Au fost găsite 72 mesaje conform filtrelor de căutare.

192. În biserică urmează să se introducă schimbări care vor contrazice Cuvântul lui Dumnezeu

Marți, 13 septembrie 2011 la ora 15:15

Dragă Mea fiică iubită, Eu sunt, Isus Cristos, cel care a venit în trup.

Slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni trebuie să audă acum Cuvântul Meu Preasfânt. Toți discipolii Mei trebuie să împartă aceste... citește tot aici

Dragă Mea fiică iubită, Eu sunt, Isus Cristos, cel care a venit în trup.

Slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni trebuie să audă acum Cuvântul Meu Preasfânt. Toți discipolii Mei trebuie să împartă aceste mesaje tuturor slujitorilor Mei sfințiți din toate cultele Creștine. Este vital ca ei să fie încurajați să asculte Cuvintele Mele, în acest timp crucial, încă înainte de a fi sfâșiați și împărțiți în două tabere.

Activitatea înșelătorului s-a înfiltrat în fiecare nivel al Bisericii Mele. În curând, încet dar sigur, veți vedea cum numărul Sfintelor Liturghii va fi redus. Veți vedea că vor elimina rugăciunile speciale și câteva Sacramente cum ar fi spovada, încep să se diminueze. Îi chem pe slujitorii Mei Sfințiți să Mă asculte acum și să se roage pentru harul discernământului.

Eu sunt Cel care vă chem acum, ca să pot salva turma voastră. Eu sunt Cel care vreau să vă deschid inimile, ca să puteți să vă faceți planuri pentru aceste timpuri de pe urmă, care anunță un nou început pentru lume.

În curând vi se va cere să arătați credință profetului fals. Vedeți-l așa cum este el în realitate și judecați activitatea lui ca să vedeți dacă aduce roade. Pentru că fructele, care vor fi rodite de el și slujitorii lui, vor fi putrede până la sâmburi. O singură mușcătură din acest fruct va distruge fidelitatea voastră față de Mine. Două sau trei mușcături vor forma un gol între voi și Inima Mea Sfântă, încât va fi aproape imposibil să intrați în Împărăția Tatălui Meu.

Acum fiți atenți la schimbări și veți vedea cum se strecoară în propriile voastre comunități. La început, unele dintre aceste ajustări nu vor părea să constituie vreo problemă. Însă cu trecerea timpului, anumite modificări vor fi impuse, iar voi veți fi siliți să înghițiți minciuni. Minciunile vor veni de la satana și vor fi îmbrăcate în blană de oaie.

Cei care aveți inimile curate veți ști imediat și veți recunoaște viclenia celui rău, în planul de distrugere a Bisericii Mele de pe pământ, chiar din interiorul ei.

Adevărul Meu va crea în lume valuri de indignare, când preoții Mei vor spune că sigur aceste profeții sunt minciuni. Singura minciună pentru care vor trebui să dea mărturie, va fi cea pe care vor fi obligați să o aprobe, care însă va fi în directă opoziție cu Sfânta Scriptură – ce a fost dată omenirii încă de la început. Nu vă permiteți niciodată să acceptați orice alt Adevăr în afară de cel cuprins în Biblia Sfântă.

Vor fi introduse multe schimbări care vor contrazice Cuvântul Tatălui Meu Veșnic. Aceste schimbări, slujitorii Mei sfințiți, nu vor fi de origine dumnezeiască iar voi trebuie să refuzați aceste neadevăruri, dacă vreți să-Mi rămâneți fideli.

Treziți-vă. Rezistați acestor minciuni care vă stau înainte. Nu le acceptați niciodată. Cuvântul Tatălui Meu Veșnic nu se va schimba niciodată. Acesta nu poate fi niciodată modificat de către omenire. Mulți dintre voi veți fi bulversați, deoarece vă veți trezi izolați de colegii voștri slujitori sfințiți. Nu vă temeți pentru asta, pentru că există doar o singură parte pe care o puteți alege. Va fi partea unde stau Eu. Altă parte nu există.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


425. Fecioara Maria: Dumnezeu cel Preaînalt poate schimba destinul lumii

Marți, 08 mai 2012 la ora 21:30

Copila Mea, această misiune convertește milioane de suflete care altfel ar fi fost pierdute.

