Au fost găsite 9 mesaje conform filtrelor de căutare.

362. Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Miercuri, 29 februarie 2012 la ora 05:30

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea vor fi conform calendarului Tatălui Meu și efectului pe care îl va avea rugăciunea pentru evitarea războiului global.

Nu mai e mult până la îndeplinirea promisiunilor Mele.

Voi, discipolii Mei, trebuie să aveți încredere în Mine, Isus al vostru.

Rugați-vă pentru suflete și lăsați restul în Mâinile Mele.

Nu uitați niciodată să vă rugați la Tatăl Meu, cât mai mult posibil, pentru Pecetea Dumnezeului celui Viu, pentru ocrotirea familiilor voastre.

Rugăciunea Cruciadei de rugăciune 33, pentru a cere Pecetea Dumnezeului celui Viu și acceptarea ei cu bucurie și iubire.

”Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției tale. Dumnezeirea ta cuprinde trupul și sulfetul meu pentru veșnicie. Cu recunoștiță smerită, mă plec și îți ofer Ție, iubitului meu Tată iubirea mea profundă și fidelitatea mea. te implor, ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și cei dragi ai mei li eu Îți promit că îmi voi trăi viața în slujire pentru tine, acum și-n cvecii vecilor. Te iubesc tată drag, în aceste timpuri, te consolez Tată scump. Îți ofer Trupul și sângele, sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și a mântuirii fiecărui copil al Tău. Amin”

Să încurajați și pe alții să se roage rugăciunea Cruciadei de rugăciune, 24, pentru iertarea păcatelor.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Cei care contestă acest dar special al rugăciunii în care ofer absolvirea totală a păcatelor, trebuie să știe următoarele.

Eu sunt Isus Cristos, Fiul Omului, și Mie Mi s-a dat puterea de a ierta toate păcatele.

Preoților Mei sfințiți li s-a dat și lor această putere de a ierta păcatele prin Sfânta Taină a Spovezii.

Cer acceptarea acestor daruri în folosul celor care nu pot participa la Sacramentul Spovedaniei sau nu sunt membri ai Bisericii Romano – Catolice.

Vreți să negați acestor suflete prețioase dreptul la darul Meu?

De ce încercați să descurajați de la primirea iertării, aceste suflete care acceptă Sfântul Meu Cuvânt?

Vreți mai degrabă să nu fie salvați în ochii Mei?

Trebuie să arătați iubire surorilor și fraților voștri și să fiți fericiți că li s-a dat acest dar special din partea Mea, Isus al lor cel iubit.

Chiar dacă nu citește mesajele Mele, date ție fiica Mea, fiecare păcătos are dreptul să-Mi ceară iertare, dacă arată o părere de rău sinceră în sufletul său.

Deschideți-vă inimile și rugați-vă pentru darul umilinței.

Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Salvatorul Vostru Divin
Isus Hristos am citit


510. Fecioara Maria: Incapacitatea de a proclama Adevărul Învățăturilor Fiului Meu înseamnă că Dumnezeu este uitat

Marți, 31 iulie 2012 la ora 18:10

Copila mea, persecuția pe care o înduri este din cauza publicării Cărții Adevărului.

Cel rău pune obstacole în calea ta și nu se va opri de la nimic pentru a te doborî.

Este important să ignori permanen... citește tot aici

Copila mea, persecuția pe care o înduri este din cauza publicării Cărții Adevărului.

Cel rău pune obstacole în calea ta și nu se va opri de la nimic pentru a te doborî.

Este important să ignori permanentele minciuni nedrepte care îți sunt prezentate de către cei care pretind a fi informați cu privire la Cuvântul lui Dumnezeu.

Respingerea de către ei a acestor mesaje nu este importantă. Numai la Cuvântul Fiul meu este important să răspunzi, și la nimic altceva.

Tu trebuie să ai încredere în Fiul Meu și să rămâi în tăcere atunci când cei orbiți de minciuni încearcă să te atace pentru a te doborî. Nu-i asculta. Nu le răspunde. În schimb, pur și simplu proclamă Cuvântul lui Dumnezeu.

Copilul meu, atât de mulți adepți ai lui Cristos suferă în aceste moment. Glasurile lor nu sunt decât șoapte, într-o lume care strigă despre gloria minunilor pământești.

Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu nu mai este declarat în mod deschis, nici chiar de către slujitorii lui Dumnezeu în Biserică.

