Au fost găsite 11 mesaje conform filtrelor de căutare.

3. Omenirea stă în fața purificării finale

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 00:20

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este foarte important ca această purificare să aibă loc, căci fără ea nu poate fi viață veșnică pentru copiii Mei. Vor fi dificultăți prin care trebuie să treacă toți copiii Mei, dar mai ales discipolii Mei, pentru că aceasta face parte din lupta care trebuie dusă pentru salvarea sufletelor.

Liniștește-te. Permite ca iubirea Mea să-ți inunde inima, fiica Mea. Primește-o ca pe un Dar de la Mine. Poate vei fi surprinsă, însă Eu sunt familia ta. Tu ești acasă, cu Mine, în Împărăția Mea.

Acum ai de făcut o lucrare. Ține-Mă de mână și Eu te voi conduce pentru ca să-i aducem pe copiii Mei înapoi în Inima Mea Sfântă. Acum odihnește-te, copila Mea.

Iubitorul vostru Isus Cristos, Mântuitor vostru Iubitor am citit


38. 2011 anul purificării

Marți, 11 ianuarie 2011 la ora 23:30

Multiubita Mea fiică, în sfârșit ne reunim. Pentru câteva zile nu ai avut disponibilitatea mentală să primești Mesajele Mele. Nu te teme, pentru că acum ai nevoie de timp pentru a acorda atenție celor... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, în sfârșit ne reunim. Pentru câteva zile nu ai avut disponibilitatea mentală să primești Mesajele Mele. Nu te teme, pentru că acum ai nevoie de timp pentru a acorda atenție celor mai urgente Mesaje ale Mele date omenirii până acum.

2011 este anul în care timpul pentru a începe schimbările– purificarea –, și vor fi evidente pentru milioane de oameni în întreaga lume. Deși rugăciunea ajută la înlăturarea catastrofelor globale, nu va fi destulă acum ca să rețină mâna Tatălui Veșnic, care va lovi omenirea, în curând.

Comportamentul rău și murdăria trupului, mintii și sufletului, care este arătată în lume în acest moment, sunt clare acum pentru voi toți. Toți cei care sunteți ocupați cu viața voastră cotidiană, acum este timpul să vă opriți și să vedeți ce se petrece în fața ochilor voștri.

Cel rău, care lucrează prin cei care sunt în întuneric, a creat haos în lume, iar crimele care se întâmplă zilnic au devenit atât de banale încât omenirea a devenit insensibilă față de cei care comit aceste fărădelegi. Lăcomia și egoismul domină societatea voastră. Politicienii și conducătorii voștri sunt lacomi de putere și în cele mai multe cazuri nu le pasă de bunăstarea voastră. Sinuciderile, în creștere, sunt cauzate de disperarea creată de înșelător, de cel rău, în societatea voastră.

El, care niciodată nu vi se arată, se ascunde în spatele fiecărui act de demonstrație publică care slăvește imoralitatea sexuală și gravele vătămări trupești provocate altora, și propriei persoane.

Goana continuă după bunurile luxoase, pe care o puneți deasupra nevoilor familiei, este izbitoare. În timp ce voi, copiii Mei, alergați după aceste vise deșarte, veți vedea în timp că ați rămas fără alimente. Aceste lucruri fără valoare și fără folos nu o să vă umple stomacul. Nu o să vă umple nici sufletele goale care strigă după alinare – o alinare de care nu mai dispuneți de mult. Alinarea sufletelor se obține doar prin rugăciune, mai ales prin rugăciunea organizată în grupuri.

Purificarea va avea loc înainte de a Doua Mea Venire

Cutremure sunt acum gata să lovească pământul pe măsură ce Mânia furiei Tatălui Meu se va dezlănțui. Voi, copiii Mei nerecunoscători, care ați întors spatele Luminii Adevărului, trebuie să vă temeți acum. Începutul Marii Strâmtorări este pe cale să se desfășoare, iar spectacolul catastrofelor ecologice se va înteți. Omul va fi neputincios. În timp, omenirea va recunoaște și va accepta existența Tatălui Meu și va ști că Eu, Fiul Lui iubit, pregătesc acum calea pentru ca această lume să fie martoră la a Doua Mea Venire. Acest timp se apropie. Înainte însă, lumea trebuie să treacă mai întâi prin aceasta purificare esențială. Pe măsura numărul catastrofelor continua să crească, va crește și numărul discipolilor satanei. Cu sfidare, ei își vor trăi în continuare viața lor rea și mizerabilă, vor provoca durere și-i vor teroriza pe credincioșii Mei și pe aceia care duc vieți curate.

