Au fost găsite 7 mesaje conform filtrelor de căutare.

487. Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet

Luni, 09 iulie 2012 la ora 23:00

Prea iubita Mea fiică, Vreau să-i pregătesc acum pentru Avertisment pe toți discipolii Mei într-un mod în care nu-i va ajuta doar pe ei, ci și pe cei dragi lor.

Nu este de ajuns să vă căiți datorită... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, Vreau să-i pregătesc acum pentru Avertisment pe toți discipolii Mei într-un mod în care nu-i va ajuta doar pe ei, ci și pe cei dragi lor.

Nu este de ajuns să vă căiți datorită fricii. Este necesară și ispășirea.

Discipolii Mei, ascultați acum instrucțiunile Mele pentru a vă pregăti sufletele pentru Marele Avertisment.

Trebuie să începeți meditând la toate lucrurile rele de care sunteți vinovați, împotriva propriei persoane și a aproapelui.

Aceia dintre voi care sunteți catolici trebuie să primiți Sacramentul Spovedaniei la fiecare două săptămâni, dacă vreți să rămâneți în starea de Har.

Astfel, durerea voastră va fi blândă în timpul Marelui Avertisment și veți avea puterea să-i ajutați pe frații și surorile voastre care vor suferi o teribilă durere și vinovăție atunci când ei se vor confrunta cu iluminarea conștiinței lor.

Pentru aceia dintre voi care sunt creștini sau de alte religii și cred în aceste mesaje, trebuie să recitați rugăciunea (24) ce v-am dat-o în Cruciada de Rugăciune: Indulgență Plenară pentru iertarea completă a păcatelor.

Trebuie să spuneți această rugăciune timp de șapte zile consecutive și Eu, Isus al vostru, vă voi ierta.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Dau acum și o rugăciune specială pe care să o spuneți pentru acele biete suflete care poate vor muri din cauza șocului, în timpul Avertismentului, și care ar putea fi în păcate de moarte.

Rugăciunea (65) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cei în păcat de moarte

"O, Preaiubite Isuse, Mântuitorul omenirii, prin Milostivirea Ta Dumnezeiască cer indulgență pentru toate sărmanele suflete, aflate în păcat, care ar putea fi răpite de pe pământ în timpul Avertismentului. Iartă-le păcatele și, în amintirea Pătimirii Tale, Te implor să-mi dai acest har special pentru ispășirea păcatelor lor. Îți ofer Ție mintea, trupul și sufletul meu ca ispășire pentru iertarea păcătoșilor și dobândirea Vieții Veșnice. Amin."

Discipolii Mei, Avertismentul va fi un mare eveniment de Salvare, unde Eu voi demonstra lumii Milostivirea Mea Divină.

Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet.

Timpul este scurt și trebuie să vă pregătiți acum.

Nu uitați instrucțiunile Mele de a vă procura hrană pentru zece zile, lumânări sfințite și obiecte sfinte în casele voastre.

Încredeți-vă în Mine și bucurați-vă pentru că multe suflete vor fi salvate.

Eu nu vă voi dezvălui data, dar voi trebuie să știți ce aveți de făcut.

Când păcatele voastre vă vor fi revelate, trebuie să-Mi cereți să vă iert și plecați-vă cu smerită recunoștință pentru acest Dar Divin care este pașaportul vostru către viața veșnică în Noul Paradis de pe pământ.

Amintiți-vă că nu este nici un păcat, oricât de grav, care să nu poată fi iertat dacă arătați o adevărată căință.

Preaiubitul vostru Salvator,
Isus Cristos am citit


546. Cuvântul Meu este analizat acum în liniște de slujitorii Mei de seamă

Joi, 06 septembrie 2012 la ora 18:30

Mult iubita Mea fiică, Biserica Mea pe Pământ recunoaște în sfârșit faptul că Eu comunic acum cu lumea prin intermediul tău, care ești al șaptelea mesager.

Cuvântul Meu este analizat acum în liniște de... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Biserica Mea pe Pământ recunoaște în sfârșit faptul că Eu comunic acum cu lumea prin intermediul tău, care ești al șaptelea mesager.