Jenați de a fi văzuți că declară în mod deschis Adevărul, ei rătăcesc fără speranță, încercând să găsească drumul lor, în confuzia cauzată de secularism.

Este larg răspândită ofensa cauzată de simpla menționare a lui Dumnezeu, sau a Fiului meu iubit, Isus Cristos. Foarte puține sufletele sunt suficient de curajoase să se ridice și să se declare soldați ai lui Cristos.

Chiar și sufletele sfinte sunt speriate să facă acest lucru, de teama de a nu provoca indignarea necredincioșilor.

Incapacitatea de a proclama adevărul Învățăturilor Fiului meu înseamnă că Dumnezeu este uitat.

Cum plâng atunci când îi văd pe sărmanii mici copii, care sunt ignorați de către cei care ar trebui să-i ghideze în dezvoltarea lor sufletească.

Lor le lipsește hrana Duhului Sfânt, deoarece ei nu sunt învățați cum să își mărturisească dragostea lor pentru Dumnezeu. Mulți nu cred în Dumnezeu Tatăl. Aceasta Îl întristează pe El.

Tu, copilul meu, ai primit o sarcină dificilă. Când declari lumii conținutul acestor mesaje de la Cer, ești atacată din trei surse:

De către cei care cred în Dumnezeu, dar care refuză să asculte Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este dat el lumii acum.

De către cei care pretind a fi lideri în Biserica Fiului meu de pe pământ, care refuză să asculte deoarece ei nu acceptă profețiile.

Iar apoi, de cei care nu cred deloc în Dumnezeu.

Vocea ta va continua să răsune în urechi surde, dar aceasta nu trebuie să te descurajeze.

Tot ce trebuie să faci este să te supui Fiului meu în toate lucrurile și să lași totul în Mâinile Sale Sfinte.

În timp, ei vor asculta. Când vor asculta, multe suflete se vor întoarce la Fiul meu, cu dragoste și bucurie în inimile lor.

Tu nu trebuie niciodată să te clatini sau să întârzii să răspunzi la chemarea Fiului meu, pentru a asigura că toată lumea primește Cuvântul lui Dumnezeu în acest moment.

Eu îi rog pe toți copiii lui Dumnezeu să răspundă la chemarea mea de a fi fideli acum Cuvântului Fiului meu Sfânt. El îi iubește pe toți copiii lui Dumnezeu și dorește să pregătească fiecare suflet pentru a Doua Lui Venire mult așteptată.

Nu-l refuzați. Acceptați Mâna Lui Milostivă înainte de a fi prea târziu.

Mama voastră iubitoare
Regina Pământului
Mamă a Salvării am citit


617. Încoronarea Mea cu spini din timpul crucificării Mele are o semnificație simbolică

Marți, 13 noiembrie 2012 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, încoronarea Mea cu spini din timpul Crucificării Mele are o semnificație simbolică pentru vremurile din urmă.

Pentru că Biserica este Trupul Meu pe pământ, și ea va fi încoronată cu... citește tot aici

Iubita Mea fiică, încoronarea Mea cu spini din timpul Crucificării Mele are o semnificație simbolică pentru vremurile din urmă.

Pentru că Biserica este Trupul Meu pe pământ, și ea va fi încoronată cu spinii batjocurii, așa cum s-a întâmplat în timpul drumului Meu spre Calvar. Coroana cu Spini reprezintă Capul Sfintei Mele Biserici pe pământ. Papa Benedict va suferi mult, urmând să fie persecutat pentru că rostește Adevărul.

Va fi strivit, în calitatea sa de Cap al Bisericii Mele, și nu i se va arăta nici un pic de milă. Opoziția față de el va crește repede, el nemaifiind considerat important.

Cei care vor susține că sunt mai moderni în abordarea lor față de căile apostolice, îl vor critica dur și îi vor ridiculiza cuvintele. Atunci Capul Bisericii Mele va fi înlocuit cu capul șarpelui.

Biciuirea pe care am îndurat-o în timpul Crucificării Mele se va repeta înăuntrul Bisericii Mele Catolice. Șarpele se mișcă repede acum, în încercarea sa de a-Mi devora Trupul – Biserica Mea pe pământ. Apoi toate Bisericile Creștine vor fi înghițite și forțate să-l adore pe falsul profet ca mâna dreaptă a fiarei.