Pe măsură ce credincioșii Mei vor mărturisi Adevărul în lumea necredincioasă, mai mulți oameni vor accepta faptul că în lume într-adevăr se petrec schimbări. Ei, prin profețiile pe care Eu le prezint copiilor Mei prin mesagerii Mei aleși, vor înțelege în scurt timp evenimentele la care sunt martori, deoarece evenimentele care se vor desfășura acum nu pot fi provocate de mâna omului. Ele se întâmplă doar dacă, și când, Tatăl Meu Veșnic dă permisiunea.

A sosit timpul ca Pecețile să fie deschise

Copiii Mei, a sosit timpul pentru semnele, cum a fost prezis, când Pecețile vor fi deschise și trompetele vor anunța schimbările. Răul nu va mai fi tolerat de Dumnezeu, Creatorul omenirii, și va fi aruncat afară din lume pentru totdeauna. Nici unul dintre discipolii celui rău, indiferent de nivelul său de supunere față de satana și de promisiunile sale deșarte, nu va fi cruțat dacă nu se va căi!

Iubirea, copiii Mei, le va fi arătată tuturor discipolilor Mei și celor ai Tatălui Veșnic, când își deschid inimile. Satana s-a manifestat deja la un asemenea nivel de exaltare încât puterea lui a infestat așa de mulți copii ai Mei încât ei nu mai cred în virtuți cum ar fi: cinstea, faptele bune, respect pentru viață – a altuia sau a familiilor lor. Fratele se întoarce împotriva fratelui, sora împotriva surorii, vecinul contra vecinului, preoții împotriva mai marilor lor, episcopii împotriva învățăturii Sfintei Scripturi.

De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire?

Copiii Mei au întors spatele chiar și acestei planete frumoase – cu atâta iubire oferită de Dumnezeu Tatăl, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor. Ce ați făcut voi? De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire față de Mântuitorul vostru? De ce întoarceți spatele propriei voastre nevoi – nevoia de a vă hrăni sufletele, de a vă stinge setea de cunoaștere a Împărăției Tatălui Meu, Raiul – moștenirea promisă vouă? Voi, copiii Mei, întoarceți spatele propriei voastre salvări! Nu vă dați seama? Vă rog să Mă credeți că, dacă acum nu vă examinați conștiința și nu vă rugați pentru îndrumare, nu puteți fi și nici nu veți fi salvați?

Preoții ignoră Învățăturile

Slujitorii Mei sfințiți, păstorii care au fost trimiși să conducă turma Mea, nu au explicat existența celui rău. Ei, străduindu-se să pară moderni, cu mintea deschisă și pragmatici, nu au punctat pericolul de a ignora Învățăturile conținute în Cartea Tatălui Meu. Cartea arată clar existența celui rău și modul în care el acționează prin fiecare dintre voi ca să poată în final să vă îndepărteze de casa voastră de drept – Noul Paradis, pe care vi l-am promis tuturor când Am Murit pe Cruce pentru voi. Eu nu am murit pentru un grup de oameni fără chip. Eu Mi-am dat Viața pentru fiecare dintre voi, ca să puteți fi salvați.

Amintiți-vă că iubirea Mea pentru voi, deși nemărginită, Îmi provoacă o mare durere. Această durere vine din faptul că voi negați existența Mea. Faceți astfel o alegere, continuând orbește să credeți în mod naiv că Pământul poate să vă împlinească toate dorințele. Dar uitați că viața, cea de după această viață, va continua la nesfârșit.

Profețiile date din Milostivire

Semne, mesaje și profeții v-au fost trimise, copii, de-a lungul anilor, din Milostivirea Mea. Dar în afară de credincioșii Mei, foarte puțini dintre voi ascultă, își deschid ochii și își pun întrebarea: Se poate ca aceasta să fie cu adevărat o Comunicare divină? Iar dacă este așa, atunci ce ar trebui să fac? Răspunsul este: să ascultați și să acceptați Adevărul despre opțiunile voastre viitoare. Decideți pe ce cale vreți să mergeți. Apoi rugați-vă pentru sufletul vostru și pentru al celor dragi ai voștri.

