Au fost găsite 18 mesaje conform filtrelor de căutare.

451. Fecioara Maria: Eu am revelat aceste atrocități micuților copii Melanie și Maximin în La Salette

Sâmbătă, 02 iunie 2012 la ora 11:00

Copila mea, este important ca toți cei care-L iubesc pe Fiul Meu să se roage în aceste timpuri pentru harul tăriei și al perseverenței.

Cunoștințele revelate prin intermediul acestor mesaje sunt pentru... citește tot aici

Copila mea, este important ca toți cei care-L iubesc pe Fiul Meu să se roage în aceste timpuri pentru harul tăriei și al perseverenței.

Cunoștințele revelate prin intermediul acestor mesaje sunt pentru a vă ajuta să vă pregătiți.

Să nu credeți niciodată că voi, ca armată a lui Dumnezeu, nu veți fi capabili să vă împotriviți regimului diabolic care se va arăta în curând lumii.

Aduceți-vă aminte întotdeauna de puterea Sfântului Meu Rozariu.

Amintiți-vă mereu că puterea Tatălui Meu este cea mai mare putere dintre toate.

Nici o forță nu este atât de puternică încât să poată învinge cea mai Glorioasă Putere, cea a lui Dumnezeu.

Când sunteți adevărați copii ai lui Dumnezeu, când veniți la Tatăl prin Fiul Meu, veți fi protejați.

Frica este cauzată de necunoscut, dar mai poate fi cauzată și când Adevărul este revelat.

Permiteți harurilor care vă sunt date prin Cruciada de Rugăciune să vă dea pacea rațiunii și puterea sufletului pentru a înainta spre salvarea sufletelor.

Cu cât vor fi mai multe suflete convertite la iubirea pentru Fiul Meu, cu atât va fi mai puternică Cruciada voastră.

Iubiți-vă unii pe alții și uniți-vă în rugăciune pentru a ajuta la salvarea copiilor lui Dumnezeu de anticrist.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru ca fiecare suflet să fie destul de curajos pentru a respinge semnul lui otrăvitor.

Eu am revelat cu mult timp în urmă aceste atrocități micuților copii Melanie și Maximin în La Salette. Timpul ca aceste profeții să se împlinească este aproape.

Acestor copii le-am dezvăluit planurile celui rău și ei au acceptat ceea ce le-am spus. Acum voi, copii, trebuie să acceptați că aceste evenimente trebuie să aibă loc.

Trebuie să vă rugați intens pentru a atenua și îmblânzi și mai mult durerea prin care va trebui să treacă omenirea.

Fiți curajoși, copii.

Aveți încredere în Fiul Meu și dați-i libertatea de a vă călăuzi așa cum vrea El, pentru ca sufletele să fie salvate din ghearele fiarei.

Iubita voastră Mamă,
Mamă a salvării am citit


487. Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet

Luni, 09 iulie 2012 la ora 23:00

Prea iubita Mea fiică, Vreau să-i pregătesc acum pentru Avertisment pe toți discipolii Mei într-un mod în care nu-i va ajuta doar pe ei, ci și pe cei dragi lor.

Nu este de ajuns să vă căiți datorită... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, Vreau să-i pregătesc acum pentru Avertisment pe toți discipolii Mei într-un mod în care nu-i va ajuta doar pe ei, ci și pe cei dragi lor.

Nu este de ajuns să vă căiți datorită fricii. Este necesară și ispășirea.

Discipolii Mei, ascultați acum instrucțiunile Mele pentru a vă pregăti sufletele pentru Marele Avertisment.

Trebuie să începeți meditând la toate lucrurile rele de care sunteți vinovați, împotriva propriei persoane și a aproapelui.

Aceia dintre voi care sunteți catolici trebuie să primiți Sacramentul Spovedaniei la fiecare două săptămâni, dacă vreți să rămâneți în starea de Har.

Astfel, durerea voastră va fi blândă în timpul Marelui Avertisment și veți avea puterea să-i ajutați pe frații și surorile voastre care vor suferi o teribilă durere și vinovăție atunci când ei se vor confrunta cu iluminarea conștiinței lor.

Pentru aceia dintre voi care sunt creștini sau de alte religii și cred în aceste mesaje, trebuie să recitați rugăciunea (24) ce v-am dat-o în Cruciada de Rugăciune: Indulgență Plenară pentru iertarea completă a păcatelor.

Trebuie să spuneți această rugăciune timp de șapte zile consecutive și Eu, Isus al vostru, vă voi ierta.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Dau acum și o rugăciune specială pe care să o spuneți pentru acele biete suflete care poate vor muri din cauza șocului, în timpul Avertismentului, și care ar putea fi în păcate de moarte.