Deși multora dintre voi vă este teamă, amintiți-vă că rugăciunile voastre întârzie aceste lucruri și în anumite situații chiar diminuează severitatea acestor evenimente.

Rugăciunile, multe rugăciuni, vor amâna și slăbi lucrarea celui rău pe pământ.

Ele sunt antidotul împotriva persecuției puse la cale de grupul malefic condus de satana. Prin convertirea și rugăciunile voastre, discipolii Mei, multe lucruri pot fi împiedicate. Rugăciunea are puterea să distrugă această ticăloșie. Rugăciunea poate să convertească și va converti omenirea. Atunci, dacă suficiente suflete Mă vor urma, totul va fi ușor. Atunci tranziția în Noul Meu Paradis va fi mai ușoară.

Al vostru Isus am citit


619. Am un Mesaj pe care trebuie să îl transmit poporului american

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012 la ora 19:00

Mult iubita Mea fiică, am un Mesaj pe care trebuie să îl transmit Poporului American.

Mult iubiții Mei discipoli, trebuie să fiți atenți la Cuvântul Meu Sfânt și să ascultați.

Sunteți supuși acum la multe... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, am un Mesaj pe care trebuie să îl transmit Poporului American.

Mult iubiții Mei discipoli, trebuie să fiți atenți la Cuvântul Meu Sfânt și să ascultați.

Sunteți supuși acum la multe persecuții din cauza păcatelor compatrioților voștri și ale acelora care controlează legile voastre privind avortul. Acest păcat foarte mare, pe care l-ați comis de milioane de ori, a sfâșiat Inima Mea ca și cum o sabie ar fi străpuns-o de mai multe ori.

Păcatele imoralității și ale dragostei voastre pentru bogăție Mă ofensează profund. Nu Îmi sunteți credincioși, așa cum s-ar cuveni. Aceia dintre voi care s-au îndepărtat de Adevăr trebuie să Mă cheme ca să le deschid ochii.

Îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu din Statele Unite ale Americii, dar mă tem că păcatul a creat o fisură atât de largă încât mulți dintre voi vor cădea într-un abis de disperare dacă nu vor accepta Existența lui Dumnezeu.

Este important ca voi să vă rugați foarte mult pentru că puterea satanei s-a infiltrat în multe dintre legile voastre. Multe alte legi, care urmează să fie introduse de ateii aflați printre voi, vor fi odioase în Ochii Tatălui Meu.

Cum plâng când văd înșelătoria care vă este prezentată! Bieții Mei slujitori sfințiți care se află în mijlocul vostru vor fi zdrobiți precum insectele sub picioarele acelor lideri care Mă renegă pe Mine, Isus al vostru.

Acesta este timpul când rugăciunea trebuie să fie scopul vostru zilnic astfel încât națiunea voastră să fie salvată și inclusă printre cele douăsprezece națiuni ale Noului Paradis.

Aceasta este Rugăciunea (85) a Cruciadei pentru salvarea Statelor Unite ale Americii din mâna înșelătorului.

Rugăciunea (85) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează Statele Unite ale Americii din mâna înșelătorului

"O, Isuse drag, acoperă națiunea noastră cu protecția Ta prețioasă. Iartă-ne nouă păcatele împotriva Poruncilor lui Dumnezeu. Ajută poporul american să se întoarcă la Dumnezeu. Deschide-le mintea către adevărata Cale a Domnului. Deschide-le inimile împietrite pentru a primi Mâna Milostivirii Tale. Ajută această națiune să se ridice împotriva blasfemiilor care s-ar putea să le fie impuse pentru a-i forța să nege Prezența Ta. Te implorăm, Isuse, salvează-ne pe toți, ocrotește-ne de tot răul și cuprinde toate popoarele în Inima Ta Preasfântă. Amin."

Mergeți, poporul Meu, și să nu vă temeți niciodată să vă demonstrați dragostea pentru Mine; niciodată să nu vă deziceți de Credința voastră Creștină.