Cei care întoarceți spatele cu aroganță și dispreț când se menționează Numele Meu, sau care dați din mână cu desconsiderare atunci când discipolii Mei proclamă Adevărul Meu – voi sunteți pierduți pentru Mine. Eu nu pot decât să trimit, din Milostivirea Mea, semne și minuni care să vă ajute și să vă ghideze. Din cauza Darului liberei alegeri [voinței libere] dat omenirii de Tatăl Veșnic, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor, Eu nu va pot forța mâna. Motivul pentru care comunic cu voi este pentru a vă transmite Iubirea și Compasiunea Mea, dar și sentimentul Meu de durere și disperare.

Suferința, durerea și rana Mea se întețesc pe măsură ce copiii Mei sar în brațele deschise ale satanei. Asta înseamnă ca Eu acum trebuie să vă arăt clar vouă tuturor ce fel de soartă îi așteaptă pe cei care Mă refuză pe Mine sau pe Tatăl Meu Veșnic.

Realitatea iadului

Dacă alegeți minciunile înșelătorului – principala fiind cea că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, nu există – sunteți condamnați. Când veți trece prin poarta iadului veți realiza oribila greșeală pe care ați făcut-o. Credeți-Mă, copiii Mei, dacă ați vedea șocul și senzația de teroare pe care o simt sufletele după moarte atunci când li se descoperă realitatea finală, nu ați fi în stare să suportați acest chin nici măcar un minut. Dacă ați avea posibilitatea să aruncați doar o privire fugitivă spre acel loc acum, în termeni omenești – ați cădea morți din cauza terorii crunte a sortii care îi așteaptă pe cei care aleg calea păcatului.

Această cale, care la început pare frumoasă, ispititoare, glorioasa și plină de minuni, se schimbă la jumătatea drumului. Schimbările pe care le întâlniți pe această cale vă vor arăta că nu sunteți mulțumiți. Această senzație ciudată de gol și dezamăgire va continua neabătut tot restul drumului. Voi nu puteți înțelege de ce vă simțiți astfel. Experiențele voastre, plăcute din exterior, sunt pline de sentimente neașteptate de neliniște și neplăcere, amestecate cu mânie, singurătate, frustrări și teamă. Numai când vă veți întâlniți idolul la capătul drumului și veți privi în ochii lui răi care dansează cu amuzament condescendent, veți urla de spaimă până când veți răguși. În această ultimă clipă veți striga după ajutorul Meu. Dar va fi deja prea târziu. Din acel punct nu mai este cale de întoarcere. Deja alegerea voastră va fi fost făcută în această viață. Deși Eu voi plânge lacrimi amare de profundă tristețe pentru fiecare suflet pierdut, în acel punct nu voi mai putea să vă salvez. Voința voastră liberă, când vă hotărâți propria soartă, nu va fi în Mâinile Mele.

Prin acest mesaj, așa sever cum este, Eu dau omenirii Avertismentul final, din Iubire Pură pentru fiecare dintre voi. Vă rog ca în sfârșit să ascultați Vocea mea acum, ca să vă puteți salva sufletele.

Al vostru iubitor Isus Cristos, Salvatorul și Judecătorul vostru Drept am citit


201. Sunt îndurerat pentru pierderea copiilor Mei, care nu vor să aibă nimic de a face cu Mine

Joi, 22 septembrie 2011 la ora 21:30

Multiubita Mea fiică, pregătește-ți familia pentru Marele Avertisment. Cheamă-i pe copiii Mei de pretutindeni să caute iertarea pentru păcatele lor. Cererea de iertare trebuie să vină din inimă. Dacă nu... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, pregătește-ți familia pentru Marele Avertisment. Cheamă-i pe copiii Mei de pretutindeni să caute iertarea pentru păcatele lor. Cererea de iertare trebuie să vină din inimă. Dacă nu, ei vor suferi durerea arzătoare a Purgatorului în timpul Iluminării Milostivirii Mele Divine, când Eu Mă voi întâlni cu fiecare dintre voi.