Niciodată să nu te temi că obstacolele care sunt puse în calea ta pot opri revărsarea Duhului Sfânt.

Fiul Meu... citește tot aici

Copila Mea, această misiune convertește milioane de suflete care altfel ar fi fost pierdute.

Niciodată să nu te temi că obstacolele care sunt puse în calea ta pot opri revărsarea Duhului Sfânt.

Fiul Meu este atât de mulțumit de cei care urmează Cuvântul pe care El îl împarte în acest moment omenirii.

Devotamentul arătat prin rugăciunile voastre salvează atât de multe suflete. Nu uitați niciodată de puterea rugăciunii. Datorită rugăciunilor voastre, a fost dejucat foarte mult rău.

Lucrarea grupării mondiale este acum perturbată și planurile lor sunt în dezordine.

Milostivirea lui Dumnezeu este atât de mare, încât rugăciunea poate atenua orice rău din lume.

Puterea Luminii Duhului Sfânt crește mereu, și tot mai multe suflete vor vedea Adevărul Domnului, care se reaprinde peste tot.

Copii, trebuie să continuați să vorbiți cu Tatăl Meu și să creșteți devotamentul vostru pentru El.

Când îl chemați pe Tatăl, Dumnezeul Preaînalt, în numele Fiului Său Preaiubit, El va auzi rugăciunile voastre și va răspunde.

Trebuie să-L chemați mai mult pe Tatăl, pentru că El, Dumnezeu Cel Preaînalt, este cel care poate schimba destinul lumii.

Doar prin Fiul Meu, Isus Cristos, vă puteți apropia de Tatăl. Așadar acestea trebuie să le spuneți:

Rugăciunea (52) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Tatăl

"Preaiubitul meu Tată, în numele scumpului Tău Fiu și în amintirea Pătimirilor Sale pe Cruce, Te chem pe Tine, Dumnezeule Preaînalt, Creatorul lumii și a toate câte sunt, păstrează salvarea noastră în Mâinile Tale Preasfinte. Îmbrățișează-i pe toți copiii Tăi, inclusiv pe cei care nu Te cunosc, dar și pe cei care, deși Te cunosc, privesc în altă parte. Iartă-ne păcatele și salvează-ne de persecuția satanei și a armatei sale. Ia-ne în brațele Tale și umple-ne cu speranța de care avem nevoie pentru a vedea Calea Adevărului. Amin."

Mergeți în pace.

Mama voastră iubită
Mama salvării am citit


428. Pregătirile pentru a Doua Mea Venire sunt în stadiu avansat de desfășurare

Vineri, 11 mai 2012 la ora 20:38

Scumpa Mea fiică, pregătirile pentru a Doua Mea Venire sunt în stadiu avansat de desfășurare.

Mulți oameni din lume ar putea, și vor fi salvați datorită rugăciunilor discipolilor Mei iubiți și a suflet... citește tot aici

Scumpa Mea fiică, pregătirile pentru a Doua Mea Venire sunt în stadiu avansat de desfășurare.

Mulți oameni din lume ar putea, și vor fi salvați datorită rugăciunilor discipolilor Mei iubiți și a sufletelor alese. Mult mai mulți – și asta datorită jertfelor celor apropiați Mie.

Îmi doresc să vă iau pe toți în Noua Eră de Pace, în Noul Paradis de pe Pământ.

De-ar asculta acele suflete încăpățânate care refuză Chemarea Milostivirii Mele și care au nevoie de a se răscumpăra în ochii Mei.

Mulți credincioși sunt căldicei și nu sunt apți pentru a intra în Noua Mea Împărăție. Inimile lor închise și împietrite Mă resping acum când le vorbesc.

Ei Îmi slujesc în Biserici doar cu buzele, și totuși afirmă că Mă urmează.

Acum, când le întind Mâna Milostivirii Mele, pentru a ține mâna lor într-a Mea, ei Mă dau la o parte.

Sunt atât de suspicioși și lipsiți de adevărata înțelegere față de modul prin care Eu din Ceruri comunic cu omenirea, și totuși ei pretind să creadă în Divinitatea Mea.

Ei nu reușesc să accepte faptul că Eu am puterea de a vorbi cu lumea prin Revelații Divine.