Al vostru Isus am citit


710. Fecioara Maria: Aroganța și mândria umanității insultă prezența lui Dumnezeu

Miercuri, 13 februarie 2013 la ora 20:10

Sfânta mea Mantie îi acoperă pe toți cei care, în aceste vremuri de încercare, mă cheamă pe mine, Mama lor Cerească. Pe măsură ce Furia Tatălui meu Veșnic crește, voi, dragii mei copii, trebuie să vă... citește tot aici

Sfânta mea Mantie îi acoperă pe toți cei care, în aceste vremuri de încercare, mă cheamă pe mine, Mama lor Cerească. Pe măsură ce Furia Tatălui meu Veșnic crește, voi, dragii mei copii, trebuie să vă rugați cu insistenta pentru a diminua suferința care va veni ca un potop asupra voastră.

Trebuie să vă concentrați asupra spuselor Fiului meu și să rămâneți uniți în rugăciune, ca astfel păcatul să poată fi iertat. În fiecare zi se îngroașă norul format de cultul plăcerii, nor ce atârnă greu asupra lumii vestice, care îl ignoră pe Fiul meu.

Aroganța și mândria umanității insultă prezența lui Dumnezeu. Sufletele lor pustii sunt asemenea unor vase goale, pe care le umplu doar bogățiile inutile create de mâna omului. Nu mai este loc în inimile lor lacome pentru Iubirea Adevărată, Iubirea lui Dumnezeu. Fără Iubirea lui Dumnezeu ei sunt incapabili să iubească pe altcineva în afara de ei înșiși.

Dacă vă pasă numai de voi, nu puteți să oferiți consolare nici să ușurați suferința celor ce depind de alții.

Treziți-vă, copii. Doar deschizându-vă inimile în fața Adevărului veți fi în stare să câștigați Milostivirea iubitului meu Fiu.

Iubita voastră Mamă
Mama Salvării am citit


715. Vor spune că a fost găsit vinovat de o crimă pentru care el este complet nevinovat

Marți, 19 februarie 2013 la ora 14:30

Preaiubita Mea fiică, te rog anunță-i pe discipolii Mei că Domnia Mea este aproape.

Nu trebuie să se îngrijoreze pentru că, deși Coroana de Spini a fost pusă pe capul Vicarului Meu numit de Mine, Isus... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, te rog anunță-i pe discipolii Mei că Domnia Mea este aproape.

Nu trebuie să se îngrijoreze pentru că, deși Coroana de Spini a fost pusă pe capul Vicarului Meu numit de Mine, Isus Cristos, ca să conducă Sfânta Mea Biserică Catolică și Apostolică, și acesta a fost înlăturat cu perfidie, iată că Eu vin acum, în cele din urmă, să vă aduc pacea.

Pentru voi, iubiții Mei discipoli, și pentru Ultimul Meu Papă Adevărat, anul ce urmează va fi un an nemilos și foarte dureros. Papa, împotriva căruia s-a complotat cu premeditare și răutate, a primit același tratament ca și Mine, Isus Cristos, care am fost bătut și biciuit. Vor spune că a fost găsit vinovat de o crimă pentru care el este complet nevinovat.

Eu, Mântuitorul vostru preaiubit, vă voi salva pe toți de această ticăloșie, care va fi percepută de mulți ca venind de la Mine, prin Mâna Mea care Conducătoare.

Eu instruiesc Biserica Mea ca și mai demult, însă doar prin Puterea Duhului Sfânt. Cheile Romei sunt sub comanda Iubitului Meu Tată. Eu, Isus Cristos, sunt pregătit să cobor din nou la A Doua Mea Venire și doresc să vă fac cunoscut că voi, discipolii mei, veți suferi la fel cum au suferit proprii Mei discipoli în perioada petrecută de Mine pe pământ. Voi, iubiții Mei, sunteți cu Mine, închiși în Inima Mea Sfântă, ca să puteți să vă uniți cu Mine în suferință. Plâng cu lacrimi pentru dragul Meu Papă nevinovat, ultimul Papă pe Pământ, Benedict al XVI-lea, care a fost ales de Mine să-Mi conducă Biserica în vremurile din urmă.

Victimele benevole vor avea nevoie de mult curaj ca să continue să declare Cuvântul Meu Sfânt, pentru că vor fi copleșiți de îndoieli puternice. Ei știu, în adâncul inimii lor, că Eu le vorbesc acum și totuși vor fi asaltați de îndoieli care vor fi cauzate de cei care vor refuza să accepte Mesajele Mele către omenire și care și ei, la rândul lor, Îmi sunt devotați.