Purificarea care urmează va crea un simțământ atât de persistent și de neuitat în suflete, încât veți rămâne pentru totdeauna aproape de Inima Mea.

Pentru cei care Mă cunosc și Mă iubesc, vă rog, pregătiți-vă pentru acest mare dar al Meu. Procurați-vă lumânări binecuvântate și apă sfințită și fiți gata să vă puteți uni în rugăciune cu sfinții din Rai, ca să ajutați la salvarea sufletelor din lumea întreagă.

Pentru prima dată în viața voastră, veți fi cu adevărat singuri în compania Mea. Fără niciun sunet veți asista la Răstignirea Mea, iar cei necredincioși, în sfârșit vor înțelege și ei Adevărul Suferinței Mele îndurate pentru omenire.

Voi copii Mei, veți înțelege și veți saluta marele dar al Milostivirii și vi se va da o putere pe care doar sfinții o cunosc în Rai. Mai târziu, această putere va suda coloana vertebrală a noii Mele armate de pe pământ. Această mare armată va salva alte milioane de suflete din ghearele armatei conduse de anticrist. În timpul acestui moment crucial, rugăciunea va salva și va ajuta la convertirea a celor mai multe milioane de suflete, de la crearea omenirii încoace.

Lăsați-Mă copii să vă îmbrățișez cu anticipație. Permiteți-Mi să vă dau curajul și puterea de a aduce și mai multe suflete la Mine. Am nevoie de iubirea voastră. Rănile Mele sunt deschise! Tristețea Mea este la apogeu, din cauza pierderii atâtor suflete care nu vor să aibă nimic de-a face cu Mine. Mă simt dezolat și singur. Ajutați-Mă copii, să-i salvăm la timp.

În timp ce marele act al Milostivirii Mele va aduce în lume Lumina Divină, de o magnitudine care vă va tăia respirația, va fi totodată și un timp al durerii pentru aceia care nu vor fi în stare să reziste șocului.

Vă rog să nu vă alarmați. Eu vin cu mare iubire și compasiune la voi toți. Pentru că vă iubesc, intervin acum să vă salvez de faptele rele prin care forțele globale vor să decimeze populația lumii. Asta vor să facă prin intermediul acestui control. Dar Eu nu le voi permite s-o facă. Tatăl Meu așteaptă. Dacă omul recunoaște păcatele de care este vinovat, atunci lumea va deveni un loc al păcii și al iubirii. Dacă nu va învăța din lecția Marelui Avertisment, atunci nu va fi cruțat. Atunci mâna Tatălui Meu va lovi.

Eu sunt Isus Cristos,  Regele și Mântuitorul întregii omeniri am citit


284. Copiii mei au fost deposedați de bunurile materiale în acest an al purificării

Joi, 15 decembrie 2011 la ora 20:55

Preaiubita Mea fiică, anul purificării este aproape de sfârșit și copiii Mei de pretutindeni sunt acum pregătiți pentru Marele Avertisment.

Mulți dintre copiii Mei au suferit cumplit în anul 2011. Răzb... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, anul purificării este aproape de sfârșit și copiii Mei de pretutindeni sunt acum pregătiți pentru Marele Avertisment.

Mulți dintre copiii Mei au suferit cumplit în anul 2011. Războaie, violență, crimă și ură – toate acestea au fost provocate de satana și de aliații săi care au mutilat și ucis sufletele Mele prețioase. Aceste puteri diabolice vor suferi o pedeapsă teribilă, după ce va avea loc Avertismentul, dacă nu se căiesc pentru păcatele lor.

Mulți dintre copiii Mei au fost deposedați de bunurile materiale și au suferit greutăți pe care nu le-au mai îndurat vreodată până acum.

Aceste încercări au fost create și provocate omenirii de către satana, dar au fost permise de Mine cu scopul de a purifica sufletele. Fiica Mea, te gândești că asta este o cruzime, dar a fost necesară pentru ca să pregătească omenirea și să aducă umilința în sufletele lor.

Acum, mai curate în ochii Mei, inimile lor au fost deschise să accepte Adevărul despre viața veșnică. Asta înseamnă că mai puțini vor avea de suferit în timpul Avertismentului pentru că deja au trecut prin această persecuție.

