Au fost găsite 8 mesaje conform filtrelor de căutare.

49. Ultimul mesaj în cartea „Avertismentul”

Sâmbătă, 19 februarie 2011 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta, în liniște, cu Mine, și permite-Mi să te aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă. Te vei simți cu mult mai puternică dacă vei face aceasta. Începe încă de azi să petreci acest timp în compania Mea, ca să pot să-ți luminez inima și să-ți ușurez povara.

Aș vrea astăzi să-ti dezvălui dorința Mea ca omenirea să înceapă să-și evalueze viața în pregătire pentru Avertisment. Fiica Mea, toți aceia dintre voi care omit să se pregătească, au nevoie de rugăciune, de multă rugăciune.

Marele Avertisment, acest Mare Dar, va fi prezentat acum lumii. Toată lumea va avea șansa să savureze bucuria atunci când în sfârșit va recunoaște Adevărul, Adevărul Existenței Mele. Rugați-vă pentru toți, copila Mea, ca ei să aibă suficient curaj să caute Iertarea Mea.

În sfârșit, fiica Mea, copiii Mei de pretutindeni încep să-și deschidă ochii. Încep să realizeze faptul că lumea trece printr-o schimbare. Lumea pe care ați cunoscut-o cândva, a ajuns într-o nouă fază. Această nouă fază va trece prin mai multe etape înainte ca ei, copiii Mei, să fie pregătiți pentru Noul Paradis.

Paraziții înșelătorului vor lupta cu încăpățânare până la capăt, din păcate. Rugați-vă acum pentru aceste sărmane suflete rătăcite, ca să fie inundate și ele de o scânteie de lumină, când vor intra în contact cu discipolii Mei fideli. Voi, discipolii Mei, veți primi harurile care vor ajuta la convertirea tuturor acelor suflete pierdute în sălbăticie și într-o stare de confuzie, provocată de satana.

Acum se desfășoară profețiile de la La Salette, Fatima și Garabandal

Toate profețiile date vizionarilor binecuvântați la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor desfășura, în văzul tuturor. Miilor de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi Mesaje, ultimele de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.

Chemare pentru toți slujitorii Bisericii

Apelez la fiecare slujitor al fiecărei credințe care îl cinstește pe Tatăl Meu Veșnic, ca acum să Mă asculte. Nu permiteți înșelătorului, prin profetul lui fals, să vă inducă în eroarea să credeți minciuna ce va fi răspândită în numele său, în scurt timp. Aceasta va fi o perioada foarte grea pentru aceia dintre voi care Mă iubesc, căci veți fi foarte confuzi.

Profetul fals și Anticristul

Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. Priviți, de asemenea, la prietenia cu anticristul pe care o va arăta, pentru că ei doi vor fi cei mai mari mincinoși ai satanei, îmbrăcați în piele de oaie. Vor avea puterea de a face minuni ce vor părea asemănătoare cu cele de demult dar această putere va fi satanica.

Voi trebuie să fiți tot timpul în stare de har, ca să vă puteți apăra credința. Rugați-vă pentru slujitorii Mei consacrați care, lâncezi în credință, vor fi atrași în brațele înșelătorului. El le va plăcea pentru că le va oferi exaltare, patimă și așa numita “iubire” care va fi condusă de ego-ul lor și cu greu vor putea rezista prezenței sale carismatice. Slujitorilor Mei sfințiți, mergeți dar pe această cărare care duce în jos și atunci pentru Mine veți fi pierduți pentru totdeauna.

Poate veți întreba, de ce trebuie ca aceste evenimente să fie atât de dificile? Atunci vă veți mira de ce permit Eu să se întâmple toate acestea. Cu siguranță, Isus – în milostivirea Lui – nu ar permite asemenea piedici! Dar, trebuie să permit acestea, deoarece doar datorită acestor provocări poate avea loc lupta finală dintre Tatăl Veșnic și cel rău. Fără această bătălie finală, nu ar fi posibil să-l arunce pe satana în abisul iadului cel veșnic.

Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate.

Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului. Fiți recunoscători că voi sunteți țintele lui. Datorită fidelității voastre față de Mine, veți fi supuși unei ultime încercări, o ultimă probă – proba credinței voastre. Niciodată nu va mai trebui să faceți față unui asemenea provocări.

