Au fost găsite 110 mesaje conform filtrelor de căutare.

321. Profetul fals va fi tratat ca un sfânt în viață. Cei ce se vor opune lui, vor fi considerați eretici

Sâmbătă, 21 ianuarie 2012 la ora 01:15

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând Mesajele unele cu alte.

Tu, fiica mea, a șaptea mesageră, ai fost aleasă să informezi pe copiii Mei despre adevăr. Marea parte a adevărului ți-a fost deja dată, dar vei mai primi încă foarte mult.

Datorită secretelor pe care le conțin aceste mesaje, când tu le vei revela vei fi ironizată, disprețuită și ridiculizată.

Aceste mesaje sunt menite să ajute la purificarea poporului Meu, a celor care răspund chemărilor Mele, dar și a celor care au suflete goale de dragoste și căldură sufletească.

Fără această curățare, Pământul nu poate fi purificat. Este nevoie de această purificare ca să fie vrednici de Mine pentru a putea păși din nou.

Copiii Mei trebuie să se veselească. Teama nu este ceva ce vine de la Mine.

Teama vine de la satana. Dar veți fi iertați și îndreptățiți să vă temeți pentru sufletele celor care umblă orbi prin întuneric. Nu pentru că nu pot vedea, ci pentru că aleg să nu vadă.

Datoria voastră către Mine, iubiții luptători ai armatei Mele, este să mă ajutați să pregătesc calea apropiatei Împărății Divine pe Pământ.

Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de rugăciunile voastre. Rugăciunile voastre îl opresc pe anticrist și pe profetul fals, care-și va exercita puterea în Cetatea Sfântă a Romei.

Voi toți, copiii Mei, trebuie să știți că Eu sunt A-tot-iertător. Chiar și cei care sunt implicați în grupurile satanice despre care vorbesc, pot fi salvați din căderea care duce până la porțile iadului.

Păcatul poate slăbi datorită rugăciunilor. Nu trebuie să luptați într-o bătălie cu pumnul ridicat, tot ce aveți de făcut este să vă rugați.

Noul Meu Paradis este magnific, copii. Atât de multe pregătiri au fost făcute cu toate frumusețile care au fost arătate lui Adam și Evei, pe care ei le-au respins datorită păcatului. Totul este gata.

Voi, discipolii Mei, veți beneficia de frumosul Nou Paradis de pe pământ, peste care Eu voi domni.

Pentru că voi, această generație, ați fost aleși să vă bucurați de acest Paradis, nu trebuie să vă opriți din lucrarea de a Mă ajuta să iau toți copiii Mei cu Mine, în acest Măreț Regat al Meu.

Copiii Mei, fiți însă conștienți că acel fals profet vă va face să credeți că și el pregătește un Paradis similar pentru voi.

Minciunile lui vor înrobi un grup naiv al discipolilor catolici. El va prezenta o minunată și drăgăstoasă carismă exterioară și toți copiii Mei din Biserica Catolică vor fi confuzi.

Un semn pe care să îl căutați la el va fi mândria și aroganța care se ascunde în spatele falsei umilințe exterioare. Atât de mult îi va înșela pe copiii Mei încât vor crede că este un suflet deosebit și pur.

Va fi tratat ca un sfânt în viață. Nici un cuvânt ieșit din gura lui nu va fi pus la îndoială.

Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale și oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.

Oricine i se va opune va fi criticat și considerat eretic.

Toate sufletele care sunt acuzate a fi eretice vor fi aruncate la o parte ca hrană pentru câini.

Toate adevărurile referitoare la învățăturile Mele vor fi răstălmăcite. Totul va fi o minciună. Persecuțiile se vor desfășura încet și vor fi subtile la început.

Adevărații mei Slujitori Sfințiți vor trebui să celebreze Liturghiile în locuri ascunse și, în multe cazuri, nu în Biserici catolice. Vor trebui să ofere Liturghii în refugiu. Copii, când se vor întâmpla acestea să nu vă pierdeți speranța. Acestea se vor sfârși într-o scurtă perioadă de timp.

Doar rugați-vă pentru acele suflete care urmându-l pe profetul fals vor uita de Binecuvântata Treime, care este fundamentul pe care este construită Biserica Catolică.

Multe religii urmează doar o entitate a Sfintei Treimi. Unii îl onorează pe Tatăl. Alții pe Fiul, dar fiica Mea, toți suntem una.

