Au fost găsite 20 mesaje conform filtrelor de căutare.

455. Satana intenționează să otrăvească rațiunea unor suflete alese, referitor la această misiune

Marți, 05 iunie 2012 la ora 22:00

Fiica Mea, nu este înțelept ca aceia care îi urmează pe vizionarii Mei din întreaga lume să cedeze în fața noului plan al celui rău.

Satana intenționează să otrăvească mințile unora dintre sufletele Mele... citește tot aici

Fiica Mea, nu este înțelept ca aceia care îi urmează pe vizionarii Mei din întreaga lume să cedeze în fața noului plan al celui rău.

Satana intenționează să otrăvească mințile unora dintre sufletele Mele alese, referitor la această misiune.

El îi va întoarce pe unul împotriva celuilalt.

El va crea îndoieli printre ei față de aceste mesaje Sfinte și îți va provoca o durere și o tristețe și mai mari.

Gelozia spirituală se va ridica ca o fiară din adâncul oceanului și se va revărsa ca un potop teribil de ură, nu numai peste Mesajele Mele, dar și peste tine.

Trebuie să te rogi, pentru că aceasta se va întâmpla curând.

Așteaptă aceste evenimente în rugăciune zilnică și nu permite acestui șir de atacuri să te descurajeze.

Cei care mă urmează trebuie să fie atenți la acest lucru pentru că atunci când începe, în decursul lunii viitoare, veți fi și voi tentați să vă îndoiți de Sfântul Meu Cuvânt.

Această profeție se va împlini în fața ochilor voștri și această misiune va fi supusă celui mai rău și dureros atac de până acum.

Atacurile vor veni nu numai din partea celor care răspândesc mesaje ale unor vizionari și profeți moderni considerați de ei adevărați, ci vor fi și sprijiniți de către unii slujitori sfințiți.

Veninul va otrăvi multe suflete și mulți Mă vor respinge.

Fiica Mea, ignoră aceste atacuri. Mergi înainte și dă lumii cât poți de repede Mesajele Mele.

Este important să răspândiți Sfântul Meu Cuvânt și Rugăciunile Mele chiar și printre cei care nu doresc să Mă asculte. Când le vor fi prezentate aceste mesaje mulți vor simți remușcare pentru ceea ce au făcut și vor primi harurile pentru a vedea Adevărul.

Niciodată nu subestimați puterea satanei de a vă influența.

El țintește în mod special sufletele de care Eu am nevoie pentru a Mă ajuta în misiunea de a salva omenirea.

Mântuitorul vostru iubit
Isus Cristos am citit


480. Cuvântul Meu e cu adevărat Cuvântul Meu. Nimeni nu poate să-Mi apere Cuvântul fiindcă el e sculptat în piatră

Luni, 02 iulie 2012 la ora 18:00

Draga Mea fiică mult iubită, este important ca cei ce mă urmează să fie răbdători.

Viitorul nu trebuie grăbit niciodată.

Planurile stabilite de Tatăl Meu Veșnic se vor desfășura în mod firesc, cu ajutorul... citește tot aici

Draga Mea fiică mult iubită, este important ca cei ce mă urmează să fie răbdători.

Viitorul nu trebuie grăbit niciodată.

Planurile stabilite de Tatăl Meu Veșnic se vor desfășura în mod firesc, cu ajutorul Providenței Divine.

Timpul acordat vouă ca să Mă ajutați să pregătesc omenirea pentru Marea Mea Milostivire este foarte prețios. Este o perioadă în care mulți vor fi salvați datorită rugăciunilor voastre.

Speranța, credința și iubirea voastră pentru Mine, iubitul vostru Isus, vă vor susține în misiunea voastră.

Atunci când veți fi martorii atrocităților ce se vor desfășura în fața voastră, când tot ce reprezintă onoarea Mea va fi distrus, atunci veți ști că timpul se apropie.

Amintiți-vă că aceste lucruri trebuie să se întâmple și că datoria voastră, ca reprezentanți ai Armatei Mele, este să luptați și să rezistați în fața inamicului.

Armata Mea va fi echipată cu Daruri Divine și cu acestea îi va curăța pe cei ce sunt în întuneric.

Pregătirea necesită timp. Rugăciunea vă apropie de Inima Mea Sfântă și vă inundă sufletele cu oxigenul de care aveți nevoie pentru a supraviețui bătăliei.

