Au fost găsite 47 mesaje conform filtrelor de căutare.

29. Al treilea mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 20 decembrie 2010 la ora 10:00

Ascultă-mă, copila Mea. Tu trebuie să rămâi puternică, pentru iubitul Meu Fiu Isus, Cristosul. El este prea important și special pentru tine încât nu Îi poți întoarce spatele având îndoieli în mintea ta... citește tot aici

Ascultă-mă, copila Mea. Tu trebuie să rămâi puternică, pentru iubitul Meu Fiu Isus, Cristosul. El este prea important și special pentru tine încât nu Îi poți întoarce spatele având îndoieli în mintea ta. Da, este ușor să devii confuz în această Lucrare, dar trebuie să ai încredere totală în El. El are nevoie ca tu să te abandonezi și să îi dai Lui încrederea ta absolută.

Fiica Mea, nu a fost ușor pentru tine, cu această Lucrare. Dar precum am mai spus, ție îți place să perseverezi. Vei reuși să termini Lucrarea ta. Insist să te întorci la rutina de a te ruga zilnic. Căci prin Preasfântul Meu Rozariu, tu vei fi protejată.

Această Lucrare este sfântă, copila mea, așa că din respect te rog să fi ascultătoare față de Fiul Meu, dându-i încredere totală. Dă la o parte îndoielile, copila mea, deoarece ți s-au dat haruri speciale prin Duhul Sfânt. Adevărul este acum în inima, sufletul și mintea ta. De aceea ți s-a părut mai ușor să scrii Mesajele pe care ți le dă Fiul Meu iubit.

El te iubește, copila Mea, și te-a ales pe tine pentru una din cele mai importante sarcini ale acestui secol. Lucrarea ta e comparabilă cu cea cerută sorei Faustina. Tu treci prin suferințe asemănătoare cu suferințele pe care le-a îndurat ea. Să nu-ți fie teamă de aceste suferințe, care includ lipsa capacității de a te ruga și îndoielile zilnice, care sunt normale. O să treacă. Toți sfinții, inclusiv sora Faustina, te însoțesc pe tine, copila Mea, și te conduc în fiecare zi.

Lucrarea pe care tu o faci pentru mine și pentru Fiul Meu iubit, a fost profețită dinainte. Aceasta este unul din modurile cele mai importante prin care poți salva suflete. Nu fii nesigură și nu șovăi. Întotdeauna, întotdeauna s-o chemi pe mama ta iubită să te ajute. Eu sunt aici pentru tine. Te rog, roagă-te zilnic Fiului Meu Sfânt prin Coronița Divinei Milostiviri. Astfel vei fi mai aproape de El și vei simți cum El se mișcă în inima ta.

Fă-ți curaj și mergi înainte, acum. Uită-te cu iubire în direcția cărării prețioase care te conduce la Sfânta Treime. Cu toții sunt cu tine. Tu vei suferi, dar consideră aceasta un har, pentru că fără suferință nu poți rămâne aproape de Inima Fiului Meu.

Atât pentru acum. Întoarce-te și deschide-ți inima către Fiul Meu iubit, Isus cel Preaînalt.

Iubire și pace

Doamna noastră, Regina Trandafirilor am citit


34. Învățători și profeți falși

Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 10:30

Eu sunt Începutul și Sfârșitul. Prin Mine, Tatăl Veșnic a creat lumea și tot prin Mine ea se va sfârși. Eu sunt Lumina și Mântuitorul care îi aduce pe toți cei care cred în Mine în Paradisul promis. Toți... citește tot aici

Eu sunt Începutul și Sfârșitul. Prin Mine, Tatăl Veșnic a creat lumea și tot prin Mine ea se va sfârși. Eu sunt Lumina și Mântuitorul care îi aduce pe toți cei care cred în Mine în Paradisul promis. Toți cei care, în ciuda tuturor Învățăturilor Mele și a eforturilor profeților Mei, tot refuză să Mă accepte, nu vor intra în Împărăția Tatălui Meu.

Aceia dintre voi care ați primit Darul Adevărului, prin Scriptură, trebuie să vă deschideți ochii, acum, și să acceptați Învățăturile Mele și profețiile date profeților Mei. În sfârșit se apropie timpul când Eu Mă voi reîntoarce pe pământ să îi revendic pe credincioșii Mei iubiți. Prin profeții moderni, Eu, din păcate, voi fi respins și acum. Voi toți trebuie să ascultați și să citiți Mesajele de la Mine, care vă sunt date din Milostivirea Mea, și să înțelegeți semnificația lor.

Învățăturile Mele nu s-au schimbat niciodată

Trebuie să vă reamintiți că învățăturile Mele sunt aceleași dintotdeauna. Cei care vin în numele Meu trebuie studiați cu atenție deosebită. Dacă proclamă Cuvântul Meu, atunci ei sunt din Lumină. Când vedeți că Învățăturile Mele sunt schimbate, în orice mod care pare ciudat, atunci îndepărtați-vă. Nu ascultați. Acești oameni nefericiți au fost ispitiți de cel rău să falsifice voit Învățăturile Mele, ca să vă îndepărteze și să vă deruteze.

Orice doctrină care nu are originea în Sfânta Scriptură și care susține că proclamă Adevărul, este o minciună. Acesta este un păcat împotriva Mea și este un atac grav asupra Mea și a Tatălui Meu Veșnic.