Rugăciunea (65) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cei în păcat de moarte

"O, Preaiubite Isuse, Mântuitorul omenirii, prin Milostivirea Ta Dumnezeiască cer indulgență pentru toate sărmanele suflete, aflate în păcat, care ar putea fi răpite de pe pământ în timpul Avertismentului. Iartă-le păcatele și, în amintirea Pătimirii Tale, Te implor să-mi dai acest har special pentru ispășirea păcatelor lor. Îți ofer Ție mintea, trupul și sufletul meu ca ispășire pentru iertarea păcătoșilor și dobândirea Vieții Veșnice. Amin."

Discipolii Mei, Avertismentul va fi un mare eveniment de Salvare, unde Eu voi demonstra lumii Milostivirea Mea Divină.

Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet.

Timpul este scurt și trebuie să vă pregătiți acum.

Nu uitați instrucțiunile Mele de a vă procura hrană pentru zece zile, lumânări sfințite și obiecte sfinte în casele voastre.

Încredeți-vă în Mine și bucurați-vă pentru că multe suflete vor fi salvate.

Eu nu vă voi dezvălui data, dar voi trebuie să știți ce aveți de făcut.

Când păcatele voastre vă vor fi revelate, trebuie să-Mi cereți să vă iert și plecați-vă cu smerită recunoștință pentru acest Dar Divin care este pașaportul vostru către viața veșnică în Noul Paradis de pe pământ.

Amintiți-vă că nu este nici un păcat, oricât de grav, care să nu poată fi iertat dacă arătați o adevărată căință.

Preaiubitul vostru Salvator,
Isus Cristos am citit


581. Păgânismul va fi impus în toate bisericile lui Dumnezeu

Miercuri, 10 octombrie 2012 la ora 21:50

Mult iubita Mea fiică, spune lumii că trebuie să se trezească din somnolența ei. Dacă nu se trezesc, ei nu vor reuși să vadă planurile nelegiuite, despre care v-am spus cu ceva timp în urmă că se vor... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, spune lumii că trebuie să se trezească din somnolența ei. Dacă nu se trezesc, ei nu vor reuși să vadă planurile nelegiuite, despre care v-am spus cu ceva timp în urmă că se vor desfășura.

Vorbesc despre dominarea globală care a fost orchestrată pentru a distruge Creștinismul.

Biserica Mea este nimicită cărămidă cu cărămidă. Slujitorii Mei sfințiți sunt împinși în mod deliberat dincolo de limita rezistenței lor.

De asemenea, Biserica Mea este profanată de aceia care practică adorația fiarei.

Acești impostori nu sunt Creștini. Ei practică ocultismul și se infiltrează în toate organizațiile, incluzând diferitele Biserici și religii. Ei vizează în mod special Biserica Catolică.

Aceasta este Biserica pe care o urăsc cel mai mult. Minciunile lor au menirea de a-i face pe catolici să se rușineze în a se ridica pentru ca să-și apere Biserica.

Minciunile lor fac foarte dificil, pentru toate Bisericile Creștine, să apere Sfintele Sacramente dictate de Dumnezeu.

Păgânismul se va impune în toate Bisericile lui Dumnezeu și vai de cel care se va ridica pentru a apăra Adevărul lui Dumnezeu.

Timpul pentru divizarea umanității a sosit. Eu voi veni și voi împărți pământul.

Cei care vor fi fideli Învățăturilor Mele vor fi aduși la Pieptul Meu. Cei care îl sfidează pe Dumnezeu și hulesc împotriva Adevărului vor fi exilați.

Bătălia a început deja. Dovezile sunt pe cale de a fi prezentate.

Încă mai este timp să alegeți între minciunile acestui grup satanic, care vine îmbrăcat în blană de miel, sau Adevărul despre care vi se va spune că este o minciună.

Trebuie să fiți vigilenți tot timpul. Fiți cu ochii deschiși. Întoarceți spatele atunci când Numele Meu, Trupul Meu, Cuvântul Meu sunt blasfemiate.

Al vostru Isus am citit


638. Avertismentul îi va purifica pe copiii lui Dumnezeu pregătindu-i pentru a Doua Mea Venire

Sâmbătă, 08 decembrie 2012 la ora 11:40

Prea iubita Mea fiică, așa cum Tatăl Meu a pregătit lumea pentru Prima Mea Venire, tot așa face și acum, pregătindu-i pe copiii Săi pentru A Doua Mea Venire.