Este un singur Dumnezeu adevărat. Acela este Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, trei persoane distincte într-o singură esență divină. Toate religiile vor primi Adevărul în curând, și mulți vor accepta acest sfânt mister.

Urmați-Mă pe cărarea salvării voastre, discipolii Mei, căci aveți în fața voastră un viitor glorios, dar trebuie să rămâneți puternici.

Aceasta este generația aleasă pentru Noul Meu Paradis pe Pământ.

Nu refuzați acest dar măreț al vieții, care strălucește în toată splendoarea. Nici un suflet nu va duce lipsă de nimic. Noul Meu Paradis pe pământ va fi o eră de pace și fericire, fără păcat.

Aceasta este Voia Dumnezeiască a Tatălui Meu și promisiunea Lui pentru omenire, încă de la început.

Fiți plini de bucurie și fericire, pentru că veți avea parte de mult bine. Aceste încercări vor păli ca insignifiante atunci când veți fi martori ai Regatului măreț ce vă așteaptă pe voi.

Vă iubesc copii. Știu că Mă iubiți. Tocmai de aceea vă cer să arătați iubire celor care sunt orbi la Duhul Meu cel Sfânt.

Rugați-vă pentru ei ori de câte ori aveți ocazia, pentru ca ei să poată vedea din nou Adevărul promisiunii Mele făcute omenirii, atunci când am murit pentru a vă asigura mântuirea veșnică.

Iubitul vostru Iisus, Salvatorul omenirii am citit


322. Auziți cererea Mea urgentă de a vă ruga pentru sufletele ateilor

Luni, 23 ianuarie 2012 la ora 03:20

Fiica Mea iubită, lumea este pe cale să se schimbe până într-acolo încât va fi de nerecunoscut.

Pentru că timpul Meu este foarte aproape.

Îi îndemn pe toți cei care cred în Mine, Mântuitorul lor Divin, și... citește tot aici

Fiica Mea iubită, lumea este pe cale să se schimbe până într-acolo încât va fi de nerecunoscut.

Pentru că timpul Meu este foarte aproape.

Îi îndemn pe toți cei care cred în Mine, Mântuitorul lor Divin, și în Tatăl Meu Veșnic, să se oprească din orice îndeletnicire și să asculte. Indiferent dacă credeți sau nu în aceste Mesaje ale Mele pentru lume din aceste vremuri, ascultați-mi acum rugămintea urgentă:

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă cu toată dragostea pe care o aveți în inimi pentru Mine, pentru sufletele ateilor.

Mulți vor muri în timpul Avertismentului. Mulți nu vor avea șansa de a se căi la timp.

Vă îndemn să oferiți toate suferințele și rugăciunile voastre pentru acele suflete, astfel încât Eu să le pot salva de la focul iadului.

Rugați-vă pentru cei care nu se vor întoarce la Mine nici chiar atunci când le este arătat Adevărul.

Rugați-vă de asemenea și pentru cei care vor găsi ca fiind foarte dificil Purgatoriul pe Pământ, pe care-l vor suferi drept penitență, și ca să accepte aceasta cu inima bună.

Mulți vor găsi că este foarte dureros.

Rugați-vă ca ei să primească puterea de care vor avea nevoie ca să persevereze.

Mergeți, copii, și faceți tot ceea ce v-am cerut, pentru că timpul e foarte scurt.

Vă iubesc. Amintiți-vă că nu aveți de ce să vă temeți dacă Mă iubiți.

Doar rugați-vă pentru cei ce Mă resping astăzi și pentru cei ce vor întoarce spatele adevărului.

Mântuitorul vostru iubit
Isus Cristos am citit


326. Chemare către cler: Pregătiți turma Mea pentru îndelung așteptata A Doua Mea Venire

Vineri, 27 ianuarie 2012 la ora 11:50

Eu sunt iubitul vostru Isus, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt, născut din Imaculata Fecioară Maria.

Scumpa Mea fiică iubită, nu uita niciodată că atunci când lucrezi pentru Mine vei fi persecutată de lumea... citește tot aici

Eu sunt iubitul vostru Isus, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt, născut din Imaculata Fecioară Maria.

Scumpa Mea fiică iubită, nu uita niciodată că atunci când lucrezi pentru Mine vei fi persecutată de lumea căreia nu-i va plăcea să audă Adevărul pe care ți-l revelez ție acum la sfârșitul timpurilor.

Sfântul Meu Cuvânt a fost reprimat prea multă vreme, dar nu va mai fi așa.