Acum copiii Mei sunt gata să primească darul Milostivirii Mele. Timpul aproape că a sosit. Ai răbdare, fiica Mea. Niciodată să nu aștepți ca Eu să ofer lumii o dată, pentru că nu trebuie s-o știți, așa cum ți-am mai spus de multe ori până acum.

Să ai încredere deplină în Mine și vei fi în pace.

Eu voi aduce Darul Meu al Avertismentului când va fi timpul și când copiii Mei se vor aștepta mai puțin.

Iubitul vostru Isus, Mântuitorul omenirii am citit


337. Rugați-vă pentru ca războiul nuclear, care ar șterge o treime din omenire, să poată fi evitat

Luni, 06 februarie 2012 la ora 20:15

Prea iubita Mea fiică, discipolii Mei trebuie să se unească într-o singură familie și să rămână puternici. Eu le dau preaiubiților Mei discipoli, care cred în Mine, harurile pentru a rămâne liniștiți în... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, discipolii Mei trebuie să se unească într-o singură familie și să rămână puternici. Eu le dau preaiubiților Mei discipoli, care cred în Mine, harurile pentru a rămâne liniștiți în această furtună.

În timp ce pământul se zguduie în toate modurile, rugăciunile voastre sunt o consolare pentru Mine în aceste timpuri. Cum se frânge Inima Mea când văd nevinovații uciși în Orientul Mijlociu. Acele sărmane suflete sunt biciuite și suferă cum am suferit și Eu.

Răutatea va scădea și mâna Tatălui Meu va întârzia, dar aceste țări nu se vor opri din a se ucide reciproc.

Pecețile au fost rupte, fiica Mea, și războaiele vor începe curând.

Rugați-vă pentru evitarea atrocității unui război nuclear, care ar distruge o treime din umanitate.

Copii, am nevoie de mai multe rugăciuni. Înțeleg că vă rugați puternic, dar vă rog, vă implor, chemați multe grupuri de rugăciune, prieteni, familii, să se roage pentru pace.

Vă dau acum o nouă Rugăciune a Cruciadei de Rugăciune pentru pace în lume.

Rugăciunea (27) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru pace în lume

O, Isuse al meu, implor îndurare pentru victimele războaielor cumplite. Mă rog ca pacea să coboare peste acele națiuni torturate care sunt oarbe și nu văd Adevărul existenței Tale. Te rog, acoperă-le cu puterea Duhului Sfânt, ca să înceteze încercările de dominare asupra sufletelor nevinovate. Ai milă de toate țările Tale care sunt neputincioase în fața atrocităților celui rău ce acoperă întreaga lume. Amin.”

Fiica Mea, vă îndemn să aveți răbdare, pentru că nu mai este mult până la Confesiune. Imediat ce va avea loc, toate se vor calma.

Du-te în pace și iubire. Mai presus de toate, pune-ți toată încrederea în iubitul tău Isus.

Salvatorul vostru, Isus Christos am citit


362. Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Miercuri, 29 februarie 2012 la ora 05:30

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea vor fi conform calendarului Tatălui Meu și efectului pe care îl va avea rugăciunea pentru evitarea războiului global.

Nu mai e mult până la îndeplinirea promisiunilor Mele.

Voi, discipolii Mei, trebuie să aveți încredere în Mine, Isus al vostru.

Rugați-vă pentru suflete și lăsați restul în Mâinile Mele.

Nu uitați niciodată să vă rugați la Tatăl Meu, cât mai mult posibil, pentru Pecetea Dumnezeului celui Viu, pentru ocrotirea familiilor voastre.

Rugăciunea Cruciadei de rugăciune 33, pentru a cere Pecetea Dumnezeului celui Viu și acceptarea ei cu bucurie și iubire.

”Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției tale. Dumnezeirea ta cuprinde trupul și sulfetul meu pentru veșnicie. Cu recunoștiță smerită, mă plec și îți ofer Ție, iubitului meu Tată iubirea mea profundă și fidelitatea mea. te implor, ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și cei dragi ai mei li eu Îți promit că îmi voi trăi viața în slujire pentru tine, acum și-n cvecii vecilor. Te iubesc tată drag, în aceste timpuri, te consolez Tată scump. Îți ofer Trupul și sângele, sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și a mântuirii fiecărui copil al Tău. Amin”

Să încurajați și pe alții să se roage rugăciunea Cruciadei de rugăciune, 24, pentru iertarea păcatelor.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Cei care contestă acest dar special al rugăciunii în care ofer absolvirea totală a păcatelor, trebuie să știe următoarele.