Tot Cerul s-a bucurat când M-am născut Eu,... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, așa cum Tatăl Meu a pregătit lumea pentru Prima Mea Venire, tot așa face și acum, pregătindu-i pe copiii Săi pentru A Doua Mea Venire.

Tot Cerul s-a bucurat când M-am născut Eu, pentru că ei știau că am fost trimis să salvez omenirea de osânda veșnică. Acum întreaga ierarhie a îngerilor și a sfinților se bucură pentru că se fac pregătirile ca lumea să fie gata să Mă primească pe Mine, Isus Cristos, Fiul Omului, încă o dată.

Doar Tatăl Meu știe datele, însă pot să vă spun că aceasta se va întâmpla nu prea mult după ce va avea loc Avertismentul.

Acesta este timpul pe care Tatăl Meu l-a așteptat cu răbdare. În sfârșit va putea să arunce în abis fiara și demonii ei care umblă pe pământ chinuindu-i pe copiii Săi.

Avertismentul îi va purifica pe copiii lui Dumnezeu pregătindu-i pentru a Doua Mea Venire.

Acesta este necesar deoarece astfel, mulți oameni vor căuta iertarea pentru păcatele lor, pe care altfel nu ar fi căutat-o.

Cutremurele, furtunile, inundațiile și vremea ieșită din tipare, toate se vor combina pentru a curăța pământul de otravă. Pământul, mările și aerul vor fi și ele purificate pregătind Noul Paradis, când Cerurile și Pământul se vor uni într-unul singur.

Totul este organizat cu atenție, conform Planurilor Dumnezeiești ale Tatălui Meu. Printre oameni se știe foarte puțin despre Legile Divine care guvernează Împărăția Tatălui Meu pe pământ și în Ceruri.

Multe vi s-au arătat, prin profeți și prin Învățăturile Mele. Totuși multe rămân un mister pentru voi. În timp, când misterele vi se vor revela, veți înțelege atunci motivele suferinței omenești.

Mulți dintre voi, unii savanți învățați, aderați cât de bine puteți la Legile pe care Eu vi le-am dat.

Să știți însă că Iubirea pe care o are Dumnezeu pentru copiii Săi depășește orice raționament teologic.

Același lucru este valabil și pentru sufletele simple care simt o iubire adevărată pentru Mine, Isus al lor iubit, fără a analiza de ce.

Punându-vă încrederea în Mine și acceptând că iubirea Mea este milostivă și răbdătoare, să știți că Eu voi împlini promisiunile făcute de Tatăl Meu.

Voia Sa Divină va fi în sfârșit îndeplinită. Doar Voia Sa poate asigura pacea între copiii Săi.

Această manifestare va face ca toata Creația Sa să Îl iubească, să accepte Iubirea Sa precum și darurile pe care dorește să le reverse asupra copiilor Săi. Lumea nu a întrezărit decât o fracțiune a minunilor create de Tatăl Meu.

Copiii Săi urmează să fie martori ai Adevăratei Slave a Împărăției lui Dumnezeu care-i așteaptă.

După multă durere și suferință, cauzate de ura adusă pe pământ de către îngerii căzuți conduși de satana, acum totul se va rezolva.

Bătălia de pe urmă va arăta distrugerea răului care va fi în sfârșit finalizată.

Avertismentul este un Miracol permis de Tatăl Meu pentru a se asigura că vor intra în Noua Mea Împărăție atât de mulți copii ai Săi, pe cât este posibil.

Din cauza apostaziei și a erorilor de doctrină care au fost răspândite de-a lungul ultimelor patru decenii de către unii slujitori sfințiți conduși în direcția greșită, acesta este unica modalitate de a uni rapid omenirea. Dimensiunea omenirii din aceste timpuri înseamnă că miliarde de oameni pot fi salvați prin acest Miracol al Iluminării Conștiinței.

Pe măsură ce timpul vă aduce mai aproape de Marea Strâmtorare, Eu, Mielul lui Dumnezeu, voi dezvălui omenirii adevăratul înțeles al conținutului Peceților date lui Ioan.

Cartea Adevărului este Cuvântul lui Dumnezeu care a fost dat deja omenirii până acum prin Cartea Tatălui Meu. Ea le reamintește copiilor lui Dumnezeu despre Adevărul pe care mulți deja l-au uitat. De asemenea va dezvălui unele dintre misterele Timpurilor din urmă, care au fost date lui Daniel, astfel încât voi toți să fiți pregătiți să intrați în Noul Paradis prin libera voastră voință.

Nu respingeți Adevărul, așa cum vi se dă acum, pentru că ați fi asemeni unui bolnav care refuză tratamentul pentru boala sa. Fără Adevăr nu veți fi deloc pregătiți să intrați în Noul Meu Paradis.