Ei astfel pierd șansa de a înțelege harurile speciale pe care doresc să le ofer cu scopul de a-i aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Este cumva asemănător cu un sat care suferă de foame neavând nimic de mâncare, și unde ei mor încet de foame.

Totuși Eu stau lângă ei și le pot oferi toată hrana și alimentele necesare pentru Viața Veșnică, dar ei nu pot să Mă vadă.

Mulți nu vor să Mă vadă deoarece se îndoiesc că Eu aș putea vorbi cu ei acum.

Cei care Mă urmați, trebuie să Mă ajutați să-i salvăm și să-i apărăm pe aceia din lume care nu au nici o credință sau interes pentru lumea de dincolo.

Curând, ei vor înțelege că au un suflet, atunci când Eu vă voi ruga pe toți să proclamați Cuvântul Meu, pentru ca întreaga omenire să poată trăi în Noul Meu Paradis.

Vă rog răspândiți Cuvântul Meu, Rugăciunile, Mesajele și Avertismentele Mele tuturor sufletelor, mai ales celor care nu au nici o credință, convingeri sau cunoștințe despre Promisiunea Mea de a mă reîntoarce să judec vii și morții.

Ei nu mai au prea mult timp la dispoziție, așa că vă îndemn să vă rugați pentru aceste suflete.

Al vostru Isus am citit


480. Cuvântul Meu e cu adevărat Cuvântul Meu. Nimeni nu poate să-Mi apere Cuvântul fiindcă el e sculptat în piatră

Luni, 02 iulie 2012 la ora 18:00

Draga Mea fiică mult iubită, este important ca cei ce mă urmează să fie răbdători.

Viitorul nu trebuie grăbit niciodată.

Planurile stabilite de Tatăl Meu Veșnic se vor desfășura în mod firesc, cu ajutorul... citește tot aici

Draga Mea fiică mult iubită, este important ca cei ce mă urmează să fie răbdători.

Viitorul nu trebuie grăbit niciodată.

Planurile stabilite de Tatăl Meu Veșnic se vor desfășura în mod firesc, cu ajutorul Providenței Divine.

Timpul acordat vouă ca să Mă ajutați să pregătesc omenirea pentru Marea Mea Milostivire este foarte prețios. Este o perioadă în care mulți vor fi salvați datorită rugăciunilor voastre.

Speranța, credința și iubirea voastră pentru Mine, iubitul vostru Isus, vă vor susține în misiunea voastră.

Atunci când veți fi martorii atrocităților ce se vor desfășura în fața voastră, când tot ce reprezintă onoarea Mea va fi distrus, atunci veți ști că timpul se apropie.

Amintiți-vă că aceste lucruri trebuie să se întâmple și că datoria voastră, ca reprezentanți ai Armatei Mele, este să luptați și să rezistați în fața inamicului.

Armata Mea va fi echipată cu Daruri Divine și cu acestea îi va curăța pe cei ce sunt în întuneric.

Pregătirea necesită timp. Rugăciunea vă apropie de Inima Mea Sfântă și vă inundă sufletele cu oxigenul de care aveți nevoie pentru a supraviețui bătăliei.

Pe măsură ce vă întăriți, datorită harurilor pe care vi le-am dat, vă va fi foarte ușor să-i identificați pe dușmanii voștri care urăsc tot ceea ce Eu reprezint. Acest fapt vă va provoca suferință, durere și mânie, însă trebuie să rămâneți demni, în Numele Meu, în tot acest timp.

Când sunteți puși la încercare în Numele Meu trebuie să răspundeți cu iubire. Niciodată să nu analizați mesajele Mele, pentru că acest lucru nu e necesar.

Cuvântul Meu este cu adevărat Cuvântul Meu. Nimeni nu poate să-Mi apere Cuvântul, fiindcă e sculptat în piatră.

Oricine încearcă să-Mi distrugă Cuvintele, să facă remarci răutăcioase sau să emită judecăți eronate asupra lor, va eșua, pentru că sunt neputincioși în fața Sfântului Meu Cuvânt.

Acum că-mi cunoașteți Vocea, trebuie să fiți conștienți de suferința la care vă puteți aștepta proclamându-Mi Cuvintele în aceste timpuri.