Vă încredințez acum această scurtă dar specială Rugăciune a Cruciadei. Este o Rugăciune Miraculoasă pentru că face posibil ca toți cei care o recită să-Mi simtă Prezența în sufletul lor. Îi va ajuta de asemenea să vadă Adevărul pe care L-am promis lor și care le va fi dat în timpul vremurilor din urmă.

Rugăciunea (101) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune Miraculoasă pentru a simți Prezența lui Isus

"O, iubite Tată Atotputernic, Creatorul a toate câte sunt și câte vor fi, ajută-ne să devenim foarte puternici, noi toți cei care astăzi recunoaștem Prezența Iubitului Tău Fiu în Biserică. Ajută-mă pe mine să-mi înving teama, singurătatea și respingerea pe care o sufăr din partea celor dragi pentru că Îl urmez pe Fiul Tău, Isus Cristos, Mântuitorul Meu. Te rog, protejează-i pe cei dragi mie ca să nu cadă în capcană și să nu creadă minciunile născocite de satana pentru a-i distruge, despărți și devasta pe copiii lui Dumnezeu.Te rog ajută-i pe toți cei care sunt adepții monstruozității în Biserica Ta să se salveze din focurile veșnice ale iadului. Amin."

Iubiții Mei discipoli, voi Mă cunoașteți deja. Ceea ce veți vedea acum înăuntrul învelișului gol ce odată a fost Biserica Mea de pe pământ, vă va dezgusta. Veți plânge iară și iară până când nu veți mai simți nimic. Și atunci când Mă veți chema și Îmi veți spune:

“Isuse, izbăvește-mă de minciunile lui satana ca să pot discerne Adevărul din Rămășița Bisericii Tale.” (n.t. din ceea ce a fost odinioară Biserica Ta) Eu vă voi liniști. Vă voi umple cu Duhul Sfânt. Vă voi umple cu lacrimi de durere și voi înlocui aceste lacrimi cu Puterea Mea. Apoi, nu vă va mai păsa, pentru că Eu voi prelua controlul și vă voi conduce la fiecare pas.

Voi veți fi inspirați atunci când își vor bate joc de voi. Veți fi plini cu al Meu Spirit al Iubirii când vă vor râde în față pentru că veți crede în Doctrina Mea Sfântă. Apoi nu vă va mai fi frică deloc iar frica va fi înlocuită de un sentiment puternic al Iubirii Mele pentru voi și doar atunci veți simți ușurare și pace.

Al vostru Isus am citit


735. Mama Salvării: Spuneți Rozariul Meu pentru toți cei care iau decizii în Roma

Vineri, 15 martie 2013 la ora 22:30

Draga Mea copilă, acesta este un timp de mare tristețe, nu doar pentru tine, ci și pentru toți aceia care îl iubesc pe Fiul meu.

Trebuie să vă îndemn, dragi copii, să rămâneți puternici și credincioși... citește tot aici

Draga Mea copilă, acesta este un timp de mare tristețe, nu doar pentru tine, ci și pentru toți aceia care îl iubesc pe Fiul meu.

Trebuie să vă îndemn, dragi copii, să rămâneți puternici și credincioși Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu, de dragul Fiului meu. El, Preaiubitul meu Fiu, își pleacă-n agonie capul, în timp ce privește îngrozit cum Biserica Sa se prăbușește în fața Lui.

Vă rog să vă rugați pentru speranță și să spuneți Sfântul meu Rozariu în fiecare zi pentru aceia care iau decizii în Roma. Trebuie să vă rugați pentru toți aceia care conduc Biserica Catolică. Vă rog să-l includeți în rugăciune și pe cel care ocupă Scaunul lui Petru, căci el are mare nevoie de rugăciunea voastră.

Rugați-vă ca el să accepte Adevărul morții Fiului meu pe Cruce și să-și deschidă inima cererilor Fiului Meu, pentru ca El să coboare Milostivirea Sa asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Indiferent de cât de dificile sunt aceste timpuri pentru Biserica Romano-Catolică, răul nu poate și nu va birui Puterea lui Dumnezeu.

Rolul meu de Mijlocitoare a tuturor Harurilor se va împlini în curând, și aleasă fiind ca femeia înveșmântată în razele de soare, a venit timpul meu ca să îl ajut pe Fiul meu în planul Său de mântuire finală.