Cuvântul Meu este analizat acum în liniște de slujitorii Mei de seamă care, totuși, nu vor declara în mod public faptul că aceste Cuvinte vin de pe Buzele Mele Sfinte.

Ei știu că acestea vin de la Mine și că Eu le-am atins inimile și le-am înălțat sufletele pentru ca ei acum să urmeze îndrumările Mele.

Atât de mulți slujitori sfințiți ai Mei caută acum Cuvintele Mele dăruite omenirii în acest moment.

Ei au nevoie de harurile Mele speciale acum, pentru că fără ele ei nu ar putea să conducă turma Mea cu convingere fermă.

Duhul Meu Sfânt se revarsă asupra slujitorilor sfințiți din parohii, pentru ca ei să găsească puterea de a conduce Biserica Mea prin jungla deasă și plină de spini care li se întinde înainte.

Să nu vă temeți niciodată, clerul Meu iubit, pentru că niciodată nu vă voi părăsi.

Voi veți simți Prezența Mea în timpurile ce vor veni, când Trupul Meu, Biserica Mea, va fi persecutată.

Această Prezență Sfântă va fi sprijinul vostru principal, pentru că veți avea nevoie de tot ajutorul Meu ca să vă susțină în îndrumarea copiilor lui Dumnezeu către moștenirea lor de drept.

Accept că mulți dintre voi nu vor să vorbească public. Înțeleg cât de dificil va fi pentru voi să declarați în mod deschis Cuvântul Meu transmis prin profetul Meu, al vremurilor din urmă. Dar să știți aceasta.

Aveți o responsabilitate față de copiii lui Dumnezeu, ca să îi conduceți și să îi îndrumați spre Adevăr.

Să nu acceptați niciodată minciuni în locul Adevărului.

Voi știți că Adevărul Învățăturilor Mele este cioplit în piatră.

Învățăturile Mele nu s-au schimbat și nu se vor schimba niciodată.

Noile Mele Revelații, care sunt conținute în Pecețile din Cartea Apocalipsei, vă vor fi făcute cunoscute în scurt timp.

Aveți încredere în Mine.

Acceptați că Eu vorbesc acum cu voi, pentru că nu v-aș părăsi niciodată în aceste momente.

Datoria Mea față de Tatăl Meu este să-L asigur că lumea este pregătită în mod corespunzător pentru Întoarcerea Mea, pentru a salva fiecare copil al Lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


913. Mama Mântuirii: Veți fi batjocoriți pentru că nu veți recunoaște noua interpretare a catolicismului

Miercuri, 11 septembrie 2013 la ora 16:30

Copila Mea, Inima Mea este unită cu cea a Preaiubitului Meu Fiu, Isus Cristos, în acest timp de mare durere, când persecuția tuturor copiilor Lui Dumnezeu este în creștere.

Fiecare persoană de pe lume,... citește tot aici

Copila Mea, Inima Mea este unită cu cea a Preaiubitului Meu Fiu, Isus Cristos, în acest timp de mare durere, când persecuția tuturor copiilor Lui Dumnezeu este în creștere.

Fiecare persoană de pe lume, în special cei fără bani, influență sau posesiuni, vor suferi din cauza lăcomiei celor care controlează multe națiuni. Lucrarea Mea, de a-L ajuta pe Fiul Meu să realizeze ultima parte a Legământului Său de a salva umanitatea, a început să fie vizibilă în multe moduri. Prin Puterea Lui Dumnezeu, Eu îi voi îndruma spre Refugiul Protecției Fiului Meu pe toți cei răvășiți de durere din cauza suferinței din viața lor. Aceia dintre voi care trebuie să îndure asemenea sărăcie, foamete, chin, nedreptate – orice ar fi – veți fi mângâiați când Îmi veți cere să Mă rog pentru voi.