Așadar, fiți pregătiți. Întoarceți-vă la Mine, voi toți slujitorii Mei sfințiți, înainte să fie prea târziu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


102. Profeția de la Garabandal va deveni acum realitate

Marți, 31 mai 2011 la ora 15:30

Draga Mea fiică, am parcurs un drum lung împreună într-un timp scurt. Aceasta s-a întâmplat cu un motiv. Pentru că permanent a fost necesar să împărtășesc cuvântul Meu Preasfânt unei lumi care tânjește... citește tot aici

Draga Mea fiică, am parcurs un drum lung împreună într-un timp scurt. Aceasta s-a întâmplat cu un motiv. Pentru că permanent a fost necesar să împărtășesc cuvântul Meu Preasfânt unei lumi care tânjește după iubirea Mea. Totuși ei nu ascultă, pentru că nu vor să știe. În timp ce mulți dintre loialii Mei credincioși sunt atenți acum la schimbările care vin, sunt atât de mulți cei pe care nu îi interesează deloc avertismentele date lumii de către Iubita Mea Mamă până acum. Profețiile de la Garabandal vor deveni acum realitate.

Pregătiți-vă acum pentru acest eveniment, fiindcă nu mai aveți decât câteva luni ca să vă pregătiți sufletele.

Te rog, nu te teme, fiica Mea, știu că aceste întâmplări te-au întristat, pentru că te gândești la viitorul copiilor tăi. Marele Avertisment va schimba totul. Dar el va reprezenta o răscruce de drumuri. Omenirea, odată trezită la Adevărul Existenței lui Dumnezeu, va avea de ales, prin liberul arbitru, una dintre cele două căi: calea mântuirii, sau calea osândirii.

Pedeapsa va distruge o mare parte a lumii

Rugați-vă cu sârguință ca omul să aleagă prima cale. Pentru că dacă o vor alege pe cealaltă, lumea va suferi cea mai severă pedeapsă și mare parte din ea va dispărea. De ce ar dori asta copiii Mei? Totuși, din cauza păcatului, omul va alege să ignore promisiunea Mea și va urma calea înșelătorului. Așa cum ți-am spus, nu-ți voi da o dată pentru Marele Avertisment, pentru că aceasta este cunoscută doar de câteva suflete alese. Dacă aș face-o publică, oamenii ar fi tentați să-și ceară salvarea dintr-un sentiment de falsă smerenie. Aveți încredere în Mine. Va fi totul bine, copiii Mei. Voi sunteți binecuvântați, pentru că veți primi darul minunat al Revelației. Lumea, în lunile dinaintea Marelui Avertisment, se va domoli și va părea întrucâtva ciudată. Când va avea loc acest eveniment, oricât de spectaculos ar fi el vizual pe cer, va fi o experiență mistică atât de tăcută, încât veți fi mai pregătiți pentru întâlnirea silențioasă cu propria voastră conștiință.

Nu uitați: cu cât mai mulți oameni sunt avertizați despre acest eveniment, cu atât mai multe suflete vor fi salvate. Rugați-vă, rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine, pentru sufletele care vor muri în timpul Avertismentului. Ele au nevoie de rugăciunea voastră.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


326. Chemare către cler: Pregătiți turma Mea pentru îndelung așteptata A Doua Mea Venire

Vineri, 27 ianuarie 2012 la ora 11:50

Eu sunt iubitul vostru Isus, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt, născut din Imaculata Fecioară Maria.

Scumpa Mea fiică iubită, nu uita niciodată că atunci când lucrezi pentru Mine vei fi persecutată de lumea... citește tot aici

Eu sunt iubitul vostru Isus, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt, născut din Imaculata Fecioară Maria.

Scumpa Mea fiică iubită, nu uita niciodată că atunci când lucrezi pentru Mine vei fi persecutată de lumea căreia nu-i va plăcea să audă Adevărul pe care ți-l revelez ție acum la sfârșitul timpurilor.

Sfântul Meu Cuvânt a fost reprimat prea multă vreme, dar nu va mai fi așa.

Vocea Mea va fi auzită peste tot în lume. Iubirea Mea va fi revelată în toată Măreția sa, iar oamenii vor fi capabili să se elibereze de verigile răului așezate în jurul gleznei lor de către satana.