Falși mesia

Acești falși învățători vor începe să se facă cunoscuți în lumea întreagă, curând. Îi veți găsi peste tot, strigând din toate puterile. Căutând atenție. Unii îi vor impresiona în așa măsură pe copiii Mei, încât până și discipolii Mei adevărați vor crede că ei au puteri divine speciale. Unul, în special, se va exalta pe sine în așa înălțimi încât oamenii vor crede greșit că el este Mesia.

Va fi nevoie de mare curaj, gândire proprie și putere pentru copiii Mei, ca să rămână cu Mine și să-Mi permită să-i conduc prin această junglă periculoasă plină de demoni. Demonii, eliberați acum de satana pe măsură ce timpurile de pe urmă încep să se desfășoare, vor veni deghizați ca profeți și credincioși ai Mei. Ei acum complotează să-i ia la țintă pe adevărații Mei vizionari, văzători și profeți. Vor încerca să-i seducă cu false doctrine. Ei vor denatura Adevărul pentru a se potrivi căilor lor imorale, ceea ce din afară va fi greu de observat. Credincioșii Mei fideli, slujitori sfințiți și profeți vor ști imediat cine sunt acești oameni răi. Pentru ei, declarațiile lor vor fi dureroase și neliniștitoare, dar ceea ce va provoca teroare în inimile lor va fi faptul că foarte mulți creștini vor cădea victimă personalității lor fermecătoare. Vor fi atât de convingători, încât îi vor atrage în înșelătoria lor malefică chiar pe slujitorii sfințiți, care și-au dedicat viața Mie și Tatălui Meu Veșnic.

Chem pe creștini să reziste

Discipoli devotați ai Mei, binecuvântați cu harurile Duhului Sfânt, Eu va chem, acum. Luați arma credinței și fiți tari. Provocați-i. Învățați-i pe oameni Adevărul, reamintindu-le mereu Adevărul conținut în cartea Tatălui Meu – Cartea Adevărului. Aceste Învățături vor rămâne pentru totdeauna.

Poate că vă va fi greu, copiii Mei, să vă împotriviți lor și să fiți luați în seamă, însă acum ascultați-Mă pe Mine. Dacă faceți asta, veți ajuta sufletele. Frații și surorile voastre din lume sunt familia voastră. Eu vă voi aduce pe toți cu Mine în Paradisul pe care l-am promis tuturor copiilor Mei. Vă rog, vă rog, ajutați-Mă ca nici unul dintre voi să nu rămână pe dinafară. Inima Mea se va frânge dacă nu voi putea să-i salvez pe toți copiii Mei dragi. Prin rugăciunile, sacrificiile și perseverența din partea discipolilor Mei de pretutindeni, Voia Mea se va împlini.

Luați Potirul Mântuirii, acum, în Numele Meu. Urmați-Mă. Lăsați-Mă să vă îndrum pe toți. Lăsați-Mă să vă îmbrățișez în Inima Mea ca uniți să putem salva omenirea de înșelător.

Amintiți-vă. Eu iubesc atât de mult pe fiecare dintre copiii Mei, încât victoria, fără să-i aduc pe toți la Viața Veșnică, ar fi dulce-amară și Mi-ar rupe Inima.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă acum toți, și amintiți-vă cuvintele: Eu sunt Alfa și Omega.

Al vostru iubit Mântuitor Isus Cristos, Regele Pământului și Judecătorul Drept al omenirii am citit


36. Cenzura mass-mediei, alte cenzuri în pregătire

Sâmbătă, 01 ianuarie 2011 la ora 02:00

Iubita Mea fiică, a venit timpul pentru un nou an în care iubiții Mei copii vor învăța mai multe de la Mine despre cum să-și adapteze viața astfel ca atunci când Eu voi veni ca Judecător, omenirea să fie... citește tot aici

Iubita Mea fiică, a venit timpul pentru un nou an în care iubiții Mei copii vor învăța mai multe de la Mine despre cum să-și adapteze viața astfel ca atunci când Eu voi veni ca Judecător, omenirea să fie pregătită.

Copiii Mei minunați, toți cei pe care Eu vă țin aproape de Preasfânta Mea Inimă, trebuie să Mă ascultați acum. Eu nu vă voi părăsi niciodată, dacă Mă recunoașteți pe Mine și Adevărul Noului Paradis – promisiunea pe care Eu v-am dat-o tuturor când Am murit pe Cruce pentru păcatele voastre. Timpul se apropie, iubiții Mei copii. Nu vă temeți. Dacă Mă iubiți și credeți în Mine, de ce să vă temeți? În iubire nu există teamă. Iubirea este bucurie și fericire, și pentru voi toți cei care credeți în viața veșnică în Rai, nu este nimic de temut. Eu vă iubesc pe toți.

Rolul Maicii Domnului în a Doua Venire al lui Cristos

Mama Mea iubită, care a avut responsabilitatea de a lua Potirul de a accepta Existenta Mea, în momentul Concepției, pentru a vesti un nou început pentru omenire, va vesti și a Doua Mea Venire.

Îi voi salva pe toți cei care se vor întoarce la Mine pentru Milostivire. Mama Mea, trimisă de Tatăl Veșnic să aducă mântuire și salvare lumii, va sta lângă Mine această a doua dată.