Astăzi, dacă îmi menționați Numele, chiar și printre cei ce se consideră creștini, veți constata o tăcere stânjenitoare.

Dacă vorbiți deschis despre bine și rău, veți fi batjocoriți.

Dacă veți arăta, subliniind, modul în care păcatul îi poate distruge pe copiii voștri, veți fi întrebați: ce e acela păcat?

Azi, mulți nu știu ce este de fapt păcatul. Mulți acceptă păcatul ca fiind ceva firesc în viața lor, ca pe un lucru acceptabil.

Ei sunt încântați să-i găsească scuze păcatului pentru că asta le dă libertatea de a urma alte plăceri, de a venera zei falși, de a-și satisface toate poftele trupești.

Nu, ei nu vor să asculte, pentru că îi incomodează.

Voi, iubiții Mei discipoli, veți fi văzuți ca fiind obsedați de iubirea pentru religie și de o iubire față de Dumnezeu, care astăzi nu are valoare în ochii celor orbi.

Acesta e motivul pentru care trebuie să vă pregătiți, acesta e motivul pentru care trebuie să fiți puternici. Acestea sunt sufletele pentru care trebuie să vă rugați și la salvarea cărora trebuie să Mă ajutați.

Este o pierdere de timp să permiteți unor astfel de suflete să vă supere, să vă necăjească sau să vă insulte.

Răspundeți-le prin iubire și cu o tăcere plină de demnitate.

Să nu vă fie teamă niciodată să Mă proclamați, dar să n-o faceți într-un mod agasant, care să determine sufletele să fugă de voi. În loc de asta, aduceți-le la Mine prin rugăciunea și suferința voastră.

Armata Mea puternică și curajoasă, Te binecuvântez.

Vă iubesc.

Eu merg alături de voi, la fiecare pas pe care-l faceți în încercarea de a aduce sufletele la Mine.

Iubitul vostru Isus Cristos am citit


501. Razele Iubirii Lui Dumnezeu vor străluci peste toti aceia care cer Tatalui Meu sa-l opreasca pe Anticrist, sa provoace suferinte groaznice omenirii

Sâmbătă, 21 iulie 2012 la ora 15:15

Iubita Mea fiică, vorbesc Acelora care Mă urmează și se îngrijorează din pricina timpurilor ce vor urma; voi trebuie să știți că toată puterea stă în Mâinile Tatălui Meu Veșnic.

Dorința Lui unică este să... citește tot aici

Iubita Mea fiică, vorbesc Acelora care Mă urmează și se îngrijorează din pricina timpurilor ce vor urma; voi trebuie să știți că toată puterea stă în Mâinile Tatălui Meu Veșnic.

Dorința Lui unică este să-i salveze pe toți Copiii Lui din strânsoarea bestiei.

Din nefericire necredincioșii nu vor să știe de această bestie, adică de satana, spunând că este o închipuire a minții.

El și oastea demonilor săi se găsesc peste tot, influențându-i pe copiii Lui Dumnezeu să facă păcate cu gândul, cu vorba, cu fapta, în fiecare moment al zilei.

Tatăl Meu dorește nu numai să salveze pe fiecare dintre copiii Săi, dar și să-i apere de persecuția anticristului.

Puterea de a îndepărta, potoli și modera încercările este în mâinile voastre, discipolii Mei.

Rugăciunile voastre moderează suferința pe care oastea lui satana a plănuit-o pentru anii următori.

Aceia care se întorc la căile Dumnezeului cel Preaînalt vor primi harurile de a ajuta la oprirea celei mai mari părți a mizerabilului plan uriaș pe care acea grupare îl pregătește împotriva fraților și surorilor lor.

Razele Iubirii lui Dumnezeu vor străluci peste toți cei care Îl roagă pe Tatăl Meu să-l oprească pe anticrist să provoace suferințe groaznice omenirii.

Trebuie să vă rugați mult pentru ca anticristul și falsul profet să fie repede învinși.

Voi, Discipolii Mei veți primi Rugăciuni ale cruciadelor, Litanii deosebite, pentru ruperea și slăbirea puterii anticristului.

După Marele Avertisment acestea trebuie spuse zilnic și ar fi ideal dacă s-ar spune în timpul Adorației Preasfântului Sacrament.