Vocea Mea va fi auzită peste tot în lume. Iubirea Mea va fi revelată în toată Măreția sa, iar oamenii vor fi capabili să se elibereze de verigile răului așezate în jurul gleznei lor de către satana.

Atunci când Adevărul va pătrunde în suflete copiilor Mei și vor primi libertatea pe care o așteaptă de atât de multă vreme, acest fapt va cauza din păcate și diviziune.

Iubiții Mei slujitori sfințiți, preoții și toate persoanele consacrate din Sfânta Biserică Catolică, să știți că Eu vă iubesc pe toți.

Atât de mulți dintre voi ați renunțat la viața voastră pentru Mine din generozitatea inimii voastre. Va trebui să vă sprijiniți acum pe Mine.

Trebuie să vă rugați pentru călăuzire, pentru a rămâne puternici în credință și în discernământ tot timpul.

Nici o clipă să nu vă luați ochii de la Mine.

Am nevoie să-Mi pregătiți turma pentru a Mă putea primi cum se cuvine pentru îndelung așteptata Mea Venire pe pământ.

Va trebui să perseverați și să nu permiteți ca iubirea voastră pentru Mine să fie descurajată, indiferent câtă presiune va fi asupra voastră.

Voi sunteți discipolii Mei adevărați, și trebuie să vă îndemn să vă luați armele pentru a salva Biserica Mea. Această biserică a fost fondată pe Stânca iubitului Meu discipol Petru și niciodată nu va cădea.

Dușmanul ar putea crede că ea este distrusă, dar este o presupunere greșită.

Nimeni nu va reuși, și nici nu poate, să distrugă Biserica Mea. Din cenușă ea se va ridica pentru a proclama Gloria Mea, când voi veni să salvez Regatul Meu de pe pământ. Nu trebuie să Mă părăsiți niciodată pe Mine, iubitul vostru Salvator.

Fără Mine nu este lumină. Fără lumină nu există viitor.

Fiica Mea, dau lumii această rugăciune (22) a Cruciadei de rugăciune pentru Clerul Catolic, să o recite.

Rugăciunea (22) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Cler: Să respecte Învățăturile Bisericii

"O, iubitul meu Isus, păstrează-mă puternic și păstrează aprinsă flacăra iubirii mele pentru Tine în fiecare moment al zilei. Nu lăsa niciodată ca această flacără a iubirii care arde pentru Tine să pâlpâie sau să moară. Nu mă lăsa niciodată să-mi pierd puterile în prezența ispitelor. Dăruiește-mi harurile necesare pentru ca să respect vocația mea, devotamentul meu, loialitatea mea și să susțin învățăturile adevăratei credințe a Bisericii Catolice. Îți ofer supunerea mea în toată vremea. Promit și mă angajez să lupt în armata Ta pentru ca Biserica Catolică să se ridice din nou în glorie pentru a Te primi, Isuse, când vei veni din nou. Amin."

Iubitul vostru Salvator,Isus Cristos, Regele Omenirii am citit


327. Fecioara Maria: Rugați-vă din toată inima pentru Papa Benedict

Sâmbătă, 28 ianuarie 2012 la ora 21:00

Puterea satanei slăbește pe zi ce trece în timp ce Duhul Sfânt continuă să-și întindă brațele asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Credința și iubirea pentru Dumnezeu crește peste tot, datorită rugăci... citește tot aici

Puterea satanei slăbește pe zi ce trece în timp ce Duhul Sfânt continuă să-și întindă brațele asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Credința și iubirea pentru Dumnezeu crește peste tot, datorită rugăciunilor și a harurilor speciale date copiilor Mei de către Tatăl Meu, Dumnezeu cel Preaînalt. Convertirile sunt în creștere. Mulți dintre copiii Mei poate nu sunt conștienți de acestea, dar veți vedea dacă vă deschideți ochii.

Vă rog, copiii Mei, trebuie să vă rugați pentru Papa Benedict din toată inima. El suferă foarte mult și în multe cazuri este singur în amărăciunea sa datorită apostaziei pe care o vede din ambele părți: din afara și dinăuntrul Vaticanului.

Zilele lui în Cetatea Sfântă au fost prelungite și din cauza aceasta multe dezastre puse la cale de cel rău au fost înlăturate.

Rugăciunea, copiii Mei, răsună în ceruri ca un bubuit de tunet. Rugăciunile voastre sunt auzite și primesc răspuns în ceruri, copii.