Mama Mea iubită, Îngerul luminii, va triumfa acum dând Milostivirea Mea și vestind a Doua Mea Venire. Mama Mea devotată, Neprihănita Zămislire, ca Mijlocitoare, va ajuta la pregătirea lumii pentru a Doua Mea venire. Ea a pregătit omenirea timp de multe secole, dar acum, în ultimii 100 de ani, s-a străduit să aducă iubire în inimile voastre, să reaprindă iubirea, câteodată stagnantă, pentru Mine și Tatăl Meu Veșnic.

A fost o vreme când Mama Mea, prin Manifestări Divine, a vrut să atragă atenția pe pământ. Din păcate, de la aparițiile din Fatima și Garabandal, puțini slujitori ai Mei sfințiți [preoți], iau în serios aparițiile ei Divine. Nici vizionarii, cei puțini aleși, nu sunt luați în serios. De data aceasta, când începe anul 2011, foarte, foarte multe schimbări sunt gata să aibă loc în lume. Aceasta deoarece lumea așa cum o cunoașteți, copiii Mei, este pe cale să se schimbe.

Secretul de la Fatima – legătura cu viitorul

Atât de mult dintre voi, suflete nevinovate și încrezătoare, nu puteți recunoaște răul care este pe cale să se desfășoare. Copiii Mei – și îi includ aici și pe cei care citesc aceste Mesaje pentru prima oară, din curiozitate, și care poate simțiți un gol în bunăstarea voastră spirituală – ascultați acum:

Voi și frații și surorile voastre sunteți conduși într-o lume în care dictează grupul, prezis în ultimul secret de la Fatima, la care nu aveți acces, și în curând veți vedea următoarele:

Banii voștri vor fi fără valoare și singurul mijloc de schimb va fi aurul sau argintul.

Va fi nevoie să vă rugați în grupuri și să căutați un preot sfânt, destul de curajos ca să țină piept prigoanei.

Trebuie să găsiți refugii pentru rugăciune, pentru că bisericile voastre vor fi vândute pentru profit material.

Să vă țineți de Scriptură, poate că nu ați citit-o dar să fi siguri că în viitor copiile vor fi imposibil de cumpărat.

Organizați Grupuri de Rugăciune ca să vă rugați pentru salvarea omenirii. În 3 ani veți înțelege de ce este important acest lucru.

Cenzura mass-mediei

Pentru Mass-media (T V., Radio, Ziare etc.) Eu am să vă spun următoarele: Ca și comunicatori către lume, aroganța pe care o arătați azi se va transforma in disperare, când cuvântul vostru nu va mai fi auzit. Și voi veți realiza importanța rugăciunii când omenirea va întoarce spatele Adevărului. Cuvântul vostru de azi poate încă reprezintă un adevăr independent important. Dar acest dar vă va fi luat. În schimb, Adevărul va fi acum ascuns de omenire prin dictatura pe care sunteți pe cale să o trăiți în timpul Marii Strâmtorări. Atunci, cuvântul vostru va fi refuzat tot așa cum este și Cuvântul Meu.

“Canalul secret” de comunicare

Nimeni nu vă va asculta deoarece singurul cuvânt dat omenirii, care va avea impact, va fi prin „ Canalul Secret” dat lumii prin tehnologie. Voi veți găsi în sălbăticie și veți sfârși încercând să comunicați unei lumi neîncrezătoare, în care cuvântul vostru nu este auzit – exact așa cum fac și Eu în aceste timpuri.

Atenție la dictatori

Nu vă temeți, indiferent de calea pe care Îl urmați pe Dumnezeu, ascultați-Mă. Luptați împotriva acelora care impun dictatura în lumea voastră, pentru că ei sunt de la satana. Nu vă lăsați prostiți de ei, indiferent cu cât vor să vă plătească pentru a comunica minciuni. Ei vor suferi osânda veșnică dacă nu se căiesc, timpul nu este de partea lor. Luptați pentru libertatea de a dezvălui nedreptățile la care sunteți martori. Nu este relevant dacă voi credeți în Mine, căci atunci când veți vedea că se împlinește aceasta profeție veți realiza Adevărul Învățăturilor Mele.

Cartea Apocalipsei

Acum, în lumea pare abătută și rănită datorită crizei financiare, s-ar putea crede ușor că totul va reveni la normal. Da, copiii Mei, în trecut acest lucru ar fi părut o presupunere normală, dar acum nu mai este așa. Comploturile puse la cale de către grupul de bază al organizațiilor mondiale în fiecare țară, unite de originea lor satanică, sunt acum gata să erupă. Toți aceia dintre voi care nu cred în Mine vor înțelege în sfârșit profețiile din Cartea Tatălui Meu și din cartea Apocalipsei.

Nu vă temeți, copiii Mei. Întoarceți-vă la Mine și vorbiți-Mi în intimitate, cu cuvintele voastre și Eu vă dau putere, energie și speranță ca să puteți trece peste această perioadă întunecată a istoriei omenirii.