Aceste Litanii, create să distrugă anticristul și armata sa, vor fi o forță puternică și dacă se vor uni destule suflete în rugăciune, vor avea o importanță deosebită în distrugerea planurilor anticristului și profetului fals.

Prima Litanie o veți primi în curând.

Rămâneți tari și încredeți-vă în Iubirea Mea pentru voi, pentru că dorința Mea nu este să vă văd suferind.

Dorința Mea este să unesc întreaga omenire pentru Noua Era a Păcii, care se deschide în fața voastră.

Concentrați-vă doar asupra acestui lucru. E tot ceea ce aveți nevoie. Toată suferința voastră va fi ștearsă și uitată în momentul în care Noua Eră a Păcii se va desfășura.

Aveți răbdare. Aveți încredere în Mine și să știți că Iubirea Tatălui Meu Veșnic față de copiii Săi este nebănuită și depășește orice imaginație.

Iubiți-L și încredeți-vă în Marea Sa Iubire, și să știți că puterea Milostivirii Mele Divine este atât de puternică încât în momentul în care va îmbrățișa întreaga omenire, miliarde de oameni se vor converti.

Acesta va fi atunci când puterea Duhului Sfânt, care se va revărsa din belșug peste majoritatea sufletelor copiilor lui Dumnezeu, va deveni de nesuportat pentru anticrist.

Anticristul va străpunge cu greu armura oastei lui Dumnezeu.

De aceea niciodată nu trebuie să vă pierdeți speranța. Bătălia pentru suflete poate fi scurtată și moderată, dacă se vor converti suficiente suflete care să-Mi urmeze îndrumările.

Vă iubesc pe toți și sper ca întotdeauna să aveți încredere în Mine.

Al vostru Isus am citit


594. Nu trebuie să permiteți ca teama de viitor să vă copleșească, pentru că nu aceasta este dorința Mea

Duminică, 21 octombrie 2012 la ora 17:50

Mult iubita Mea fiică, atât de mulți oameni care acceptă Mesajele Mele se îngrijorează inutil în privința viitorului lumii. Este de înțeles.

Ei nu trebuie să simtă niciodată că trebuie să renunțe la tot... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, atât de mulți oameni care acceptă Mesajele Mele se îngrijorează inutil în privința viitorului lumii. Este de înțeles.

Ei nu trebuie să simtă niciodată că trebuie să renunțe la tot și să ignore viața lor de zi cu zi, să neglijeze munca lor, familia lor sau pe cei iubiți, pentru a salva sufletele.

Eu, Isus al vostru, voi avea mereu grijă de ai Mei. Nu aveți de ce să vă temeți de Mine. Tot ce vă cer este să vă rugați pentru salvarea sufletelor.

Nu trebuie să permiteți ca teama de viitor să vă copleșească, pentru că nu aceasta este dorința Mea.

Totodată, Eu aștept să alocați timp rugăciunii și sacrificiului vostru, așa cum v-am învățat în aceste mesaje. Continuați-vă viața voastră de fiecare zi, cu toate că Sfântul Meu Cuvânt va schimba pentru totdeauna felul în care veți privi viața.

Niciodată nu veți mai simți la fel cu privire la bunurile pământești, la modul în care le-ați văzut în trecut. În timp ce ele vor continua să facă parte din viața voastră, nu vor mai fi stăpânii vieții voastre.

Trebuie să vă amintiți că nu puteți sluji la doi stăpâni, pentru că este doar unul, și acesta este Dumnezeu.

Nu Mă aștept ca discipolii Mei să renunțe la tot pentru a Mă urma. Nu le cer celor care Mă urmează să se abată de la responsabilitățile lor de zi cu zi pentru a urma Mesajele Mele. Tot ceea ce vă cer este iubirea voastră. Trebuie să urmați Legile lui Dumnezeu. Trăiți-vă viața în concordanță cu Învățăturile Mele. Cinstiți Sacramentele. Manifestați iubire unul față de celălalt și rugați-vă pentru sufletele celor care nu se pot salva singuri.

Mergeți în pace, știind că Milostivirea Mea este nemărginită, și Dragostea Mea pentru umanitate va învinge faptele fiarei și teribila suferință pe care aceasta o provoacă în lume.