Asta este bine. Continuați să vă rugați cruciadele de rugăciune date copiilor Mei.

Iată o rugăciune specială a Cruciadei de Rugăciune pentru siguranța Papei Benedict.

Rugăciunea (23) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru siguranța Papei Benedict

"O, Tată Veșnic, mă rog în numele Fiului Tău iubit, Isus Cristos, și al suferinței pe care a pătimit-o pentru mântuirea lumii de păcate. Mă rog acum să-l ocrotești pe Sfântul Tău Vicar, Papa Benedict, Capul Bisericii pe pământ, ca să poată și el să ajute la salvarea copiilor Tăi și a tuturor slujitorilor Tăi sfințiți, de dezlănțuirea satanei și a dominației îngerilor căzuți, care umblă pe pământ, furând suflete. O Tată, păzește-l pe Părintele Papa al Tău, pentru ca toți copiii Tăi să poată fi călăuziți pe calea cea dreaptă, către Noul Paradis de pe pământ. Amin."

Regina cerească a Pământului, Mamă a Salvării am citit


354. De ce respingeți avertizările Mele care vă pregătesc pentru A Doua Mea Venire?

Marți, 21 februarie 2012 la ora 19:45

Prea iubita Mea fiică, cât suferi pentru numele Meu și al Tatălui Meu iubit.

Trebuie să fii puternică pentru că aceste mesaje vor stârni scandal în anumite cercuri, însă totodată vor și inspira și dărui... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, cât suferi pentru numele Meu și al Tatălui Meu iubit.

Trebuie să fii puternică pentru că aceste mesaje vor stârni scandal în anumite cercuri, însă totodată vor și inspira și dărui putere altor suflete.

Cuvântul Meu Sfânt a fost respins de către învățați, atunci când am trăit pe pământ.

Am fost respins ca un impostor de către preoții și oamenii care se considerau sfinți.

Cei care ar spune că acest tratament la care am fost supus este barbar, ar avea dreptate. Ar putea spune că oamenii care au trăit în acele timpuri au fost needucați, duri și răi. Ar putea spune că au fost cruzi în purtarea lor față de Mine, iubitul lor Mântuitor.

Unii ar putea spune că au fost ignoranți și nu au știut nimic despre Scripturi. Dar asta nu este adevărat. Deoarece oamenii care trăiesc azi în lume sunt mai învățați și mai informați, dar nu diferă de aceia.

Cei de la care v-ați aștepta, ca buni cunoscători ale Sfintelor Scripturi, să fie atenți la învățăturile ce le cuprind, sunt orbi și nu văd Adevărul.

Chiar dacă au înțeles pe deplin Sfânta Carte a Tatălui Meu, au omis să se pregătească pentru timpul Revenirii Mele.

Când cred ei că li se va acorda acest timp?

Timpul celei de-a Doua Veniri ale Mele pe pământ este foarte aproape.

Și totuși încă omenirea nu s-a pregătit pentru Venirea Mea.

Nici chiar slujitorii Mei sfințiți nu vorbesc în predici despre importanța acestui eveniment glorios. De ce?

Nu ați învățat nimic? Ce ar trebui să fac Eu?

Când credeți că aș putea veni și de ce credeți că acest timp nu este aproape?

Ce vă orbește și vă blochează urechile la auzul vocii Mele?

Dați-vă jos mantiile de aur și argint, bogăția voastră, și acceptați că fără Mine nu sunteți nimic.

Fără harurile Mele nu vă puteți pregăti sufletele pentru Reîntoarcerea Mea Glorioasă.

Tatăl Meu iubit trimite întotdeauna profeți ca să-i pregătească pe copiii Lui. El face asta încă de la începutul timpurilor.

De ce respingeți Avertismentele Mele, care vă pregătesc pentru a Doua Mea Venire?

Vă implor să Mă ascultați.

Eu nu vă pot porunci să ascultați, deoarece ați primit darul liberului arbitru.

Niciodată nu pot să vă forțez sau să vă poruncesc să acționați. Acest lucru este imposibil.

Tatăl Meu nu va interveni niciodată în alegerea voastră liberă.

Dar nici nu va ezita să vă avertizeze, să vă călăuzească și să vă umple sufletele cu haruri ca să vă facă mai puternici.

Celor cu inima deschisă le va da darul Duhului Sfânt.

Celor vinovați de mândrie, snobism religios și aroganță, li se va părea imposibil să-și deschidă inimile, pentru că lipsește din ei cea mai importantă însușire – umilința.