Cei care citiți acest Mesaj, gândiți-vă cu atenție. Dacă puneți la îndoială conținutul, atunci uitați-vă în jur și gândiți-vă dacă îndrăzniți să luați în considerare semnele. Nu observați că vă este manipulat liberul vostru arbitru, care v-a fost dat în dar de Tatăl Ceresc? Nici Eu nici Tatăl Ceresc nu ne-am amesteca în voința voastră liberă, atât de sfânt este acest Dar. Însă când omul decide să îl accepte pe satana și flăcările iadului, atunci așa să fie.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, nu poate împiedica asta. Satana va încerca totuși să ia de la voi acest dar al liberului arbitru. Când veți constata că alegerea voastră liberă vă este furată de către puternicele forțele peste care voi nu aveți niciun control, atunci veți ști că în spatele lucrurilor este cel rău.

Satana nu va învinge niciodată

Vă rog, vă rog să fiți atenți, prețioșii Mei copii. Nu renunțați niciodată. Dacă destui dintre voi se roagă și rezistă, veți salva suflete. Satana și armata sa nu vor învinge niciodată. Ei nu pot asta. E imposibil. Doar Dumnezeu are puterea să pună capăt acestui teribil conflict.

Eu, Mântuitorul și Judecătorul menit, doresc să rezistați, să fiți curajoși și să luptați pentru tot ceea ce simțiți în inima voastră că este corect, chiar dacă suferiți de teamă. Teama vă este dată de satana. Teama niciodată nu este pusă în inimile voastre de Mine sau de Tatăl Meu Ceresc.

Puneți deoparte platoșa și deschideți-vă inimile către iubire, nu către teamă. Iubirea vine de la Dumnezeu. V-am mai spus, iubirea nu este ceva ce simțiți dacă nu vă deschideți inimile. Iubirea și Dumnezeu, Tatăl Veșnic, Creatorul acestui pământ, merg mână-n mână. Nu pot fi separate. Dacă sunt separate, este opera satanei.

Mergeți acum, copiii Mei, și decideți. Vreți ca Iubirea să vă cuprindă prin Inima Mea Sfântă, sau teama? Voi hotărâți.

Învățătorul vostru Divin, Mântuitorul și Judecătorul Drept al Milostivirii am citit


321. Profetul fals va fi tratat ca un sfânt în viață. Cei ce se vor opune lui, vor fi considerați eretici

Sâmbătă, 21 ianuarie 2012 la ora 01:15

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând Mesajele unele cu alte.

Tu, fiica mea, a șaptea mesageră, ai fost aleasă să informezi pe copiii Mei despre adevăr. Marea parte a adevărului ți-a fost deja dată, dar vei mai primi încă foarte mult.

Datorită secretelor pe care le conțin aceste mesaje, când tu le vei revela vei fi ironizată, disprețuită și ridiculizată.

Aceste mesaje sunt menite să ajute la purificarea poporului Meu, a celor care răspund chemărilor Mele, dar și a celor care au suflete goale de dragoste și căldură sufletească.

Fără această curățare, Pământul nu poate fi purificat. Este nevoie de această purificare ca să fie vrednici de Mine pentru a putea păși din nou.

Copiii Mei trebuie să se veselească. Teama nu este ceva ce vine de la Mine.

Teama vine de la satana. Dar veți fi iertați și îndreptățiți să vă temeți pentru sufletele celor care umblă orbi prin întuneric. Nu pentru că nu pot vedea, ci pentru că aleg să nu vadă.

Datoria voastră către Mine, iubiții luptători ai armatei Mele, este să mă ajutați să pregătesc calea apropiatei Împărății Divine pe Pământ.

Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de rugăciunile voastre. Rugăciunile voastre îl opresc pe anticrist și pe profetul fals, care-și va exercita puterea în Cetatea Sfântă a Romei.

Voi toți, copiii Mei, trebuie să știți că Eu sunt A-tot-iertător. Chiar și cei care sunt implicați în grupurile satanice despre care vorbesc, pot fi salvați din căderea care duce până la porțile iadului.

Păcatul poate slăbi datorită rugăciunilor. Nu trebuie să luptați într-o bătălie cu pumnul ridicat, tot ce aveți de făcut este să vă rugați.

Noul Meu Paradis este magnific, copii. Atât de multe pregătiri au fost făcute cu toate frumusețile care au fost arătate lui Adam și Evei, pe care ei le-au respins datorită păcatului. Totul este gata.

Voi, discipolii Mei, veți beneficia de frumosul Nou Paradis de pe pământ, peste care Eu voi domni.

Pentru că voi, această generație, ați fost aleși să vă bucurați de acest Paradis, nu trebuie să vă opriți din lucrarea de a Mă ajuta să iau toți copiii Mei cu Mine, în acest Măreț Regat al Meu.

Copiii Mei, fiți însă conștienți că acel fals profet vă va face să credeți că și el pregătește un Paradis similar pentru voi.

Minciunile lui vor înrobi un grup naiv al discipolilor catolici. El va prezenta o minunată și drăgăstoasă carismă exterioară și toți copiii Mei din Biserica Catolică vor fi confuzi.

Un semn pe care să îl căutați la el va fi mândria și aroganța care se ascunde în spatele falsei umilințe exterioare. Atât de mult îi va înșela pe copiii Mei încât vor crede că este un suflet deosebit și pur.

Va fi tratat ca un sfânt în viață. Nici un cuvânt ieșit din gura lui nu va fi pus la îndoială.

Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale și oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.

Oricine i se va opune va fi criticat și considerat eretic.

Toate sufletele care sunt acuzate a fi eretice vor fi aruncate la o parte ca hrană pentru câini.