Al vostru Isus am citit


665. Fecioara Maria: Nu toți vor accepta libertatea. Mulți se vor alia cu cel rău și Îl vor respinge pe Fiul meu

Miercuri, 02 ianuarie 2013 la ora 06:29

Copila mea, multe se vor întâmpla acum în lume și multe evenimente sunt necesare pentru a-i purifica pe copiii lui Dumnezeu.

Este important ca inimile tuturor să fie deschise către Adevăr, către Cuvântul... citește tot aici

Copila mea, multe se vor întâmpla acum în lume și multe evenimente sunt necesare pentru a-i purifica pe copiii lui Dumnezeu.

Este important ca inimile tuturor să fie deschise către Adevăr, către Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Dacă ei nu își deschid inimile, nu vor putea să accepte Adevărul promisiunii Fiului meu către omenire.

El va veni din nou, în curând, pentru a restaura Împărăția Sa pe Pământ. Pământul va fi eliberat din strânsoarea malefică a satanei. Tuturor copiilor lui Dumnezeu li se va oferi libertatea de care au nevoie pentru a deveni una cu Fiul meu.

Nu toți vor accepta libertatea. Mulți se vor alia cu cel rău și Îl vor respinge pe Fiul meu. Ei vor fi atât de slabi încât nu vor accepta Promisiunea Lui și vor continua să-și urmeze ambițiile lumești.

Vă cer, copii, să fiți generoși cu aceste suflete. Ele nu numai că vor refuza Mila Fiului meu, dar vor hărțui și vor disprețui toate acele suflete curajoase care se vor ridica și vor proclama Adevărul lui Dumnezeu.

Continuați rugăciunea zilnică, copii, și apoi predați-i Fiului meu toate temerile pe care le-ați putea avea. El vă iubește și dorește să vă ia de pe umeri povara acestei dureri și suferințe. Veniți la mine, Mama voastră iubită, și eu Îl voi ruga să vă facă mai puternici în loialitatea voastră față de El.

Mama voastră iubită
Mama salvării am citit


730. Pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume

Sâmbătă, 09 martie 2013 la ora 21:45

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume.

Imediat ce urâciunea se va manifesta,... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume.

Imediat ce urâciunea se va manifesta, Adevărul acestor mesaje va fi pe deplin înțeles.

Adunați-vă oamenii, uniți în rugăciune, deoarece un nor negru va acoperi pământul. Pedeapsa se va abate asupra omenirii pe măsură ce aceasta se scufundă în abisul indiferenței și al apatiei față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Cei care au întors spatele Darului oferit omenirii prin moartea Mea pe Cruce, se vor trezi și vor vedea cât de grotesc apare sufletul lor în Ochii Mei. Curând ei vor realiza că nu au primit decât o perioadă scurtă pentru a se căi. Răbdarea Mea e mare, însă tristețea Mea e profundă. Inima lor este atât de îndârjită, încât ei nu numai că mă ocolesc pe Mine, preaiubitul lor Isus, dar își refuza lor înșiși darul pe care li l-am pus necondiționat la dispoziție.

Cât de mult au fost înșelați, să creadă în propriile lor iluzii false cum că lumea este a lor și pot să trăiască în ea oricum le place, fără nici o grijă care să îi încetinească din goana lor pentru căutarea satisfacției. Această lume nu va mai fi mult timp la dispoziția lor pentru că e doar o stare temporară. Curând se vor trezi într-o stare nouă, iar pentru mulți dintre ei aceasta nu va fi în Noul Meu Paradis.

Intervenția Mea e aproape și Planul Meu de salvare a lumii va fi în curând pe deplin cunoscut. Mândria este inamicul vostru cel mai mare și e păcatul cel mai mare al satanei. Când cineva îl denunță pe un altul, îl mustră și arătându-l cu degetul îl acuză în Numele Meu, devine victima păcatului satanei.

Păcatul mândriei este cel care va provoca pieirea omenirii și care va scufunda multe suflete în flăcările iadului.

Nu cădeți victimele capcanelor înșelătorului și rămâneți tăcuți atunci când nu sunteți de acord cu ceilalți care strigă împotriva Mea aruncând minciuni din gura lor, chiar dacă voi știți că ei nu spun Adevărul. Voi trebuie să vă plecați ochii și numai să proclamați Cuvântul Meu.

Apărați-Mă numai declarând lumii ceea ce știți voi despre Planul Meu de salvare a sufletelor. Voi nu trebuie să mă apărați cu argumente nici atunci când cei care, bazându-se pe cunoștințele lor despre mine, cred că sunt îndreptățiți să-i admonesteze pe alții și să vă ia la întrebări.