Fără smerenia și generozitatea inimii nu puteți să vă apropiați de Inima Mea Sfântă.

Veniți la Mine, copii. Lăsați-Mă să vă duc la turma Mea și astfel, ca un bun păstor, să vă conduc în siguranță.

Isus al vostru, Mântuitorul Omenirii am citit


358. Niciodată să nu-i respingeți pe profeții Domnului

Vineri, 24 februarie 2012 la ora 09:45

Fiica Mea, este imperativ necesar ca tu să stai în tăcere când începe prigoana.

Cuvântul Sfânt al Tatălui Meu Veșnic va fi refuzat de slujitorii sfințiți, care susțin că ei predică Adevărul Cuvântului... citește tot aici

Fiica Mea, este imperativ necesar ca tu să stai în tăcere când începe prigoana.

Cuvântul Sfânt al Tatălui Meu Veșnic va fi refuzat de slujitorii sfințiți, care susțin că ei predică Adevărul Cuvântului Sfânt.

Biserica Catolică este singura Biserică adevărată.

Toate Bisericile se vor uni, ca la a Doua Mea Venire să devină o Sfântă Biserică Apostolică.

Până să se producă asta, fiecare cuvânt al Tatălui Meu, dăruit lumii aride spiritual, va fi desconsiderat, discutat și aprig respins.

Aceia care Îmi vor respinge vehement Mesajele, dăruite ție, cel de-al 7-lea profet, pentru timpurile de urmă, se vor împărți în două tabere.

În prima tabără vor fi aceia care îl urmează pe satana, prin prezicerile New Age și prin vrăjitoriile lor.

Ceilalți vor fi aceia care sufletește sunt orbi, totuși cred că sunt inspirați prin darurile Duhului Sfânt.

Toți vor refuza Cuvântul Lui Dumnezeu, dat ție prin Sfânta Treime și Iubita Mea Mamă.

Chiar și preoții buni, pentru că le este interzisă susținerea publică a acestor Mesaje, se vor simți îndreptățiți să le defăimeze în auzul întregii lumi.

Având prea puțină smerenie adevărată în inimile lor, vor încerca să submineze această Chemare Cerească ce a fost dată ca să ajute omenirea.

Acești preoți, Clerul și apostolii autoproclamați care spun că Mă cunosc pe Mine, vor încerca să îndemne sufletele să-Mi respingă Cuvântul.

Ei nu se vor rușina să arunce deoparte cu aroganță Cartea Adevărului care este revelată întregii omeniri.

Apoi, cu inima plină de venin, vor rupe conținutul acesteia.

Ei nu vor să asculte Adevărul, pentru că îi va supăra și va tulbura coconul de mătase al falsei siguranțe cu care se înfășoară.

Oh, cât de mult Mă supără.

Cât de multe stricăciuni vor produce ei, și acum nu sunt conștienți de asta.

Rugați-vă ca aceste suflete, oarbe în fața Adevărului, datorită influenței înșelătorului, să-și deschidă inimile și să accepte Cuvântul lui Dumnezeu așa cum le este prezentat astăzi.

Ei nu au dreptul să refuze public aceste Mesaje, fără să le cumpănească cu suflet curat. Discernământul trebuie făcut cu smerenie.

În timp ce Dumnezeu permite suferința pe care vizionarii Lui o experimentează pe Pământ, pentru a asigura mântuirea sufletelor, El nu va tolera abuzurile față de profeții Lui aleși.

Tu, copila Mea, ești un profet.

Tu accepți suferința, ca un dar pentru Mine.

Dar nu este vorba despre tine, pentru că tu fără Mine ești nimic și tu știi asta și o accepți.

Dumnezeu, Tatăl Meu, vorbește lumii prin profeții Lui.

Cuvântul Său este respins atunci când îi batjocoriți în public pe profeții Lui.

Acesta este un păcat în fața ochilor Săi.

Niciodată, în nici un fel, să nu le provocați suferințe sau să-i răniți pe profeții Săi.

Rămâneți în liniște în toate momentele de îndoială și rugați-vă pentru ei.

Dacă atacați profeții adevărați, veți atrage asupra voastră foc din cer, pedeapsă din Mâna Tatălui Meu.

Nimeni nu va împiedica Cuvântul Domnului să ajungă la copiii Lui.

Aceasta este promisiunea Tatălui Meu încă de la început.

Ascultați Vocea Lui.

Acceptați faptul că trăiți în vremurile de pe urmă.