Pe măsură ce vă întăriți, datorită harurilor pe care vi le-am dat, vă va fi foarte ușor să-i identificați pe dușmanii voștri care urăsc tot ceea ce Eu reprezint. Acest fapt vă va provoca suferință, durere și mânie, însă trebuie să rămâneți demni, în Numele Meu, în tot acest timp.

Când sunteți puși la încercare în Numele Meu trebuie să răspundeți cu iubire. Niciodată să nu analizați mesajele Mele, pentru că acest lucru nu e necesar.

Cuvântul Meu este cu adevărat Cuvântul Meu. Nimeni nu poate să-Mi apere Cuvântul, fiindcă e sculptat în piatră.

Oricine încearcă să-Mi distrugă Cuvintele, să facă remarci răutăcioase sau să emită judecăți eronate asupra lor, va eșua, pentru că sunt neputincioși în fața Sfântului Meu Cuvânt.

Acum că-mi cunoașteți Vocea, trebuie să fiți conștienți de suferința la care vă puteți aștepta proclamându-Mi Cuvintele în aceste timpuri.

Astăzi, dacă îmi menționați Numele, chiar și printre cei ce se consideră creștini, veți constata o tăcere stânjenitoare.

Dacă vorbiți deschis despre bine și rău, veți fi batjocoriți.

Dacă veți arăta, subliniind, modul în care păcatul îi poate distruge pe copiii voștri, veți fi întrebați: ce e acela păcat?

Azi, mulți nu știu ce este de fapt păcatul. Mulți acceptă păcatul ca fiind ceva firesc în viața lor, ca pe un lucru acceptabil.

Ei sunt încântați să-i găsească scuze păcatului pentru că asta le dă libertatea de a urma alte plăceri, de a venera zei falși, de a-și satisface toate poftele trupești.

Nu, ei nu vor să asculte, pentru că îi incomodează.

Voi, iubiții Mei discipoli, veți fi văzuți ca fiind obsedați de iubirea pentru religie și de o iubire față de Dumnezeu, care astăzi nu are valoare în ochii celor orbi.

Acesta e motivul pentru care trebuie să vă pregătiți, acesta e motivul pentru care trebuie să fiți puternici. Acestea sunt sufletele pentru care trebuie să vă rugați și la salvarea cărora trebuie să Mă ajutați.

Este o pierdere de timp să permiteți unor astfel de suflete să vă supere, să vă necăjească sau să vă insulte.

Răspundeți-le prin iubire și cu o tăcere plină de demnitate.

Să nu vă fie teamă niciodată să Mă proclamați, dar să n-o faceți într-un mod agasant, care să determine sufletele să fugă de voi. În loc de asta, aduceți-le la Mine prin rugăciunea și suferința voastră.

Armata Mea puternică și curajoasă, Te binecuvântez.

Vă iubesc.

Eu merg alături de voi, la fiecare pas pe care-l faceți în încercarea de a aduce sufletele la Mine.

Iubitul vostru Isus Cristos am citit


510. Fecioara Maria: Incapacitatea de a proclama Adevărul Învățăturilor Fiului Meu înseamnă că Dumnezeu este uitat

Marți, 31 iulie 2012 la ora 18:10

Copila mea, persecuția pe care o înduri este din cauza publicării Cărții Adevărului.

Cel rău pune obstacole în calea ta și nu se va opri de la nimic pentru a te doborî.

Este important să ignori permanen... citește tot aici

Copila mea, persecuția pe care o înduri este din cauza publicării Cărții Adevărului.

Cel rău pune obstacole în calea ta și nu se va opri de la nimic pentru a te doborî.

Este important să ignori permanentele minciuni nedrepte care îți sunt prezentate de către cei care pretind a fi informați cu privire la Cuvântul lui Dumnezeu.

Respingerea de către ei a acestor mesaje nu este importantă. Numai la Cuvântul Fiul meu este important să răspunzi, și la nimic altceva.

Tu trebuie să ai încredere în Fiul Meu și să rămâi în tăcere atunci când cei orbiți de minciuni încearcă să te atace pentru a te doborî. Nu-i asculta. Nu le răspunde. În schimb, pur și simplu proclamă Cuvântul lui Dumnezeu.

Copilul meu, atât de mulți adepți ai lui Cristos suferă în aceste moment. Glasurile lor nu sunt decât șoapte, într-o lume care strigă despre gloria minunilor pământești.

Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu nu mai este declarat în mod deschis, nici chiar de către slujitorii lui Dumnezeu în Biserică.

Jenați de a fi văzuți că declară în mod deschis Adevărul, ei rătăcesc fără speranță, încercând să găsească drumul lor, în confuzia cauzată de secularism.

