vă avertizez asupra pericolului respingerii Învățăturilor Mele și a celor Zece Porunci stabilite de către Tatăl Meu Veșnic. Eu nu pot porunci sau obliga copiii lui Dumnezeu să asculte. Întregii omeniri i-a fost dat un dar special, la fel ca și îngerilor din Ceruri, darul voinței libere, al liberului arbitru.

Voința liberă nu poate fi luată de la voi. Nu vă pot porunci să Mă urmați.

Vă pot avertiza, vă pot arăta erorile căilor voastre, dar nu vă pot obliga să răspundeți chemării Mele.

Pot doar să vă rog.

Deși liberul arbitru este un dar, el poate fi și un obstacol, pentru că este folosit de satana pentru a sădi minciuni în mintea voastră.

El vă poate constrânge atât de tare să faceți anumite lucruri, încât vă va fi foarte greu să vă opuneți, atât de puternic este.

În aceste vremuri din urmă răbdarea Mea este pusă la încercare ca niciodată până acum.

În ciuda Morții Mele pe Cruce, a vieții Mele pe care am dat-o din iubire pentru a vă salva pe toți, mulți au uitat ce înseamnă cu adevărat această Jertfă.

Dacă Eu mi-am dat viața pentru mântuirea omenirii, de ce copiii Mei nu Mă ascultă?

Dacă acum nu vor să Mă asculte prin aceste mesaje, este o alegere pe care ei o fac prin voința lor liberă. De ce însă interpretează greșit și răstălmăcesc în continuare conținutul Sfintei Biblii?

Indiferent cât de mult sunt respins, Eu niciodată nu voi înceta să-Mi fac datoria de a vă avertiza despre pericolele care vin.

Pericolele despre care vorbesc nu sunt doar nenorocirile puse la cale de către satana și acoliții săi, prin care vor să controleze națiunile voastre, banii, hrana sau existența voastră.

Nu. Pericolul cel mai mare dintre toate, de care trebuie să fiți conștienți, este cel al pierderii sufletului în favoarea satanei și a îngerilor lui căzuți.

Depinde în totalitate de fiecare dintre voi dacă urmați acum Cuvântul Meu.

Tot ce vă rog este să ascultați. Neascultând, nu primiți acele haruri speciale pe care vi le împart acum, iar aceasta înseamnă că nu veți fi pregătiți corespunzător pentru a vă salva sufletul de fiară.

Vă binecuvântez pe toți. Pe cei care sunt confuzi îi îndemn să aleagă acele rugăciuni date prin intermediul acestor mesaje.

Ele vă vor ajuta să răspundeți Chemării Mele din Cer.

Al vostru Isus am citit


710. Fecioara Maria: Aroganța și mândria umanității insultă prezența lui Dumnezeu

Miercuri, 13 februarie 2013 la ora 20:10

Sfânta mea Mantie îi acoperă pe toți cei care, în aceste vremuri de încercare, mă cheamă pe mine, Mama lor Cerească. Pe măsură ce Furia Tatălui meu Veșnic crește, voi, dragii mei copii, trebuie să vă... citește tot aici

Sfânta mea Mantie îi acoperă pe toți cei care, în aceste vremuri de încercare, mă cheamă pe mine, Mama lor Cerească. Pe măsură ce Furia Tatălui meu Veșnic crește, voi, dragii mei copii, trebuie să vă rugați cu insistenta pentru a diminua suferința care va veni ca un potop asupra voastră.

Trebuie să vă concentrați asupra spuselor Fiului meu și să rămâneți uniți în rugăciune, ca astfel păcatul să poată fi iertat. În fiecare zi se îngroașă norul format de cultul plăcerii, nor ce atârnă greu asupra lumii vestice, care îl ignoră pe Fiul meu.

Aroganța și mândria umanității insultă prezența lui Dumnezeu. Sufletele lor pustii sunt asemenea unor vase goale, pe care le umplu doar bogățiile inutile create de mâna omului. Nu mai este loc în inimile lor lacome pentru Iubirea Adevărată, Iubirea lui Dumnezeu. Fără Iubirea lui Dumnezeu ei sunt incapabili să iubească pe altcineva în afara de ei înșiși.

