Au fost găsite 15 mesaje conform filtrelor de căutare.

285. Fecioara Maria: Profetul timpurilor din urmă este condus de către cei din cer

Vineri, 16 decembrie 2011 la ora 22:35

Copila mea, am venit să-ți aduc mângâierea inimii. Tu, copila Mea puternică, de-acum încolo vei fi capabilă să-ți porți suferința în așa măsură încât o vei aprecia și prin asta vei da dovada rezistenței... citește tot aici

Copila mea, am venit să-ți aduc mângâierea inimii. Tu, copila Mea puternică, de-acum încolo vei fi capabilă să-ți porți suferința în așa măsură încât o vei aprecia și prin asta vei da dovada rezistenței tale, în timp ce lupți să mărturisești Cuvântul Preaiubitului Meu Fiu Isus Cristos.

Tu, copila Mea, ești ruptă în bucăți. Fiecare nouă zi aduce în această lucrare noi și mari provocări și multe dintre ele sunt dificile.

Acum este momentul să-ți pui armura fără teamă. Mergi înainte și luptă pentru Fiul Meu, ca să asiguri să fie auzit repede și pretutindeni în lume, Cuvântul Său Sfânt. Cât de repede poți. Nu întârzia. Nu permite distragerea.

Te iubesc copilul Meu. Tu ești complet ocrotită de rău. Nu observi cât de puțin te simți afectată acum, când ești atacată de alții, pentru această lucrare? Acesta este harul armurii.

Luptă împotriva Satanei cu armata ta de luptători și ajută la salvarea întregii omeniri.

Tu ești adevăratul profet al timpurilor din urmă și ești condusă din Cer ca să ajuți la convertirea lumii. Ajutorul va fi trimis repede. Pregătește-te. Bucură-te, pentru că acesta este un mare dar.

Ești îndrumată la fiecare pas așa că ai încredere în Isus și supune-te în orice moment Tatălui Meu Ceresc.

Fii curajoasă, îndrăzneață, și mergi înainte fără frică în suflet.

Mama ta Cerească, Regina Îngerilor am citit


317. Slujitorii Mei sfinți, veți fi conduși spre profetul fals

Marți, 17 ianuarie 2012 la ora 02:00

Scumpa Mea fiică iubită, a venit timpul când trebuie spus lumii să-și pregătească sufletele pentru Revenirea Mea pe pământ, așa cum a fost profețită.

Poporul Meu se va ridica să Mă salute, atunci când Voi... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, a venit timpul când trebuie spus lumii să-și pregătească sufletele pentru Revenirea Mea pe pământ, așa cum a fost profețită.

Poporul Meu se va ridica să Mă salute, atunci când Voi reveni, de data aceasta ca Rege al omenirii, să cer înapoi tronul Meu de drept. Voi cei care Îmi cunoașteți Glasul, trebuie să vă încredeți total în Mine.

Eu vă voi conduce pe calea Adevărului, încât cu toții veți deveni vrednici să intrați în Noul Paradis pe Pământ.

Respingeți glasul întunericului, care cu fiecare ocazie vă orbește și vă ispitește să-Mi întoarceți spatele.

Eu sunt iubitul vostru Mântuitor, care a murit o moarte cruntă pe cruce. Și totuși suferința Mea va continua până când voi salva toate rămășițele Bisericii Mele pământești.

Vin pentru a vă salva din nou. Lăsați-Mă să fac acest lucru fără obstacole.

Dintre voi, atât de multe suflete sunt surde la rugămințile Mele adresate omenirii pentru a se pregăti pentru Era de Slavă. Nu știți că vă iubesc?

Vin datorită Iubirii Mele pline de compasiune pentru fiecare dintre voi, nu doar ca să vă avertizez, ci și pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru acest mare moment.

Sunt conștient că unii dintre voi cei care mă iubiți, și în special slujitorii Mei sfințiți, sunt circumspecți, căci pot apărea falși profeți. Aceasta este foarte important. Veniți la Mine și cereți-Mi să vă umplu cu Duhul Sfânt, pentru ca Adevărul să vi se poată revela.

Dacă nu vă întoarceți către Mine, atunci nu veți fi în stare să înțelegeți ce aștept de la voi.

Veniți la Mine. Ascultați-Mă. Veți suferi foarte tare, întrucât satana nu vă va lasă nici o clipă de liniște.