Este larg răspândită ofensa cauzată de simpla menționare a lui Dumnezeu, sau a Fiului meu iubit, Isus Cristos. Foarte puține sufletele sunt suficient de curajoase să se ridice și să se declare soldați ai lui Cristos.

Chiar și sufletele sfinte sunt speriate să facă acest lucru, de teama de a nu provoca indignarea necredincioșilor.

Incapacitatea de a proclama adevărul Învățăturilor Fiului meu înseamnă că Dumnezeu este uitat.

Cum plâng atunci când îi văd pe sărmanii mici copii, care sunt ignorați de către cei care ar trebui să-i ghideze în dezvoltarea lor sufletească.

Lor le lipsește hrana Duhului Sfânt, deoarece ei nu sunt învățați cum să își mărturisească dragostea lor pentru Dumnezeu. Mulți nu cred în Dumnezeu Tatăl. Aceasta Îl întristează pe El.

Tu, copilul meu, ai primit o sarcină dificilă. Când declari lumii conținutul acestor mesaje de la Cer, ești atacată din trei surse:

De către cei care cred în Dumnezeu, dar care refuză să asculte Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este dat el lumii acum.

De către cei care pretind a fi lideri în Biserica Fiului meu de pe pământ, care refuză să asculte deoarece ei nu acceptă profețiile.

Iar apoi, de cei care nu cred deloc în Dumnezeu.

Vocea ta va continua să răsune în urechi surde, dar aceasta nu trebuie să te descurajeze.

Tot ce trebuie să faci este să te supui Fiului meu în toate lucrurile și să lași totul în Mâinile Sale Sfinte.

În timp, ei vor asculta. Când vor asculta, multe suflete se vor întoarce la Fiul meu, cu dragoste și bucurie în inimile lor.

Tu nu trebuie niciodată să te clatini sau să întârzii să răspunzi la chemarea Fiului meu, pentru a asigura că toată lumea primește Cuvântul lui Dumnezeu în acest moment.

Eu îi rog pe toți copiii lui Dumnezeu să răspundă la chemarea mea de a fi fideli acum Cuvântului Fiului meu Sfânt. El îi iubește pe toți copiii lui Dumnezeu și dorește să pregătească fiecare suflet pentru a Doua Lui Venire mult așteptată.

Nu-l refuzați. Acceptați Mâna Lui Milostivă înainte de a fi prea târziu.

Mama voastră iubitoare
Regina Pământului
Mamă a Salvării am citit


514. Către disidenții din Biserica Catolică: Dacă desacralizați legile Bisericii Mele veți fi pedepsiți

Vineri, 03 august 2012 la ora 16:45

Prea iubita Mea fiică, pământul este pe cale să se cutremure, când mânia Tatălui Meu se va revărsa asupra națiunilor ce sfidează Legile Sale.

Nu le va fi arătată nici un pic de milă, pentru că Răbdarea... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, pământul este pe cale să se cutremure, când mânia Tatălui Meu se va revărsa asupra națiunilor ce sfidează Legile Sale.

Nu le va fi arătată nici un pic de milă, pentru că Răbdarea Sa a fost încercată până la limită.

Păcatele lor includ avortul, crima, legi care încearcă să submineze creștinismul, căsătoria între persoanele de același sex și adorarea dumnezeilor falși.

În plus, există în Biserica Mea disidenți care amenință cu renegarea.

Atunci când încearcă să se distanțeze de Biserica Mea, și încearcă să creeze noi legi, sfidând Voința Mea Sfântă, ei Mă renegă.

Îi îndepărtez acum de la Mine pentru lipsa lor de loialitate. Încercările lor de a introduce legi care au la bază păcatului mândriei, poftele și ambițiile lumești, nu vor fi tolerate.

Oare chiar au crezut că le va fi permis să-i îndepărteze pe copiii lui Dumnezeu de Biserica Mea de pe pământ și că vor reuși să se ferească de Mâna Tatălui Meu?

Oare chiar au crezut că sunt mai presus de Legile lui Dumnezeu?

Ei nu-L iubesc pe Dumnezeu, se iubesc în schimb pe ei înșiși.

Lipsa de smerenie și respingerea publică a Legilor Bisericii Catolice, Mă dezgustă.

Cererile lor scandaloase prin care încearcă să forțeze Biserica Mea să accepte legi care Mă ofensează, înseamnă că s-au afundat singuri în întunecime.