Eu sunt Isus Cristos, Fiul Omului, și Mie Mi s-a dat puterea de a ierta toate păcatele.

Preoților Mei sfințiți li s-a dat și lor această putere de a ierta păcatele prin Sfânta Taină a Spovezii.

Cer acceptarea acestor daruri în folosul celor care nu pot participa la Sacramentul Spovedaniei sau nu sunt membri ai Bisericii Romano – Catolice.

Vreți să negați acestor suflete prețioase dreptul la darul Meu?

De ce încercați să descurajați de la primirea iertării, aceste suflete care acceptă Sfântul Meu Cuvânt?

Vreți mai degrabă să nu fie salvați în ochii Mei?

Trebuie să arătați iubire surorilor și fraților voștri și să fiți fericiți că li s-a dat acest dar special din partea Mea, Isus al lor cel iubit.

Chiar dacă nu citește mesajele Mele, date ție fiica Mea, fiecare păcătos are dreptul să-Mi ceară iertare, dacă arată o părere de rău sinceră în sufletul său.

Deschideți-vă inimile și rugați-vă pentru darul umilinței.

Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Salvatorul Vostru Divin
Isus Hristos am citit


438. Fecioara Maria: Cel rău atacă pe cei care-L iubesc cel mai mult pe Dumnezeu

Duminică, 20 mai 2012 la ora 12:15

Copila mea, așa cum tot mai mulți copii ai lui Dumnezeu îmbrățișează aceste Mesaje Sfinte, la fel tot mai mulți oameni le și resping.

Toți cei care sunt apropiați Fiului Meu, vor fi ispitiți de cel rău... citește tot aici

Copila mea, așa cum tot mai mulți copii ai lui Dumnezeu îmbrățișează aceste Mesaje Sfinte, la fel tot mai mulți oameni le și resping.

Toți cei care sunt apropiați Fiului Meu, vor fi ispitiți de cel rău să-i întoarcă spatele.

Ei vor suferi cel mai mult și îndoielile le vor bloca mintea către Adevăr.

Cel rău îi atacă pe cei care-l iubesc cel mai mult pe Dumnezeu.

Când reușește să-i orbească în fața Adevărului, el câștigă.

Aceia care mă cinstesc pe Mine ca Mamă a lui Dumnezeu vor fi de asemenea ținta celui rău, pentru a-i duce departe de Cartea Adevărului.

Cel rău niciodată nu se va da bătut. El va provoca o suferință teribilă acelor suflete iubitoare, încât ele vor nega Cuvântul Lui Dumnezeu.

Îi implor pe toți cei care-L iubesc pe Fiul Meu să asculte chemarea Mea. Trebuie să ascultați atunci când Fiul Meu vă vorbește.

Nu negați șansa de a-i ajuta pe frații și surorile voastre în obținerea vieții veșnice promise lor.

Nu permiteți ca îndoielile sădite de Înșelător să împiedice salvarea milioanelor de suflete.

Aceasta este opoziția feroce care vă va asalta începând de astăzi.

Voi trebuie să mă chemați pe Mine, Mama voastră, să vă ajut, să vă îndrum și să vă conduc pe calea Adevărului.

Iubita Voastră Mamă
Mama Salvării am citit


507. Când numărul celor din armata mea va ajunge la 20 de milioane, îl voi multiplica în miliarde

Vineri, 27 iulie 2012 la ora 18:30

Fiica Mea iubită, dorința Mea de a-i uni pe urmașii Mei într-o singură armată, e pe cale să se materializeze prin intermediul acestor mesaje.

Armata Mea este deja formată și este unită prin puterea Duh... citește tot aici

Fiica Mea iubită, dorința Mea de a-i uni pe urmașii Mei într-o singură armată, e pe cale să se materializeze prin intermediul acestor mesaje.

Armata Mea este deja formată și este unită prin puterea Duhului Sfânt, care se răspândește ca fulgerul prin întreaga lume.