Fiți în pace. Vă binecuvântez.

Al vostru Isus am citit


609. Pământul va geme de durere, în timp ce anticrist își pregătește intrarea

Luni, 05 noiembrie 2012 la ora 18:50

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească acum pentru marile schimbări pe care le-am permis pentru a pregăti omenirea să întâmpine a Doua Mea Venire.

Multă lucrare s-a făcut cu ajutorul... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească acum pentru marile schimbări pe care le-am permis pentru a pregăti omenirea să întâmpine a Doua Mea Venire.

Multă lucrare s-a făcut cu ajutorul iubiților Mei discipoli pentru a salva milioane de suflete prin rugăciunile pe care le-am dat lor.

Iubiții Mei discipoli, loialitatea voastră față de Mine, Isus al vostru, înseamnă că v-ați dăruit sufletele voastre Mie, iar acum ele sunt în siguranță, altfel ar fi fost aruncate în iad.

Atât de puternice sunt rugăciunile voastre încât în timp, pe măsură ce milioane de oameni vor accepta mesajele Mele de dragoste și speranță, vor fi salvate miliarde de suflete.

Lucrarea Mea prin voi, discipolii Mei, salvează mii și mii de oameni zilnic. Voi trebuie, de aceea, să nu dați curs îndoielilor care în mod natural vă asaltează din când în când și vă împiedică să vă rugați.

Acum ascultați-Mă.

Multe se vor întâmpla acum. Furtunile vor crește în intensitate în toată lumea și pământul va geme de durere în timp ce anticrist își pregătește intrarea. Nu mai este mult timp până când el se va prezenta lumii.

Concentrează-te, fiica Mea, pe răspândirea Cuvântului Meu, deși poți întâlni multe obstacole. Nimic să nu întârzie răspândirea către toți a Mesajelor Mele.

Nu numărul celor care vor primi Cartea Adevărului sau mesajele Mele este important, ci numărul celor care recită Rugăciunile Mele din Cruciadă.

Rugăciunile vor slăbi puterea anticristului.

Pedepsele trimise pe pământ de Tatăl Meu vor fi cele care îi vor ucide pe acei lideri și acele grupuri care îndrăznesc să îi rănească pe copiii Săi.

Puterea lui Dumnezeu îi va acoperi pe cei care Îl iubesc.

Puterea lui Dumnezeu îi va proteja pe cei care se convertesc.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, va continua să reverse Harurile Sale până când puterea Sa va acoperi și va proteja pe toți copiii Săi de pe pământ.

Mergeți în pace, speranță și dragoste. Aveți încredere în Mine și totul va fi bine.

Al vostru Isus am citit


633. Toate națiunile lumii sunt unite, cu Dumnezeu, într-o singură națiune. Toate sunt parte din aceeași familie

Sâmbătă, 01 decembrie 2012 la ora 19:45

Fiica Mea prea iubită, când pun iubire în inimile părinților voștri, aceasta vă permite să întrezăriți iubirea pe care o port în Inima Mea pentru voi.

Un copil care este hrănit de iubirea pură a părinț... citește tot aici

Fiica Mea prea iubită, când pun iubire în inimile părinților voștri, aceasta vă permite să întrezăriți iubirea pe care o port în Inima Mea pentru voi.

Un copil care este hrănit de iubirea pură a părinților săi, este binecuvântat deoarece degustă Iubirea pe care Dumnezeu o are pentru copiii Săi.

Iubirea Mea este prezentă în special în familia unită, unde iubirea care o leagă amintește de Sfânta Familie.

Toate națiunile lumii sunt unite, cu Dumnezeu, într-o singură națiune. Fiecare este parte a aceleiași familii. În unele familii este mai multă iubire și toți copiii sunt în armonie cu părinții lor.

În alte familii este divizare, iar copiii se rătăcesc și cad în disperare.

Când un copil se rătăcește de la calea Adevărului și se trezește implicat în fapte rele, el aduce multe tulburări în familia sa.

Atunci când el este în necaz și e dependent de plăcerile păcătoase ale cărnii, le provoacă o neliniște teribilă părinților săi.

Atunci când el refuză să accepte ajutorul părinților, aceștia nu sunt doar întristați și frustrați, ci se și îmbolnăvesc de îngrijorare.