Jurămintele lor religioase sunt fără nici o valoare.

Făgăduința lor de a onora și de a asculta de Biserica Mea a fost încălcat.

Dacă nu se căiesc și nu vin înapoi în Trupul Meu, Biserica Mea de pe pământ, ei nu au dreptul să se numească slujitori în Biserica Mea.

Ați fost avertizați. Vă voi exila în pustie.

Dacă desacralizați Legile Bisericii Mele veți fi pedepsiți.

Al vostru Isus am citit


609. Pământul va geme de durere, în timp ce anticrist își pregătește intrarea

Luni, 05 noiembrie 2012 la ora 18:50

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească acum pentru marile schimbări pe care le-am permis pentru a pregăti omenirea să întâmpine a Doua Mea Venire.

Multă lucrare s-a făcut cu ajutorul... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească acum pentru marile schimbări pe care le-am permis pentru a pregăti omenirea să întâmpine a Doua Mea Venire.

Multă lucrare s-a făcut cu ajutorul iubiților Mei discipoli pentru a salva milioane de suflete prin rugăciunile pe care le-am dat lor.

Iubiții Mei discipoli, loialitatea voastră față de Mine, Isus al vostru, înseamnă că v-ați dăruit sufletele voastre Mie, iar acum ele sunt în siguranță, altfel ar fi fost aruncate în iad.

Atât de puternice sunt rugăciunile voastre încât în timp, pe măsură ce milioane de oameni vor accepta mesajele Mele de dragoste și speranță, vor fi salvate miliarde de suflete.

Lucrarea Mea prin voi, discipolii Mei, salvează mii și mii de oameni zilnic. Voi trebuie, de aceea, să nu dați curs îndoielilor care în mod natural vă asaltează din când în când și vă împiedică să vă rugați.

Acum ascultați-Mă.

Multe se vor întâmpla acum. Furtunile vor crește în intensitate în toată lumea și pământul va geme de durere în timp ce anticrist își pregătește intrarea. Nu mai este mult timp până când el se va prezenta lumii.

Concentrează-te, fiica Mea, pe răspândirea Cuvântului Meu, deși poți întâlni multe obstacole. Nimic să nu întârzie răspândirea către toți a Mesajelor Mele.

Nu numărul celor care vor primi Cartea Adevărului sau mesajele Mele este important, ci numărul celor care recită Rugăciunile Mele din Cruciadă.

Rugăciunile vor slăbi puterea anticristului.

Pedepsele trimise pe pământ de Tatăl Meu vor fi cele care îi vor ucide pe acei lideri și acele grupuri care îndrăznesc să îi rănească pe copiii Săi.

Puterea lui Dumnezeu îi va acoperi pe cei care Îl iubesc.

Puterea lui Dumnezeu îi va proteja pe cei care se convertesc.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, va continua să reverse Harurile Sale până când puterea Sa va acoperi și va proteja pe toți copiii Săi de pe pământ.

Mergeți în pace, speranță și dragoste. Aveți încredere în Mine și totul va fi bine.

Al vostru Isus am citit


618. Vor avea loc o seamă de evenimente ce privesc bisericile din lume care Mă venerează

Miercuri, 14 noiembrie 2012 la ora 20:30

Draga Mea mireasă mistică, mult iubita Mea fiică, încercările prin care treci ți-au dat o putere înnoită și entuziasmul necesar pentru a atinge inimile multora.

Aceasta este una dintre căile prin care voi... citește tot aici

Draga Mea mireasă mistică, mult iubita Mea fiică, încercările prin care treci ți-au dat o putere înnoită și entuziasmul necesar pentru a atinge inimile multora.

Aceasta este una dintre căile prin care voi atinge sufletele celor care au nevoie de Harurile Mele. Voi face aceasta prin lucrarea pe care o faci pentru Mine pentru a răspândi convertirea cu repeziciune.

În această perioadă vor avea loc o seamă de evenimente ce privesc Bisericile din lume care Mă venerează.

Schisma din cadrul Bisericii Mele Catolice va fi făcută publică în curând.

Când aceasta se va înfăptui, vor fi aplaudați cei care au separat Adevărul Învățăturilor Mele de Poruncile stabilite de Tatăl Meu.

Planificarea și coordonarea acestui mare complot a durat ceva vreme, dar în curând ei vor anunța schisma prin mass-media.

Mulți dintre cei care strigă cât pot de tare spun minciuni nu doar împotriva Legilor stabilite de Învățăturile Mele. Ceea ce ei urmăresc de fapt este să creeze un nou dumnezeu. Noul reprezentant al Bisericii va fi promovat așa cum se întâmplă în campaniile electorale cu lideri politici importanți.