El știe foarte bine că Mă fac acum cunoscut nu doar prin Maria, profetul timpurilor din urmă, ci și prin multe alte suflete. Acele suflete alese de Mine ca mesageri ai timpurilor din urmă, vor fi cele pe care slujitorii Mei sfințiți le vor împiedica cel mai mult.

Din nefericire, veți fi conduși de înșelător către profetul fals și acoliții lui, care scuipă peste tot numai minciuni și nedreptăți.

Fiți foarte atenți, cei care vă grăbiți să îi condamnați pe mesagerii Mei. Voi, slujitorii Mei sfințiți, sunteți primele ținte ale înșelătorului.

Mintea voastră va fi prima care va fi bulversată. Iar atunci Îmi veți întoarce spatele Mie, Mântuitorul vostru Dumnezeiesc, și apoi veți conduce poporul Meu într-o direcție greșită.

Fără să vreți, îi veți împiedica să audă Adevărul venit de pe Buzele Mele Dumnezeiești.

Voi îi veți lăsa pe copiii Mei să flămânzească, deși această hrană le este indispensabilă pentru creșterea spirituală.

Trebuie să știți acum că ultimele timpuri sunt asupra voastră. Nu risipiți timpul care vă stă la dispoziție trăind într-un vid de minciuni și confuzie.

Bătălia a început, și ce a rămas din Biserica Mea va fi salvată în timp ce mărșăluiește împreună cu Mine spre Regatul Meu de Slavă.

Rugați-vă ca nici un suflet să nu rămână în urmă.

Rugați-vă și pentru ca voi, slujitorii Mei sfințiți, să nu fiți responsabili pentru îndepărtarea copiilor Mei de Adevăr, de Lumină, de Mântuirea la care au dreptul.

Urmați-Mă și ajutați-Mă să salvez suflete.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


352. Dumnezeu Tatăl: Ridicați-vă acum și primiți pecetea Mea, pecetea Dumnezeului celui Viu

Luni, 20 februarie 2012 la ora 12:20

Prea iubita Mea fiică, Inima-Mi zvâcnește cu durere, datorită păcatelor copiilor Mei.

Ca oricărui Tată iubitor, Mi se frânge inima din cauza urii unora împotriva altora.

Este ca o sabie care străpunge... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, Inima-Mi zvâcnește cu durere, datorită păcatelor copiilor Mei.

Ca oricărui Tată iubitor, Mi se frânge inima din cauza urii unora împotriva altora.

Este ca o sabie care străpunge Inima Mea și nu mai iese.

Eu sunt Dumnezeu cel Preaînalt, care datorită voinței libere dăruite copiilor Mei, trebuie să îndur o durere continuă, până când se va realiza Noul Paradis de pe Pământ.

Atunci, copiii Mei, vă veți uni potrivit Voinței Mele Sfinte.

Până când asta nu se va întâmpla, nu va fi pace pe Pământ.

Doar când cel rău și toți cei care-l urmează ca și niște sclavi vor fi distruși, lumea se va liniști.

Fiica Mea, spune-le copiilor Mei că Eu nu Mă bucur la gândul pedepsirii lor, deoarece îi iubesc.

Ei sunt ai Mei, creaturile Mele dragi. Să văd cum sufletele lor sunt corupte de satana, pentru Mine ca Tată iubitor este o suferință continuă.

Doresc să vă iau pe voi toți, iubiții Mei copii, care cunoașteți și înțelegeți Iubirea Mea pentru voi, și să vă conduc în frumusețea Noului Paradis de pe Pământ.

Vă promit că prigoana va fi de scurtă durată și că voi veți fi ocrotiți.

Pentru că Eu acum vă dăruiesc Pecetea Dragostei și a Ocrotirii Mele.

Prin asta veți scăpa neobservați de cei care vor provoca greutăți în țările voastre.

Pecetea Mea este Promisiunea Mântuirii. Cu această pecete, puterea Mea se va revărsa asupra voastră și voi nu veți avea parte de nici un rău.

Copiii Mei, asta este o minune și vor fi binecuvântați cu acest dar divin numai cei care, ca și copiii mici, se vor prosterna cu iubire înaintea Mea, Domnul lor, Creatorul Atotputernic.