Eu îi prețuiesc pe toți copiii lui Dumnezeu, chiar și pe aceia care nu Îl cinstesc și care Îi provoacă mare suferință. Rugați-vă ca rugăciunile mele, spuse și prezentate în numele vostru Fiului meu, să poată ajuta la diminuarea suferinței prin care va trece Biserica Catolică.

Iubirea Mea, ca Mamă a tuturor copiilor lui Dumnezeu, este atotcuprinzătoare, și nu mă voi opri niciodată în încercarea de a vă aduce speranță, dragi copii.

Rugăciunile vor fi auzite în Cer și nu trebuie să renunțați niciodată la speranță, căci Milostivirea Fiului Meu este mai mare decât vă puteți închipui.

Dragostea lui Dumnezeu este Atotputernică. Cereți, și veți primi mari binecuvântări, căci pregătirile sunt finalizate pentru Ziua cea Mare a Domnului.

Așteptați cu răbdare, iubire și încredere căci toate aceste încercări vor trece în curând, și apoi Noul Cer și Noul Pământ se vor contopi într-unul singur. Aceasta trebuie să fie singura voastră preocupare – să vă pregătiți sufletele voastre și pe ale acelora care au cel mai mult nevoie de rugăciunile voastre. Doar atunci veți putea să acceptați Lumina lui Dumnezeu și să intrați în Noul Paradis de pe pământ.

Rămâneți în pace și concentrați-vă doar asupra Fiului meu și doar asupra unicei Sale dorințe, aceea de a salva sufletele fiecărei creaturi în viață.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Salvării am citit


946. Anticristul va crea subvenții pentru a încuraja companiile, organizațiile și asociațiile de caritate să lucreze pentru noul său centru al comerțului mondial

Sâmbătă, 19 octombrie 2013 la ora 20:00

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți discipolii Mei care M-au auzit și Mă recunosc în aceste Mesaje să Mă asculte acum.

Această Lucrare care v-a fost dată este Sfântă. În ciuda oricărui chin, abuz, a... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți discipolii Mei care M-au auzit și Mă recunosc în aceste Mesaje să Mă asculte acum.

Această Lucrare care v-a fost dată este Sfântă. În ciuda oricărui chin, abuz, a oricărei suferințe și batjocuri pe care poate va trebui să le îndurați din cauza acestei Misiuni, să vă amintiți că această Lucrare este a Mea. Misiunea Mea finală, dăruită lumii prin intermediul profetului lui Dumnezeu, este un mare Dar pentru omenire. Ridicați-vă deasupra batjocurii la care veți asista și să știți că ea este creată de cel rău în efortul său de a împiedica răspândirea Adevărului. Adevărul, Cuvântul Meu Sfânt, va fi călcat în picioare și toți demonii, eliberați din adâncurile iadului, vor face tot ce este posibil pentru a reduce la tăcere Glasul Meu.

Lucrând prin acele suflete care se lasă deschise infestării, operele malefice ale satanei vor fi în curând mascate și prezentate lumii ca Sfântă Scriptură. Noua doctrină, vor spune ei, a fost inspirată în mod divin de către Mine, Isus Cristos. Atenția întregii lumi va fi captată, pe măsură ce noua doctrină va fi dezvăluită treptat, etapă cu etapă, și aplaudată mai ales de lumea care s-a îndepărtat de credință. Aceia la care nu v-ați aștepta niciodată să se închine lui Dumnezeu vor fi primii care vor sta la rând ca să îmbrățișeze seria de erezii – minciuni împotriva Mea – pe măsură ce acestea sunt dezvăluite.

Ca niciodată până acum, Biserica Catolică va primi o mare cinstire publică din partea mass media mondiale și a elitei politice. Ca niciodată pana acum, ateii și toate religiile, inclusiv acelea care nu Mă cinstesc pe Mine, își vor deschide brațele și vor cădea în genunchi pentru a-i onora pe aceia care spun că sunt de la Dumnezeu.

Când Imaginea Mea va dispărea și nu va mai fi văzută și când Crucile Mele, Sfintele Biblii, liturghierele pentru Sfânta Liturghie, rozariile, medaliile, scapularele și Crucile Benedictine nu se vor mai găsi, veți ști atunci că domnia fiarei a început.