Atunci când Adevărul va pătrunde în suflete copiilor Mei și vor primi libertatea pe care o așteaptă de atât de multă vreme, acest fapt va cauza din păcate și diviziune.

Iubiții Mei slujitori sfințiți, preoții și toate persoanele consacrate din Sfânta Biserică Catolică, să știți că Eu vă iubesc pe toți.

Atât de mulți dintre voi ați renunțat la viața voastră pentru Mine din generozitatea inimii voastre. Va trebui să vă sprijiniți acum pe Mine.

Trebuie să vă rugați pentru călăuzire, pentru a rămâne puternici în credință și în discernământ tot timpul.

Nici o clipă să nu vă luați ochii de la Mine.

Am nevoie să-Mi pregătiți turma pentru a Mă putea primi cum se cuvine pentru îndelung așteptata Mea Venire pe pământ.

Va trebui să perseverați și să nu permiteți ca iubirea voastră pentru Mine să fie descurajată, indiferent câtă presiune va fi asupra voastră.

Voi sunteți discipolii Mei adevărați, și trebuie să vă îndemn să vă luați armele pentru a salva Biserica Mea. Această biserică a fost fondată pe Stânca iubitului Meu discipol Petru și niciodată nu va cădea.

Dușmanul ar putea crede că ea este distrusă, dar este o presupunere greșită.

Nimeni nu va reuși, și nici nu poate, să distrugă Biserica Mea. Din cenușă ea se va ridica pentru a proclama Gloria Mea, când voi veni să salvez Regatul Meu de pe pământ. Nu trebuie să Mă părăsiți niciodată pe Mine, iubitul vostru Salvator.

Fără Mine nu este lumină. Fără lumină nu există viitor.

Fiica Mea, dau lumii această rugăciune (22) a Cruciadei de rugăciune pentru Clerul Catolic, să o recite.

Rugăciunea (22) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Cler: Să respecte Învățăturile Bisericii

"O, iubitul meu Isus, păstrează-mă puternic și păstrează aprinsă flacăra iubirii mele pentru Tine în fiecare moment al zilei. Nu lăsa niciodată ca această flacără a iubirii care arde pentru Tine să pâlpâie sau să moară. Nu mă lăsa niciodată să-mi pierd puterile în prezența ispitelor. Dăruiește-mi harurile necesare pentru ca să respect vocația mea, devotamentul meu, loialitatea mea și să susțin învățăturile adevăratei credințe a Bisericii Catolice. Îți ofer supunerea mea în toată vremea. Promit și mă angajez să lupt în armata Ta pentru ca Biserica Catolică să se ridice din nou în glorie pentru a Te primi, Isuse, când vei veni din nou. Amin."

Iubitul vostru Salvator,Isus Cristos, Regele Omenirii am citit


452. Nu șovăiți. Niciodată să nu vă îndoiți de Mâna Mea Protectoare

Sâmbătă, 02 iunie 2012 la ora 21:00

Draga Mea fiică iubită, dacă discipolii Mei Îmi permit necondiționat să le copleșesc sufletele cu iubirea Mea, voi aprinde în ele o forță care-i va încuraja.

Veniți la Mine ca și niște copii încrezători... citește tot aici

Draga Mea fiică iubită, dacă discipolii Mei Îmi permit necondiționat să le copleșesc sufletele cu iubirea Mea, voi aprinde în ele o forță care-i va încuraja.

Veniți la Mine ca și niște copii încrezători, cu inima simplă și deschisă, fără așteptări, iar Eu vă voi da pacea pe care nu o veți găsi nicăieri altundeva.

În timp ce plâng văzând cum răul și lăcomia a cuprins lumea, sunt totuși plin de bucurie pentru iubirea curată pe care Mi-o arată cei ce Mă urmează pe Mine, Isus al lor.

Câtă consolare și alinare Îmi aduc și cât aș vrea să-i strâng în brațele Mele.

O, cât aș vrea să Mă poată auzi spunându-le cât de mult îi iubesc.

O, cum aștept ziua când voi întinde mâna, voi prinde mâna lor în Mâna Mea și-i voi conduce în Noua Mea Împărăție, atunci ei vor veni în sfârșit acasă, la Mine.

Această zi nu mai este departe.

Tuturor discipolilor care Mă urmează le spun că trebuie să Mă asculte în aceste timpuri.