Toate adevărurile referitoare la învățăturile Mele vor fi răstălmăcite. Totul va fi o minciună. Persecuțiile se vor desfășura încet și vor fi subtile la început.

Adevărații mei Slujitori Sfințiți vor trebui să celebreze Liturghiile în locuri ascunse și, în multe cazuri, nu în Biserici catolice. Vor trebui să ofere Liturghii în refugiu. Copii, când se vor întâmpla acestea să nu vă pierdeți speranța. Acestea se vor sfârși într-o scurtă perioadă de timp.

Doar rugați-vă pentru acele suflete care urmându-l pe profetul fals vor uita de Binecuvântata Treime, care este fundamentul pe care este construită Biserica Catolică.

Multe religii urmează doar o entitate a Sfintei Treimi. Unii îl onorează pe Tatăl. Alții pe Fiul, dar fiica Mea, toți suntem una.

Este un singur Dumnezeu adevărat. Acela este Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, trei persoane distincte într-o singură esență divină. Toate religiile vor primi Adevărul în curând, și mulți vor accepta acest sfânt mister.

Urmați-Mă pe cărarea salvării voastre, discipolii Mei, căci aveți în fața voastră un viitor glorios, dar trebuie să rămâneți puternici.

Aceasta este generația aleasă pentru Noul Meu Paradis pe Pământ.

Nu refuzați acest dar măreț al vieții, care strălucește în toată splendoarea. Nici un suflet nu va duce lipsă de nimic. Noul Meu Paradis pe pământ va fi o eră de pace și fericire, fără păcat.

Aceasta este Voia Dumnezeiască a Tatălui Meu și promisiunea Lui pentru omenire, încă de la început.

Fiți plini de bucurie și fericire, pentru că veți avea parte de mult bine. Aceste încercări vor păli ca insignifiante atunci când veți fi martori ai Regatului măreț ce vă așteaptă pe voi.

Vă iubesc copii. Știu că Mă iubiți. Tocmai de aceea vă cer să arătați iubire celor care sunt orbi la Duhul Meu cel Sfânt.

Rugați-vă pentru ei ori de câte ori aveți ocazia, pentru ca ei să poată vedea din nou Adevărul promisiunii Mele făcute omenirii, atunci când am murit pentru a vă asigura mântuirea veșnică.

Iubitul vostru Iisus, Salvatorul omenirii am citit


332. Credeți că Eu v-aș ignora până în Ziua Judecății de Apoi?

Joi, 02 februarie 2012 la ora 03:30

Prea iubita Mea fiică, cât de fericit sunt de reacția discipolilor Mei față de marele dar al indulgenței plenare, pentru iertarea deplină a păcatelor. Dar cât sunt de trist pentru toate inimile nerecu... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, cât de fericit sunt de reacția discipolilor Mei față de marele dar al indulgenței plenare, pentru iertarea deplină a păcatelor. Dar cât sunt de trist pentru toate inimile nerecunoscătoare care resping darul Meu.

Aceste suflete nu reușesc să înțeleagă că numai Dumnezeu Tatăl poate îngădui acest dar al indulgenței plenare. Indiferent dacă este dat lumii prin Vicarul Meu Sfânt sau prin Mine, Mântuitorul vostru Divin, nu asta e important.

Ceea ce este important este faptul că a mai rămas prea puțin timp pentru salvarea sufletelor omenirii.

Aceia care pun la îndoială Cuvântul Meu trebuie să știe că Eu, Mântuitorul vostru Divin, sunt cel care vă vorbește vouă din Cer. Nu acceptați faptul că Eu exist? Că Eu doresc să vă trimit un mesaj în aceste timpuri de pe urmă? Credeți ca v-aș ignora până în Ziua Judecății? Că nu v-aș pregăti Eu sufletele comunicând cu voi astfel?

Dacă credeți în Mine, atunci trebuie să credeți în intervenția divină. Și dacă încă nu credeți, atunci încă nu v-ați deschis inimile. De unde să știți că sunt Eu?

Eu vă rog acum să vă așezați și să-Mi vorbiți cu încredere. Cereți-Mi harul Duhului Sfânt și voi răspunde imediat sufletelor deschise și pure.

Puneți jos armura și permiteți-Mi să vă dăruiesc acest dar special.

Trebuie să știți că Mă jigniți atunci când respingeți darurile Mele. Asta înseamnă că veți respinge și Milostivirea Mea?

Plecați-vă capetele și cereți iertare. Când veți veni la Mine cu recunoștință umilă, vă voi lumina asupra Adevărului.

Dacă deschideți ochii în fața Adevărului, veți vărsa lacrimi de căință și Îmi veți mulțumi, în sfârșit, pentru marele Meu dar al iertării păcatelor.

Mântuitorul vostru Divin
Isus Cristos am citit


348. Un grup de oameni răi săvârșesc cea mai mare minciună ca să preia controlul țărilor

Joi, 16 februarie 2012 la ora 20:00

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le transmiți Copiilor Mei, tuturor discipolilor Mei, să creeze un lanț al ocrotirii prin rugăciune. Unindu-vă ca frați și surori în rugăciune, îi puteți salva pe copiii... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le transmiți Copiilor Mei, tuturor discipolilor Mei, să creeze un lanț al ocrotirii prin rugăciune. Unindu-vă ca frați și surori în rugăciune, îi puteți salva pe copiii care rătăcesc căutând iubirea pentru Mine, dar care nu pot găsi pace în sufletele lor.