Rugați-vă ca aceste mesaje să fie auzite imediat și ca toți copiii lui Dumnezeu să aibă viața veșnică.

Învățătorul vostru
Mântuitorul întregii omeniri
Isus Christos am citit


359. În noul paradis, nu va fi moarte, nici boli, nici păcate

Vineri, 24 februarie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M-aș întoarce în acest moment, el n-ar fi pregătit să pășesc pe el.

Când omenirea se va curăța, vor rămâne doar aceia care Mă iubesc pe Mine și pe Tatăl Veșnic.

Generația Mea aleasă va fi cu Mine până în vecii vecilor. Acest Paradis va oferi 1000 de ani de Pace, Iubire și Armonie.

După această perioadă va avea loc a doua înviere din morți.

Numai atunci va putea fi oferită viața veșnică tuturor sufletelor cu Lumina Lui Dumnezeu strălucind în ele.

De ce șovăi, fiica Mea? Nu știi că aceste profeții au fost deja prezise? Să nu înțeleagă nimeni greșit. Voi, copiii acestei generații, veți primi darul vieții în Paradisul Nou, care este mai frumos decât acela pe care L-am creat pentru Adam și Eva.

Nu va mai exista vârstă, omul va trăi în pace cu familia sa, generații la rând.

Multă iubire și multă bucurie vor fi evenimente zilnice. In sfârșit, veți trăi pacea adevărată și veșnică în sufletul vostru.

De ce n-ar fi posibil? Acesta este Pământul pe care l-a preconizat Tatăl, a cărui Voință Dumnezeiască se va împlini pe Pământ, precum în Cer.

Bucurați-vă cu toții. Noul Paradis este de salutat cu emoție și anticipare.

Acolo nu va mai fi moarte. Nu vor fi boli. Nu va fi păcat. Veți primi darul bucuriei veșnice.

Rugați-vă pentru aceia care din cauza neascultării vor pierde orice drept la moștenirea cuvenită, pe care Tatăl Meu Veșnic a plănuit-o de la începutul timpurilor.

Iubitul vostru Isus am citit


362. Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Miercuri, 29 februarie 2012 la ora 05:30

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea vor fi conform calendarului Tatălui Meu și efectului pe care îl va avea rugăciunea pentru evitarea războiului global.

Nu mai e mult până la îndeplinirea promisiunilor Mele.

Voi, discipolii Mei, trebuie să aveți încredere în Mine, Isus al vostru.

Rugați-vă pentru suflete și lăsați restul în Mâinile Mele.

Nu uitați niciodată să vă rugați la Tatăl Meu, cât mai mult posibil, pentru Pecetea Dumnezeului celui Viu, pentru ocrotirea familiilor voastre.

Rugăciunea Cruciadei de rugăciune 33, pentru a cere Pecetea Dumnezeului celui Viu și acceptarea ei cu bucurie și iubire.

”Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției tale. Dumnezeirea ta cuprinde trupul și sulfetul meu pentru veșnicie. Cu recunoștiță smerită, mă plec și îți ofer Ție, iubitului meu Tată iubirea mea profundă și fidelitatea mea. te implor, ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și cei dragi ai mei li eu Îți promit că îmi voi trăi viața în slujire pentru tine, acum și-n cvecii vecilor. Te iubesc tată drag, în aceste timpuri, te consolez Tată scump. Îți ofer Trupul și sângele, sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și a mântuirii fiecărui copil al Tău. Amin”

Să încurajați și pe alții să se roage rugăciunea Cruciadei de rugăciune, 24, pentru iertarea păcatelor.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Cei care contestă acest dar special al rugăciunii în care ofer absolvirea totală a păcatelor, trebuie să știe următoarele.

Eu sunt Isus Cristos, Fiul Omului, și Mie Mi s-a dat puterea de a ierta toate păcatele.

Preoților Mei sfințiți li s-a dat și lor această putere de a ierta păcatele prin Sfânta Taină a Spovezii.

Cer acceptarea acestor daruri în folosul celor care nu pot participa la Sacramentul Spovedaniei sau nu sunt membri ai Bisericii Romano – Catolice.

Vreți să negați acestor suflete prețioase dreptul la darul Meu?

De ce încercați să descurajați de la primirea iertării, aceste suflete care acceptă Sfântul Meu Cuvânt?

Vreți mai degrabă să nu fie salvați în ochii Mei?