Când el întoarce spatele fraților și surorilor lui, le provoacă suferință și chin și, respingându-i, el își respinge întreaga familie.

Această familie distrusă, deși unită, cu excepția fiului rătăcit, nu poate să-și găsească pacea.

Ei ar sacrifica totul doar pentru a-l salva pe sărmanul lor copil rătăcit, pentru a nu-și distruge șansa la fericire în viață.

Același lucru este valabil și pentru copiii lui Dumnezeu, care resping Mâna Lui plină de Iubire și Milostivire, fapt ce-L determină să plângă de durere.

Cei care Mă urmează și care văd aceste suflete pierdute, ce cutreieră lumea căutând consolare în lucrurile ce nu aparțin lui Dumnezeu, simt și ei tristețe în inimile lor. Ei simt și teamă deoarece știu că aceste suflete sărmane, fără a Mi se adresa Mie, Isus al lor, pentru a le salva, vor fi pierdute pentru totdeauna.

Biserica Mea Vie de pe pământ, formată din toți cei care Mă urmează, trebuie să Mă ajute să salvez fiecare suflet.

Fără toți membrii Familiei lui Dumnezeu va fi o reuniune dureroasă dacă pierd chiar și un singur suflet.

Toți copiii lui Dumnezeu sunt una. Prin rugăciunile voastre, aduceți la Mine sufletele acelora dintre voi care nu acceptă existența lui Dumnezeu și ale celor care sunt implicați în astfel de vieți păcătoase, pentru că ei nu găsesc o cale ușoară de scăpare.

Apoi aduceți-Mi sufletele acelor păcătoși amăgiți care au căzut în capcanele ce le-au fost întinse de cel rău.

Acolo unde există o dorință din partea discipolilor Mei pentru a ajuta la salvarea sufletelor, Eu voi multiplica numărul acelor suflete de o mie de ori. Vă promit aceasta. Eforturile voastre nu vor fi în van. Fiecare fărâmă a suferinței voastre, pe care o îndurați în Numele Meu și pe care Mi-o oferiți de bunăvoie, va fi folosită pentru salvarea unei mai mari părți a umanității.

Iubiți-vă familia așa cum vă iubesc Eu. Iubiți-vă toți frații și surorile așa cum ați face-o în propria voastră familie și Eu vă voi umple de haruri.

Iubiți-vă dușmanii și dovediți lucrul acesta rugându-vă pentru ei, iar eu le voi salva sufletele.

Al vostru Isus am citit


657. Fecioara Maria: Ziua în care am adus lumii un Mântuitor a schimbat destinul omenirii

Luni, 24 decembrie 2012 la ora 18:00

Copila mea, ziua în care am adus lumii un Mântuitor a schimbat destinul omenirii.

Am iubit acest prunc cu pasiunea oricărei mame. Însă a fost un har în plus dat mie de către Tatăl Meu. Acela a fost harul... citește tot aici

Copila mea, ziua în care am adus lumii un Mântuitor a schimbat destinul omenirii.

Am iubit acest prunc cu pasiunea oricărei mame. Însă a fost un har în plus dat mie de către Tatăl Meu. Acela a fost harul ocrotirii. Mi-am ocrotit Fiul, de la început, într-un fel diferit. Știam că El era Mesia cel făgăduit și, ca atare, mi se dăduse o răspundere cât se poate de deosebită, chiar dacă eu nu aveam idee de magnitudinea pe care o comporta o astfel de responsabilitate.

Nu mi-a fost dat să înțeleg de la început că Fiul meu, Mântuitorul trimis de Dumnezeu să izbăvească seminția omenească de focurile Iadului, va fi omorât. Această parte a misiunii mele a venit aidoma unui șoc îngrozitor, iar durerea mea nu poate fi descrisă, într-atât de intensă a fost.

Am suferit prin Fiul meu, în El și cu El. Chiar și astăzi, Îi simt durerea și mâhnirea față de necredința în existența Sa, a Fiului meu, din lumea de azi. Ca Mamă a Mântuirii, răspunderea mea este să îl susțin pe Fiul meu în planul Lui de salvare a sufletelor.