Vă vor face să doriți să credeți că acele Cuvinte date demult nu sunt adevărate. Apoi vă vor spune să nu credeți în ele. Vor schimba felul în care se trăiesc Învățăturile Mele și vor schimba felul în care Mi se închină.

Ei vor da deoparte Legile Mele și se vor închina unor legi făcute de ei.

Își vor schimba jurămintele solemne pentru a-și justifica participarea la ridicarea unui nou templu – un templu dedicat domniei falsului profet.

Atunci ei nu vor mai fi slujitorii Mei, căci ei își vor schimba jurământul și-l vor adora pe falsul profet.

Atunci ei se vor închina unui dumnezeu fals, un concept cu totul nou, care va permite ca anumite Legi ale lui Dumnezeu să fie abolite și înlocuite cu ceva ce reprezintă urâciune în Ochii Mei.

Acesta este avertismentul Meu către acei preoți dintre voi care se vor separa de Biserica Catolică.

Când veți înceta să mai credeți pe deplin în Mine veți fi făcuți să credeți în minciuni. Când veți avea încredere în conducători mincinoși, veți cădea într-un teribil păcat. Veți adora fiara, care va profana Biserica Mea, înfigând coroana cu spini pe Capul Bisericii Mele, adevăratul Meu Sfânt Vicar, Papa Benedict.

Veți suferi teribil atunci când veți sluji fiarei pentru că Îl veți lipsi pe Dumnezeu de copiii Lui. Întoarceți-vă la adevăratele voastre rădăcini. Nu permiteți ca Biserica Mea să fie pângărită de păcatele puse la cale de către cei care vor să distrugă Creștinismul și celelalte religii care-l venerează pe Tatăl Meu.

Voi, slujitorii Mei sfințiți, care nesocotiți Sfintele voastre Ordine, vă rupeți de Mine inimile voastre, iar acești amăgitori vă vor fura sufletele.

Cel mai mare păcat pe care sunteți pe cale de a-l săvârși este să venerați un dumnezeu fals. Îmbrăcat cu bijuterii, el va fi fermecător, rafinat și va părea că deține o bună cunoaștere și înțelegere a Învățăturilor din Cartea Tatălui Meu. Veți cădea sub vraja sa. El va răstălmăci Învățăturile Mele încât să devină erezie.

Această religie, o alternativă la Adevărul lui Dumnezeu, este fără valoare. Și totuși, la suprafață va fi seducătoare, plină de dragoste și frumusețe, împodobită cu aur nou și pietre prețioase și va fi recunoscută pe toate altarele drept noua religie mondială.

Vouă, preoților credincioși, vă spun aceasta. Eu vă voi binecuvânta cu Harurile necesare pentru a distinge Adevărul în orice împrejurare.

Acest gen de idoli, care vă sunt prezentați drept Adevăr, nu sunt decât lut. Sunt făcuți din lemn. Nu înseamnă nimic. Nu reprezintă nimic. Niciun Har nu va fi dat. Dumnezeu, Unicul Dumnezeu Adevărat, pur și simplu nu va fi prezent în bisericile lor. Doar Dumnezeul Viu poate fi prezent în Bisericile Mele. Când Dumnezeu Tatăl va fi martor la această ultimă insultă, El îi va alunga pe cei care dau viață acestor practici păgâne. Apoi El va cere o explicație celor care provoacă schisma în Biserica Sa Sfântă de pe pământ – ei sunt acei slujitori care cu aroganță și nepăsare resping Cuvântul lui Dumnezeu.

Când vor fi față în față cu Mine, în timpul Avertismentului, vor cunoaște atunci cât de mult L-au rănit pe Tatăl Meu. Nici o persoană sau slujitor sfințit nu are controlul, pentru că există un singur Stăpân. Un singur Dumnezeu. Ei vor introduce un dumnezeu făcut de către om. Acesta nu există și totuși Îmi vor fura turma. Vor primi toate harurile și li se va arăta multă răbdare. Dacă nu se vor pocăi, atunci vor fi distruși.

Fiecare dintre voi va primi plata cuvenită pentru fiecare suflet pe care l-a îndepărtat de la Mine.