Dacă vă pasă numai de voi, nu puteți să oferiți consolare nici să ușurați suferința celor ce depind de alții.

Treziți-vă, copii. Doar deschizându-vă inimile în fața Adevărului veți fi în stare să câștigați Milostivirea iubitului meu Fiu.

Iubita voastră Mamă
Mama Salvării am citit


712. Căsătoria nu poate fi acceptată înaintea Altarului Meu dacă este între două persoane de același sex

Vineri, 15 februarie 2013 la ora 22:10

Fiica Mea multiubită, această misiune trebuie să meargă acum mai departe, să îi atragă și să îi îmbrățișeze pe aceia care nu cred în Învățăturile Mele și pe aceia care se consideră creștini însă nu Mă... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, această misiune trebuie să meargă acum mai departe, să îi atragă și să îi îmbrățișeze pe aceia care nu cred în Învățăturile Mele și pe aceia care se consideră creștini însă nu Mă mărturisesc pe Mine decât în mică măsură.

Indiferență lor este dureroasă. Interpretările lor asupra Învățăturilor Mele, răstălmăcite pentru a se potrivi stilului lor de viață lumesc, reprezintă cea mai rea formă de a Mă trăda pe Mine, Isus al lor.

Tineri, de vârstă medie sau bătrâni, deopotrivă, toți acești așa-numiți adepți ai Creștinismului Mă jignesc cu propria lor versiune, diluată, despre care ei cred că poate fi acceptabilă în ochii lui Dumnezeu. Ei au creat o nouă doctrină, făcută de ei, care să se potrivească stilului lor de viață. Și apoi consideră că încă Îl mai pot mulțumi pe Dumnezeu și că noua lor doctrină este acceptată de Dumnezeu.

Să știți însă că doar Adevărul este acceptabil în ochii lui Dumnezeu. Încercările de a Îl liniști nu vor avea ecou. Dumnezeu nu va accepta niciodată minciunile. Nici un lucru care promovează noi concepte în creștinism ori acceptarea și tolerarea păcatului, nu va fi acceptat în ochii Dumnezeului cel Atotvăzător, indiferent cât de bine a fost garnisit și îmbrăcat în cuvinte frumoase. El nu va accepta niciodată legi noi care minimizează importanța sacramentelor pe care vi le-am dat Eu, Isus Cristos, Salvatorul lumii.

Eu v-am salvat pentru a vă elibera de sub stăpânirea pe care satana o avea asupra inimii omului. Mi-am dat viața ca să vă salvez și să vă eliberez de lanțurile cu care erați legați de Satana și de focurile Iadului. Asta a însemnat că Iadul nu a mai avut putere asupra voastră, din moment ce vi s-a dat libertatea să alegeți viața în Împărăția Mea sau moartea în abisul Iadului.

Dar cum Mă răsplătesc oamenii, astăzi, pentru acest Dar extraordinar? Ei încearcă să-și justifice păcatul în Ochii Mei. Prezintă înaintea Mea păcate jignitoare și mă imploră să le accept minciunile și neadevărurile. Mai rău decât atât, ei vor să adapteze Sacramentele Mele Sfinte în diferite feluri ca să se potrivească nevoilor lor și apoi Îmi arată o urâciune. Căsătoria nu poate fi acceptată înaintea Altarului Meu dacă este între două persoane de același sex. Și cu toate acestea ei o fac și Mă insultă. Mă imploră să le accept păcatul, justificându-și ofensele aduse împotriva Poruncilor Tatălui Meu. Ei încearcă să se convingă pe ei înșiși că este un lucru acceptabil înaintea lui Dumnezeu, când de fapt acest lucru n-ar putea fi niciodată acceptat.

Toate Legile lui Dumnezeu sunt create în Cer. Păcatul este păcat în Ochii lui Dumnezeu și nu poate fi justificat de interpretări umane.