Lumea va cânta imnuri de laudă lui anticrist. De îndată ce va face pace – o pace falsă – creată din cauza războaielor la izbucnirea cărora el a contribuit – el va face declarații uimitoare. El, anticristul, va declara că a primit mesaje de la Dumnezeu Tatăl și ele vor părea autentice. Apoi, folosind puterea ocultă, el va părea că vindecă pe mulți și va părea să aibă mari daruri spirituale. Mulți vor fi uimiți de așa-zisele miracole” pe care el va părea că le face și lumea îl va adora și se va prosterna la picioarele lui. Atunci el, anticristul, se va declara a fi Isus Cristos, Fiul omului, și va spune că a venit timpul să își revendice lumea și să salveze întreaga omenire. Oricine va îndrăzni să se opună mizeriei și obscenităților care vor curge din gura fiarei va fi pedepsit sever.

În acel moment, din cauza infestării lumii de către satana, păcatul va fi atât de răspândit încât demnitatea umană va ajunge la cel mai jos nivel, unde necurăția, desfrâul, lăcomia și toate celelalte păcate grave în Ochii lui Dumnezeu se vor vedea în toate spațiile publice. Pentru că păcatul va fi declarat un defect omenesc natural și pentru că vi se va spune că Dumnezeu nu vă va judeca pentru o trăsătura ce ține de slăbiciunea omenească, mulți vor îmbrățișa păcatul și nu vor avea rușine în sufletele lor.

Celebritățile lumii, artiștii, mass media, actorii cunoscuți, cu toții vor dori să fie văzuți cu anticristul și imaginea sa va fi mai vizibilă decât a oricui altcuiva care a venit înaintea sa. El va fi fluent în mai multe limbi; va fi frumos; va avea un deosebit simț al umorului și extraordinare aptitudini de comunicare. El va fi foarte atent în legătură cu ceea ce spune despre Dumnezeu și nu se va referi niciodată la Maica Domnului, pentru că se va considera că ea nu mai are niciun rol de jucat.

Interviurile lui anticrist la televizor vor fi un fapt obișnuit și oamenii vor sorbi fiecare cuvânt ce iese din gura lui. El îi va influența pe politicienii din fiecare națiune și aceia care se află în compania lui vor fi tratați ca membrii unei familii regale. Dar lucrurile nu se vor opri aici. Cuvintele lui vor fi citate în predici în toate bisericile. I se va acorda o mare cinstire și o poziție înaltă în toate bisericile, până când în sfârșit el se va așeza pe noul tron în noul templu al Babilonului. Influența lui se va extinde asupra tuturor băncilor, legilor comerciale și a economiei mondiale. Anticristul va crea subvenții pentru a încuraja companiile, organizațiile și asociațiile de caritate să lucreze pentru noul său centru al comerțului mondial. Cei care vor dori să facă parte din imperiul anticristului se vor îmbogăți foarte mult. Oricine îi jură credință lui, fie prin ceremonii religioase, fie prin acorduri de afaceri sau comerț, va trebui să primească un semn. Aceia care acceptă semnul, care va fi sub forma unui card bancar și a unui cip special care le va fi introdus în mâna, își vor pierde sufletele în favoarea lui. Toți cei care poartă Pecetea Dumnezeului celui Viu vor scăpa de încleștarea anticristului și vor deveni imuni la aceasta oroare. Nu ignorați avertismentul. Nu vă temeți, pentru că, dacă urmați instrucțiunile Mele, veți fi protejați.

Am vărsat multe Lacrimi dându-ți acest Mesaj și de aceea Durerea Mea în tine, fiica Mea, este atât de mare în acest moment. Mângâie-Mă cerând Milostivirea Mea și Protecția Mea.

Al vostru Isus am citit


977. Eu vin doar ca Dumnezeul milostivirii. Nu vin ca să vă înspăimânt pentru că Eu vă iubesc cu adevărat pe fiecare dintre voi

Luni, 18 noiembrie 2013 la ora 20:10

Mult iubita Mea fiică, toți trebuie să vă pregătiți astfel încât să fiți vrednici să veniți în fața Mea, pentru că Eu voi veni ca un hoț în noapte și mulți nu vor ști ce se întâmplă. Prin urmare, este... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, toți trebuie să vă pregătiți astfel încât să fiți vrednici să veniți în fața Mea, pentru că Eu voi veni ca un hoț în noapte și mulți nu vor ști ce se întâmplă. Prin urmare, este important ca fiecare dintre voi să vă mărturisiți (spovediți) Mie acum.