Trebuie să rămâneți tari și perseverenți în timpul încercărilor și niciodată să nu deznădăjduiți.

Mergeți pe drumul pregătit pentru voi spre Împărăția Mea, care va fi dureros. Mulți dintre voi se vor împotmoli și se vor împletici.

Unii se vor întoarce pe drumul pe care au venit.

Alții se vor așeza jos, renunțând și rămânând blocați între începutul călătoriei lor și porțile Vieții Veșnice. Credința lor va slăbi din cauza obstacolelor cu care se vor confrunta.

Cei puternici vor fi fără teamă. Ei vor vrea să meargă înainte și orice picătură de energie o vor destina Noii Ere de Pace.

Nimic nu le va sta în cale. Ei vor ști să cum să reziste suferințelor viitoare. Vor ști cum să lupte împotriva inamicului. Fără teamă în inimile lor, ei vor urma fiecare instrucțiune a Mea către ei.

Totodată ei trebuie să se străduiască să se întoarcă și să-i ia cu ei pe cei slabi. Pe aceia care se tem. Ei trebuie să-i poarte pe umeri pe cei care nu au voința și curajul de a sta în picioare în Numele Meu.

Cei care refuză ajutorul vostru vor rămâne în urmă și vor deveni pradă Regatului Bestiei, de unde nu va fi nici o scăpare.

Nu șovăiți niciodată. Nu vă îndoiți nicicând de Mâna Mea protectoare.

Dacă vă veți supune în toate Voinței Mele Sfinte, atunci Eu mă voi îngriji de toate.

Aveți încredere în Mine și urmați-Mă.

Timpul este scurt, totuși este destul pentru a vă pregăti pentru lupta pe care o aveți înaintea voastră.

Vă iubesc pe toți. Nicicând să nu uitați puterea Iubirii Mele.

Mântuitorul vostru iubit,
Regele salvării,
Isus Cristos am citit


855. Ei îl pregătesc acum pe anticrist, pentru apariția sa grandioasă

Duminică, 21 iulie 2013 la ora 18:05

Mult iubita Mea fiică, am un Mesaj important de transmis lumii, inclusiv celor care cred în Mine, celor care nu cred în Mine și celor care poate nu cred în Tatăl Meu, precum și celor care nu acceptă că... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, am un Mesaj important de transmis lumii, inclusiv celor care cred în Mine, celor care nu cred în Mine și celor care poate nu cred în Tatăl Meu, precum și celor care nu acceptă că toate lucrurile vin de la Mine.

Când bestia a complotat împotriva Mea a creat un plan diabolic pentru sfârșitul timpurilor care este menit să păcălească lumea prin cea mai mare minciună, pentru a o putea lua cu ea în focurile Iadului.

Trebuie să știți că deja am revelat acest plan lumii, însă a rămas un secret care trebuie dezvăluit pentru ca voi să înțelegeți Adevărul. Ca în orice luptă, inamicul își ocupă poziția iar acest lucru este, de obicei, atent planificat, încât să aibă loc în secret, ca nu cumva ținta să știe unde se află dușmanii săi.

În această luptă finală pentru suflete, satana și cohortele sale și-au ocupat pozițiile împotriva celor doi martori ai lui Dumnezeu. Le-a luat mulți ani să orchestreze acest lucru dar copiii lui Dumnezeu trebuie să știe mai întâi cine sunt acești doi martori, înainte să priceapă modul în care a fost conceput planul.

Dușmanul și-a ocupat acum poziția sa în Biserica Mea. Face aceasta ca un dușman ascuns înăuntrul unui cal troian. De asemenea, dușmanul – și amintiți-vă că există mulți dușmani care cu toții se închină bestiei – a prins rădăcini în Orientul Mijlociu. Ținta sa reală este Israelul, casa celui de-al doilea martor.

Cei doi martori sunt Creștinii și Casa lui Israel. Creștinismul reprezintă prima țintă, pentru că a provenit de la Mine. Israelul este cea de-a doua țintă, deoarece Eu M-am născut Evreu și fiindcă este pământul poporului ales al lui Dumnezeu – casa Ierusalimului.

Nu este o simplă coincidență faptul că satana dorește să-i distrugă pe acești doi martori, deoarece îi urăște, iar ștergând orice urmă a lor el își afirma marea declarație – că este află deasupra lui Dumnezeu. Cât de tare vor suferi acești doi martori în Numele lui Dumnezeu! Nu vor muri, dar vor părea lipsiți de viață.