Mentalitatea amăgită a acestor adepți Creștini moderni care se străduiesc, la fiecare pas, să schimbe și să adapteze Învățăturile Creștinismului, dăunează Bisericii Mele. Aceasta cauzează o confuzie îngrozitoare.

Ei își bat joc de Dumnezeu și de moartea Mea pe Cruce.

În acest mod, Creștinii se vor întoarce la păgânism iar schimbarea poate fi rapidă. Dumnezeii falși, templele false, religiile false, toate au în comun un singur lucru. Adepții lor slăvesc un dumnezeu care este plămădit de mâna omului. Astfel de religii sunt jignitoare la adresa lui Dumnezeu și într-o biserică - templele masonice - ei nu se închină deloc lui Dumnezeu, ci bestiei.

Acesta este prețul libertății, oferit lumii prin moartea Mea pe Cruce. Iată de ce lumea trebuie să accepte Adevărul și să nu cadă pradă înșelăciunii pe care bestia o va semăna printre voi pe măsură ce timpul trece .

Al vostru Isus am citit


733. Tronul i-a fost furat. Nu și puterea

Miercuri, 13 martie 2013 la ora 21:20

Multiubita Mea fiică, Eu am fost condamnat la moarte pentru a doua oară. Insulta conducătorilor Romei la care ați fost martori astăzi, mă despică în două.

Când am stat în fața călăilor Mei, fiind acuzat... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, Eu am fost condamnat la moarte pentru a doua oară. Insulta conducătorilor Romei la care ați fost martori astăzi, mă despică în două.

Când am stat în fața călăilor Mei, fiind acuzat de erezie și de îndrăzneala de a spune Adevărul, apostolii Mei au fugit și nu erau de găsit nicăieri. Cei care M-au urmat și Mi-au acceptat Învățăturile M-au trădat când Cuvântul Meu a fost contestat de cei care dețineau puterea. Ei au început să își piardă încrederea în Mine și să se îndoiască de Mine.

Unii dintre credincioșii Mei au crezut în crimele de erezie de care eram acuzat și credeau că acestea erau adevărate. Atât de puternici erau acuzatorii Mei – oameni cu funcții înalte, îmbrăcați în veșminte deosebite, care mergeau și vorbeau cu un sentiment de adevărată autoritate, încât puțini se îndoiau de ei.

Am fost cercetat, contrazis, disprețuit, umilit, ridiculizat și batjocorit pentru că am spus Adevărul. Oamenii cădeau în genunchi în fața acestor conducători – bărbați cu voci sonore, a căror autoritate nu a fost niciodată pusă la îndoială. Vocea Mea era ca o șoaptă în mijlocul răcnetelor acuzatorilor Mei.

”Eretic” – strigau ei. Au spus că vorbesc cu o limbă malefică, că am blasfemiat împotriva lui Dumnezeu și că doream să le distrug biserica. Și astfel, ei M-au ucis cu sânge rece.

Nu va fi altfel nici acum când încerc să Îmi fac Vocea cunoscută. Când încerc să îi avertizez pe toți copiii lui Dumnezeu în legătură cu aceste evenimente despre care ți-am vorbit, fiica Mea, în ultimii doi ani. Cuvântul Meu va fi tratat cu dispreț. Cuvântul Meu va fi pus la îndoială. Îndoielile se vor strecura și, din nou, apostolii Mei vor fugi și Mă vor lăsa pradă lupilor.

Să nu vă îndoiți, Adevărul v-a fost revelat. V-am spus, credincioșii Mei, cum veți fi înșelați. Acest fapt va fi foarte dificil pentru voi, pentru că vă veți îndoi de impostorul care stă în Casa Tatălui Meu.

Iubitul Meu Papă Benedict al XVI-lea a fost persecutat și a fugit, cum a fost prezis. Eu nu am numit-o pe această persoană, care pretinde că vine în Numele Meu.

El, Papa Benedict, îi va îndruma pe credincioșii Mei către Adevăr. Eu nu l-am părăsit și îl voi ține aproape de Inima Mea și îi voi da mângâierea de care are nevoie în aceste vremuri teribile.