Aceia dintre voi care veți suferi din cauză că Îl mărturisiți pe Isus Cristos, Salvatorul omenirii, veți fi întăriți și mai mult în aceste vremuri, dacă Îmi cereți să vă ajut. În curând se va vedea cea mai mare nedreptate făcută în Biserica Fiului Meu, unde atât credincioșii obișnuiți, cât și slujitorii sfințiți vor fi acuzați de nesupunere față de Învățăturile Lui Isus Cristos.

Vi se va cere să depuneți un jurământ – va trebui recitat precum Crezul Apostolic – ca să vă declarați supunerea față de o formă alterată de adorare a lui Dumnezeu. Angajându-vă prin acest jurământ, care nu este recunoscut în Sfânta Biblie, voi vă veți pune sufletul în mare pericol. Liturghia va fi schimbată și i se vor adăuga noi completări, în timp ce alte părți, recitate ani la rând, nu vor mai exista. Acest plan meschin va fi considerat a fi legitim, căci se vor lua toate atributele asociate Fiului Meu și se vor declara ca motive pentru aceste schimbări.

De aceea, aceia dintre voi care sunteți loiali față de Fiul Meu, veți găsi acestea ca fiind foarte îngrijorătoare iar sufletele voastre vor suferi foarte mult. Și în timp ce voi veți continua să-L slăviți pe Fiul Meu, veți fi batjocoriți pentru că nu veți recunoaște noua interpretare a Catolicismului și a Creștinătății. Niciodată să nu vă pierdeți curajul în timpul acestor încercări, căci voi, dragi copii, sunteți în grațiile lui Dumnezeu iar El va rămâne cu voi până la sfârșit.

Niciodată să nu vă îndepărtați de Adevăr. Niciodată să nu credeți nimic din ceea ce nu a provenit de la Dumnezeu.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii am citit


929. Mama lui Dumnezeu: Doar câțiva vor fi destul de curajoși pentru a proclama Cuvântul lui Dumnezeu, în timpul crucificării Bisericii de pe Pământ a Fiului Meu

Miercuri, 25 septembrie 2013 la ora 12:15

Copila mea, Răstignirea Bisericii Fiului meu de pe pământ a început cu adevărat, de ceva timp, și toate semnele au început să fie observate. Exact ca atunci când Fiul meu a fost pironit pe Cruce și doar... citește tot aici

Copila mea, Răstignirea Bisericii Fiului meu de pe pământ a început cu adevărat, de ceva timp, și toate semnele au început să fie observate. Exact ca atunci când Fiul meu a fost pironit pe Cruce și doar unul dintre apostolii Săi a rămas cu El până la sfârșit, tot așa și acum, doar puțini dintre discipolii Săi de pe pământ vor îndrăzni să fie văzuți că apără Trupul Său Mistic de pe pământ când acesta va fi acaparat prin forță, persecutat și apoi anihilat.

Foarte puțini dintre cei care i-au jurat devotament Fiului meu au asistat la biciuirea Sa ori au mers alături de El urcând Muntele Calvarului. Numai patru discipoli loiali – verișoara mea Maria, Marta, Maria Magdalena și Ioan – au fost împreună cu mine, ca să mă susțină și să mă ajute în timpul agoniei mele, când am fost nevoită să privesc îngrozitoarea tortură a Fiului meu. Acum, mulți vor urma instrucțiunile Fiului meu din aceste sfinte Mesaje date lumii, însă numai câțiva vor fi destul de curajoși pentru a proclama Cuvântul lui Dumnezeu, în timpul crucificării Bisericii de pe pământ a Fiului meu.