Al vostru Isus am citit


638. Avertismentul îi va purifica pe copiii lui Dumnezeu pregătindu-i pentru a Doua Mea Venire

Sâmbătă, 08 decembrie 2012 la ora 11:40

Prea iubita Mea fiică, așa cum Tatăl Meu a pregătit lumea pentru Prima Mea Venire, tot așa face și acum, pregătindu-i pe copiii Săi pentru A Doua Mea Venire.

Tot Cerul s-a bucurat când M-am născut Eu,... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, așa cum Tatăl Meu a pregătit lumea pentru Prima Mea Venire, tot așa face și acum, pregătindu-i pe copiii Săi pentru A Doua Mea Venire.

Tot Cerul s-a bucurat când M-am născut Eu, pentru că ei știau că am fost trimis să salvez omenirea de osânda veșnică. Acum întreaga ierarhie a îngerilor și a sfinților se bucură pentru că se fac pregătirile ca lumea să fie gata să Mă primească pe Mine, Isus Cristos, Fiul Omului, încă o dată.

Doar Tatăl Meu știe datele, însă pot să vă spun că aceasta se va întâmpla nu prea mult după ce va avea loc Avertismentul.

Acesta este timpul pe care Tatăl Meu l-a așteptat cu răbdare. În sfârșit va putea să arunce în abis fiara și demonii ei care umblă pe pământ chinuindu-i pe copiii Săi.

Avertismentul îi va purifica pe copiii lui Dumnezeu pregătindu-i pentru a Doua Mea Venire.

Acesta este necesar deoarece astfel, mulți oameni vor căuta iertarea pentru păcatele lor, pe care altfel nu ar fi căutat-o.

Cutremurele, furtunile, inundațiile și vremea ieșită din tipare, toate se vor combina pentru a curăța pământul de otravă. Pământul, mările și aerul vor fi și ele purificate pregătind Noul Paradis, când Cerurile și Pământul se vor uni într-unul singur.

Totul este organizat cu atenție, conform Planurilor Dumnezeiești ale Tatălui Meu. Printre oameni se știe foarte puțin despre Legile Divine care guvernează Împărăția Tatălui Meu pe pământ și în Ceruri.

Multe vi s-au arătat, prin profeți și prin Învățăturile Mele. Totuși multe rămân un mister pentru voi. În timp, când misterele vi se vor revela, veți înțelege atunci motivele suferinței omenești.

Mulți dintre voi, unii savanți învățați, aderați cât de bine puteți la Legile pe care Eu vi le-am dat.

Să știți însă că Iubirea pe care o are Dumnezeu pentru copiii Săi depășește orice raționament teologic.

Același lucru este valabil și pentru sufletele simple care simt o iubire adevărată pentru Mine, Isus al lor iubit, fără a analiza de ce.

Punându-vă încrederea în Mine și acceptând că iubirea Mea este milostivă și răbdătoare, să știți că Eu voi împlini promisiunile făcute de Tatăl Meu.

Voia Sa Divină va fi în sfârșit îndeplinită. Doar Voia Sa poate asigura pacea între copiii Săi.

Această manifestare va face ca toata Creația Sa să Îl iubească, să accepte Iubirea Sa precum și darurile pe care dorește să le reverse asupra copiilor Săi. Lumea nu a întrezărit decât o fracțiune a minunilor create de Tatăl Meu.

Copiii Săi urmează să fie martori ai Adevăratei Slave a Împărăției lui Dumnezeu care-i așteaptă.

După multă durere și suferință, cauzate de ura adusă pe pământ de către îngerii căzuți conduși de satana, acum totul se va rezolva.

Bătălia de pe urmă va arăta distrugerea răului care va fi în sfârșit finalizată.

Avertismentul este un Miracol permis de Tatăl Meu pentru a se asigura că vor intra în Noua Mea Împărăție atât de mulți copii ai Săi, pe cât este posibil.

Din cauza apostaziei și a erorilor de doctrină care au fost răspândite de-a lungul ultimelor patru decenii de către unii slujitori sfințiți conduși în direcția greșită, acesta este unica modalitate de a uni rapid omenirea. Dimensiunea omenirii din aceste timpuri înseamnă că miliarde de oameni pot fi salvați prin acest Miracol al Iluminării Conștiinței.

Pe măsură ce timpul vă aduce mai aproape de Marea Strâmtorare, Eu, Mielul lui Dumnezeu, voi dezvălui omenirii adevăratul înțeles al conținutului Peceților date lui Ioan.