Pentru cei care acum acceptă îndrumările Mele, chiar dacă credeți că lucrați în grupuri mici, trebuie să știți că Armata Mea numără în momentul de față peste 25.000 de soldați loiali, care primesc zilnic Cruciada Mea de Rugăciuni.

Devotamentul vostru față de Mine, iubitul vostru Isus, îmi aduce atât de multă mângâiere și bucurie, pentru că rugăciunile voastre salvează milioane de suflete în fiecare secundă a zilei.

Dacă ați putea vedea recunoștința sufletelor salvate, ați înțelege puterea rugăciunilor și niciodată nu ați înceta și v-ați ruga continuu, atât de mare este aceasta putere.

Satana suferă din cauza acestei misiuni și va face tot posibilul pentru sabotarea ei.

De aceea nu trebuie să permiteți ca hărțuirea din afară, de la cei ce vă acuză de erezii, să întârzie astfel răspândirea mesajelor Mele.

Dacă le permiteți celorlalți să vă deruteze, încercând să vă umilească sau să vă ia în derâdere credința, atunci vor fi salvate mai puține suflete.

Gândiți-vă că a participa la această misiune este identic cu a lucra într-o misiune umanitară internațională, unde acele grupuri de oameni merg în țările devastate pentru a salva viețile celor care suferă din cauza foametei.

Este vital ca voi să treceți peste toate obstacolele pentru a ajuta victimele. O oră de întârziere poate face diferența între viață și moarte. Acest lucru este valabil și pentru această misiune.

Priviți numai înainte, ignorați orice încercare a oricui ar vrea să vă tragă înapoi și mărșăluiți tot înainte.

Atrageți-i și pe alții de partea voastră și conduceți-i spre victorie. Victoria salvării.

Armata voastră se mărește zilnic. Prindeți-vă de Mâna Mea până vom ajunge la armata pe care Mi-o doresc, de 20 de milioane de persoane care să poarte bătălia împotriva anticristului.

Când numărul celor din armata mea va ajunge la 20 de milioane, îl voi înmulți în miliarde. Și când asta se va întâmpla, bestia va fi în sfârșit distrusă.

Aceasta este promisiunea Mea. În număr mare, plini de Iubirea Sa Divină, copii lui Dumnezeu vor distruge răul.

Nu uitați că dragostea este mai puternică decât ura. Doar dragostea, în abundență, poate nimici răul.

Al vostru Isus am citit


1051. Maica Mântuirii: În curând rugăciunea ”Bucură-te Marie” nu se va mai auzi nici înăuntrul nici în afara Bisericii Fiului meu

Miercuri, 12 februarie 2014 la ora 22:45

Copila mea, întocmai precum imaginea Fiului meu, Cuvântul Său și Promisiunea Sa de a veni din nou vor fi ignorate și apoi eliminate, tot astfel se va întâmpla cu orice referire la mine, iubita voastră... citește tot aici

Copila mea, întocmai precum imaginea Fiului meu, Cuvântul Său și Promisiunea Sa de a veni din nou vor fi ignorate și apoi eliminate, tot astfel se va întâmpla cu orice referire la mine, iubita voastră Mamă.

În curând, rugăciunea “Bucură-te, Marie” nu se va mai auzi nici înăuntrul nici în afara Bisericii Fiului meu. Cei care vor vizita locurile mele sfintele de pelerinaj vor avea de înfruntat multă dezaprobare, iar grupurile mariane vor fi criticate pentru multe motive, toate însă neîntemeiate. Nu se va mai recunoaște autenticitatea aparițiilor mele, Sfânta Fecioară Maria, Maica lui Dumnezeu. Toate referirile la mine nu vor fi agreate de către noua și modernizata carcasă a Bisericii Fiului meu pe Pământ. Devoțiunile față de mine vor fi oprite în multe biserici, sub regimul nou ales ce va fi introdus în viitor. Eu voi fi uitată și apoi disprețuită de către aceia care pretind că reprezintă o nouă, modernă și atotcuprinzătoare biserică, ce nu va semăna deloc cu Biserica ridicată pe Piatră de către Petru, iubitul apostol al Fiului meu.