Trebuie să arătați iubire surorilor și fraților voștri și să fiți fericiți că li s-a dat acest dar special din partea Mea, Isus al lor cel iubit.

Chiar dacă nu citește mesajele Mele, date ție fiica Mea, fiecare păcătos are dreptul să-Mi ceară iertare, dacă arată o părere de rău sinceră în sufletul său.

Deschideți-vă inimile și rugați-vă pentru darul umilinței.

Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Salvatorul Vostru Divin
Isus Hristos am citit


380. Timpul schismei din biserică aproape a sosit, iar voi trebuie să vă pregătiți acum

Marți, 20 martie 2012 la ora 21:20

Prea iubita Mea fiică, doresc acum să vă cuprind în brațele Mele pe voi toți, discipolii și mărturisitorii Mei de pretutindeni.

Am nevoie de mângâierea voastră.

În suferința Mea am nevoie de consolarea... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, doresc acum să vă cuprind în brațele Mele pe voi toți, discipolii și mărturisitorii Mei de pretutindeni.

Am nevoie de mângâierea voastră.

În suferința Mea am nevoie de consolarea voastră, acum când Eu plâng cu lacrimi amare pentru Biserica Mea de pe Pământ.

Unii slujitori sfințiți ai Mei s-au îndepărtat așa de mult, încât mulți nu cred în A Doua Mea Venire.

Acei preoți, episcopi și cardinali care cred însă, sunt dați deoparte și obligați să păstreze tăcerea.

Cum plâng pentru acești bieți ucenici prețioși ai Mei, care și-au consacrat viața Mie, și și-au dedicat-o pentru a răspândi între oameni învățăturile Mele.

În curând ei vor trebui să aibă mare grijă în ceea ce spun despre Cuvântul Meu Sfânt, pentru că vor fi obligați să proclame învățăturile unui mincinos al cărui suflet nu provine din lumină.

Copiii Mei, iubiții Mei preoții și voi toți care Mă iubiți, uniți-vă acum și ajutați-Mă să salvez sufletele.

Pentru a face acest lucru, nu trebuie să irosiți nicio clipă. Trebuie să spuneți și altora despre marea slavă care vă așteaptă pe fiecare dintre voi la A Doua Mea Venire.

Acest eveniment mare și glorios, va fi momentul în care vă veți uni în cele din urmă cu Mine, cu prețiosul vostru Isus, care vă iubește atât de mult.

Voi, mărturisitorii Mei, trebuie să vegheați mereu.

Veți fi ispitiți să Mă părăsiți, să denunțați Învățăturile Mele adevărate, și forțați să onorați și să ascultați de lupul în blană de oaie.

Un număr foarte mare de suflete sărmane vor intra sub vraja Falsului Papă – Profetul Mincinos prezis cu atât de mult timp în urmă – căci el vă va face chiar să credeți că are putere dumnezeiască.

Copii, timpul schismei în Biserică aproape că a sosit, iar acum voi trebuie să fiți pregătiți.

Uniți-vă.

Sprijiniți-vă unul pe celălalt.

Protejați-vă reciproc și rugați-vă pentru cei care vor urma calea greșită și vor aduce omagiu Profetului Fals.

Este nevoie de multă rugăciune, dar dacă faceți ceea ce vă spun, veți putea salva suflete.

Dragii Mei discipoli prețioși, voi veți forma rămășițele bisericii de pe pământ și veți fi conduși de acei slujitori curajoși sfințiți, care îl vor recunoaște pe Profetul Fals drept ceea ce este el.

Nu vă temeți, pentru că voi da harurile de înțelepciune, calm și discernământ tuturor celor care Mi le cer prin această rugăciune:

O, Isuse, ajută-mă să văd adevărul Cuvântului Tău cel Sfânt, în orice moment și să rămân fidel învățăturilor Tale, oricât de mult voi fi obligat să te resping.”

Ridicați-vă acum și fiți cu toții curajoși, pentru că Eu nu vă voi părăsi niciodată.

Voi merge cu voi pe drumul spinos și vă voi călăuzi în siguranță către porțile Noului Paradis.

Tot ce trebuie să faceți este să aveți încredere deplină în Mine.