Ridicați-vă acum și primiți Pecetea Mea, Pecetea Dumnezeului celui Viu.

Rugăciunea (33) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a primi Pecetea Dumnezeului Celui Viu

"O, Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției Tale. Dumnezeirea Ta cuprinde trupul și sufletul meu pentru veșnicie. Cu recunoștință smerită mă plec, și-ți ofer Ție, iubitul meu Tată, iubirea mea profundă și fidelitatea mea. Te implor ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și pe cei dragi mie, și eu Îți promit că-mi voi trăi viața în slujire pentru Tine, acum și-n vecii vecilor. Te iubesc, Tată drag. În aceste timpuri, Te consolez, Tată scump. Îți ofer Trupul și Sângele, Sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și mântuirea fiecărui copil al Tău. Amin."

Mergeți acum copii și nu vă fie frică. Încredeți-vă în Mine, Tatăl vostru iubit, care din iubire v-a creat pe fiecare dintre voi.

Eu cunosc fiecare suflet, fiecare părticică a voastră îmi este cunoscută. Nici unul nu este mai puțin iubit decât celălalt.

Tocmai de aceea nu vreau să pierd nici un suflet. Nici unul.

Vă rog să continuați să vă rugați în fiecare zi Rozariul Milostivirii Divine.

Într-o bună zi veți înțelege de ce este necesară această purificare.

Iubitul vostru Tată Ceresc, Dumnezeu cel Preaînalt am citit


359. În noul paradis, nu va fi moarte, nici boli, nici păcate

Vineri, 24 februarie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M-aș întoarce în acest moment, el n-ar fi pregătit să pășesc pe el.

Când omenirea se va curăța, vor rămâne doar aceia care Mă iubesc pe Mine și pe Tatăl Veșnic.

Generația Mea aleasă va fi cu Mine până în vecii vecilor. Acest Paradis va oferi 1000 de ani de Pace, Iubire și Armonie.

După această perioadă va avea loc a doua înviere din morți.

Numai atunci va putea fi oferită viața veșnică tuturor sufletelor cu Lumina Lui Dumnezeu strălucind în ele.

De ce șovăi, fiica Mea? Nu știi că aceste profeții au fost deja prezise? Să nu înțeleagă nimeni greșit. Voi, copiii acestei generații, veți primi darul vieții în Paradisul Nou, care este mai frumos decât acela pe care L-am creat pentru Adam și Eva.

Nu va mai exista vârstă, omul va trăi în pace cu familia sa, generații la rând.

Multă iubire și multă bucurie vor fi evenimente zilnice. In sfârșit, veți trăi pacea adevărată și veșnică în sufletul vostru.

De ce n-ar fi posibil? Acesta este Pământul pe care l-a preconizat Tatăl, a cărui Voință Dumnezeiască se va împlini pe Pământ, precum în Cer.

Bucurați-vă cu toții. Noul Paradis este de salutat cu emoție și anticipare.

Acolo nu va mai fi moarte. Nu vor fi boli. Nu va fi păcat. Veți primi darul bucuriei veșnice.

Rugați-vă pentru aceia care din cauza neascultării vor pierde orice drept la moștenirea cuvenită, pe care Tatăl Meu Veșnic a plănuit-o de la începutul timpurilor.

Iubitul vostru Isus am citit


367. Cartea Adevărului îți este revelată ție, cel de-al șaptelea profet al timpurilor din urmă

Luni, 05 martie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, astăzi vin la tine pentru a te consola în această perioadă în care ești chinuită din toate părțile.

Trebuie să știi că Ioan a primit cartea nepecetluită – Cartea Adevărului – pentru... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, astăzi vin la tine pentru a te consola în această perioadă în care ești chinuită din toate părțile.

Trebuie să știi că Ioan a primit cartea nepecetluită – Cartea Adevărului – pentru ca lumea să-i audă conținutul acum în aceste timpuri.

Această carte a fost dată lui nepecetluită pentru că Pecețile fuseseră deja deschise. Apoi ele au fost închise pentru a nu fi revelate decât la sfârșit.

A sosit timpul ca tu să deschizi Cartea Adevărului, și să revelezi tuturor copiilor lui Dumnezeu cele cuprinse în ea, pentru a-și pregăti sufletele pentru viața cea veșnică.