În curând, multe evenimente în lume vor șoca omenirea. Chiar și oamenii cei mai puțin interesați, care își trăiesc viața într-un pustiu al ambițiilor omenești și au puțin timp pentru cele spirituale, vor începe să-și dea seama că schimbările sunt multe. Vor ști că aceste schimbări sunt peste puterea lor de înțelegere iar aceasta va avea ca rezultat o mai mare deschidere a lor spre Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


771. Acest semn, care nu trebuie confundat cu Semnul Fiarei, va simboliza noua Religie Mondială

Miercuri, 17 aprilie 2013 la ora 20:00

Fiica Mea multiubită, Inima Mea se tulbură pentru că trebuie să îndur infamia și suferința pe care întreaga umanitatea trebuie s-o îndure. Nu Mâna Mea, ci blestemul satanei va cauza acest lucru, pe... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, Inima Mea se tulbură pentru că trebuie să îndur infamia și suferința pe care întreaga umanitatea trebuie s-o îndure. Nu Mâna Mea, ci blestemul satanei va cauza acest lucru, pe măsură ce spiritul său rătăcește, devorând suflete în drumul său. Atât de nebănuitori sunt ei cu privire la această influență a răului, încât oamenii dau vina pe orice altceva pentru suferințele lor. Ei plasează vina greutăților lor pe umerii celorlalți și nu reușesc să priceapă că lipsa credinței în Dumnezeu este cea care provoacă astfel de dezastre în viețile lor.

Pe măsură ce spiritul celui rău va încleșta umanitatea, Lumina lui Dumnezeu se va ciocni cu acesta în moduri care vor fi evidențiate printr-o serie de lucruri.

Furtunile se vor înteți iar tulburările se vor resimți în atât de multe țări. Neliniște se va vedea în națiuni pe măsură ce guvernele privează de libertate poporul pe care îl guvernează. Apoi bisericile, inclusiv toate acelea care Îl iubesc pe Dumnezeu, unicul Dumnezeu Sfânta Treime, vor începe să nu mai oficieze liturghiile și își vor închide ușile.

Numărul bisericilor care vor fi închise va fi observat în toate țările occidentale. În curând, marca comunismului va fi văzută printr-un semn special ce va apărea în bisericile care vor rămâne deschise, în media, pe articolele de îmbrăcăminte, în filme iar acest semn va fi purtat cu mândrie de aceia care se află în poziții înalte. Va fi văzut ca o insignă a onoarei și va fi etalat de către membrii ierarhiilor din toate bisericile și cultele religioase principale. Veți vedea acest simbol în locuri publice; pe altare; în aeroporturi și pe veșmintele purtate de liderii bisericilor.

Acest semn, care nu trebuie confundat cu Semnul Fiarei, va simboliza noua Religie Unică Mondială. Aceia care se fac responsabili de acesta nu se vor mai teme de a-și etala semnul care este un simbol al controlului și credinței față de bestie.

Ziua în care Jertfele zilnice ale Liturghiilor vor fi oprite, în formatul în care acestea trebuie să fie oferite în Numele Meu Sfânt, va fi ziua când acest simbol va apărea pe altare și înaintea tuturor tabernacolelor din lume.

Rugați-vă, discipolii Mei iubiți, să găsiți alinare în acei slujitori sfințiți ai Mei care Îmi rămân fideli, căci veți avea nevoie de consolare în timpul acestor încercări. Eu întotdeauna vă voi ridica și vă voi purta. Nu vă voi părăsi niciodată dar voi nu trebuie să deviați de la Învățăturile Mele, nici să acceptați practici păgâne care vor substitui Adevărul.

Al vostru Isus am citit


774. Turnul Babel va fi ridicat, din nou și va fi prezentat ca un templu al lui Dumnezeu

Duminică, 21 aprilie 2013 la ora 14:45

Multiubita Mea fiică, cine poate nega moartea Mea pe Cruce? Cine poate nega că Mi-am dat Viața pentru ca Adevărul să îi poată salva pe păcătoșii de pretutindeni? Atunci care dintre voi, când va veni... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, cine poate nega moartea Mea pe Cruce? Cine poate nega că Mi-am dat Viața pentru ca Adevărul să îi poată salva pe păcătoșii de pretutindeni? Atunci care dintre voi, când va veni vremea, va nega Adevărul Bisericii Mele pe pământ atunci când va fi dărâmată piatră cu piatră?