Cartea Adevărului este Cuvântul lui Dumnezeu care a fost dat deja omenirii până acum prin Cartea Tatălui Meu. Ea le reamintește copiilor lui Dumnezeu despre Adevărul pe care mulți deja l-au uitat. De asemenea va dezvălui unele dintre misterele Timpurilor din urmă, care au fost date lui Daniel, astfel încât voi toți să fiți pregătiți să intrați în Noul Paradis prin libera voastră voință.

Nu respingeți Adevărul, așa cum vi se dă acum, pentru că ați fi asemeni unui bolnav care refuză tratamentul pentru boala sa. Fără Adevăr nu veți fi deloc pregătiți să intrați în Noul Meu Paradis.

Al vostru Isus am citit


726. Semnele vor fi date tuturor și vor avea loc minuni

Marți, 05 martie 2013 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, fie ca toți oamenii să reușească să recunoască schimbările care vor avea loc în lume, căci tot ceea ce este prezis în Cartea Revelației se va împlini. Multe dintre aceste evenimente... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, fie ca toți oamenii să reușească să recunoască schimbările care vor avea loc în lume, căci tot ceea ce este prezis în Cartea Revelației se va împlini. Multe dintre aceste evenimente nu se vor potrivi cu interpretarea omenească obișnuită a secretelor care au fost revelate Sf. Ioan Evanghelistul. Cu toate acestea, ele vor avea sens atunci când le veți vedea drept ceea ce sunt.

Planul sofisticat și elaborat cu atenție al anticristului a fost ingenios conceput împreună cu multe persoane, inclusiv politicieni renumiți în întreaga lume care nu au identificat planul malefic până acum.

Multe centre au fost organizate în diferite națiuni de unde plănuiesc să preia controlul asupra multor țări. Totuși activitățile lor au fost diminuate datorită rugăciunilor sufletelor alese și a celor care recită Rugăciunile Cruciadei Mele.

Rugăciunile voastre vor fi întotdeauna auzite în Cer, așa că trebuie să continuați să vă rugați cu fervoare pentru a diminua acțiunile malefice ale bestiei care nu va câștiga niciodată această luptă pentru suflete, căci zilele sale sunt scurtate.

Nu doresc să vă sperii, ci să vă pregătesc. Acum îi înzestrez cu puteri și haruri speciale pe toți cei care îndeplinesc dorințele Mele de a recita Rugăciunile Cruciadei.

Semnele vor fi date tuturor și vor avea loc minuni.

Puterea Mea va curge prin venele voastre, pe măsură ce vă port pe Calea Mea pentru a salva omenirea.

Al vostru Isus am citit


742. Timpul pentru diviziune este aproape și trebuie să vă pregătiți

Joi, 21 martie 2013 la ora 20:00

Preaiubita Mea fiică, Inima Mea se frânge din cauza tristeții care este resimțită de sufletele dezorientate din cauza plecării ultimului Meu Papă, preaiubitul Meu Benedict.

Voi, prețioasele Mele suflete... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, Inima Mea se frânge din cauza tristeții care este resimțită de sufletele dezorientate din cauza plecării ultimului Meu Papă, preaiubitul Meu Benedict.

Voi, prețioasele Mele suflete, vă simțiți atât de confuze și într-un fel singure. Simt durerea voastră și trebuie să vă rugați cu sârg pentru ca Mâna Milostivirii Mele să aducă alinare inimilor voastre triste.

Acesta va fi un timp de trădare pentru tine, fiica Mea, pe măsură ce mulți dintre cei care au fost implicați în această Misiune Sfântă vor pleca. Trebuie să sporești timpul petrecut în Adorație Euharistică la șapte zile pe săptămână și doar atunci vei fi capabilă să mergi singură și fără teamă pentru a îndeplini sarcinile pe care Eu ți le voi da și dintre care multe vor fi extrem de dificile.

Voi toți trebuie să rămâneți puternici în aceste timpuri. Nu trebuie să ascultați acele voci ale condamnării, care vă vor stresa și care vor fi din ce în ce mai multe pe măsură ce se apropie Săptămâna Sfântă.

Fiecare calomnie, fiecare minciună, fiecare obiecție haínă adresată acestor ale Mele Sfinte Mesaje date lumii, va fi crucea voastră pe care va trebui să o duceți în următoarele zece zile. Nu vi se va permite nici măcar o clipă, discipolii Mei, să vă odihniți, să vă rugați sau să meditați la Sfântul Meu Cuvânt.

Fiți conștienți că fără protecția Sfântului Rozariu, care trebuie spus zilnic, vă veți lasă pradă îndoielilor care nu vin de la Mine.