Mare este durerea mea, pentru că toate aceste lucruri pe care eu le-am profețit în timpul aparițiilor de la La Salette și Fatima, se desfășoară acum în fața ochilor voștri ai tuturor, însă mulți dintre voi sunt orbi. Aceia dintre voi care ați petrecut timp în fața mea și ați venit la locurile mele preasfinte de pelerinaj, trebuie ca acum să veniți să îmi cereți mie, Mama voastră, să vă deschid ochii asupra Adevărului. Trebuie să îmi cereți să îi consacru Fiului meu inimile și sufletele voastre, căci altfel și voi Îl veți nega.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii am citit


951. Voi sunteți generația care va trebui să fie martoră a crucificării finale a Bisericii Mele

Marți, 22 octombrie 2013 la ora 13:30

Prea iubita Mea fiică, iubiții Mei slujitori se vor uni, în uniune cu Mine – mai puțin de jumătate dintre ei – însă devotamentul lor față de Mine va ajuta Armata Mea să supraviețuiască și să se mărească... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, iubiții Mei slujitori se vor uni, în uniune cu Mine – mai puțin de jumătate dintre ei – însă devotamentul lor față de Mine va ajuta Armata Mea să supraviețuiască și să se mărească, pentru a răspândi Evangheliile în perioada întunericului global care va fi simțit în timpul acestei apostazii, cea mai mare din toate timpurile.

Lipsa de respect pentru Mine, Isus Cristos, devine evidentă în toate națiunile, în spațiile publice și în Bisericile Mele. Dorința Mea acum este să-Mi pregătesc cum trebuie Armata. Iubiții Mei discipoli, nu lăsați ca aceste lucruri să vă tulbure, ca să nu vă distragă atenția, căci Eu am nevoie ca voi să aveți o credință puternică. La fel cum Mamei Mele i s-au trântit ușile în nas când încerca să găsească un adăpost, chiar înainte de a Mă naște pe Mine, tot așa și vouă vi se vor închide ușile în nas. Să știți că atunci când slujitorii din Biserica Mea, cei care au fost induși în eroare, vă vor trânti ușile în nas, voi va trebui doar să vă întoarceți către Mine. Să știți de asemenea că aceia care pretind a fi persoane sfinte și bune cunoscătoare ale Sfintelor Scripturi și ale Învățăturilor Bisericii Mele, vor sta la coadă ca să fie primii care să vă condamne pentru că urmați Adevărul. Mă refer la toate sufletele din lume care Mă iubesc și cunosc Adevărul și nu neapărat la cei care urmăresc îndeaproape aceste Mesaje ale Mele către întreaga lume.

Darul Duhului Sfânt se va revărsa numai peste aceia care vor fi vrednici să primească acest dar prețios de la Dumnezeu. Aceia ce nu-l au în ei pe Duhul Sfânt vor profera insulte și vor încerca să vă convingă să urmați ereziile care în curând se vor răspândi agresiv în toate bisericile creștine. Cu cât le va fi mai frică de aceste Mesaje, cu atât mai mult se vor arunca asupra voastră. Trebuie să ignorați veninul lor plin de ură și să rămâneți în tăcere. Zilele în care se vor întâmpla toate acestea sunt foarte aproape. Probabil că unii dintre voi au putut observa deja opoziția puternică pe care va trebui să o îndurați din cauza Mea.

Voi sunteți generația care va trebui să fie martoră a răstignirii finale a Bisericii Mele, dar luați aminte. Din cenușă se va ridica Trupul Meu Glorios, Noul Ierusalim, iar voi veți fi aleși să domniți în cadrul celor douăsprezece națiuni. Dacă Îmi veți rămâne fideli, Eu vă voi ridica în slavă iar Cerul și Pământul vor fi ale voastre, în lumea ce va să vină. Trebuie să rămâneți lipiți de Mine în timpul urâciunii pustiirii, care însă va fi de scurtă durată. Iar apoi, nimic nu vă va mai separa vreodată de Mine.

Al vostru Isus am citit


1276. Mama Mântuirii: Lăsați-mă să aduc iubire și alinare celor îndurerați

Miercuri, 19 noiembrie 2014 la ora 14:47

Iubiții mei copilași, permiteți-mi să aduc iubire și alinare celor îndurerați și mai ales celor care suferă de boli îngrozitoare.

Eu vă aduc mari Binecuvântări de la Fiul meu Isus Cristos, care dorește... citește tot aici

Iubiții mei copilași, permiteți-mi să aduc iubire și alinare celor îndurerați și mai ales celor care suferă de boli îngrozitoare.