Cartea Adevărului îți este revelată ție, cel de-al șaptelea profet al timpurilor din urmă.

Prin intermediul vocii tale, Adevărul va fi în sfârșit revelat iar misterele cuprinse în Cartea Apocalipsei vor fi prezentate unei lumi necredincioase.

Dar lumea nu va mai fi necredincioasă pentru mult timp. În ciuda apostaziei care îi va afecta nu numai pe credincioși ci și pe slujitorii Mei Sfințiți din cadrul bisericii, timpul Marii Confesiuni este aproape.

Imediat ce se va întâmpla aceasta, o mare convertire va avea loc în lume.

Apoi, cei convertiți vor fi flămânzi după Adevărul cuprins în cartea nepecetluită, care a fost promis lumii pentru aceste timpuri din urmă.

Tu ești mesagerul căruia i s-a încredințat sarcina nu doar de a pregăti lumea pentru ca oamenii să-și salveze sufletele, ci și de a anunța Domnia Mea.

Iubitul vostru Isus am citit


447. Rugăciunile pot preveni atrocitățile plănuite pentru a determina folosirea bombelor nucleare

Marți, 29 mai 2012 la ora 17:42

Scumpa Mea fiică, Profeții, mesagerii și toți vizionarii din lume se unesc în spirit pentru a vesti în acest timp Sfântul Meu Cuvânt.

Aceia care au fost aleși pentru aceste misiuni dificile prin care... citește tot aici

Scumpa Mea fiică, Profeții, mesagerii și toți vizionarii din lume se unesc în spirit pentru a vesti în acest timp Sfântul Meu Cuvânt.

Aceia care au fost aleși pentru aceste misiuni dificile prin care trebuie să se asigure că sufletele întregii omeniri sunt pregătite pentru a Doua Mea Venire, sunt îndrumați să facă un apel către lume.

În curând ei vor îndemna la rugăciune pentru a-i ajuta pe cei care vor suferi în războaiele viitoare.

Timpul izbucnirii războaielor este aproape și multe suflete inocente vor fi victime ale terorii pline de ură îndreptate împotriva copiilor lui Dumnezeu.

În aceste războaie mulți vor fi atrași în diferite direcții și va fi multă confuzie în Orientul Mijlociu.

Multe războaie mici vor izbucni.

Întâi se vor scinda în mai multe părți, apoi se vor contopi în câteva diviziuni.

Apoi armate mai mari vor fi implicate, și multe națiuni se vor alătura.

O, cum cad lacrimile Mele pentru acest rău teribil indus de influența lui satana care vrea să omoare cât mai mulți oameni posibil și în cât mai scurt timp.

Rugați-vă pentru diminuarea acestor războaie.

Rugați-vă ca prin rugăciunile copiilor lui Dumnezeu să poată fi prevenite atrocitățile plănuite pentru a determina folosirea bombelor nucleare.

Fiica Mea preaiubită, Satana va face tot ce-i stă în putere în aceste timpuri pentru a încuraja Biserica Catolică să te respingă și să declare aceste mesaje ca fiind erezii.

Tu trebuie să ignori aceste atacuri. Toți cei care urmează învățăturile Mele trebuie doar să-și urmeze inima și le va fi ușor să discearnă Adevărul.

Dacă profeților Mei nu li s-ar fi dat haruri din Cer să reziste unor asemenea persecuții, atunci nu ar fi fost auzite Sfintele Mele Cuvinte, îndrumările Mele, care vin să îi pregătească pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a Doua Mea Venire.

Dacă nu ar fi fost încăpățânarea insistentă a profeților și mesagerilor lui Dumnezeu încă de la începutul timpurilor, atunci copiii lui Dumnezeu ar rămâne ignoranți.

Odată ce vă este dată cunoașterea, discipolii Mei iubiți, nu trebuie să vă mai fie teamă, căci urmați calea Vieții Veșnice. Orice altă cale, chiar dacă este plină de ispite mărețe, dar fără valoare, care vă atrag spre capcanele lumești, nu duce la Mine.

Pentru că atunci când vor începe să apară minciuni despre Sfânta Mea Euharistie, trebuie să fiți curajoși și să vă îndepărtați de acolo.

Rugați-vă pentru putere, determinare și curaj pentru a Mă urma pe Calea finală a Mântuirii.