Iubitul vostru Mântuitor
Isus Cristos am citit


401. Nenumăratele minciuni, în care existența iadului este negată, vor fi căderea creștinilor

Sâmbătă, 14 aprilie 2012 la ora 15:27

Prea iubita Mea fiică, indiferent cât de grea este suferința ta fizică, trebuie să îți dai seama că va continua să se intensifice, pentru că tot așa simt și Eu. Suferința ta reflectă doar o fracțiune din... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, indiferent cât de grea este suferința ta fizică, trebuie să îți dai seama că va continua să se intensifice, pentru că tot așa simt și Eu. Suferința ta reflectă doar o fracțiune din propria Mea Suferință. În uniune cu Mine vei ști că, prin orice durere și întunecime sufletească pe care o vei experimenta, vei cunoaște chinul pe care-l îndur Eu din cauza păcatelor omenirii.

Mulți oameni cred în mod greșit că suferința Mea a început și s-a sfârșit pe Cruce.

Suferința Mea nu va înceta înainte de unirea în iubire și armonie a copiilor lui Dumnezeu în Noul Paradis al Tatălui Meu, unde nu va exista păcat.

Indiferent câtor oameni li s-a vorbit de existența Mea, Eu sunt urât încă.

Printre credincioși, deși sunt acceptat, învățăturile Mele sunt doar tolerate în funcție de propriile lor condiții.

Mulți îi vor trata pe ceilalți cu iubire și bunătate numai dacă cei cărora le vor oferi acest dar, le vor împărtăși propriile ideologii.

De exemplu, mulți îi vor condamna pe păcătoși, deși ar trebui să le arate bunătate și să se roage pentru ei. Ei trebuie să îi conducă pe aceștia prin exemplu.

Unii vor arăta altora dispreț, în loc să le arate iubirea care se așteaptă de la ei ca și creștini.

Niciodată să nu-i condamnați pe alții, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei, pentru că nu aveți acest drept. Nimeni, în afară de Dumnezeu, nu are Autoritatea de a judeca pe alții.

Deși mulți credincioși Mă onorează, aceștia o fac în propriile lor condiții.

Unii vor simți nevoia să se separe de frații și surorile lor, pentru a arăta lumii cât sunt ei de învățați în problemele spirituale. Apoi ei folosesc interpretările proprii despre ceea ce înseamnă cu adevărat Milostivirea Mea.

De câte ori ați auzit că Dumnezeu este întotdeauna Îndurător? Că El este atât de îndurător pentru că iubește pe toată lumea și nu ar condamna niciodată pe nimeni?

Că El niciodată nu ar trimite nici un suflet în Iad?

Ei bine, aceasta este o minciună. Nenumăratele minciuni în care existența iadului este negată, vor fi căderea creștinilor.

Oamenii se condamnă ei înșiși la iad. Nu Eu îi trimit acolo. Ei aleg iadul prin refuzul lor de a întoarce spatele păcatelor de moarte.

Ei nici nu caută iertarea și nici nu arată căință. Este o gândire periculoasă și este de datoria tuturor creștinilor să-i avertizeze pe ceilalți despre pericolele Iadului.

Atât de mulți, inclusiv cei care refuză copiilor lor Sacramentul Botezului, vorbesc de parcă păcatul nu ar mai conta.

Ei cred că toate păcatele “vor fi” iertate. Aceasta nu este adevărat.

Toate păcatele “pot” fi iertate, indiferent cât de întunecate sunt ele, dar numai atunci dacă păcătosul caută iertarea.

Acum Eu vă vorbesc din Ceruri pentru a-i pregăti pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a Doua Mea Venire, și ce găsesc?

Vă vorbesc din spatele zidurilor unei închisori, dintr-o celulă în care M-ați aruncat, deoarece voi refuzați să credeți că Eu vă pot vorbi și în acest fel.

Oh, cât de mult Mă ofensați!

Celor care v-ați trăit viața în devotament față de Mine și care sunteți informați despre Sfânta Scriptură, dar acum totuși Mă respingeți, vă spun următoarele.

Respingerea voastră de acum vă va provoca multă suferință și o mare durere atunci când Adevărul vă va fi revelat.

Pentru că vă veți da seama atunci de sufletele pe care le-ați îndepărtat, atunci când Eu aveam nevoie să Mă ajutați în salvarea lor.

O, cum Mă faceți să plâng cu frustrare din cauza orbirii pe care v-o aduce lipsa voastră de umilință.

Voi aveți îndoieli față de Sfântul Meu Cuvânt pe care ar trebui să-l îmbrățișați și să-l înțelegeți, pentru că sunteți suflete care se sufocă și vă lipsește generozitatea inimii.

Vă implor, răspundeți chemării Mele.

Preaiubitul vostru Isus
Mântuitorul omenirii am citit