Ei au nevoie ca voi să vă rugați pentru ei, căci Marele Avertisment nu va converti aceste suflete necăjite.

Voi, discipolii Mei fideli, Îmi aduceți consolarea de care am nevoie când văd teribila suferință și greutățile pe care le îndură copiii Mei, în aproape fiecare colț al lumii.

Această grupare a răului, alcătuită dintre cei mai puternici și influenți oameni din lume, săvârșesc cea mai mare înșelătorie, complotând deliberat pentru a prelua controlul asupra țărilor din Orientul Mijlociu, Europa și Statele Unite ale Americii.

Planul lor se dezvăluie în fața ochilor voștri. Nu vedeți? A durat decenii pentru a-l dezvolta.

Fiecare dintre copiii Mei trebuie să fie în alertă tot timpul.

Nu le permiteți să vă acapareze țările. Luptați pentru ele. Banul este arma cu care ei amăgesc. Colapsul sistemului vostru bancar a fost premeditat. Acum pregătesc mutarea spre finalizarea următoarei faze din planul lor.

Voi, copii, puteți opri aceasta prin rugăciunile voastre.

Tatăl Meu pune deja piedici în calea lor.

Discipolii Mei au acoperit multe țări. Acum trebuie să vă uniți în rugăciune pentru a opri liderii Europeni, căci unii dintre ei au un cuvânt greu de spus în aducerea greutăților teribile asupra poporului, prin căile lor perfide.

Vă îndemn să spuneți Rugăciunea (31) a Cruciadei de rugăciune, pentru a-i opri.

Rugăciunea (31) a Cruciadei de Rugăciune: Lanț de rugăciune pentru ocrotire

O, Isuse al Meu, rugăciunea mea îl invocă pe Duhul Tău Cel Sfânt, pentru a se pogorî asupra conducătorilor supuși plăcerilor, lăcomiei, avariției și mândriei, spre a opri persecuția copiilor Tăi nevinovați. Te rog să oprești sărăcia, foametea și războaiele care-i mistuie pe copiii Tăi și mă rog pentru conducătorii europeni, să-și deschidă inimile către adevărul iubirii Tale. Amin.”

Fiica mea, lanțul rugăciunii se va răspândi în lung și-n lat și puterea Duhului Sfânt va ajuta să fie opriți acei oameni care au putere, pentru a pune capăt suferinței.

Răspândiți cuvântul Meu pentru a fi răspândită convertirea.

Timpul domniei Mele este aproape. Nu va rămâne destul timp pentru salvarea tuturor sufletelor.

Faceți tot posibilul pentru Mine, Isus al vostru, care vă iubește și vă prețuiește pe toți.

Trebuie să lucrăm împreună pentru binele întregii omeniri în bătălia noastră de a preveni anticristul și planul lui atroce de înșelăciune.

Speranță, iubire și rugăciuni, copiii Mei. Aceasta este ceea ce aștept Eu de la Voi.

Vă mulțumesc pentru credința și supunerea voastră.

Încă nu ați văzut dar ați crezut. Îndată ce Mi-ați auzit Vocea prin aceste mesaje, M-ați recunoscut.

Ați fost capabili de așa ceva, datorită Duhului Sfânt care domnește în sufletele voastre.

Trebuie să împărțiți acest dar, pentru că astfel veți putea să-i aduceți pe toți cei pe care îi iubiți, în Noul Meu Paradis de pe Pământ.

Vă iubesc pe fiecare dintre voi. Îmi aduceți mare consolare și bucurie.

Iubitul vostru Isus am citit


358. Niciodată să nu-i respingeți pe profeții Domnului

Vineri, 24 februarie 2012 la ora 09:45

Fiica Mea, este imperativ necesar ca tu să stai în tăcere când începe prigoana.

Cuvântul Sfânt al Tatălui Meu Veșnic va fi refuzat de slujitorii sfințiți, care susțin că ei predică Adevărul Cuvântului... citește tot aici

Fiica Mea, este imperativ necesar ca tu să stai în tăcere când începe prigoana.

Cuvântul Sfânt al Tatălui Meu Veșnic va fi refuzat de slujitorii sfințiți, care susțin că ei predică Adevărul Cuvântului Sfânt.

Biserica Catolică este singura Biserică adevărată.

Toate Bisericile se vor uni, ca la a Doua Mea Venire să devină o Sfântă Biserică Apostolică.

Până să se producă asta, fiecare cuvânt al Tatălui Meu, dăruit lumii aride spiritual, va fi desconsiderat, discutat și aprig respins.

Aceia care Îmi vor respinge vehement Mesajele, dăruite ție, cel de-al 7-lea profet, pentru timpurile de urmă, se vor împărți în două tabere.

În prima tabără vor fi aceia care îl urmează pe satana, prin prezicerile New Age și prin vrăjitoriile lor.

Ceilalți vor fi aceia care sufletește sunt orbi, totuși cred că sunt inspirați prin darurile Duhului Sfânt.

Toți vor refuza Cuvântul Lui Dumnezeu, dat ție prin Sfânta Treime și Iubita Mea Mamă.

Chiar și preoții buni, pentru că le este interzisă susținerea publică a acestor Mesaje, se vor simți îndreptățiți să le defăimeze în auzul întregii lumi.