Iubitul vostru Isus am citit


492. Nu este destul să crezi în Tatăl, pentru că aceia care-L resping pe Fiul Său, refuză și mântuirea

Sâmbătă, 14 iulie 2012 la ora 15:15

Scumpa Mea fiică, în lume sunt atâtea religii care urmează un drum greșit, îngreunând astfel drumul copiilor Lui Dumnezeu spre câștigarea Vieții Veșnice.

Viața Veșnică a devenit realizabilă doar prin... citește tot aici

Scumpa Mea fiică, în lume sunt atâtea religii care urmează un drum greșit, îngreunând astfel drumul copiilor Lui Dumnezeu spre câștigarea Vieții Veșnice.

Viața Veșnică a devenit realizabilă doar prin Moartea Mea pe Cruce.

Tatăl, Cel care M-a trimis pe Mine, Unicul său Fiu, ca Miel de sacrificiu, a făcut posibil ca întreaga omenire să-și câștige mântuirea și Viața Veșnică.

Adam și Eva au primit Viața Veșnică în dar. Apoi prin mânjirea cu păcat și prin neascultare li s-a luat Viața Veșnică.

Prin aceasta omul a devenit muritor, trupul său a devenit necurat, iar în timp ce viața lui în forma fizică s-a făcut imperfectă, Pământul a devenit o copie sărăcită și chinuită a acelui Pământ bogat cu minunățiile sale, care a fost creat pentru Adam și Eva, în Grădina Edenului.

Dumnezeu, Tatăl Veșnic, a încredințat apoi mântuirea acelora care M-au acceptat pe Mine, Unicul Său Fiu, ca și drum spre Noul Său Paradis.

Numai prin Mine sunteți primiți de Tatăl.

Nu este destul să credeți în Tatăl, pentru că cei care-L refuză pe Fiul, refuză și mântuirea.

Nu uitați că mulți dintre copiii Lui Dumnezeu, din necunoștință, nu Mă acceptă pe Mine, Mântuitorul Omenirii. Datorită Marii Mele Milostiviri, Adevărul li se va descoperi, prin intervenția dumnezeiască.

Ei, toți, sunt egali în ochii Tatălui Meu, și Tatăl dorește să unească toate aceste suflete la pieptul Său. Tatăl îi iubește pe fiecare.

Când vor vedea dovada, atunci vor accepta că Dumnezeu Cel Prea Înalt, prin Sacrificiul Meu de pe Cruce, le-a dat darul vieții veșnice. În acest mod, ei toți vor adora Un singur Dumnezeu.

Pentru că există Un Singur Dumnezeu, care v-a creat pe voi toți.

Acum du-te, fiica Mea, și ajută asigurând că Mesajele Mele ajung la toate credințele, în toate națiile și la toți copiii Lui Dumnezeu.

Aici îi includ și pe păgâni, și pe cei cu inima împietrită.

Nu contează dacă ei te scuipă, sau nu vor să te asculte, dar trebuie să le faci cunoscute Mesajele.

Oricine ar fi acela, chiar discipol al Meu, dacă nu poate să accepte că Eu doresc să spun Cuvântul lui Dumnezeu pentru orice religie, acela nu este un Creștin adevărat.

Atât de mulți au refuzat Mesajele Mele pe care le-am dat acestei lumi, numai pentru că Eu cuprind în Mine toată Omenirea și toate religiile, gândindu-Mă și la atei.

Voi nu aveți dreptul să presupuneți că numai pe voi, Creștinii, vă iubește Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic.

Voi sunteți binecuvântați, și vă iubește pe voi, dar fără întoarcerea întregii Omeniri, Tatăl Meu nu va ajunge la victoria dorită de El, unirea tuturor copiilor Lui.

Discipoli ai Mei, voi aveți o mare răspundere, pentru că voi ați primit darul Adevărului.

Datoria voastră este să răspândiți Cuvântul Meu Sfânt (Mesajele), să ajutați acele suflete sărmane care nu știu nimic despre Existența Mea, să le conduceți în Împărăția Lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


505. Dragostea este un semn de la Dumnezeu. Nu contează ce religie sau crez urmați, iubirea poate veni numai de la Dumnezeu

Miercuri, 25 iulie 2012 la ora 23:30

Fiica Mea prea iubită, Eu vreau să discut acum despre importanța iubirii, pentru că fără iubire, lumea nu ar putea supraviețui.