Timpul pentru diviziune este aproape și trebuie să vă pregătiți. Vreau să vă dau un har special care să vă ajute să depășiți persecuția și presiunile care vor veni asupra voastră pentru a vă încuraja să vă îndepărtați de la Mesajele Mele.

Va fi nevoie de o mare credință, încredere și nervi de oțel, pentru a vă concentra asupra Sfântului Meu Cuvânt, și trebuie să spuneți de acum înainte odată pe zi această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (102) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a susține credința și încrederea în Mesajele lui Dumnezeu date lumii

"O, Isuse drag, când sunt doborât, Tu ridică-mă. Când am îndoieli, Tu luminează-mă. Când sunt trist, arată-mi Iubirea Ta. Când critic, ajută-mă să rămân tăcut. Când judec pe altul în public, pecetluiește-mi buzele. Când rostesc blasfemii în Numele Tău, mântuiește-mă și adu-mă înapoi sub Protecția Ta. Când îmi lipsește curajul, dă-mi sabia de care am nevoie ca să duc bătălia și să salvez sufletele pe care Tu le dorești. Când mă împotrivesc iubirii Tale, ajută-mă să mă predau și să mă abandonez complet grijii Tale iubitoare. Când rătăcesc, ajută-mă să găsesc Calea Adevărului. Când pun la îndoială Cuvântul Tău, dă-mi răspunsurile pe care le caut. Ajută-mă să fiu răbdător, iubitor și bun, chiar și cu cei care Te defăimează. Ajută-mă să îi iert pe cei care mă ofensează și dă-mi harul de care am nevoie ca să Te urmez până la capătul lumii. Amin."

Mergeți, discipolii Mei prețioși, și amintiți-vă că datoria voastră este față de Mine, față de Biserica voastră și față de Învățăturile Mele. Luați Sabia Mântuirii și luptați împreună cu Mine pentru a aduce fiecare suflet în Împărăția Mea, chiar și pe acelea care păcătuiesc împotriva Mea

Al vostru Isus am citit


749. Pericolul asupra Existenței Preasfintei Euharistii vă va fi arătat

Joi, 28 martie 2013 la ora 00:00

Mult iubita Mea fiică, acum înțelegi cât de mult este detestată această Misiune de către cel rău. Însă tu trebuie să te ridici deasupra obstacolelor nemiloase puse înaintea ta ca să încetinească Lucrarea... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, acum înțelegi cât de mult este detestată această Misiune de către cel rău. Însă tu trebuie să te ridici deasupra obstacolelor nemiloase puse înaintea ta ca să încetinească Lucrarea mea.

Pericolul asupra Existenței Preasfintei Euharistii vi se va arăta, prin aroganța celor din Biserica Mea al căror plan de a modifica Adevărul a început deja mai demult.

Nu are importanță dacă mulți dintre voi își bat joc de Misiunea Mea de pregătire a sufletelor voastre pentru Ziua cea Mare. Cu timpul, veți ști că sunt într-adevăr Eu, Isus Cristos, cel care vine la voi pentru a vă sluji.

Eu sunt Stăpânul vostru și Slujitorul vostru. Voi, slujitorii Mei sfințiți, trebuie să vă reamintiți rolul vostru și să nu-l uitați niciodată. Ca slujitori, voi nu puteți fi și stăpâni. Căci dacă ești un stăpân, tu nu poți să Mă slujești pe Mine. Mulți dintre voi din Biserica Mea au uitat ce au fost învățați. Voi ați uitat Cuvântul lui Dumnezeu.

Promisiunea Mea este să vă dau Hrana Vieții – Trupul și Sângele Meu – și totuși, încă o dată, voi Mă veți nega. Veți face asta îndepărtând Sfânta Euharistie din Templul lui Dumnezeu și înlocuind-o cu un cadavru. Substituirea va fi subtilă și va dura ceva timp până când veți detecta acțiunea care vă va fi impusă prin înșelătorie.

Așa cum Trupul Meu, prin Sfânta Euharistie, vă susține, tot așa moartea Trupului Meu, Biserica Mea, va aduce moartea sufletelor celor care Mă înlătură.

Timpul pentru aceasta abominațiune este foarte aproape. Timpul alegerii între Calea Mea și cea a falsului profet aproape că este peste voi. Luați aminte acum, cum Adevărul va fi răstălmăcit de către impostor. Observați cum el se va preamări pe sine în Pantofii Mei, dar va refuza să meargă pe Calea Adevărului ca un slujitor al Domnului.

Isus al vostru am citit