Sacramentele vor fi primele distruse, apoi Liturghia, iar după aceea Biblia și orice urmă a Cuvântului lui Dumnezeu. În aceste timpuri, mulți vor lupta să proclame Cuvântul lui Dumnezeu. Harurile Mele se vor revărsa în aceste timpuri pretutindeni, prin Puterea Duhului Sfânt, pentru ca Dumnezeu să nu fie dat niciodată uitării.

Anticristul

Foarte curând, anticristul se va face cunoscut drept omul păcii, creând cel mai ambițios plan al păcii în Orientul Mijlociu.

Ei îl pregătesc acum pe anticrist, pentru apariția sa grandioasă. Între timp, planul diabolic de a-i înșela pe cei nevinovați prin care sunt învățați minciuni în Numele Meu continuă. Acelora dintre voi care nu vor accepta Adevărul le spun, să știți că aceste timpuri sunt asupra voastră. Dacă nu puteți accepta Adevărul acum, dar dacă Mă iubiți cu adevărat atunci, vă voi da Harurile să puteți discerne.

Atât de mulți nu pot vedea acest plan viclean, într-atât de bine este ascuns, dar se desfășoară sub ochii voștri, așa cum a fost prezis. Sfânta Scriptură nu minte niciodată. Cuvântul Meu este Adevărul. Adevărul este cel care vă va duce la salvare. Dacă acceptați minciunile care vi se pun în față în Biserica Mea de cei care nu vin în Numele Meu, atunci veți cădea într-un mare întuneric și veți fi devorați de o asemenea răutate, încât, dacă ar fi să participați în astfel de practici oculte – prezentate vouă în Numele Meu –, veți fi pierduți pentru Mine.

Foarte curând, când pacea falsă va fi creată, vor începe planurile de anihilare a evreilor. În timp ce bestia va pustii Israelul, falsul profet se va descotorosi de Prezența Mea și îi va amăgi nu doar pe Catolici, ci pe toți Creștinii, toate religiile, cu scopul de a idolatriza bestia sub forma Noii Religii Mondiale.

Dacă aceste Mesaje provoacă spaimă în sufletele voastre, atunci să știți că este Intenția Mea să nu vă ascund nimic care ar putea să vă distrugă. Tot ce este important este să rămâneți fideli Învățăturilor Mele și să vă rugați pentru Protecția Mea. Când vă abandonați Mie, Isus al vostru, cerându-Mi să vă conduc, totul va fi bine.

Eu vă voi păstra sub Ocrotirea Mea – pe toți aceia dintre voi care nu se abat de la Adevărul Meu.

Al vostru Isus am citit


927. Atât de mulți M-au uitat și, în multe cazuri, ei Mă consideră ca de la sine înțeles

Marți, 24 septembrie 2013 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, cât de singur Mă simt atunci când atât de mulți, inclusiv cei loiali Cuvântului Meu Sfânt, petrec atât de puțin din timpul lor în Compania Mea. Cât de mult tânjesc să îmi acorde... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, cât de singur Mă simt atunci când atât de mulți, inclusiv cei loiali Cuvântului Meu Sfânt, petrec atât de puțin din timpul lor în Compania Mea. Cât de mult tânjesc să îmi acorde atenție chiar și numai pentru un moment din zi. Atât de mulți M-au uitat și, în multe cazuri, ei Mă consideră ca de la sine înțeles. Nu știți că, vorbind cu Mine, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, voi revărsa Harurile Mele asupra voastră? Cei care Mă consolează vorbind cu Mine – în orice mod care este mai ușor pentru ei – obțin o pace interioară, care nu poate fi găsită în lume nicăieri în altă parte.

Când căutați plăcere, confort și stimulare, izbucnirile voastre de satisfacție sunt de scurtă durată. Nimic, nici cele mai mari comori din lume, nu vă vor satisface. Numai datorită Mie – Marii Mele Milostiviri – vi s-a acordat cea mai mare comoară – Darul unei vieți pline de mare slavă, un decor minunat, un corp perfect, frumos, și capacitatea de a simți o iubire permanentă, care vă va copleși și vă va aduce o imensă fericire. Aceasta este Viața Veșnică iar timpul ca Eu să vă aduc în Noua Mea Împărăție pe Pământ este aproape.