Având prea puțină smerenie adevărată în inimile lor, vor încerca să submineze această Chemare Cerească ce a fost dată ca să ajute omenirea.

Acești preoți, Clerul și apostolii autoproclamați care spun că Mă cunosc pe Mine, vor încerca să îndemne sufletele să-Mi respingă Cuvântul.

Ei nu se vor rușina să arunce deoparte cu aroganță Cartea Adevărului care este revelată întregii omeniri.

Apoi, cu inima plină de venin, vor rupe conținutul acesteia.

Ei nu vor să asculte Adevărul, pentru că îi va supăra și va tulbura coconul de mătase al falsei siguranțe cu care se înfășoară.

Oh, cât de mult Mă supără.

Cât de multe stricăciuni vor produce ei, și acum nu sunt conștienți de asta.

Rugați-vă ca aceste suflete, oarbe în fața Adevărului, datorită influenței înșelătorului, să-și deschidă inimile și să accepte Cuvântul lui Dumnezeu așa cum le este prezentat astăzi.

Ei nu au dreptul să refuze public aceste Mesaje, fără să le cumpănească cu suflet curat. Discernământul trebuie făcut cu smerenie.

În timp ce Dumnezeu permite suferința pe care vizionarii Lui o experimentează pe Pământ, pentru a asigura mântuirea sufletelor, El nu va tolera abuzurile față de profeții Lui aleși.

Tu, copila Mea, ești un profet.

Tu accepți suferința, ca un dar pentru Mine.

Dar nu este vorba despre tine, pentru că tu fără Mine ești nimic și tu știi asta și o accepți.

Dumnezeu, Tatăl Meu, vorbește lumii prin profeții Lui.

Cuvântul Său este respins atunci când îi batjocoriți în public pe profeții Lui.

Acesta este un păcat în fața ochilor Săi.

Niciodată, în nici un fel, să nu le provocați suferințe sau să-i răniți pe profeții Săi.

Rămâneți în liniște în toate momentele de îndoială și rugați-vă pentru ei.

Dacă atacați profeții adevărați, veți atrage asupra voastră foc din cer, pedeapsă din Mâna Tatălui Meu.

Nimeni nu va împiedica Cuvântul Domnului să ajungă la copiii Lui.

Aceasta este promisiunea Tatălui Meu încă de la început.

Ascultați Vocea Lui.

Acceptați faptul că trăiți în vremurile de pe urmă.

Rugați-vă ca aceste mesaje să fie auzite imediat și ca toți copiii lui Dumnezeu să aibă viața veșnică.

Învățătorul vostru
Mântuitorul întregii omeniri
Isus Christos am citit


367. Cartea Adevărului îți este revelată ție, cel de-al șaptelea profet al timpurilor din urmă

Luni, 05 martie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, astăzi vin la tine pentru a te consola în această perioadă în care ești chinuită din toate părțile.

Trebuie să știi că Ioan a primit cartea nepecetluită – Cartea Adevărului – pentru... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, astăzi vin la tine pentru a te consola în această perioadă în care ești chinuită din toate părțile.

Trebuie să știi că Ioan a primit cartea nepecetluită – Cartea Adevărului – pentru ca lumea să-i audă conținutul acum în aceste timpuri.

Această carte a fost dată lui nepecetluită pentru că Pecețile fuseseră deja deschise. Apoi ele au fost închise pentru a nu fi revelate decât la sfârșit.

A sosit timpul ca tu să deschizi Cartea Adevărului, și să revelezi tuturor copiilor lui Dumnezeu cele cuprinse în ea, pentru a-și pregăti sufletele pentru viața cea veșnică.

Cartea Adevărului îți este revelată ție, cel de-al șaptelea profet al timpurilor din urmă.

Prin intermediul vocii tale, Adevărul va fi în sfârșit revelat iar misterele cuprinse în Cartea Apocalipsei vor fi prezentate unei lumi necredincioase.

Dar lumea nu va mai fi necredincioasă pentru mult timp. În ciuda apostaziei care îi va afecta nu numai pe credincioși ci și pe slujitorii Mei Sfințiți din cadrul bisericii, timpul Marii Confesiuni este aproape.

Imediat ce se va întâmpla aceasta, o mare convertire va avea loc în lume.

Apoi, cei convertiți vor fi flămânzi după Adevărul cuprins în cartea nepecetluită, care a fost promis lumii pentru aceste timpuri din urmă.

Tu ești mesagerul căruia i s-a încredințat sarcina nu doar de a pregăti lumea pentru ca oamenii să-și salveze sufletele, ci și de a anunța Domnia Mea.

Iubitul vostru Isus am citit


403. Eu, iubitul vostru Isus, niciodată nu aș putea submina propria Mea Biserică

Luni, 16 aprilie 2012 la ora 06:00

Prea iubita Mea fiică, îi chem pe toți copiii lui Dumnezeu și vă asigur că Eu, iubitul vostru Isus, niciodată nu aș putea submina propria Mea Biserică.

În schimb, nu mă voi retrage și nu voi privi pasiv... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, îi chem pe toți copiii lui Dumnezeu și vă asigur că Eu, iubitul vostru Isus, niciodată nu aș putea submina propria Mea Biserică.