Adevărul Preasfântului Meu Cuvânt va începe să fie pronunțat în versiuni răstălmăcite întocmite de dușmanii Mei, care vor avea mult curaj în eforturile lor de a vă înșela. Acum este timpul să vă concentrați asupra propriilor voastre suflete și asupra stării în care ele se află. Omului care nu crede în Mine îi spun aceasta: când Eu voi veni în fața ta, vei fi ușurat să afli Cine Sunt Eu? Vei veni alături de Mine? Eu te voi lua și-ți voi șterge lacrimile, iar tu vei trăi o viața glorioasă, după ce te confesezi Mie și Îmi ceri să te cuprind în Milostivirea Mea.

Omului care crede în Mine îi spun: vei fi capabil să stai înaintea Mea fără să te rușinezi? Vei veni înaintea Mea cu un suflet curat, știind toate câte le faci cu privire la ceea ce te-am învățat Eu? Nu contează, căci dacă Îmi spui “Isuse, iartă-mă, vreau să Te urmez”, vei fi salvat.

Omului care crede în Mine, însă crede despre sine că este ireproșabil și că nu are nevoie de mărturisire, de asemenea îi spun: ești tu vrednic să vii înaintea Mea? Când îți voi arăta starea sufletului tău, Mă vei contrazice spunând că ești vrednic să vii înaintea Mea, când de fapt nu ești? Dacă nu poți accepta Darul Milostivirii Mele și nu poți să admiți că ai greșit, atunci vei rămâne separat de Mine iar Eu nu îți voi mai da decât o singură șansă de amânare.

Către toată umanitatea: vă cer să vă pregătiți mai întâi sufletele voastre. Trebuie să puneți în ordine fiecare parte a sufletului vostru înainte de a fi gata să stați pe de-a întregul în Prezența Mea în timpul Avertismentului. Dacă nu o faceți, va trebui să îndurați o dureroasă purificare, iar Purgatoriul vostru va fi îndurat pe Pământ, înainte de Zorii Zilei celei de-a Doua Veniri a Mea. Vă îndemn să spuneți această Rugăciune a Cruciadei pentru sufletele voastre și pentru fiecare dintre sufletele celor dragi vouă.

Rugăciunea (127) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a salva sufletul meu și al celor dragi mie

"O, Isuse, pregătește-mă ca să pot veni înaintea Ta fără să mă rușinez. Ajută-mă pe mine și pe cei dragi mie (numiți-i aici…) ca să fim pregătiți pentru a mărturisi toate faptele noastre greșite. Să ne recunoaștem greșelile. Să cerem iertarea tuturor păcatelor. Să arătăm iubire celor cărora le-am greșit. Să cerem stăruitor Milostivirea de a fi mântuiți. Să ne smerim înaintea Ta, pentru ca în Ziua Marii Iluminări, conștiința mea și a lor să fie curată și Tu să inunzi sufletele noastre cu Divina Ta Milostivire. Amin."

Acum este timpul să vă reamintiți tot ceea ce v-am învățat Eu. Acum este timpul să cercetați Cele Zece Porunci și să vă întrebați dacă v-ați trăit cu adevărat viața conform cu acestea.

Fiți sinceri cu voi înșivă, fiindcă dacă nu sunteți, vouă – oricum – vă va fi arătat cât m-ați mâhnit pe Mine în timpul vieții voastre. Însă, lăsați-Mă să vă dau alinare.

Eu vin doar ca Dumnezeul Milostivirii. Nu vin să vă înspăimânt, pentru ca Eu iubesc cu adevărat pe fiecare dintre voi, indiferent ce ați făcut, însă Răbdarea Mea are o limită. Numai aceia care acceptă cumplita natură a păcatelor lor împotriva lui Dumnezeu pot fi învăluiți în Milostivirea Mea Divină. Aceia care Mă resping vor avea doar puțin timp ca să se răscumpere, pentru că Eu voi separa oile de capre. O parte va veni cu Mine. Cealaltă parte va fi lăsată și atunci Noul Început va fi făcut cunoscut fiecărei creaturi. Doar acelora care Mă iubesc le va fi dată Viața Veșnică.

Acordați atenție acum Chemării Mele, deoarece Eu fac aceasta ca să Mă asigur că voi, cât mai mulți posibil, sunteți bine pregătiți înainte de Ziua Avertismentului.

Al vostru Isus am citit