Dacă vorbiți cu Mine și-Mi cereți să Vă pregătesc pentru această Măreață Zi, veți fi pregătiți, însă este nevoie de timp pentru a face schimbările care vi se cer pentru Marea Zi a Domnului.

Ca o mireasă și un mire, trebuie să aveți totul pregătit înainte de Ziua Marii Binecuvântări. Trebuie să vă pregătiți familia, prietenii, rudele, cu mult timp înainte. Apoi, în acea Zi, când Voi veni să înfăptuiesc această Tranziție Glorioasă, voi trebuie să fiți pregătiți atât în trup cât și în suflet, ca astfel să fiți vrednici să intrați în Noul Paradis.

În fiecare zi pe care o petreceți, ocupați cu nevoile altora, trebuie să vă rezervați cel puțin zece minute din acea zi pentru ispășirea păcatelor voastre. Acest lucru este foarte important, pentru că Eu vă iubesc și Mă bucur să vă primesc. Pentru a comunica în mod corespunzător cu Mine, trebuie mai întâi să veniți mereu înaintea Mea ca un slujitor smerit. Când îngenuncheați în fața Mea sau pur și simplu comunicați cu Mine în inima voastră, începeți întotdeauna prin a spune:

Isuse iartă-mă, căci am păcătuit.

După aceasta, veți simți Prezența Mea și Eu voi trăi în sufletul vostru. Cu cât vă întoarceți de mai multe ori la Mine, cu atât veți fi mai aproape. Astfel, în curând, Eu vă voi deveni un prieten fără de care nu puteți trăi. Apoi, vă veți întoarce la Mine pentru orice lucru cât de mic și Eu voi fi acolo. Mă voi asigura mereu că aceia dintre voi care își petrec timpul în Compania Mea vor fi în Grațiile Mele, iar Binecuvântările Mele le vor aduce liniștea sufletului și pacea minții. Amintiți-vă că Eu răspund imediat celor ce Mă caută.

Al vostru Isus am citit


1195. Cereți și veți primi. Dacă rămâneți tăcuți, cu buzele pecetluite, atunci Eu nu vă pot răspunde

Duminică, 10 august 2014 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, vremurile devin tulburi și ca urmare vor veni multe schimbări, precum a fost prezis. Nu vă fie teamă, căci de atâtea ori v-am dat Cuvântul Meu că toate se vor sfârși cu Marea Mea... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, vremurile devin tulburi și ca urmare vor veni multe schimbări, precum a fost prezis. Nu vă fie teamă, căci de atâtea ori v-am dat Cuvântul Meu că toate se vor sfârși cu Marea Mea Milostivire, care va cuprinde fiecare suflet în Lumina Iubirii și Compasiunii Mele. Temeți-vă doar de Dreptatea Mea, însă atunci când ea se va dezlănțui să știți că aceasta se va întâmpla spre binele celorlalți și pentru mântuirea lumii. Eu aplic pedepse doar pentru a opri răspândirea urii și pentru a trezi, în sufletele înnegrite de murdăria păcatului, orice urmă de iubire care a mai rămas în acestea, astfel încât ele să vină la Mine.

De ce crede omul că știe mai multe decât Mine, și în special omul evlavios? Este el mai inteligent decât Acela care l-a creat? Evaluarea lui rațională asupra tuturor lucrurilor care vin de la Mine, poate să elimine Prezența Mea? Aroganța și mândria omului legat de propriile lui puteri vor determina căderea lui. Omul nu are nicio putere, în afară de cea care se află în sufletul său. Credința, când este curată, este ceva puternic, iar prin credință și numai prin credință Eu, Isus Cristos, vă aduc speranța, iubirea și bucuria. Numai Eu pot împuternici omul cu daruri mari, însă dacă el nu Mi le cere Eu nu i le pot impune trecând peste libera sa voință.