Acum este timpul revărsării; un timp al schimbării grabnice și bruște. Odată ce războaiele vor izbucni și un mare război se va isca din cenușă, Planul lui Dumnezeu va grăbi ritmul în care își face simțită Prezența în rândul tuturor națiunilor și raselor.

Copila mea, te chem astăzi, lăcrimând, să te rogi PreaSfântul Meu Rozariu. Lacrimile mele, la care tu tocmai ai fost martoră, sunt pentru acele suflete care nu Îl vor cunoaște pe Fiul meu. Acei creștini care spun că Îl primesc pe Isus Cristos ca Mântuitor, și totuși Îl insultă, nerugându-se Lui, Îl întristează nespus.

Răspândirea ateismului este aidoma unei epidemii groaznice care cuprinde pământul. Dumnezeu nu a fost uitat, în schimb Existența Sa este ignorată în mod deliberat. Legile Lui sunt înlăturate din țările voastre. Bisericile Lui nu mai sunt cinstite. Slujitorii lui sfinți sunt prea timizi și nu îndeajuns de curajoși pentru a proclama Cuvântul Lui cel Sfânt.

Pământul se va schimba acum deopotrivă fizic și în spirit. Curățirea a început. Bătălia se va purta între cei ce îl urmează pe cel rău și Rămășița Bisericii lui Dumnezeu.

Cei loiali Fiului meu trebuie să apeleze întotdeauna la mine, preaiubita voastră Mamă a Mântuirii, astfel ca eu să vă pot consacra Mult iubitului meu Fiu, pentru a vă asigura harurile atât de trebuincioase. Trebuie să fii pregătit, ca oștean al lui Isus Hristos. Armura ta trebuie să fie făurită mai puternică, deoarece rolul tău e acela de cruciat și vei avea de luptat împotriva unei mari cruzimi și nedreptăți.

Mergeți în pace, copii, și rămâneți în rugăciune zilnică, pe măsură ce încep schimbările, astfel încât să poată fi obținută mântuirea omenirii.

Toate se vor face potrivit Voii Sfinte a Tatălui meu, prin unicul Său Fiu, Isus Cristos. Voi, copiii mei, care cereți ajutorul meu, veți căpăta o mare ocrotire pentru națiunile voastre.

A voastră preaiubită Mamă,
Mama Mântuirii am citit


665. Fecioara Maria: Nu toți vor accepta libertatea. Mulți se vor alia cu cel rău și Îl vor respinge pe Fiul meu

Miercuri, 02 ianuarie 2013 la ora 06:29

Copila mea, multe se vor întâmpla acum în lume și multe evenimente sunt necesare pentru a-i purifica pe copiii lui Dumnezeu.

Este important ca inimile tuturor să fie deschise către Adevăr, către Cuvântul... citește tot aici

Copila mea, multe se vor întâmpla acum în lume și multe evenimente sunt necesare pentru a-i purifica pe copiii lui Dumnezeu.

Este important ca inimile tuturor să fie deschise către Adevăr, către Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Dacă ei nu își deschid inimile, nu vor putea să accepte Adevărul promisiunii Fiului meu către omenire.

El va veni din nou, în curând, pentru a restaura Împărăția Sa pe Pământ. Pământul va fi eliberat din strânsoarea malefică a satanei. Tuturor copiilor lui Dumnezeu li se va oferi libertatea de care au nevoie pentru a deveni una cu Fiul meu.

Nu toți vor accepta libertatea. Mulți se vor alia cu cel rău și Îl vor respinge pe Fiul meu. Ei vor fi atât de slabi încât nu vor accepta Promisiunea Lui și vor continua să-și urmeze ambițiile lumești.

Vă cer, copii, să fiți generoși cu aceste suflete. Ele nu numai că vor refuza Mila Fiului meu, dar vor hărțui și vor disprețui toate acele suflete curajoase care se vor ridica și vor proclama Adevărul lui Dumnezeu.

Continuați rugăciunea zilnică, copii, și apoi predați-i Fiului meu toate temerile pe care le-ați putea avea. El vă iubește și dorește să vă ia de pe umeri povara acestei dureri și suferințe. Veniți la mine, Mama voastră iubită, și eu Îl voi ruga să vă facă mai puternici în loialitatea voastră față de El.

Mama voastră iubită
Mama salvării am citit