Dumnezeu este dragoste. Dragostea vine de la Dumnezeu.

Unde veți găsi iubire... citește tot aici

Fiica Mea prea iubită, Eu vreau să discut acum despre importanța iubirii, pentru că fără iubire, lumea nu ar putea supraviețui.

Dumnezeu este dragoste. Dragostea vine de la Dumnezeu.

Unde veți găsi iubire acolo simțiți instantaneu prezența lui Dumnezeu.

Aproape toată lumea din lume simte dragoste la un moment dat. Dragostea eliberează sufletul și puritatea ei vă oferă o privire în adâncimea dragostei pe care Dumnezeu o are pentru fiecare dintre copiii Săi.

Iubirea învinge moartea.

Iubirea învinge răul.

Iubirea este mai durabilă. Ea nu poate muri pentru că vine de la Dumnezeu, și va dura pentru eternitate.

Atunci când iubirea este atacată în această viață de către cel rău, care acționează prin suflete, ea suferă, se usucă și este posibil să îi ia locul indiferența sau, uneori, ura.

Numai prin iubire, în special iubire a cuiva pentru altul, pacea în lume poate evolua.

Fără iubire oamenii s-ar usca sufletește și ar muri.

Atunci când iubești un copil simți aceeași iubire pe care Tatăl Meu o are în inima Lui pentru fiecare copil născut în lume, prin creația Sa.

Imaginați-vă groaza pe care trebuie s-o îndure un părinte atunci când copilul lui a dispărut.

Durerea, grija și neliniștea sunt simțite în același fel de către Tatăl Meu când copiii Lui se rătăcesc de la Adevărul existenței Sale.

Apoi, imaginați-vă oroarea pe care un părinte trebuie s-o îndure dacă copilul lui nu poate fi găsit.

Dacă va fi pierdut pentru totdeauna? Aceasta este suferința îndurată de Tatăl Meu atunci când îi pierde pe copiii Săi.

Nimic nu-L consolează până când El nu-i găsește din nou, sau până când ei nu se întorc alergând acasă la El.

Întreaga creație a fost înființată prin iubirea Tatălui Meu.

Dragostea Lui inundă Cerul și pământul și este intensă și puternică.

Totul a fost creat de către iubirea Sa divină și generozitatea Inimii Sale, ca El să poată împărți toate minunile creației cu copiii Săi.

Dragostea Lui pentru copiii Săi nu va muri niciodată.

Trădarea Sa de către Lucifer, căruia El i-a dat totul, a însemnat că dragostea Lui pentru omenire nu a fost reciprocă din partea multora dintre oameni.

Dar, ca un Tată veșnic iubitor, iubirea Lui este atât de puternică încât nimic nu poate ucide vreodată dragostea Lui pentru copiii Săi.

Dragostea Lui înseamnă că fiecărei persoane i-a fost dată a doua șansă.

Avertismentul este un mare Dar oferit de Tatăl Meu, este o chemare specială din Cer.

Acest apel este o mare minune supranaturală, ce va da fiecăruia dintre voi șansa de a fi salvat, de a fi chemat și de a-i fi dată cheia pentru a deschide ușa Noului Paradis pe pământ.

Pentru că aceia dintre voi care acceptă cheile Paradisului vor putea învinge fiara.

Lumea va scăpa în sfârșit de rău, păcat, suferință și orice durere.

Va domni pacea.

Dragostea pentru Tatăl Meu va înflori în sfârșit și toți veți trăi după voia Lui Divină.

Iubirea este un semn de la Dumnezeu. Indiferent ce religie sau crez urmați, Iubirea nu poate veni decât de la Dumnezeu.

Această lumină este prezentă în fiecare suflet, chiar și în păcătoșii îndârjiți, pentru că Dumnezeu nu va stinge niciodată Lumina Sa.

Prindeți-o. Îmbrățișați-o. Agățați-vă de Iubire, pentru că ea vă va duce la El.

Iubirea vă va salva de întuneric.

Al vostru Isus am citit


524. Aceasta este Cartea Mea. Cuvântul Meu. Promisiunea Mea

Miercuri, 15 august 2012 la ora 01:00

Prea iubita Mea fiică, îți vorbesc despre această zi, o zi cât se poate de importantă, ziua în care am ales să arăt lumii Cartea Mea.