Vi s-a dat Adevărul. Cunoașteți Învățăturile Mele. Prin urmare veți cunoaște Biserica Mea după Învățăturile Mele. Biserica Mea pe Pământ este Adevărul. Biserica Mea pe Pământ este Trupul Meu. Prin urmare dacă vreunul dintre voi va biciui Trupul Meu, apoi va reinventa Învățăturile Mele și vă va prezenta minciuni, vă veți lepăda de Mine atunci?

Eu, Isus Cristos, nu vă spun aceasta pentru a vă dezbina. Vă spun aceste lucruri pentru ca să respectați Învățăturile Mele, să apărați Sfintele Sacramente și să rămâneți credincioși Adevărului.

Niciun om pe pământ nu poate schimba Învățăturile Bisericii Mele. Niciunul. Niciunuia dintre voi nu i s-a dat autoritatea de a declara doctrine noi și a le prezenta ca fiind ale Mele.

Totuși, mulți dintre voi Mă vor nega pentru că vor nega Adevărul care vi s-a dat acum 2000 de ani. Atât de puține știți în privința lucrurilor sacre, încât veți ignora noile legi, care sunt blasfemii la adresa Mea, atunci când ele vor fi introduse în Biserica Mea de pe Pământ.

Așa cum a fost înainte, Turnul Babel va fi ridicat încă o dată și prezentat ca un templu al lui Dumnezeu. El se va afla la Roma și va afișa noul simbol al noii religii unice mondiale. Acest simbol va putea fi văzut pe acoperiș, la intrare și va domina altarul înalt din interior. Prețiosul Meu Tabernacol aurit, întinat în Gloria sa, va fi așezat în mijlocul altarului, pentru ca toată lumea să îl vadă. Această insultă va însemna faptul că bestia va avea deschisă calea pentru a invada Tabernacolul Meu. Prezența Mea va dispărea în acel moment.

Milioane de oameni – dintre care mulți nu vor cunoaște semnificația acestei abominații – vor face tot ceea ce li se va cere și se vor ruga înaintea bestiei. Noi veșminte, purtând embleme de aur, care vor semăna cu niște umile sutane, vor fi purtate de către aceia care vor face oficiul în acest așa-numit templu. Emblema aurită, care va fi expusă fără rușine, va fi simbolul noii religii mondiale.

Crucile vor dispărea. Crucifixul Meu nu va mai fi văzut nicăieri. Atunci când vor fi văzute în unele locuri publice, oamenii vor fi obligați, prin lege, să le dea jos.

Noul turn, care îl va onora pe satana, va fi copiat în multe țări și atunci a doua parte a înșelăciunii se va face cunoscută. Existența Iadului va fi public declarată, de către biserică, a fi o absurditate. Oamenii vor fi liniștiți dându-li-se un sentiment de falsă securitate, atunci când această minciună sfruntată va fi acceptată de către toate bisericile. Se va susține că Dumnezeu nu ar permite ca un astfel de loc să existe. Că El îi iubește pe toți și că existența Iadului a fost răspândită de către fanaticii religioși de-a lungul secolelor. Și astfel, oamenii vor tolera chiar și existența păcatelor de moarte. Păcatul va fi atât de larg acceptat încât oamenii nu se vor mai ruga și nu vor mai cere Milostivire, pentru că nu Îl vor mai venera pe Dumnezeu. Ei își vor preda sufletele bestiei și fiecare pas al călătoriei lor va fi atent îndrumat de către dușmanii lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


802. Și apoi, chiar când lumea va fi uitat de Mine, Biserica Mea va învia din morți, la fel ca Mine

Duminică, 19 mai 2013 la ora 20:08

Preaiubita Mea fiică, moartea nu va mai avea nici o putere asupra copiilor care-L iubesc pe Dumnezeu, în Noul Meu Paradis.

Din păcate, aceste Mesaje vor aduce teamă nejustificată celor care cred că vor... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, moartea nu va mai avea nici o putere asupra copiilor care-L iubesc pe Dumnezeu, în Noul Meu Paradis.

Din păcate, aceste Mesaje vor aduce teamă nejustificată celor care cred că vor muri atunci când acest Pământ va fi înlăturat pentru a face loc Noului Paradis și Noului Pământ. Nu este adevărat. Acelora care vor găsi bunăvoință în fața Mea și vor accepta Mâna Milostivirii Mele, li se va acorda Darul vieții. După ce va avea loc Avertismentul, se vor întoarce la Mine chiar și ateii, necredincioșii, persoanele necreștine și de toate credințele, și vor accepta Darul Meu. Atunci va fi momentul când Eu voi învinge fiara pentru că voi acorda Viața Veșnică miliardelor de suflete din întreaga lume, care vor fi în viață.