Eu vă aduc mari Binecuvântări de la Fiul meu Isus Cristos, care dorește să ajungă la aceia dintre voi care suferă în acest fel. El vă va ajuta pe voi, cei care sunteți devastați de suferințe fizice, umplându-vă cu Sfânta Sa Prezență. El vă cere să vă adresați Lui în ceasul nevoii voastre și să Îl implorați să vă aducă pace și calm.

Vă rog să îi cereți Fiului meu să vă cuprindă în Brațele Sale și să vă apere de durere. Cereți-i Lui să ia pe Umerii Săi suferința voastră, iar El vă va ajuta. Fiul meu va interveni în multe moduri pentru a dovedi lumii că El vă vorbește prin aceste mesaje.

Tuturor celor care cer vindecarea sufletului, ca și a trupului, și care recită Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune – Fiul meu va răspunde acelor suflete, prin cei pe care îi alege, ca să împlinească Voia Sa Sfântă.

Nu trebuie să vă pierdeți niciodată speranța, pentru că atunci când vă încredeți pe deplin în Fiul meu, El întotdeauna va răspunde la strigătul vostru de ajutor.

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin.

Iubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin. am citit


1320. Avertismentul va ajuta lumea să lupte împotriva celei mai mari apostazii din toate timpurile

Marți, 20 ianuarie 2015 la ora 20:40

Preaiubita Mea fiică, când Avertismentul va avea loc, acesta va fi prima etapă a pregătirilor pentru A Doua Mea Venire. Celor care nu Mă vor accepta pe Mine li se va dărui o șansă extraordinară pentru... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, când Avertismentul va avea loc, acesta va fi prima etapă a pregătirilor pentru A Doua Mea Venire. Celor care nu Mă vor accepta pe Mine li se va dărui o șansă extraordinară pentru a medita asupra Adevărului, atât de Mare este Milostivirea Mea.

Vă rog să așteptați această Zi cu mare bucurie pentru că atunci, cei care nu cred vor înțelege în sfârșit Cine Sunt Eu. Ei vor fi scuturați din apatia lor și se vor umple de uimire.

Avertismentul va ajuta lumea să lupte împotriva celei mai mari apostazii din toate timpurile. Întorcându-vă către Mine în timpul celor 15 minute de completă solitudine și cerându-Mi să vă iert, veți fi umpluți cu Darul Duhului Sfânt. Apoi trebuie să vă pregătiți să luptați pentru a-i ajuta pe alții să-și împlinească destinul glorios.

Deși Avertismentul va aprinde credința celor credincioși și îi va converti pe mulți, va exista și un mare număr de persoane, inclusiv preoți și înalți membri ai clerului, care vor nega că acesta a avut loc. Ei îi vor conduce pe mulți departe de Mine și pentru aceasta vor fi judecați cu asprime. Iluminarea Conștiinței va aduce cu ea o mare revărsare a iubirii pentru cei ale căror nume sunt scrise în Cartea Vieții. Acestea sunt persoanele – incluzând mulți necredincioși – care se vor converti și care vor lupta pentru a-i salva pe frații și surorile lor.

Timpul Meu va fi folosit pentru a-i atrage la Mine pe cei care nu Mă cunosc deloc, dar care vor veni totuși la Mine atunci când vor fi martorii acestui eveniment măreț. Ei Mă vor cunoaște într-o clipă și vor răspunde chemării așa cum vor ști ei mai bine.

Toate aceste evenimente vor avea loc în curând și, când se vor desfășura profețiile date omului de la începuturi, ele vor căpăta un înțeles perfect. Multe din profețiile dăruite în Cartea Revelației au fost scrise în așa fel încât oamenii să le înțeleagă prin utilizarea simbolurilor. Realitatea este diferită, dar să știți aceasta. Intervenția Mea va schimba lumea pentru totdeauna. După ce ea va avea loc, cei care sunt pentru Mine și care Mă iubesc, Mă vor ajuta să aduc Viața Veșnică miliardelor de oameni.

Al vostru Isus am citit