Aceasta este ziua Înălțării cu trupul la cer a iubitei Mele Mame,... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, îți vorbesc despre această zi, o zi cât se poate de importantă, ziua în care am ales să arăt lumii Cartea Mea.

Aceasta este ziua Înălțării cu trupul la cer a iubitei Mele Mame, Regina Cerurilor, Regina Pământului, Mama Mântuirii.

Nu este o coincidență faptul că această Carte a Adevărului este arătată în această zi, deoarece Mama Mea este Mama Mântuirii. Cartea este menită să ajute la mântuirea sufletelor întregii omeniri.

Mama Mea joacă un rol important în mântuirea sufletelor.

Ea este co-mântuitoare și Mijlocitoare a Harurilor, și Avocat. Acest lucru înseamnă că Binecuvântata Mea Mamă a fost aleasă de Dumnezeu să Mă ajute pe Mine, Fiul ei, în planul final al mântuirii.

Rolul Ei în această însemnată perioadă de timp nu este înțeles.

Ea a dat naștere Mântuitorului omenirii și a adus pe lume Darul mântuirii, prin faptul că a acceptat să devină Mama Mea.

Ea este mama tuturor copiilor lui Dumnezeu acum, și i-a fost dată puterea de a-l zdrobi pe satana, pe măsură ce Eu mă pregătesc să salvez omenirea de planul său viclean care amăgește pe copiii lui Dumnezeu.

Cartea Adevărului nu este o carte oarecare. Ea este Cuvântul Meu Sfânt, prima parte din multe alte revelații, pentru a converti lumea.

Chiar dacă pare foarte greu de realizat, cu atâtea obstacole puse înaintea ta, fiica Mea, această lucrare este ocrotită de Cer, te asigur.

Aceasta este Cartea Mea. Cuvântul Meu. Promisiunea Mea.

Când am spus că voi veni din nou, exact asta am vrut să spun: că, într-adevăr, voi veni iarăși.

Întocmai cum s-a întâmplat când am venit în această lume pentru întâia oară, Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, și-a pregătit copiii dinainte, prin profeți.

Mulți au ascultat. Mulți nu au făcut-o.

Oricum după toate acestea, lumea nu a dat greș în a înțelege Adevărul. Oamenii au cunoscut și au înțeles sensul Pătimirii Mele pe Cruce, și libertatea pe care ea a dat-o lumii, ca Dar al mântuirii veșnice.

Același lucru se petrece acum. Lumea este pregătită pentru A Doua Mea Venire. Acum.

Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu este dat omenirii, prin aceste mesaje, ca un Dar de mare preț.

Mulți vor asculta. Mulți nu o vor face.

Un lucru e limpede. Foarte puțini vor fi cei ce nu vor fi aflat despre acest eveniment.

Oamenii, fie vor primi Cuvântul Meu, așa cum îl dau acum lor, fie nu îl vor primi.

Eu am împlinit promisiunea Tatălui Meu.

Tatăl Meu a promis lumii că îi va da Cartea Adevărului în aceste vremuri.

Mulți vor îmbrățișa Adevărul și îl vor accepta. Alții vor găsi acest Adevăr prea amar pentru gustul lor și vor spune că este o minciună.

Ei să știe însă că Legământul va fi îndeplinit, la fel ca și profețiile.

Niciun om, indiferent de felul în care argumentează împotriva Cuvântului Meu Sfânt, nu va împiedica Adevărul să fie dezvăluit lumii.

Profețiile din Cartea Apocalipsei se desfășoară sub ochii voștri.

Niciun om nu pricepe întregul înțeles al Cărții Apocalipsei, deoarece înțelesurile ei nu au fost arătate lumii în mod limpede, ci doar ca linii directoare.

Acum că Eu, Mielul lui Dumnezeu, am venit așa cum am făgăduit, ca să deschid pecețile, puțini vor accepta acest lucru.

De ce? Dacă credeți în Mine, în aceste mesaje, de ce respingeți Adevărul atunci când vă este dat?

Dacă nu acceptați Adevărul dat vouă despre falsul profet, anticristul și alte profeții înseamnă că nu Îmi veți îngădui să vă îndrum spre mântuirea sufletelor.