Când veți vedea ca devoțiunile față de mine, Sfânta Maică a lui Dumnezeu, sunt privite în acest mod, vă rog să înțelegeți că aceste reguli noi se vor introduce la porunca celui rău. Cel rău mă disprețuiește, dar în același timp se teme de mine. El știe că devoțiunea față de mine a sufletelor ține în frâu acțiunile lui malefice și că recitarea Preasfântului meu Rozariu îl biciuiește și îl face neputincios. Cei care mă iubesc vor avea de înfruntat acele zile și va veni timpul când va înceta asocierea Bisericii cu locurile de pelerinaj. Când se va întâmpla acest lucru, veți ști că scopul este de a-i separa pe copiii lui Dumnezeu de influența mea, care în acele timpuri va fi necesară pentru că eu vă voi ajuta să vă apropiați de Fiul meu.

Rolul meu este de a vă pregăti pentru Marea Zi a celei de a Doua Veniri a Fiului meu. Intenționez să continui să îi chem pe toți copiii mei până când acea Zi va sosi. Eu doresc doar să aduc sufletele înaintea Fiului meu, astfel încât El să le poată oferi Mântuirea Veșnică. Ținta este salvarea sufletelor, dar cel rău va face toate eforturile pentru a împiedica acest lucru.

Maica voastră iubită, Maica Mântuirii am citit


1241. Iubirea Mea pentru umanitate este infinită

Sâmbătă, 11 octombrie 2014 la ora 01:00

Mult iubita Mea fiică, Iubirea Mea pentru umanitate este infinită. Iubirea Mea este intensă și protectoare. Este pură, iar Eu trec cu vederea multe defecte datorită profundei Mele afecțiuni pentru păc... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Iubirea Mea pentru umanitate este infinită. Iubirea Mea este intensă și protectoare. Este pură, iar Eu trec cu vederea multe defecte datorită profundei Mele afecțiuni pentru păcătoși.

Eu păstrez sufletele în Compasiunea Mea și nu există nimic ce nu aș face pentru a le salva, astfel încât să-i pot uni pe toți ca unul în Mine. Cu toate acestea, lacrimile Mele în aceste timpuri curg în torente mari din cauza felului în care copiii lui Dumnezeu sunt răniți, abuzați, torturați, umiliți, flagelați și uciși de către dușmanii Celui Care a creat lumea. Cei care provoacă o astfel de suferință se află complet sub influența spiritelor rele, care le otrăvesc mintea cu minciuni, ură și dispreț față de viața umană. Nici un om nu poate să spună vreodată, nici măcar pentru o clipă, că atunci când ucide o altă ființă umană, el acționează în Numele lui Dumnezeu. Cei care creează războaie și provoacă genocid, în orice mod, și care spun că lucrează pentru Gloria lui Dumnezeu, se induc în eroare nu numai pe ei înșiși, ci și pe cei pe care îi recrutează pentru a le duce la îndeplinire intențiile lor rele.

Iubirea Mea este atât de puternică încât, dacă ar fi să vă rugați pentru aceste sărmane suflete pierdute, care cred că a ucide pe alții în Numele lui Dumnezeu este un lucru bun care le va aduce onoare, Eu le voi arăta Milostivirea Mea trezind în ele Spiritul Adevărului. Nu permiteți ca inimile voastre să se împovăreze. Dimpotrivă, să știți că deși aceste acte josnice, comise de cei care distrug vieți, sunt înspăimântătoare Eu, în Dreptatea Mea Divină, voi pune capăt acestor orori.

Eu vă voi înălța într-o clipă în Inima Mea Preasfântă, pe voi toți cei care aveți inimi calde și tandre, și vă voi salva, într-atât de mare este Iubirea Mea pentru voi. Iubiții Mei discipoli, voi nu va trebui să îndurați durerea unei morți trupești. Eu vă promit aceasta, dacă Mă ajutați, prin rugăciunile voastre, să salvez sufletele celor care au mai mare nevoie de Iertarea Mea și de Milostivirea Mea.

Ajutați-Mă în această mare lucrare și, în curând, totul va fi aprins de strălucirea și Gloria Noii Mele Împărății. Aici veți trăi veșnic fără nici o grijă în lume. Iubirea pentru Mine, pentru Tatăl Meu Veșnic, pentru familia și prietenii voștri va domni în lumea care nu va avea sfârșit.

Mergeți în pace, iubiți-Mă și slujiți-Mă.

Isus al vostru am citit