În schimb, nu mă voi retrage și nu voi privi pasiv cum se destramă Biserica Mea prin mâna unei anumite secte care nu are nici un drept să exercite vreun rol în Sfântul Scaun.

Exact acesta este lucrul pe care încearcă să-l facă Profetul Fals și impostorii săi care îl idolatrizează pe satana. Ei doresc să dărâme Biserica Catolică și să o sfărâme în bucăți.

Aceasta este ultima revoltă a diavolului, prin care îl înfruntă pe Dumnezeu, Creatorul tuturor lucrurilor.

Acest plan al celui rău de a distruge Biserica Mea, a început să se desfășoare acum 100 de ani și s-a întețit începând cu anul 1967.

Mulți impostori din această sectă răufăcătoare, care îl adulează pe satana, au intrat în seminarii ca să poată pune piciorul în Vatican.

Influența lor, deși permisă de către Dumnezeu Tatăl, a fost limitată până acum. Acum că se apropie sfârșitul timpurilor, această stare de fapt se va schimba.

Această sectă de răufăcători va lupta acum cu toate armele ca să se asigure că aleg un înlocuitor Vicarului Meu, Papa Benedict al XVI-lea.

Toți aceia care îmi cunosc Învățăturile, vor vedea schimbările din celebrarea Sfintei Liturghii.

Vor introduce legi noi, lumești, care vor jigni Moartea Mea pe Cruce.

Mulți dintre discipolii mei zeloși vor vedea asta și îi va durea. Observațiile lor vor fi respinse și celebrarea multor Sacramente va fi oprită.

Din această cauză e nevoie de mai multă pregătire.

Le spun acelor catolici care vor fi necăjiți și vor dispera: vă rog, nu vă temeți, Eu sunt aici.

Chemați-Mă pe Mine, Iubitul vostru Isus, și să știți că nu trebuie să vă fie frică să răspândiți Adevărul Învățăturilor Mele.

Nu trebuie să vă temeți să întoarceți spatele ereziei.

Eu vă voi îndruma, vă voi apăra în timpul călătoriei voastre și veți fi conduși prin puterea Duhului Sfânt.

Iubitul vostru Mântuitor,
Isus Cristos am citit


417. Eu vă chem pe voi toți, cei care nu Mă cunoașteți

Luni, 30 aprilie 2012 la ora 17:45

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le explic ceva celor care cred în Dumnezeu, dar nu merg la biserică sau nu se roagă.

Mulți nu știu cum să se roage. Se aseamănă puțin cu tine, fiica Mea, pentru că și ție... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le explic ceva celor care cred în Dumnezeu, dar nu merg la biserică sau nu se roagă.

Mulți nu știu cum să se roage. Se aseamănă puțin cu tine, fiica Mea, pentru că și ție uneori îți vine greu să o faci.

Rugăciunea înseamnă a cere.

Rugăciunea înseamnă a comunica.

Rugăciunea înseamnă a-ți exprima dragostea și recunoștința.

Astăzi, mulți oameni bine-intenționați și cu inimă aleasă nu știu cum să se roage. Unii găsesc rugăciunea ca fiind neplăcută și incomodă.

Alții simt că rugăciunile lor nu valorează nimic.

Oh, cât iubesc aceste suflete speciale! Ele sunt atât de departe și totuși cât de mult doresc să le arăt dragostea Mea profundă.

Eu vă chem pe voi toți, cei care nu Mă cunoașteți. Nu trebuie să vă temeți de Mine. Tot ce trebuie să faceți este să-Mi cereți să vă iau sub ocrotirea Mea și să vă ofer mângâiere.

Lăsați-Mă să vă dovedesc dragostea Mea. Vorbiți-Mi cu cuvintele voastre simple. Nimic nu Mă va șoca.

Încredințați-Mi Mie grijile voastre ca să vă liniștesc inimile. Lăsați-Mă să vă ajut să simțiți adevărata pace.

Cereți-Mi să va eliberez de temerile voastre. Eu vă voi arăta adevărul, pentru ca grijile voastre să nu mai pară la fel de grele.

Cum veți ști că v-am ascultat? Cum veți fi siguri că vă voi răspunde?

Așezați-vă doar, în liniște, și rugați-Mă cu aceasta rugăciune, care să vă ajute să vă deschideți inimile în fața Mea și să-Mi cereți ajutorul.

Rugăciunea (50) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cunoașterea lui Isus

"O, Preaiubite Isuse, ajută-Mă să Te cunosc. Iartă-mă dacă nu am vorbit cu Tine până acum. Ajută-mă să găsesc pacea în această viață și arată-mi adevărul vieții veșnice. Alină inima mea, ușurează grijile mele, dăruiește-mi pacea, deschide acum inima mea pentru ca iubirea Ta să umple sufletul meu. Amin."

Acum, mulți dintre voi nu vor să vină la Mine. Întrucâtva e de înțeles.

Dar veți veni, în timpul încercărilor, confuziilor și a fricii.

Eu sunt cu voi în fiecare zi, deși încă voi nu realizați acest lucru.

Dar foarte curând Mă veți vedea și veți cunoaște Adevărul promisiunii Mele care vă va da viață veșnică în trup, minte și suflet.

Aștept să Mă chemați. Apoi, când va veni timpul potrivit, vă voi duce la porțile Noii Ere de Pace și a Noului Paradis pe pământ.

Prietenul vostru,
Iubitul vostru Isus am citit