Cereți și veți primi. Dacă rămâneți tăcuți, cu buzele pecetluite, atunci Eu nu vă pot răspunde, căci nu veniți la Mine. Să apelați întotdeauna la Mine și să-Mi cereți orice favoare, căci Eu voi răspunde cererii voastre de fiecare dată. Să nu Îmi întoarceți spatele spunând că totul va fi bine, că viața își va purta singură de grijă. Viața trebuie câștigată. Veșnicia este un Dar de la Dumnezeu și este dăruită acelora care o cer. Din nefericire, mulți își vor irosi șansa la Viața Veșnică, deoarece ei cred că umanitatea este mult mai puternică decât orice Dumnezeu care ar putea sau nu să existe. Astfel ei își vor impune propria lor credință și vor întoarce spatele Vieții Veșnice din cauza păcatului mândriei, atât sunt ei de îndărătnici.

Ei Mă neagă în viața lor de pe pământ și Mă vor nega și atunci când Voi sta înaintea lor cu brațele întinse, în Ziua Cea Mare. Ei se vor îndepărta și vor păși în groapa cu lei, unde niciodată nu vor găsi o clipă de pace.

Al vostru Isus am citit


1252. Mâna lui Dumnezeu va folosi soarele pentru a alerta lumea

Vineri, 24 octombrie 2014 la ora 22:50

Mult iubita Mea fiică, soarele va fi unul dintre cele mai mari semne atunci când intervenția divină va fi pe cale să se desfășoare. Când veți vedea schimbările în soare, când el va părea mai mare, va... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, soarele va fi unul dintre cele mai mari semne atunci când intervenția divină va fi pe cale să se desfășoare. Când veți vedea schimbările în soare, când el va părea mai mare, va străluci mai mult și în afara anotimpului – să știți că se apropie timpul pentru A Doua Mea Venire.

Mâna lui Dumnezeu va folosi soarele pentru a alerta lumea că activitatea sa este neobișnuită. Oamenii de știință nu vor fi capabili să ofere un motiv pentru mișcările bruște ale soarelui și pentru comportamentul neobișnuit al acestei stele care vă dă lumina. Fără lumina soarelui, pământul s-ar cufunda în întuneric. Deci, pe măsură ce păcatele omului cresc și păcatul este îmbrățișat ca fiind pur și simplu o parte a naturii umane, pământul va fi acoperit de spiritul întunericului. Pe măsură ce păcatul învăluie lumea, încet-încet soarele își va pierde strălucirea și va deveni șters. Pe măsură ce omul își pierde sentimentul iubirii pentru ceilalți și devine imun la durerea pe care o provoacă altora, din cauza păcatului, lumea va deveni mai întunecată – mai întunecată în spirit, pe zi ce trece.

Eu voi continua să îi conduc pe copiii lui Dumnezeu până în acel moment. Vă voi arăta calea către Împărăția Mea și veți vedea Lumina Mea. Nimic nu vă va distrage de-a lungul drumului pentru că veți vedea cu claritate cum răul aduce cu el o teribilă întunecime.

Soarele se va estompa până când, în cele din urmă, nicio lumină nu va mai acoperi pământul timp de trei zile. Singura lumină va fi cea care vine de la Adevăr. Și, în a patra zi, cerurile se vor deschide și lumina – așa cum nu veți fi crezut vreodată că poate exista – se va revărsa din Ceruri. Atunci Eu voi fi văzut de fiecare persoană din fiecare țară în același timp, în întreaga Mea Glorie, atunci când voi veni să Îmi revendic Împărăția promisă Mie de Tatăl Meu.

Niciodată să nu vă temeți de pregătirile care sunt necesare pentru ca fiecare dintre voi să fie gata să Mă întâlnească. Trebuie să vă asigurați că sunteți bine pregătiți pentru Mine, pentru că aceea va fi ziua când vă voi înmâna Cheile Împărăției Mele și va fi o mare sărbătoare. Răul nu va mai exista în Noua Mea Lume ce va veni și cei drepți se vor uni cu Mine și cu toți îngerii și sfinții.

Trebuie să priviți această misiune ca și cum ar fi o călătorie. Fiecare parte a călătoriei voastre aduce noi descoperiri – moduri în care veți învăța ceea ce este necesar pentru a vă pregăti pentru următoarea etapă. Pe măsură ce treceți peste fiecare obstacol deveniți mai puternici. Chiar și cei mai slabi dintre voi vor termina această călătorie, pentru că Eu vă voi conduce la fiecare pas pe care îl faceți și în curând călătoria va fi completă.

Bucurați-vă, pentru că Împărăția Mea vă așteaptă și timpul va fi scurt.

Al vostru Isus am citit