Păcatul, care a fost inoculat lui Adam și Eva de către fiară, va înceta să mai existe. Milostivirea Mea va învinge păcatul. Și așa cum păcatul a distrus trupul, Lumina Mea va aduce omenirii Viața Veșnică. În Noul Meu Paradis nu vor mai exista moarte, boală sau bătrânețe. Copiii mei aleși, și vor fi miliarde ca număr, vor avea un trup și un suflet perfecte, în uniune cu Voința Divină a Tatălui Meu.

El, Tatăl Meu, le-a dăruit lui Adam și Evei Viața Veșnică, iar ei au respins-o. Din această cauză, Darul Paradisului și al Vieții Veșnice nu le-a mai fost acordat, nici lor și nici urmașilor lor. Acum, în sfârșit, aceasta se va schimba. Viața, Moartea și Învierea Mea trebuie să fie repuse în scenă în această ultimă parte a Legământului Meu. Biserica Mea a fost persecutată ca și Mine, iar acum va suferi o lovitură cumplită și un atac fără precedent, ca într-un final să pară că a avut parte de o înfrângere zdrobitoare. Și după ce va fi fost crucificată și aruncată la o parte, va părea că a fost pârjolită și uitată.

Păgânismul va înflori. Dar din cauză că se va afla sub influența și conducerea celui rău, acest cult nu-și va arăta adevărata față. Va fi prezentat lumii ca o nouă formă de justiție socială, o nouă formă de umanism, prin care toate nevoile omului vor fi satisfăcute. Aceste nevoi vor include dreptul de a păcătui iar acele păcate vor fi considerate a fi drepturile morale ale omului, în sfidare totală a lui Dumnezeu.

Cât de dezgustătoare va fi pentru Mine, Isus Cristos, această religie globală imorală. Nu le va fi suficient că îmi vor întoarce spatele, dar vor include în ritualuri chiar și simboluri satanice, între care Crucea Mea va fi expusă în modul cel mai grotesc. Ostia Mea va fi înlăturată. Pe altarele bisericilor va fi făcut un alt fel de sacrificiu. Fiara va fi adorată fățiș iar ea, în schimb, le va acorda puteri mari. Acesta este motivul pentru care mulți vor crede că cei care vor guverna peste acest cult monstruos au puteri miraculoase. Și deși va părea că ei urmează o biserică bună și curată, aceasta nu va aduce decât întuneric.

Vor avea loc celebrări însoțite de comportamente obscene, și toate se vor întâmpla în bisericile ce au fost construite pentru a Mă onora pe Mine, Isus Cristos, dar în care Eu nu voi fi prezent. Și apoi, chiar când lumea va fi uitat de Mine, Biserica Mea va învia din morți, la fel ca Mine. Ea va deveni din nou activă în locuri publice. Apoi îi voi aduna pe toți copiii Mei care au rămas fideli Cuvântului Meu și care și-au deschis ochii în fața Adevărului. Atunci ne vom înălța în Noul Paradis, împreună cu cei care au așteptat Ziua cea Mare dar care sunt morți.

Cei care Mă vor refuza chiar și după ce voi fi făcut orice încercare de a le salva sufletele, vor fi aruncați deoparte. Apoi, va începe Domnia Mea și se va forma Împărăția ce Mi-a fost promisă de către Tatăl Meu.

Să nu vă temeți niciodată de viitor, căci doar Noua Mea Împărăție va satisface bietele voastre inimi îndurerate. Doar Noua Mea Împărăție vă va da Viața Veșnică.

Trebuie să vă rugați pentru toți și pentru fiecare dintre voi, ca să deveniți vrednici să primiți acest Mare Dar.

Al vostru Isus am citit


815. Practicile voastre păgâne vă vor duce la iad

Luni, 03 iunie 2013 la ora 21:50

Fiica Mea multiubită, biciuirea pe care o îndur în acest timp nu are de-a face neapărat cu trădarea Mea care are loc acum în Propria Mea Biserică, ci cu idolii păgâni, falși, care Mă înlocuiesc în lumea... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, biciuirea pe care o îndur în acest timp nu are de-a face neapărat cu trădarea Mea care are loc acum în Propria Mea Biserică, ci cu idolii păgâni, falși, care Mă înlocuiesc în lumea de astăzi.

Păgânismul se extinde foarte repede și este îmbrățișat ca o nouă cultură populară, ca o alternativă la credința în Unicul Dumnezeu Adevărat. Acesta ia felurite forme. Dar cel mai important, acesta va fi prezentat ca fiind o joacă inofensivă pentru cei care cochetează cu practicile New Age și ca făcând parte din evoluția voastră personală – o formă a umanismului și a iubirii de sine.