Tronul i-a fost furat. Nu și puterea.

Al vostru Isus am citit


740. Treptat, intențiile lor rele vor deveni clare pe măsură ce vor urca în vârf

Marți, 19 martie 2013 la ora 22:45

Multiubita Mea fiică, Cuvântul Meu Sfânt se răspândește, în acest timp, precum un vânt puternic în lumea întreagă, prin aceste Mesaje.

Mulți vor auzi Vocea Mea, fie că doresc sau nu, căci va suna precum... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, Cuvântul Meu Sfânt se răspândește, în acest timp, precum un vânt puternic în lumea întreagă, prin aceste Mesaje.

Mulți vor auzi Vocea Mea, fie că doresc sau nu, căci va suna precum tunetul dinaintea furtunii. Unii vor recunoaște pe Spiritul Sfânt, pe măsură ce le învăluie sufletele. Alții, din nefericire, nu Îl vor recunoaște, lor le spun următoarele. Ați auzit Vocea Mea. V-a mișcat sufletele și totuși Mă blocați. Totuși Îmi întoarceți spatele. Puteți să vă temeți de Vocea Mea, ce poate fi copleșitoare, dar un singur lucru nu puteți face, și anume să Mă ignorați.

Spiritul Meu Sfânt este atât de puternic, încât vă va atinge sufletul, fie că vreți ca acest lucru să se întâmple, fie că nu. Celor care fug, se ascund și se prefac că Eu nu Sunt Prezent: voi ar trebui să știți că nu veți putea nega Prezența Mea, oricât de mult ați încerca.

Unii dintre voi vă veți opune Adevărului, căci vă lipsește credința în Promisiunea Mea de a vă oferi viața veșnică. Mulți dintre voi veți considera toate acestea înspăimântătoare și ați prefera să vă gândiți că Ziua cea Mare a Domnului nu va avea loc cât veți fi voi în viață. Iar astfel vă închideți ochii, vă astupați urechile și vă căutați alinarea în alte lucruri.

Siguranța pe care o simțiți atunci când încercați să vă găsiți pacea, acolo unde credeți că ea poate fi, va fi efemeră. În curând vi se va interzice Cuvântul lui Dumnezeu. Cuvinte pe care v-ați obișnuit să le auziți vor dispărea din omilii și din scrisorile din partea episcopilor și cardinalilor voștri adresate vouă și tuturor acelor discipoli ai Mei care nu bănuiesc nimic.

Sectele masonice se infiltrează în Biserica de la Roma. Nu vă înșelați – nu poate exista decât un singur papă ales pe viață.

Mulți dintre discipolii Mei vor respinge acum Cuvântul Meu Sfânt, Adevărul, exact așa cum au făcut în timpul încercărilor Mele pe pământ. Tu, fiica Mea, vei fi respinsă ca eretică, batjocorită și ridiculizată. Vei deveni un spin în coasta falsului profet. Dar curând, cu toții vor vedea faptele subtile și gesturile viclene ale acelor falși impostori care prezidează de pe Tronul Meu de la Roma, căci acestea vor deveni sacrilegiu.

Strat cu strat, intențiile lor rele vor deveni clare pe măsură ce vor urca în vârf, și totuși cei binecuvântați cu puterea discernământului dăruit lor de către Mine vor recunoaște urâciunea care se dezvăluie.

Fiara este acum pregătită și își formează un cerc secular, alcătuit din câțiva dintre liderii mondiali, uniți ca unul, cu tot ce este împotriva Împărăției lui Dumnezeu. Spiritele demonice care invadează aceste sărmane suflete din cauza mândriei și aroganței lor, se vor arăta prin gesturi care vor fi transparente pentru toți, vor fi analizate și puse la îndoială, până când răspunsurile finale vor răsări asupra celor binecuvântați cu Darul Discernământului.

Încredeți-vă în Mine. Credeți în acest Dar al Încrederii. Lăsați-Mă să vă susțin și să vă conduc prin această junglă de creaturi rele care vor să vă devoreze sufletele.

Al vostru Isus am citit