Doar urmând Adevărul puteți fi salvați.

Luați aminte că doar Adevărul vă va elibera de minciunile care infestează omenirea, prin satana.

Trebui să o chemați neîncetat pe Mama Mea, să vă ajute să veniți la Mine, pentru a fi ocrotiți de minciunile pe care satana le întrebuințează pentru a vă împiedica să ascultați Adevărul Cuvântului Meu Sfânt de pe urmă, dat lumii înainte de A Doua Mea Venire.

Mergeți în pace și iubire. Vă adun pe toți sub ocrotirea Sângelui Meu prețios în aceste vremuri.

Mă bucur pentru răspunsul vostru, iubiți discipoli și mă bizui pe credința voastră ca să Mă ajute în această misiune aparte.

Al vostru, Isus am citit


547. Această misiune poate fi asemănată cu cea de salvare a unui imens transoceanic

Vineri, 07 septembrie 2012 la ora 20:35

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu trebuie să simți că ești singură în această Misiune, chiar dacă uneori așa ți se pare.

Trebuie să știi că mulți oameni din lumea întreagă ascultă Cuvântul Meu Sfânt și... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu trebuie să simți că ești singură în această Misiune, chiar dacă uneori așa ți se pare.

Trebuie să știi că mulți oameni din lumea întreagă ascultă Cuvântul Meu Sfânt și că mesajele Mele salvează suflete.

Această misiune poate fi asemănată cu cea de salvare a unui imens transoceanic.

Multe suflete sunt avertizate de pericol și li se spune în avans despre planul de salvare.

Dacă vor asculta, se vor salva nu numai pe ei înșiși, ci și viețile familiilor și prietenilor lor.

Mulți însă nu vor asculta spunând: “Care pericol?”. Ei nu vor accepta barca de salvare, pentru că ei nu cred că vaporul se va scufunda.

Nu, spun ei, acesta este un avertisment fals, o alarmă falsă. Însă, când timpul zilelor din urmă se va apropia și evenimentele vor deveni evidente, ei se vor grăbi să caute pretutindeni un loc de salvare.

Vor fugi și se vor ascunde de explozie, când munții se vor scufunda în mare, iar cerul va deveni roșu ca sângele, însă nu vor avea scăpare.

Acei păcătoși care comit ofense teribile împotriva Tatălui Meu, și care știu cât de negru este sufletul lor, vor fi pierduți.

Cei care sunt de partea Fiarei, vor încerca atunci să scape din încleștarea ei. Pentru că doar atunci își vor da seama de Adevăr, însă nu vor avea dreptul la Lumina Sa.

Doar întunericul le va ușura durerea, însă le va aduce totodată teroare neîncetată și suferință.

Niciodată să nu respingeți ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă pregăti sufletele. Trebuie să înțelegeți că răul din lume trebuie eradicat.

Acei păcătoși care refuză să se schimbe chiar și după ce li s-a dăruit Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu, nu vor supraviețui bătăliei finale.

Ei vor fi aruncați în lacul de pucioasă împreună cu fiara, și asta nu va fi sfârșitul suferințelor lor. Dimpotrivă, acesta va fi doar începutul.

Vouă, celor care batjocoriți încercările Mele de a vă pregăti sufletele, vi se vor da totuși toate șansele de a vă întoarce la Mine.

Se va face totul pentru a vă salva. Însă, dacă nu acceptați Mâna Mea, barca de salvare de care aveți nevoie ca să vă mențină la suprafață, vă veți îneca în părerea de rău.

Numai rugăciunile celorlalți vă vor putea salva.

Acum pământul arată la fel ca și cu secole în urmă.

Cerul pare la fel.

Soarele strălucește, așa cum a făcut-o dintotdeauna.

Luna se arată în nopțile senine și oamenii încă se minunează de Creația lui Dumnezeu.

Însă schimbările deja au început, iar celor care veghează le spun acestea: Voi știți și simțiți schimbarea. Faceți-vă datoria și folosiți rugăciunea, astfel încât ochii umanității să se deschidă în fața Adevărului și inimile tuturor să se deschidă pentru iubirea lui Dumnezeu.

Numai prin iubirea lui Dumnezeu pentru toți copiii Săi și prin răspunsul lor la Chemarea Sa, poate fi salvată omenirea.

Al vostru Isus am citit