Acest păgânism la nivel global a fost prezis pentru timpurile de pe urmă și pentru mulți oameni care nu îl pot vedea pentru ceea ce este cu adevărat. Este o iubire de sine și o iubire a zeilor falși în care mulți cred, pentru așa-numitele beneficii magice pe care aceștia cred că le oferă.

Mulți care caută diversiuni pentru a-și umple golul din suflete fac aceasta prin adularea statuilor lui Buddha care ocupă elementul central al vieții lor, în casele și locurile lor de muncă. Sunt atrași într-un fel de calm spiritual atunci când practică păgânismul New Age, precum Yoga, Reiki și așa-numita meditație. Curând după aceea vor fi atrași de o dorință profundă și vor continua să creadă în toate promisiunile false făcute de cei care practică această urâciune. Căci aceasta și este – o formă de ocultism care face ca multe milioane de suflete să nu vadă Adevărul lui Dumnezeu.

Trebuie să știți că orice doctrină, indiferent că este New Age sau orice altceva, care vă promite mare confort spiritual și care este menită să vă confere puteri în scopuri egoiste, nu ar putea veni niciodată de la Dumnezeu. Orice doctrină care vă dictează să onorați astfel de statui care nu sunt de la Dumnezeu sau care vă cer să participați în practici care implică ocultismul trebuie evitate cu orice preț. Oare voi nu știți ce provoacă acestea sufletului, minții și trupului vostru? Le distrug.

Atât de multe suflete ajung să fie infestate de aceste practici care deschid poarta sufletului vostru, permițându-i Satanei și demonilor săi să vă devoreze. Acestea – nu vă înșelați – sunt practici puternice prin faptul că atrag spiritele malefice. Utilizarea cărților de tarot, Yoga, Reikki și anumite tipuri de meditații care îmbrățișează practici păgâne vă vor contamina. În timp vă puteți îmbolnăvi și vă puteți umple de mare disperare, pe măsură ce spiritele malefice intră în viețile voastre, și de care cu greu puteți scăpa.

Acestea sunt semnele influențelor satanice în lume, iar mulți demoni vin deghizați sub formă de îngeri ai luminii. Acesta este și motivul pentru care aceia care devin obsedați de cărțile cu îngeri și care, în cadrul acestei culturi a îngerilor, acceptă așa-numiți maeștri înălțați îmbrățișează spiritul celui rău care este prezentat sub forma unui joc inofensiv.

Cealaltă formă de păgânism constă în practicarea ateismului. Aceia dintre voi care vă mândriți cu ateismul vostru și care poate duceți o viață bună, arătându-vă amabili și iubitori față de alții și tratându-vă semenii cu respect, trebuie să știți că Împărăția Cerului nu este a voastră. Odată ce v-ați dat ultima suflare, Eu nu vă voi putea primi niciodată în Împărăția Mea, oricât de tare Îmi va sfâșia Inima acest lucru. Dacă nu Mă implorați să vă accept înainte să muriți, Eu nu vă pot ajuta, întrucât nu pot interveni în voința voastră liberă. Oricine vă spune că ateismul este lipsit de importanță este un mincinos. Adevărul este că numai cei care Mă acceptă pe Mine și care Îl recunosc pe Dumnezeu pot intra în Împărăția Mea.

Atât de mulți dintre voi care duceți vieți atât de confuze crezând că totul va fi bine, aveți multe de învățat. Iată de ce Tatăl Meu a permis ca Avertismentul să aibă loc, căci în lipsa acestuia multe suflete s-ar arunca direct în flăcările Iadului.

Fiți recunoscători că vi s-a dat Adevărul, căci foarte puțini dintre slujitorii Mei desemnați predică despre primejdiile vieților păcătoase pe care le trăiți în ziua de azi și despre consecințele teribile pe care le vor aduce cu ele.

Practicile voastre păgâne vă vor duce la Iad. Ateismul vostru vă va separa de Mine. Doar căința vă poate salva. Ascultați și acceptați Adevărul, oricât de neplăcut vi s-ar părea, și vi se va da Darul Vieții Veșnice – o viață după care tânjiți încă de pe acum dar care nu va fi niciodată a voastră, dacă veți mai continua să idolatrizați zei falși și să Mă respingeți pe Mine, Isus Cristos.

Alegerea vă aparține doar vouă. Nimeni altcineva nu poate face această alegere, căci Dumnezeu v-a dat liberul arbitru ca să alegeți între bine și rău iar El nu va lua niciodată acest dar de la voi, chiar dacă veți alege calea greșită.

Al vostru Isus am citit